KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - WELLO2 


Moni asia hoituu arjessa tutulla rutiinilla. Aamuisin kahvikuppi täyttyy melkein kuin itsestään, vaikka kuppiin kaataja olisi puoliunessa ja valvonut edellisen yön sängyssä pyörien. Hampaiden harjaus silmät suljettuina on elämän mittaisen harjoituksen taidokas tulos, josta moni voisi kilpailla olympialaisissa ja pokata pystin kotiin. Suihkussakaan lämmin vesi ei herätä hurraa-huutoja joka aamu, koska olemme toistuvasti tottuneet takuuvarmaan vedentuloon, jonka avulla peseydymme päivittäin. Emme siis pysähdy miettimään asiaa sen suuremmin. 

Mutta mitä jos perusarki pettää?


Ongelmana jatkuva kuiva yskä, nenän tukkoisuus ja äänen käheys


Kun puhutaan onnellisuudesta, yllättävän moni perusarjen pienistä asioista on niitä, jotka luovat tyytyväisyyttä arkeen. Terveys on toiveista tärkeimpiä, sillä se luo perustan kaikelle, mitä arjessa teemme kahvinkeitosta kävelyyn ja normaaleista asioista nauttimiseen. Kun oma hyvinvointi kokee kolauksen ja terveys pettää fyysisesti tai psyykkisesti, vyöryy sen vaikutus dominolaattojen lailla perusarkeen, jossa se vaikuttaa välittömästi itsestäänselvyyksinä pitämiimme asioihin. 

Olen kärsinyt kuivasta yskästä ja nenän tukkoisuudesta pidempään kuin muistankaan. Kurkun selvittämisestä on tullut niin pysyvä tapa, etten edes kiinnitä siihen nykyään huomiota. Äänen käheys ei väisty aamun vaihtuessa iltapäivään, vaan tunnen jatkuvasti olevani jotenkin tukkoinen. Sen huomaa etenkin, kun menen iltaisin nukkumaan: hengitys on pintapuolista ja tapahtuu aina suun kautta, sillä nenän kautta en saa tarpeeksi ilmaa, vaan tuntuu, että happi loppuu kesken.


Mikä avuksi hengityselinten oireisiin ja hengitystä helpottamaan?


Hengenahdistus, nuha, aivastelu, nenän tukkoisuus, yskä ja liman kertyminen tunnetaan yleisimpinä hengityselinten oireina. Kun näistä kärsii jatkuvasti, arjen perusasiat, kuten jo pelkästään puhuminen voi tuntua ylättävän raskaalta äänen säröillessä helpommin. Käheää kurkkua täytyy jatkuvasti selventää köhimällä eikä ääni tunnu siltikään kestävän. Hengityselinten oireita voi kuitenkin helpottaa yllättävän helposti vain 5 minuutilla päivässä. Tähän kykenee kotimainen, maailmanlaajuisesti menestynyt innovaatio, WellO2, joka vahvistaa keuhkoja ja puhdistaa hengitystiet vain muutamassa minuutissa päivässä.

WellO2 - helppokäyttöinen hengitysharjoituslaite, joka auttaa voimaan paremmin


WellO2 on laite, joka on saavuttanut Suomessa järisyttävän suuren suosion eikä suotta: se on täysin ainutlaatuinen hengitysharjoituslaite, joka yhdistää lämpimän höyryn ja vastapaineen. Tuote on todellinen suomalainen innovaatio, joka on muotoiltu ja kehitetty Suomessa. Laite puhdistaa ja vahvistaa keuhkoja helpon päivittäisen harjoituksen avulla ja tarjoaa lääkkeettömän avun hengitysongelmiin. Sen on todistaa jo yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää sekä Hengitysliitto, jonka kanssa WellO2 toimii yhteistyössä. 


Kokemuksia WellO2-laitteesta - miten hengitysharjoittelu on vaikuttanut arjessa?


Kuulin ensi kertaa WellO2-laitteesta jo vuosi sitten. Todellisen kiinnostuksen se herätti kuitenkin vasta koronaan sairastumisen jälkeen, kun kamppailin pitkään jälkioireiden kanssa täysin puhti poissa. Talvella kuiva sisäilma pahensi nenän tukkoisuutta ja jatkuvaa köhimistä entisestään samalla kun ääni tuntui rasittuvan entistä helpommin. Entisenä äänityöläisenä jatkuva kurkun karheus ja köhä harmitti, etenkin kun äänenkäyttö on ollut vuosia ensisijaisen tärkeä instrumentti niin laulamisen kuin työn puolesta. 


WellO2-laitteeseen on saatavilla useampia suukappaleita, joten samaa laitetta voi hyödyntää helposti ja hygieenisesti useampikin käyttäjä. Lisäksi laitteesta löytyy erillinen puhdistustoiminto.
WellO2 vahvistaa ääntä sekä parantaa äänen laatua ja kestävyyttä


Johtuipa äänen käheys sitten pinnallisesta hengityksestä, stressistä, huonosta ilmanlaadusta tai flunssaoireista, WellO2 lupaa auttaa, kun ääni ei tahdo jaksaa. Se parantaa äänen laatua ja vahvistaa äänihuulia lämpimän höyryn avulla, joka kosteuttaa ja lämmittää hengitysteitä. Näin hengitysteiden oireet vähenevät ja tukkoisuus helpottaa. Samalla vastapainehengitys vahvistaa hengityslihaksia ja parantaa äänen kestävyyttä. Puhuminen helpottuu ja laulaminen helpottuu, kun hengittäminen helpottuu!

WellO2:n tyytyväisten käyttäjien joukkoon lukeutuukin monia suomalaisia artisteja, joille äänen kunnossa pysyminen on entistä tärkeämpää. Muun muassa Sonata Arctican laulaja Tony Kakko kertoo laitteen parantavan hengitysvoimaa ja auttavan valtavasti äänen lämmittelyssä illan keikkaa silmällä pitäen. WellO2 on tehnyt vaikutuksen tangokuningattarista iskelmälaulajiin ja klassisen laulun opettajista eturivin artisteihin (lue kokemuksia täältä), jotka helpon hengitysharjoituksen avulla vahvistavat keuhkoja ja hengityslihasten voimaa. Onkin ollut hienoa huomata myös omassa käytössä, että laite on äärimmäisen helppo ja toimiva tapa huoltaa ääntä.

WellO2-harjoittelu auttaa parantamaan unenlaatua ja rauhoittaa ennen nukkumaamenoa 


Olen kertonut blogissa avoimesti uniongelmistani sekä kokeilemistani keinoista niiden hoitoon. Etenkin stressaavina ajanjaksoina kärsin nukahtamisvaikeuksista ja katkonaisesta unesta. Heräilen pitkin yötä ja nukahtaminen uudelleen on vaikeaa. Olen tottunut heräämään aamuisin väsyneenä, koska uni ei tunnu riittävän palauttavalta. Nukahtaminen taas vaikeutuu siksi, että käyn helposti iltaisin ylikierroksilla tai kärsin ahdistuksesta, jolle stressi altistaa entiestään. 

WellO2-harjoittelu ansaitseekin varsin vuolaat kiitokset siitä, että se on onnistunut rauhoittamaan ilta-aikaan ylikierroksilla käyvää mieltä. Hengitysharjoittelusta on tullut lähes jokailtainen nopea rutiini, joka valmistaa nukkumaanmenolle syvän hengityksen ja rauhoittavan lämpimän höyryn avulla. Parasta on kuitenkin se, että tukkoisuus vähenee ja sitä kautta nukkuminen helpottuu. Uni on huomattavasti palauttavampaa, kun keuhkot ja hengityslihakset toimivat yön aikana paremmin niitä vahvistavan hengitysharjoittelun myötä.


WellO2-hengitysharjoituksessa vastuksen voi säätää 0-3 välille. Harjoitus suositellaan aloittamaan matalimmasta vastuksesta.
WellO2-laitteella voi saada apua myös kuorsaukseen, sillä vastusharjoittelu vahvistaa nielun alueen lihaksia, jolloin kuorsaus voi vähentyä tai jäädä jopa kokonaan pois. Vastapaineharjoittelu vahvistaa keuhkojen lisäksi myös syviä vatsalihaksia, joten WellO2-hengitysharjoittelusta on valtavasti hyötyä!


Näin käytät WellO2-laitetta hengitysharjoitteluun:


1) PUHALLA laitteeseen rauhallisesti suukappaleen kautta 

2) HENGITÄ sisään laitteen tuottamaa höyryä suukappaleen kautta

3) TOISTA 3-10 kertaa - ja lepää tarvittaessa toistojen välissäWellO2-laitteen lisäosat sekä MyBreath älysuukappale oman hengityksen mittaamiseen ja seuraamiseen 


Laitteeseen on saatavilla myös nenämaski, jota voi käyttää ylähengitysteiden avaamiseen ja tukkoisuuden vähentämiseen. Jatkoletkua voi hyödyntää myös suun kautta tehtävään hengitysharjoitteluun, jos se tuntuu helpommalta kuin suukappaleen kautta. 

Lisäksi erikseen ostettava WellO2 MyBreath™ -älysuukappale tarjoaa todelliselle "hengitys-hifistelijälle" uuden tavan mitata, seurata ja kehittää omaa hengitystä. Bluetoothin kautta älysuukappaleeseen yhdistettävä sovellus sisältää erilaisia harjoitusohjelmia, joista voi valita sopivimman flunssan oireiden lievitykseen, äänenhuoltoon tai mielen rauhoittamiseen ennen nukkumaanmenoa. Jos haluaa hankkia laitteen automaattisesti PRO-versiona, joka sisältää älysuukappaleen, sekin onnistuu. 

Koodilla MIA25 saat joka tapauksessa kaikista WellO2-tuotteista tuntuvat -25%!

Koodi voimassa vain 15.6.2023 saakka.

WellO2-laitteella harjoittelu on helppoa ja turvallista, vaikka se voikin alussa tuntua yllättävän raskaalta, jos on tottunut hengittämään pintapuolisesti liikkumattomuuden, stressin tai huonon ergonomian vuoksi. Vastuksen voi onneksi säätää 0-3 välille, joten laite on omiaan myös sellaiselle, jolle päivittäiset askareet portaiden nousemisesta ja kauppakassin kantamisesta lähtien tuntuvat raskailta. Omasta kokemuksesta voin kertoa, että alun totuttelun jälkeen on hienoa huomata edistystä omassa hengittämisessä ja olotilassa! Tästä laitteesta en siis enää luopuisi!

WellO2-laitteen käytön positiivisia vaikutuksia:

  • avaa hengitysteitä
  • puhdistaa keuhkoja tehokkaasti edistämällä liman poistumista
  • vähentää hengitystieärsytystä 
  • parantaa suorituskykyä vahvistamalla hengityslihasten voimaa ja kestävyyttä
  • vahvistaa ääntä ja parantaa äänen jaksamista kosteuttamalla äänihuulia
  • tehostaa vastustuskykyä auttamalla tuhoamaan taudinaiheuttajia 
  • auttaa avaamaan tukkoisen nenän ja helpottaa hengittämistä
  • vähentää riskiä hengitystieinfektioihin
  • vahvistaa syviä vatsalihaksia vastapaineharjoittelun kautta


Hyödynnä alennuskoodi MIA25 ja hanki oma WellO2-laitteesi 25% alennuksella! 

Koodi koskee kaikkia WellO2-tuotteita ja on voimassa 15.6.2023 saakka.
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!