KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - RIMITA GREEN 


Kesä on rentoutumisen ja riemun aikaa. Auringonpaiste tuo herkästi hymyn huulille, ja lempeästi hellivä lämpö saa aikaan sisäisiä riemunkiljahduksia, kun mielikin iloitsee mittarin pluslukemista kolean kevään jälkeen. Halu ottaa rennosti tavoittaa tunnollisenkin työmyyrän - myös ihonhoidon suhteen. 


Miten hoitaa ihoa kesällä? 


Kesä on kaikin puolin kiva kaveri. Se tarjoaa aurinkoa, iloa, lämpöä ja hyvää mieltä. Ihonhoidon suhteen se on jopa vähän anteeksiantavampi kuin talvi, sillä se ei pistä ihoa lujille lämpötilavaihteluiden edessä kuten talven paukkupakkaset - jotka ovat onneksi parasta aikaa vain kaukaisena muistona mielessä.

Vaikka kesän ajatellaan olevan tuimaa talvea lepsumpi lomaseuralainen ja auringonvalo voi jopa hetkellisesti rauhoittaa atooppista ihoa sekä psoriasista, yhtyy se kuitenkin talven vaatimuksiin joiltain osin. Kauneudestaan huolimatta kesä vaatii ehdotonta auringolta suojautumista, mikä tuo aurinkovoiteiden osalta haasteita ihon puhdistamiseen. Miten kasvojen ja vartalon iholta saa poistettua myös vedenkestävien aurinkovoiteiden jäämät, jotta iho ei turhaan tukkeudu?

Helpot vinkit kesäihon hoitoon 


Helppous kulkee rennon kesän haaveiden mukana. Jopa minä ahkerana ihonhoitajana huomaan kesäaikaan laiskistuvani ihonhoidon osalta sen verran, etten jaksa käyttää monia tuotteita. Kuljetan lomakassin pohjalla mieluusti vain tarpeellisimmat tuotteet, jotka pitävät ihosta hyvää huolta kesäaikaan ja tekevät tärkeimmät toimenpiteet. Niihin kuuluu lempeä mutta tehokas puhdistus, kevyt kosteutus ja kuorinta silloin tällöin - unohtamatta päivittäistä aurinkosuojavoidetta, joka kesällä on kaiken a ja o.


Ihonhoidon peruspilarit kesällä:


1) Suojaa iho päivittäin aurinkosuojalla

2) Huolehdi ihon puhdistamisesta

3) Kosteuta kevyesti - muista myös sisäinen nesteytys!

4) Kuori silloin tällöin
Kesäiho vaatii tehokkaan puhdistuksen, joka poistaa hien ja aurinkovoiteet 


Ihonhoidossa peräänkuulutetaan perusteellista puhdistusta. Kesäaikaan voi tuntua hyvältä idealta olla luonnonlapsena vuorokauden ympäri ja jättää ihonpuhdistus miltei vesipesun asteelle. Tämä voi kuitenkin kostautua, sillä meikittömyydestä huolimatta iho kaipaa tehokkaan mutta lempeän puhdistuksen, joka vie mennessään paitsi jämäkät aurinkovoiteet, myös hien ja kaikki ne ilmansaasteet, joita kertyy kesäaikaan enemmän lisääntyneen ulkona oleskelun myötä. 

Kaikkein paras puhdistustuotemuoto kesällä onkin öljymäinen. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että öljymäinen puhdistus liuottaa iholta kaiken aurinkovoiteista ilmansaasteisiin. Puhdistusöljyjä on kuitenkin monenlaisia, ja kaikki eivät hoida hommaansa yhtä huolella. Niinpä annankin vinkin kotimaisesta puhdistusöljystä, joka on kaikkea muuta kuin lähmäinen ja tahmainen: tämä puhdistusöljy nimittäin nostaa silkkisyyden aivan uudelle tasolle ja tekee ihonpuhdistuksesta kesällä entistä helpompaa ja nautinnollisempaa!


Kotimaiset RimitaOats puhdistustuotteet - kuin silkkiä iholle


Kun jo viime vuonna tutustuin RimitaOats-uutuuksiin (blogipostaus täällä), koin ihonhoidon aiheuttamaa vahvimpaa hurmosta. Neroli on minulle yksi tuoksuista vetoavampia, ja Rimita oli onnistunut purkittamaan sen valloittavimpaan suihkuöljyyn, jolle menetin sydämeni. Tänä talvena nimesin sen blogissa todelliseksi unelmatuotteeksi eikä hurmos tuotetta kohtaan ole kesällä hiipunut. Tämä suihkuöljy on nimittäin varsin suosittu suihkuseuralainen kesäisin, sillä se poistaa varmasti vartalolta myös aurinkovoiteiden rippeet! 

Mutta mikä tekee nerolista niin vastustamattoman yhdistelmän Rimitan viimeisen päälle viilatun koostumuksen kanssa? 

Neroliöljy rauhoittaa mieltä ja lievittää ahdistuneisuuden ja uupumuksen tunteita


Nerolia kuvaillaan hyvän olon tunteen tuoksuksi. Sille on perustelunsa, sillä neroli tunnetaan ensisijaisesti juurikin tyynnyttävistä ja ahdistuksen tunteita helpottavista vaikutuksistaan. Se rauhoittaa erilaisissa jännitystilanteissa ja luo lempeää lohtua pelkojen, huolien ja stressin käsittelyyn. Lisäksi sen sanotaan edistävän luovuutta.

Minulle neroli on ensisijaisesti ilta-ajan tyynnyttävä tuoksu, joka rauhoittaa ylikierroksilla käyvän mielen. Kun pitkän päivän jälkeen suuntaan suihkuun, RimitaOats Suihkuöljy on täydellinen valinta ennen nukkumaanmenoa, sillä se auttaa karistamaan päivän painolastin harteilta ja valmistaa unelle. Neroli voi nimittäin auttaa myös nukkumaan paremmin. 

Hienovarainen, hempeä ja makean kukkainen tuoksu oli jo italialaisen prinsessa Nerolan lempituoksu, josta neroli on saanut nimensä. Prinsessa käytti appelsiininkukkien tuoksua parfyyminaan, ja lisäksi sitä hyödynnettiin hääkimpuissa hääyön hermostuneisuutta lieventämään. Neroliöljy on edelleen öljynä kallisarvoinen, sillä yhteen litraan neroliöljyä tarvitaan jopa sata kiloa tuoreita appelsiininkukkia. 

Mikäli sinäkin haluat kokea RimitaOats Neroli Suihkuöljyn lumon, nappaa omasi edullisemmin Rimitan verkkokaupasta käyttämällä koodia KESA25 ja saat -25% tuotteen hinnasta!

RimitaOats Kasvojen puhdistusöljy poistaa vedenkestävän meikin ja aurinkovoiteet kasvoilta


Yksi kesän must have-hankinnoista on löytää puhdistustuote, jonka kanssa ihonpuhdistus on niin vapauttavaa ja vaivatonta, ettei tosikaan. Sellainen on kotimainen RimitaOats kasvojen puhdistusöljy

Tämän tuotteen mainiot ominaisuudet lähtevät sen puhdistustehosta, joka on huikea. Samettinen öljy sulattaa jopa vedenkestävän ripsivärin jättämättä lainkaan ripsivärin rippeitä ripsiin. Samalla sulaa myös tymäkämpi aurinkosuojavoide ja ihosta tulee puhtaampi kuin voisi uskoakaan! Siitä kielii kasvoveteen kostutettu vanulappu, joka jää lähes putipuhtaaksi ensimmäisellä pyyhkäisyllä, vaikka meikkiä ja aurinkosuojavoidetta olisi ollut iholla enemmänkin. 

Kaiken lisäksi RimitaOats kasvojen puhdistusöljy on vielä sopivan kokoinenkin: 100ml riittoisa pullo kulkee mukana paikasta toiseen ja mahtuu myös käsitavaroihin, jos kesän riennot vievät pidemmälle. Tyrnin taika ja kotimaisen kauran kaunistava voima tekevät tehtävänsä pintakuivalla ja atooppisella iholla, mutta hellivät myös epäpuhtauksista kärsivää, sillä kaura muun muassa hillitsee tulehdusta ja hoivaa näin myös näppylöitä. 

Tämän helpompaa ei kasvojen ja vartalon puhdistus voisi kesäaikaan olla!
HYÖDYNNÄ ALENNUSKOODI!


Nyt saat napattua nämä Suomessa kehitetyt ja valmistetut täysin luonnonmukaiset ja vegaaniset ihanuudet 25% edullisemmin hyödyntämällä koodin KESA25 Rimitan verkkokaupassa:


Alennus koskee molempia yksittäisiä tuotteita sekä Rimita Oats Käsi- ja vartalosaippuaa sitruunaruohon tuoksuisena. Mikäli haluat napata kummatkin tuotteet kokeiluun, suosittelen tarttumaan kesäsettiin, jossa säästö on alennuskoodia suurempi!

HUOM! Koodi on voimassa vain 15.6.2023 asti!
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!