KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - CITYSHOPPARI 

 

Moni asia muuttuu vuosien varrella. Toiset pysyvät samana - tai ehkä vain paranevat.

15 vuotta sitten käytössäni oli kortti, jossa oli lukuisia numeroituja etuja. Parikymppiselle se oli varsin mielenkiintoinen ja innostusta herättävä kortti perinteisten bonus- ja Plussa-korttien joukossa, sillä ruokakauppojen sijaan se tarjosi alennuksia esimerkiksi vaateliikkeistä tai kahviloista, joissa kävin muutenkin usein ostoksilla. Kortti kulkikin tuohon aikaan visusti mukana lompakon korttitaskussa, jotta voisin kerätä kaikki rahanarvoiset edut talteen ja säästää suosikkipaikoissani. Tuo kortti tunnettiin nimellä CityShoppari


CityShoppari tarjoaa rahanarvoisia etuja ympäri Suomen


Maailman modernisoiduttua erilaiset etukortit ovat vaihtuneet sähköisiksi muiden mukana. Niin myös CityShoppari. Tätä nykyä yli 1000 etua tarjoava kotimainen CityShoppari löytyykin kätevänä puhelimeen ladattavana sovelluksena, jonka myötä edut tulevat varmasti käytettyä oli missäpäin Suomea tahansa. Samalla etujen selaaminen antaa uusia ideoita myös kesään hotelliyöpymisten, ravintoloiden ja ostosten suhteen. 
CityShoppari antaa etuja ja alennuksia muodin parista


Yli 2000 toimipisteen joukosta löytyy arvatenkin lukemattomia etuja, joiden selaamiseen saa halutessaan käytettyä mukavan tovin. Siinä missä ennen CityShopparin edut oli listattu pieneen paksuun kirjaseen, joka tuli kortin mukana, nyt sovellus mahdollistaa sen, että minkä tahansa palvelun tai liikkeen voi helposti hakea hakutoiminnon kautta ja tarkistaa edut vaikka kesken shoppailun. Sen jälkeen ne on helppo tallentaa Omat suosikit -kategoriaan. 

Vaikka teenkin vaatehankinnat pääosin verkkokaupoista (minne CityShopparin edut myös ulottuvat) oli mukava viettää pitkästä aikaa päivää ostoskeskuksessa CityShopparin sovellusta samalla tutkaillen. Tällä hetkellä liikkeet nimittäin pursuavat keveitä kesävaatteita raikkaissa väreissä, joista itse olen innostunut etenkin limestä ja muista vihreän sävyistä. Väri on kuulunut suosikkeihini jo ennen Käärijä-huumaa, mutta on ollut kiva huomata, että vihreän eri sävyjä on ollut tarjolla tänä keväänä ja kesänä entistä enemmän, mikä on näkynyt myös katukuvassa.


CityShopparin edut ovat hyödynnettävissä muodin osalta esim.

  • Lindex
  • Gina Tricot
  • Vero Moda
  • Vila 
  • Jack & Jones
  • KappAhl
  • Nanso
  • Esprit


 

Säästä rahaa kahviloissa ja ravintoloissa hyödyntämällä CityShopparin etuja 


CityShoppari ei katso ikää eikä paikkakuntaa, sillä sovellus on hyödyllinen varsin monelle. Muodin lisäksi etuja on tarjolla autoilusta liikuntaan ja liikkumispalveluista vapaa-aikaan. Joukossa on niin hammaslääkäripalveluita ja hierontaa kuin pakohuonepelejä tai kelluntaakin, joita CityShopparin kanssa pääsee kokeilemaan edullisemmin - osaa palveluista jopa kaksi yhden hinnalla. Parhaassa tapauksessa rahansäästö on huomattava, vaikka hyödyntäisikin vain muutaman edun.

Kahviloiden ja ravintoloiden suhteen etujen määrä on erityisen paljon mieleeni, sillä joukosta löytyy monia tuttuja ketjuja, joihin törmää melkein missä vain. Esimerkiksi Spice Ice -jäätelöbaarilla on noin 30 pistettä ympäri Suomen, ja shoppailun lomassa kävimmekin nauttimassa jäätelöannokset hyödyntäen CityShopparin edun "kaksi tuotetta yhden hinnalla". Jätskihetken lomassa oli helppo selata mitä muita etuja samassa ostoskeskuksessa voisikaan hyödyntää, sillä sovellus laskee automaattisesti etäisyyden lähimpiin toimipisteisiin, joiden osalta etuja on käytettävissä lähelläsi. Tämä tekee erilaisten etujen löytämisestä entistä helpompaa!Elämäsi kesä - risteilyt ja hotellimajoitukset edullisemmin 


Mikäli kesän suunnitelmat kaipaavat edelleen täydennystä, kuten itselläni, CityShoppari on oiva ideaboksi siihenkin. Vaikka kaikki edut ovatkin hyödynnettävissä ympäri vuoden, moni käyttää juuri kesäaikaan mielellään risteilytarjoukset ja muut CityShopparin tarjoamat matkailuedut. Itse ajattelin tänä kesänä tehdä pitkästä aikaa päiväreissun Tallinnaan, johon CityShopparin edut osuvat täydellisesti. Myös majoituksen suhteen CityShopparin kautta voi löytää hotellin huomattavasti edullisemmin, jos tiedossa on kotimaan matkailua eri paikkakunnilla.

Etujen monipuolisuuden ja kortin suosion huomioiden ei siis ole ihme, että CityShoppari porskuttaa edelleen menestyksekkäästi yli 25 vuoden jälkeen. Palvelu on kätevä isojen ketjujen lisäksi myös pienemmille yrityksille, jotka toivovat tavoittavansa uusia asiakkaita, sillä itse olen löytänyt CityShopparin kautta vuosien varrella useita "helmiä", joita en olisi todennäköisesti tullut löytäneeksi ilman CityShopparia. 

Pisteet sovellukselle myös siitä, että etuja on helppo selata päävalikon kategorioiden kautta ja paikannuksen avulla tulee helposti tietoiseksi lähellä hyödynnettävistä eduista. Parasta on kuitenkin se, että sovellus ei maksa maltaita, sillä yli 1000 etua saa käyttöönsä vain 14,99 eurolla vuodessa!

Mikäli siis haluat rahanarvoisia etuja arkeen, voin lämpimästi suositella CityShopparia.

Lataa CityShoppari-sovellus veloituksetta täältä ja lunasta edut käyttöösi!


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!