Tuotteet pr-näytteitä / *mainoslinkit merkitty

Yksi viime vuoden todellisista yllättäjistä oli kotimainen Flow Kosmetiikka. Brändi on toki tuttu minulle jo useamman vuoden ajalta, ja aivan blogin alkutaipaleella (2012) kirjoitin jopa ihan oman postauksensa *Flow Kosmetiikan Ruusuvedestä. Silti en koskaan aiemmin ole ihastunut sarjaan yhtä lailla kuin viime syksynä, jolloin sarja uudistui ulkokuoreltaan täysin ja toi valikoimaansa myös uusia tuotteita. 

Vastuullisesti tuotettua kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Koska vastuullisuus ja ekologisuus merkitsevät monelle tänä päivänä yhä enemmän ja enemmän, voin ilolla todeta, että laadukasta luonnonkosmetiikkaa etsivä voi rauhaisin mielin kääntyä Flow Kosmetiikan puoleen joutumatta kohtaamaan epämieluisia yllätyksiä. Aikoinaan saippuakokeiluista alkunsa saanut Flow on nimittäin kehittynyt hurjasti yli 15 vuodessa. Brändi luottaa edelleen Suomen luontoon ja hyödyntää tuotteissaan niitä kotimaisia raaka-aineita, jotka tekevät hyvää paitsi iholle, myös terveydelle. Onhan ihminen kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen!

Kerroin hormonaaliseen akneen liittyvän postauksen yhteydessä saaneeni apua Flow Kosmetiikan *Detox Oil -kasvoöljystä, jonka itse asiassa nimesin viime vuonna tähtituotteeksi. Luomu teepuuöljyyn ja jojobaöljyyn pohjautuva seerumi on ollut oikea pelastus etenkin kipeimpien pattien aikaan, joita se on auttanut parantumaan. Tällä hetkellä pullo vetelee jo viimeisiään, mutta uskallan luvata, että uuden tulen taatusti hankkimaan. Jokaisella satunnaisista epäpuhtauksista kärsivälläkin olisi hyvä olla tuo pullo kaapissa, sillä sitä voi sipaista myös paikallisesti, kun SOS-tilanne iskee yllättäen. Eron huomaa jo yhdessä yössä. 


Luomu ruusuvesi & muut Flow Kosmetiikan uudistuneet kasvovedet 

Olen käyttänyt Flow Kosmetiikan kuuluisaa *Luomu ruusuvettä vuosien aikana monen monta pullollista. Tuotetta on helppo suositella monelle, sillä ruusuvesi sopii kaikille ihotyypeille ja on ihonhoidossa erityisen kosteuttava. Ikääntyvä iho nauttii ruusun vaikutuksista sen ryppyjä ja juonteita silottavien vaikutusten vuoksi, kun taas herkästi ärtyvä couperosa-iho ja akneiho puolestaan hyötyvät ruusuvedestä juuri sen rauhoittavuuden vuoksi. Ruusuvettä voi suihkautella iholle pitkin päivää tai käyttää kasvoveden tapaan aamuin illoin. Se hoitaa myös hiuspohjaa ja päänahkaa ja toimii mainiosti mineraalimeikin kiinnitykseen. 

Vaikka edelleen rakastan Ruusuvettä, on *Probioottinen luomukamomillavesi kirinyt käytössäni sen edelle. Olen lyhyessä ajassa ehtinyt kuluttaa tätä jo kaksi pullollista, sillä niin hyvää se tekee iholle - etenkin tulehtuneelle, ärtyneelle ja punoittavalle! Kamomilla tunnetaan jo itsessään rauhoittavana, mutta probiootteihin yhdistettynä sen teho on moninkertainen. Probiootit nimittäin ylläpitävät ihon hyvänlaatuista mikrobikantaa ja auttavat kehoa torjumaan haitallisten mikrobien vaikutusta. Ihonhoitotuotteissa probiootit pääsevät tekemään taikojaan ihon pinnalla, ja koska kamomilla on vieläpä antimikrobinen, auttaa suihke rauhoittamaan tulehtunutta ihoa ja lievittämään punoitusta. Se sopii myös ihottumaan ja atooppiselle iholle kuin vauvan vaippa-alueellekin käytettynä. Tämä on tehnyt iholle todella hyvää myös hormonaalisen aknen ihon hoidossa! Yksi parhaista kasvovesistä mitä tiedän. Kurkkaa halutessasi *täältä.

Myös Luomu laventelivesi on ihoa tasapainottava ja rauhoittava. Nämä ovatkin tuntuneet iholle oikeilta hittituotteilta juuri nyt, kun iho on epätasapainotilassa. Silti suosittelisin niitä yhtä lämpimästi myös normaalille iholle! Etenkin ruusuvesi sopii kenen tahansa käyttöön, mutta enemmän laventelin tuoksusta pitävä voi hyvin tarttua tähän laventeliveteen, sillä sekin sopii kaikille ihotyypeille ja rauhoittaa myös ihottumasta, psoriasiksesta tai kutiavasta ihosta kärsivää. Hiuspohjalle se on virkistävä, ja rasvoittuva ihotyyppi hyötyy sen liiallista talineritystä vähentävästä vaikutuksesta. 

Tässä on siis turvalliset ja luonnolliset kotimaiset valinnat, joiden raaka-ainelista on yksinkertainen, mutta todella toimiva!

Tuotteet hintoineen löydät TwistBe:n valikoimasta seuraavien linkkien takaa:
Flow Kosmetiikan tuotteet löytyvät myös *Biodellystä ja *House of Organicin valikoimasta.

Onko teillä kokemusta Flow'n uudistuneista kasvovesistä? Entä muista tuotteista?
2 kommenttia:

 1. Flown kasvovesiä on minullakin ollut käytössä ja kovasti olen niistä tykännyt.
  Mukavaa keskiviikkoa sinulle Mia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että olet myös tykännyt! Flown kasvovedet on todellakin kotimaisen luonnonkosmetiikan parhaimmistoa <3

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!