Kaupallinen yhteistyö - House of Organic / *mainoslinkit merkitty

House of Organicin *Luonnonkosmetiikkapäivät starttasivat kevään osalta tänään! Sunnuntaihin saakka käynnissä olevat tarjouskarkelot ovat hyvä syy kurkistaa kaappeihin ja täydentää omia varastojaan, mikäli sille on tarvetta. Itse ainakin hintahaukkana myönnän, että hyödynnän mieluusti kaikenlaiset alennukset etenkin niistä tuotteista, joiden normaalihinta on korkeampi. Tänä vuonna alennukset ovat jopa 70% ja joukosta löytyy monen monta omaakin suosikkiani, sillä sain jälleen kunnian olla mukana valitsemassa tuotteita. Tässä siis kooste omista suosikeistani!

KESKIVIIKON PARHAAT


1. *Luonkosin öljypuhdistuskakut ovat helppo, nopea ja riittoisa valinta päivittäiseen ihonpuhdistukseen! Näillä kotimaisilla kakkusilla on moni atoopikko ja pahasta aknestakin kärsivä saanut ihonsa tasapainoon. Tulokset ovat olleet huikeita, eikä ihme, sillä kakut on suunniteltu jokaiselle ihotyypille erikseen: Sekaihon suosikki (ja oma valintani) on *Healing-kakku, normaali iho taas nauttii tuoksuttomasta *Radiant-tyrnikakusta ja kuivaa ihoa varten on *raakakaakaolta tuoksuva Rebirth-kakku. Näillä irtoaa lempeästi myös vedenkestävä meikki, minkä vuoksi jaksan aina näitä hehkuttaa! Jopa kuukausia käytössä kestävien kakkupalojen hinta on keskiviikon ajan vain 22 euroa.

2. *AQUIS hiusturbaani on sinulle, joka haluat vauhdittaa hiusten kuivumisaikaa - ilman fööniä! Ennakkoluuloistani huolimatta turbaani osoittautui pari vuotta sitten oikeaksi arjen kultalöydöksi, enkä ole siitä sen jälkeen enää luopunut. Turbaaneita on toki markkinoilla kaikenlaisia, mutta niitä ei voi materiaaliltaan mitenkään verrata Aquitex-materiaaliin, jossa käytetään AQUISin patentoimaa kudontatekniikkaa. Tämä materiaali nimittäin imee hiuksista kosteutta jopa 5 kertaa nopeammin kuin tavallinen puuvillafrotee-pyyhe - ja sen kyllä huomaa! Jopa pitkät ja paksut hiukset kuivuvat huomattavasti vauhdikkaammin, kun pidän pyyheturbaania päässä vaivaiset 5-10 minuuttia. Keskiviikon supertarjous koskee nimenomaan roosan väristä AQUIS-turbaania, jonka *löydät täältä. Suosittelen koko sydämestäni!




TORSTAIN SUOSIKIT


1. Torstain suosikeista löytyy luonnonkosmetiikan paras meikkivoide eli *NUI Cosmeticsin Natural Liquid Foundation. Yhteen lauseeseen kiteytettynä: Tässä meikkipohjassa yhdistyy kaikki, mitä täydelliseltä meikkivoiteelta voi vaatia! Kaikille ihotyypeille (myös epäpuhtaalle ja sekaiholle sopiva) meikkivoide sulautuu ihoon kuin unelma, peittää erinomaisesti, mutta tuntuu silti kuin omalta iholta. Ihosta tulee täydellisen tasainen, sillä tämä peittää niin näppylät kuin couperosankin. Vastaavasta lopputuloksesta en olisi vuosia sitten osannut luonnonkosmetiikan osalta unelmoidakaan, mutta vuonna 2017 NUI räjäytti potin ja listasin meikkivoiteen jo silloin vuoden parhaimpiin tuotteisiin. Se on edelleen meikkivoiteiden osalta itselleni ykkönen. 

Itse käytän hyvin vaaleaihoisena sävyä 2 Matao, mutta sävy 1 Intense Kanapa sopii kaikkein valkeimmallekin suomalaiselle iholle. Kätevän sävykartan ja sävyt iholla voi kurkata *House of Organicilta täältä. Torstain ajan meikkivoiteen hinta on vain 36 euroa, kun se normaalisti on lähes viisikymppiä. Meikkivoide on vegaaninen.

2. *Alima Puren hehkua tuova viimeistelypuuteri on aivan täydellinen tuote voidemaisen meikkivoiteen päälle tuomaan hehkua ja kevyttä päivetystä koko kasvoille, mutta sitä voi hyvin käyttää myös mineraalimeikkipohjan päällä. Tämä on sellainen tuote, jota tulin aikoinaan kokeilleeksi ihasteltuani 35+ ystävän ihoa, joka näytti niin säteilevältä ja hehkeältä. Hän sanoi huiskineensa tätä siveltimellä ympäri kasvoja. Tämä on siis todella helppokäyttöinen tuote! Sävy on vaalean persikkainen, joten se menee hyvin myös vaalealla iholla, sillä sen antama hehku on kevyt ja luonnollinen. Tarjoushinta torstain ajan on vain 23 euroa. 

PSST! Nämä kaksi tuotetta toimivat myös yhdessä käytettynä. Lopputulos on aikuisen 50+ naisenkin iholla upea isolla U:lla! Kun itse haluan ihoni näyttävän hehkeältä ja hyvältä, luotan aina näihin kahteen. 





PERJANTAIN PARHAAT 


1. Kasvoveden ja seerumin yhdistävä *Pulpe de Vien Singing in the Rain! -suihkeseerumi on normaalihintaisenakin (12,90€) huikean edullinen, mutta perjantain ajaksi hinta laskee vaivaiseen 9 euroon! Tästä hedelmäisestä tehokosteuttajasta saa uuden ystävän iholle pitkäksi aikaa ja sillä korvaa siis kasvoveden ja seerumin. Ei muuta kuin voide tai öljy päälle ja valmista! Tästä juonteita häivyttävästä superkosteuttajasta voit lukea enemmän kokemuksiani Pulpe de Vie -postauksesta sekä 9 vinkkiä kauniimpaan ihoon -postauksesta

2. Jos etsit edullista, mutta laadukasta luonnonkosmetiikan poskipunaa, suosittelen lämpimästi  ranskalaisen *Avrilin poskipunia. Etenkin sävyt Rose Nacre ja Rose Praline ovat suosikkejani. Molemmat ovat kasvoilla niin luonnollisia, että niillä on lähes mahdotonta sortua ylilyönteihin. Poskipunat ovat perjantain ajan saatavilla vaivaisella 8 eurolla! Löydät sävyt *täältä.

3. *Absolutionin Tehohoito epäpuhtaalle iholle on yksi tehokkaimmista kuureista, mitä hormonaalisesta aknesta kärsivä ihoni on kokenut. Se nimittäin paransi jopa syvällä olevat tukkeumat ja patit vain 15 päivän aikana. Pakkaus sisältää siis 15 ampullia, joista yhden pikkutuubin sisältö jaetaan aina aamuun ja iltaan. Tätä voin lämpimästi suositella näpyistä, mustapäistä ja kiiltelystä kärsivälle iholle. Antaisin tälle jopa "rahat takaisin" -takuun, jos olisin tuotteen myyjä. Normaalisti kuurin hinta on 63,90 euroa, mutta perjantain ajan sen saa viidelläkympillä *täältä. Itse aion ehdottomasti hankkia tätä kuuria lisää, koska ihoni halajaa sitä pahasti tälläkin hetkellä. 




LAUANTAIN SUOSIKIT


1. Poskipunien lisäksi Avrililta löytyy yksi *luonnonkosmetiikan parhaista peitevoiteista - ellei jopa paras. Olen nimittäin onnistunut kuluttamaan loppuun jo 4 kokonaista peitevoidenappia tätä tuotetta, ja käytän tuotetta edelleen päivittäin. Koostumus on täydellisellä tavalla kermainen, mutta iholla silti niin silkkinen, ettei se ala kasaantumaan edes silmienalusilla. Käytän itse sävyä Porcelaine, joka on toiseksi vaalein sävy ja samalla suosituin. Se on myös yleisin suomalaiselle iholle sopiva sävy. Tuotteen saa lauantain ajan vain 8 eurolla *täältä.

2. Kotimaiset *FAMO shampoopalat ovat parasta, mitä luonnonkosmetiikan shampoopaloilta voi toivoa. Ne nimittäin toimivat hiuksissa niin hyvin, ettei niitä voisi edes uskoa palashampoiksi! FAMOa olen ylistänyt moneen otteeseen aiemminkin, ja postauksia voi lukea täältä ja täältä. Luonnonkosmetiikkapäivien tarjouksista löytää *Syväpuhdistavan Pullea Massu -shampoopalan, joka on tuoksuton, vegaaninen ja antaa upeaa kiiltoa hiuksille. 

3. *Pulpe de Vien Detox misellivesi oli myös valintani Luonnonkosmetiikkapäiville, sillä se sai vuolaat kehut minulta jo tammikuun postauksessa. Harvoin innostun misellivesistä, mutta tämä harvinaisuus ei jätäkään ihoa kuivaksi ja kiristeleväksi, vaikka puhdistaa ihon huolellisesti. Käytän tätä iltapesujen viimeistelyyn ja joskus ihan sellaisenaankin aamuisin. Kesän mökkireissuilla tämä tulee olemaan super ja sitä on hintakin, nimittäin 400ml jättipullon saa lauantain ajan vaivaisella 9 eurolla, vaikka ei normaalihintakaan päätä huimaa. 

4. *BYBI Bakuchiol Booster palkittiin Ruohonjuuren "vuoden parhaana ihonhoitotuotteena" ja Trendi-lehdessä "vuoden parhaana tehoaineena". Minä nimesin tämän ilmiömäiseksi hoitotuotteeksi ikääntyvälle iholle ja aknea vastaan ihan hiljattain (postaus täällä). Bakuchiolia on hehkutettu "ihmeaineeksi" ja "botox-yrtiksi", mikä ei kieltämättä yhtään tunnu liioitellulta, kun tuotetta lopulta kokeilee. Tämä nimittäin on niitä yhden yön ihmetuotteita, jotka näyttävät jo lyhyessä ajassa mihin pystyvät. Suosittelen etenkin nuorennusboostia kaipaavalle ja väsähtäneelle iholle! Hinta on vain 13 euroa lauantain ajan. Tuote *löytyy täältä.




SUNNUNTAIN SUOSIKKI


1. Sunnuntain ylivoimainen suosikkini on *Evolven Climate Veil SPF20 Sävyttävä päivävoide. Jos etsit päivävoidetta, jossa on sekä aurinkosuoja, anti-age-tehoa ja kevyesti sävyä, tämä on loistava vaihtoehto. Voide nimittäin jättää iholle heleän pinnan ja tekee hetkessä ilmeen freesimmäksi! Se myös tuoksuu ihanalta ja sisältää muun muassa hyaluronihappoa. Tarkempaa suitsutusta tuotteesta löydät aiemmasta postauksestani täältä. Climate Veil tuli uutuutena valikoimaan vasta viime vuoden lopulla, ja ennustin siitä tuolloin jo hittituotetta. Tämä on nimittäin juuri niitä tuotteita, joilla saa huijattua itselleen paremmat yöunet, jos takana on huonosti nukuttu yö. Sunnuntain ajan voiteesta saa lähes 10€ alennuksen ja hinnaksi jää 25 euroa. Tuote on vegaaninen.


Kaikki päivittäiset tarjoukset löydät seuraavien linkkien takaa:



Kuvastoa pääset selaamaan *TÄÄLLÄ.

HUOM! Mikäli haluat yhdistää useamman päivän tarjouksia, onnistuu se niin, että teet normaalisti tilauksen sinä päivänä, kun tuote on tarjouksessa, mutta käytät kaikkina päivinä koodia YHDISTÄ, jolla saa tilauksesta aina postikulut pois. Silloin tilaukset pakataan Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä samaan pakettiin ja saat kaikki tuotteet samassa paketissa itsellesi! 


Mitkä tuotteet teitä houkuttelevat? Käytättekö yleensä tarjouksia hyödyksi?












6 kommenttia:

  1. Ai vitsit, muistan kun kehuit tuota meikkivoidetta! Tilasin tänään jo Zuiin meikkivoiteen testiin, mutta ehkä täytyy tuotakin miettiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis mulla NUI on pysynyt luonnonkosmetiikan parhaana meikkivoiteena vuodesta 2017, eli suosittelen enemmän kuin isosti! <3 Zuiin uusi Lux -meikkivoide tosin tulossa testaukseen, joten saa nähdä miten sen kanssa käy :) Zuiin perinteinen meikkivoidehan oli mulle aiemmin se ykkönen, mutta NUI kiri 2017 sen edelle. Tykkään silti kyllä siitäkin, mutta NUIhin verrattuna on vähän jähmeämpää koostumukseltaan.

      Poista
  2. Hitsit kun missasin torstain tarjoukset! Toi NUIn meikkivoide kiinnostais kovasti! :)

    VastaaPoista
  3. Onpa ihanat kuvat tässä postauksessa ja monta miulle uutta tuotetta - pitää varmaan osaan tutustua tarkemmin. :)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!