KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - RIMITA GREEN 


Keskitalvella voi kokea yhteenkuuluvuutta monista eri asioista. Autoilijat kaivavat yhtä uutterasti kasvot punakkana menopeliään esiin hangesta. Julkisilla kulkevat päivittelevät lumipyryjen myötä myöhässä olevia junia ja busseja. Kiristää saattaa kuitenkin jokin muukin kuin pakkasilla paikasta toiseen kulkeminen: nimittäin iho


RimitaOats - kuivan ja kiristävän talvi-ihon pelastus


Siinä missä auton kaivamisen hankien keskeltä pelastaa hyvä lapio ja julkisilla kulkevia kannattelee kärsivällisyys, on kuivan ja kiristävän talvi-ihon hoitoon olemassa omat kikkansa. Kosteutus on tunnetusti talvi-ihon korvaamaton kaveri, mutta jos mielii kosteuden pysyvän iholla pidempään, ovat kasviöljyt käytössä kullanarvoisia. Ne nimittäin paitsi vahvistavat ihon omaa suojakerrosta, myös lukitsevat kosteuden ihoon, jolloin iho pysyy pehmeämpänä pidempään. Se jos jokin on talven ykköstoive! Kasvoöljyistä suihkuöljyihin - hyödynnä öljyä vartalon pesuun ja meikinpoistoon


Yleisin tapa käyttää öljyä on hieroa se iholle kasvoöljyn muodossa viimeisenä. Alle tulee monesti useampi kerros kasvovettä sekä seerumi tai kasvovoide, jolloin öljy päälle taputeltuna viimeistelee kokonaisuuden ja saa kosteuden pysymään ihossa pidempään. On siis tärkeää, että iho on öljyn alta tarpeeksi kostea, jotta sillä on jotain mitä "lukita" ihoon. Öljy itsessään ei nimittäin kosteuta, mutta sen sijaan tarjoaa monia ravinteita ja muita kasviöljyjen sisältämiä tehoaineita, joista on iholle paljon hyötyä. 

On kuitenkin myös toinen tapa hyödyntää öljyjä ihonhoidossa ja tarjota niiden avulla talvi-iholle sitä, mitä se tällä hetkellä kaipaa eniten. Öljyt nimittäin toimivat täydellisesti myös pesutuotteina! Erityisesti kuiva, atooppinen, ihottumille altis ja pintakuiva iho voi saada suihkuöljystä avun nopeastikin. RimitaOats Body Oil Cleansing - täydellinen suihkuöljy kuivalle ja kutisevalle iholle


Kotimainen RimitaOats Body Oil Cleansing suihkuöljy on todellinen timantti talven ihonhoidossa. Se yhdistää suomalaisen kauran ja tyrnin ihoa hellivät vaikutukset hoitaviin öljyihin, jotka huomioivat kuivan ja ohuen ihon tarpeet tähän aikaan vuodesta. Toisin kuin perinteiset suihkugeelit, RimitaOats suihkuöljy ei sisällä vahvoja tensidejä (=likaa irrottavia pinta-aktiivisia aineita), jotka ihon puhdistamisen kustannuksella onnistuvat kuivattamaan ihon pintaa entisestään. Siksi se on lempeä valinta iholle ympäri vuoden.

Kuiva, kutiseva ja hilseilevä iho ei ole pelkästään herkkäihoisten tai atoopikkojen ongelma. Liian pesevä suihkusaippua tai vääränlainen suihkugeeli kuluttaa aina ihon omaa suojakerrosta, vaikka herkempi iho reagoi siihen odotetusti voimakkaammin. Monesti esimerkiksi selän näppylät paranevat jo suihkutuotteen vaihdosta hellävaraisempaan vaihtoehtoon, jossa ei ole käytetty liian peseviä aineosia. 

RimitaOats Body Oil Cleansing suihkuöljy on kaikessa hellävaraisuudessaan täysin kotimainen tuote, joka on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Se on kuin hellästi huomaansa kietova pehmeä syli, joka lumoaa lempeydellään ja rauhoittaa ylikierroksilla käyvän mielen nerolin tyynnyttävällä tuoksulla. Olen käyttänyt tuotetta useamman pullollisen ja palaan siihen aina uudelleen, sillä rakastan sitä samettisuutta, mikä iholle jää suihkuöljyllä pesemisen jälkeen. Toisinaan voin jättää jopa vartalovoiteen välistä iltasuihkun jälkeen ja hypätä suoraan pehmeiden lakanoiden väliin ilman, että iho tuntuu karhealta lakanoita vasten. Tämä on siis todellakin unelmatuote etenkin talvi-aikaan!

Koodilla MIA30 saat tilattua tuotteen Rimitan verkkokaupasta 30% alennuksella 10.2.2023 saakka.
RimitaOats Facial Cleansing Oil puhdistusöljy poistaa kasvoilta meikin, lian ja aurinkovoiteet


Öljymäiset puhdistustuotteet ovat parasta, mitä tiedän meikinpoistoon tai ylipäätään kasvojen pesussa. Maineensa ne ovat saavuttaneet etenkin sillä, että ne tekevät hommansa huolella eli poistavat kaiken meikin, lian ja jopa vedenkestävien aurinkovoiteiden jäämät! 

Vaikka kesään on vielä matkaa tai aurinkoloma ei juuri nyt kutsuisikaan, on puhdistusöljyistä iholle suuri hyöty kasvojen ihonhoitorutiineissa myös talvisin. Aivan yhtä lailla kuin suihkuöljy vartalolle, on puhdistusöljy kasvoille hellävaraisempi ja lempeämpi valinta ihonpuhdistuksessa. Niinpä jo pelkästään vaihtamalla geelimäisen tai vaahtomaisen puhdistustuotteen öljymäiseen, voi ihon saada jo "perustasoltaan" pehmeämmäksi. Silloin iho ei tunnu kiristelevän kuivalta heti kasvojen pesun jälkeen.

RimitaOats Facial Cleansing Oil puhdistusöljy tukeutuu RimitaOats suihkuöljyn tapaan Pohjanmaan saaristossa villinä varttuneeseen tyrniin ja kotimaiseen kauraan. A-, C- ja E-vitamiineja pursuva puhdistusöljy on monin tavoin ihoa ravitseva ja kaikkia ihotyyppejä hellivä. Vaikka pintakuiva, kuiva ja atooppinen iho saavat tuotteesta eniten irti, on se tinkimätön valinta myös sekaiholle. Kaura hillitsee tulehdusta, joten öljy huomioi myös ihon epäpuhtaudet.

Mikäli siis arvostat kotimaista pienyrittäjyyttä, tuotteiden laatua, luontoa ja vegaanisuutta sekä ennen kaikkea omaa ihoasi, ovat RimitaOats tuotteet takuuvarma valinta. Puhdistusöljyllä irtoaa vaivatta myös vedenkestävä meikki, ja kumpikin tuote saa samettisuudellaan ihon tuntumaan huomattavasti pehmeämmältä! 


Hyödynnä alennuskoodi MIA30 ja saat molemmat tuotteet Rimitan verkkokaupasta 30% alennuksella.

Koodi on voimassa vain viikon eli 10.2.2023 saakka!


Molemmille tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki ja ne on valmistettu luonnonmukaisesti, ekologisesti ja vegaanisesti. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan RimitaGreenin perheyrityksessä Pohjanmaalla.

Rimitan vastuullisista arvoista voit lukea lisää täältä
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!