KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LEHTIKUNINGAS 


Syksy on vuodenaika, jonka osa meistä ottaa vastaan avosylin kuin hyvän ystävän, jota on jo ehtinyt ikävöimään. Toiset taas tuntevat vahvaa kaipuuta kesään ja mielihyvin käännyttäisivät syksyn matkoihinsa, pyytäen edeltäjäänsä palaamaan. Sillä miten syksy voisi ikinä korvata valoisia ja huolettomia kesäpäiviä? Vastaus on: ei se voikaan. Silti syksyssäkin on omat hyvät puolensa, joissa osassa se jopa päihittää kesän ja tuo omanlaista tunnelmaa arkeen. 


8 parasta asiaa syksyssä, jotka tuovat hyvää mieltä juuri nyt


1. Oman kodin kotoisa tunnelma, joka rohkaisee syksyisin ottamaan aikaa vain olemiseen, on yksi parhaista asioista syksyssä. Siinä missä aurinkoiset kesäpäivät kannustavat lähtemään liikkeelle nauttimaan kauniista päivistä, on syksy monelle meistä armeliaampi ja antaa ikäänkuin luvan vain olla. Kotona vietetyistä illoista ei tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa, sillä syksy on juuri sitä aikaa, kun kodin lämmöstä tulisi ottaa mahdollisimman paljon irti ja antaa aikaa itselle ja pelkästään olemiselle. Kääriydy siis pehmeään huopaan, vedä jalkaan villasukat ja nauti koti-illoista hyvällä omallatunnolla!
2. Pehmeisiin syysneuleisiin kietoutuminen ja pienet pysähdykset kahviloissa ovat syksyn parasta antia. Olen aina rakastanut syksyn muodissa eniten juuri pehmeitä neuleita, ja syksyn muoti herättää minussa edelleen erilaista kipinää kuin vaikkapa kesämekot. Rakastan myös syksyn sävyjä, kuten metsänvihreää, viininpunaista ja ruskeaa. Kuinka ihanaa onkaan, kun koleana syyspäivänä voi vetää ylleen pehmeän neuleen ja pysähtyä ohikulkumatkalla kivaan kahvilaan juomaan kuuman juoman ja katselemaan ohikulkijoita tai lukemaan hyvää lehteä! Kuvat: MR Photo / Marina Rotkus


3. Tunnelmalliset illat kynttilänvalossa tuntuvat parhailta juuri syksyisin. Kotona on ihana sytyttää illalla muutama kynttilä, ottaa mukava asento sohvalla ja laittaa pyörimään hyvä elokuva, oma lempisarja tai tarttua kirjaan tai lehteen, joka vie ajatukset muualle arkisista askareista. Myös ravintolassa syöminen tuntuu erityisen tunnelmalliselta syysiltoina. 

4. Syksyn koti-spa-hetket ovat luksusta sadesään riepotellessa ulkosalla. Ei tarvitse kuin laittaa sauna päälle tai hypätä lämpimään suihkuun ja ottaa kaveriksi herkullinen vartalonkuorinta tai ihanalta tuoksuva suihkugeeli. Myös kasvonaamiot ovat ihanaa hemmottelua syksyn pimeinä iltoina ja sen jälkeen tuntuu erityisen hyvältä istahtaa sohvalle, vetäistä viltti ylleen ja nauttia tunnelmallisesta koti-illasta. 5. Kirpeän raikas syyssää virkistää väreillään. Niinä hetkinä kun ei sada, luonto tarjoaa parasta väriloistoaan. Syksyn ruska on yhtä hämmästyttävän kaunis joka vuosi ja ilma kuulaan kirpeä. Etenkin syksyisin tuntuu ihanalta lähteä kävelylle tai lenkille luonnon helmaan, jossa mieli kirkastuu itsestään. Vaikka loskakeli ei houkuttelekaan, tämä on se aika vuodesta, josta pidän erityisen paljon juuri sään osalta. 


Kuvat: Charlotta Eve


6. Villasukat jalassa maailma tuntuu aina paremmalta paikalta - etenkin syksyisin. Pörröisillä sukilla on kumma vaikutus saada minut aina paremmalle tuulelle. Olen aina rakastanut villasukkia, ja vaikka pidän niitä esimerkiksi mökillä kesäisinkin, syksy saa nekin tuntumaan paremmilta jalassa. Jokavuotinen joululahjatoiveeni onkin uudet villasukat, joita ei mielestäni koskaan voi olla liikaa. Varsinkin, kun osa alkaa olla käytössäni jo niin kuluneita, että jalkapohjien kohdalle on tullut reiät. 

7. Kupillinen kuumaa juomaa lämmittää aina yhtä onnistuneesti syksyn pimeinä iltoina. En koskaan ole ollut kahvinjuoja, mutta sitä enemmän nautin teestä ja kahviloissa myös kuumasta kaakaosta tai mausteisesta chai-lattesta (ilman kahvia). Aamurutiineihini kuuluu myös juoda kupillinen matcha-teetä, joka sisältää huomattavasti enemmän kofeiinia kuin vihreä tee, mutta imeytyy elimistöön hitaammin ja virkistää siksi pitkäkestoisemmin kuin vaikkapa kuppi kahvia, jonka piristävä vaikutus tulee kertarysäyksellä.
8. Viikonlopun hitaat aamut lukunautintojen parissa ovat parasta silloin, kun ulkona sataa eikä ole kiire mihinkään. Toisinaan huomaan jopa vähän toivovani, että viikonloppuna sataisi, jos ei ole suunnitelmissa mitään erityisempää. Silloin voi huoletta tarttua hyvään lehteen ja jäädä sänkyyn lueskelemaan. 

Normaalisti lehdistä suosikkini ovat olleet Me Naiset sekä Kauneus & Terveys, mutta nyt syksyn tullen tilasin itselleni vaihteeksi Voi Hyvin -lehden Lehtikuninkaan valikoimasta, josta aina tilaan kaikki lehdet. Tartuin pitkästä aikaa myös Trendi-lehteen, joka herätti "Kaikki syksyn muodista" -otsikollaan huomioni. Kuten sanoin, rakastan syksyn sävyjä ja muotia, joten lehdistä on ihana hakea inspiraatiota yhtä lailla kuin vaikka kodin sisustuksenkin suhteen. Lehtikuninkaalta löytyykin Pohjosmaiden suurin lehtivalikoima ja kaikkein edullisimmat tarjoukset. Sieltä voi myös tilata lehtensä huoletta, sillä Lehtikuningas ei tee puhelinmyyntiä tai soittele perään, vaikka tilausjakso päättyisikin.

Suosittelen siis lämpimästi kurkkaamaan Lehtikuninkaan tarjoukset ja valikoiman, jos etsit uutta lukemista syksyyn!


Arvonta Facebookissa - voita lahjakortti Lehtikuninkaan valikoimaan!


Alkuviikosta on tuloillaan myös lahjakorttiarvonta Facebookin puolelle, joten kun käyt tykkäämässä Beauty Highlightsin Facebook-sivuista, pysyt kätevästi ajan tasalla blogin uusista postauksista ja kivoista kisoista.

Monipuolisemmin pääset seuraamaan myös Instagramissa.

Oletko syksyihminen vai ikävöitkö kesää? Mikä sinusta on parasta syksyssä?


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!