KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - RIMITA GREEN 


Lienee selvää, että rakastan luonnonkosmetiikkaa. Ihoni on nauttinut luonnollisista tuotteista huomattavan tiiviisti jo vuosia, ja kiintymykseni kosmetiikkaa kohtaan on vain syventynyt löydettyäni luonnonkosmetiikan ilon. Se ilo on entistä suurempi, kun saan tarttua kotimaisiin tuotteisiin. Tänään valokeilaan astuu RimitaOats.


RimitaOats - vastuullisesti valmistettua kotimaista luonnonkosmetiikkaa


Rimita Green ei suinkaan ole uusi tulokas kotimaisen luonnonkosmetiikan markkinoilla. Olen itse tutustunut pohjanmaalaisen perheyrityksen tuotteisiin ensi kertaa jo 2018, jolloin RimitaTriple-tuotekolmikko teki vaikutuksen erityisesti mattapinnan jättävällä anti-age-voiteellaan. Puhdistusvaahto, kasvovesi ja kasvovoide ovat sittemmin kokeneet ulkoisen muodonmuutoksen, mutta hinnat ilahduttavat edelleen siinä missä tuotteiden laatukin. Lisäksi Rimitan alumiiniton deodorantti jatkaa yhä voittokulkuaan nauttien käyttäjiensä ylistyksestä.

RimitaOats on Rimita Greenin uusin taidonnäyte. Tuotelinjassa suositaan Rimitalle ominaisesti puhtaita, luonnollisia raaka-aineita Suomen luonnosta. Tällä kertaa pääraaka-aineeksi ovat valikoituneet lukuisten kotimaisten marjojen ja yrttien joukosta kaksi lempeydellään lumoavaa vaihtoehtoa: suomalainen kaura ja tyrni. 
RimitaOats Facial Cleansing Oil - samettisen sileä puhdistusöljy kaikille ihotyypeille


Jos olet lukenut blogiani pidempään, tiedät minun suosivan puhdistuksessa öljymäisiä tuotteita. Sille on syynsä: öljymäiset tuotteet liuottavat iholta meikin ja lian yleensä kaikkein sulavimmin ja samassa lähtee myös vedenkestävä ripsiväri ilman turhaa hankaamista. Laadukas kasviperäinen puhdistusöljy ravitsee ihoa samalla myös sisältämillään rasvahapoilla, vitamiineilla ja monilla muilla hyödyllisillä raaka-aineilla, jotka edesauttavat ihon hyvinvointia. Puhdistusöljy on siis ehdottoman hyvä valinta, kun sen valitsee oikein!

RimitaOats Facial Cleansing Oil lumoaa lempeydellään niin tuoksun kuin koostumuksen osalta. Jos kartat iholla öljymäisen nihkeää tunnetta, tulet mitä luultavimmin rakastumaan Rimitan Puhdistusöljyyn. Se nimittäin sulaa iholle samettisen sileästi ja muuntautuu veden vaikutuksesta maitomaiseksi. Iholle ei jää puhdistuksen jälkeen minkäänlaista lähmäistä pintaa, mutta vedenkestävä ripsivärikin irtoaa vaivatta! 

Parasta on, että vegaaninen ja luonnollinen puhdistusöljy huomioi etenkin kuivan, atooppisen ja pintakuivan ihon. Vaikka oma pintakuiva-sekaihoni reagoi helposti stressiin ja pukkaa välillä myös epäpuhtauksia liiankin innokkaasti, näyttää se RimitaOats-puhdistusöljylle vihreää valoa. Kauraöljy onkin mainio myös herkälle iholle, siinä missä anti-age-tehoistaan tunnettu tyrniöljy sopii erilaisiin iho-ongelmiin ja vähentää ihon tulehduksia sekä punoitusta. 

KOODILLA MIA20 saat -20% Rimitan kaikista tuotteista 11.3.2022 saakka!

RimitaOats Body Oil Cleansing - lempeästi vaahtoava suihkuöljy vartalolle


RimitaOats-tuotelinjaan kuuluu myös suihkuöljy, joka on kaltaiselleni kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ystävälle mieluisa etenkin ilta-aikaan: tuoksussa on nimittäin kevyt häivähdys nerolin eteeristä öljyä. Neroli tunnetaan mieltä rauhoittavista ja tasapainottavista vaikutuksistaan ja sillä hoidetaan myös stressiä, ahdistusta ja unettomuutta. Näin ollen se on omiaan kiireisen tai stressaavan päivän päätteeksi illan suihkuhetkiin. Neroli edistää myös luovuutta ja tyynnyttää mieltä jännitystilanteissa, joten yhtä lailla sillä voi aloittaa aamun rauhallisemmin ja inspiraatiota etsien.

RimitaOats Body Oil Cleansing suihkuöljy on miellyttävyydessään samaa luokkaa kasvojen puhdistusöljyn kanssa: se huuhtoutuu iholta helposti ja jättää miellyttävän pehmeän tunteen vartalon iholle. Normaalisti ihoni janoaa talviaikaan kosteutta, enkä voi harkitakaan nukkumaanmenoa ennen kuin kroppa on huolella rasvattu. RimitaOatsin suihkuöljy on kuitenkin tarjonnut joinain iltoina niin sanotun "free passin", joten olen voinut hipsiä unten maille nopeammin ilman vartalon rasvailuja. Rakastan myös iholle jäävää kevyen tyynnyttävää tuoksua!

 RimitaOats Hand & Body Soap pesee käsien ja vartalon ihon kuivattamatta


Rimita Green on halunnut täydentää RimitaOats-tuotelinjaa myös kahdella nestemäisellä käsi- ja vartalosaippualla. Syy siihen on yksiselitteinen: Rimita haluaa muuttaa käsityksesi saippuasta. Moni meistä tietää, että nestesaippuat ovat usein varsin kuivattavia iholle. Se johtuu raaka-aineista, jotka ovat liian peseviä ja ihoa kuluttavia. Lopputulos on se, että puhdasta tulee, mutta puhtauden kustannuksella iho kuivuu. 

Kotimainen RimitaOats nestesaippua pesee käsien ja vartalon ihon ilman kuivattavaa jälkivaikutusta. Hoitavuus perustuu  paitsi kotimaiseen kauraan ja tyrniin, mutta myös siihen, että tästä nestesaippuasta et löydä natriumlauryylisulfaattia (SLS), joka on nestesaippuoissa, suihkugeeleissä ja jopa shampoissa varsin yleinen tuotteen vaahtoamista edesauttava, erittäin pesevä ja puhdistava raaka-aine. 

SLS aiheuttaa lähes poikkeuksetta ihon kuivumista ja ihoärsytystä riippumatta siitä, kuinka paljon sitä tuotteessa on. Luonnonkosmetiikassa sen käyttö ei kuitenkaan ole sallittua, ja RimitaOatsin nestesaippuoissa SLS:n korvaa ammoniumlauryylisulfaatti eli ALS. Se on pinta-aktiivinen pesevä aineosa (eli tensidi), joka irrottaa rasvaa ja likaa lisäten myös tuotteen vaahtoavuutta, mutta on huomattavasti miedompi kuin SLS. Tästä syystä ALS on hyväksytty myös luonnonkosmetiikassa.

Vaikka myönnän, etten ole sitruksisten tuoksujen ylin ystävä, en voi olla toteamatta, että sitruunaruohon tuoksuinen nestesaippua on jotain aivan muuta kuin perinteinen kuivattava nestesaippua. Tarvittaessa sillä pesee myös vartalon ihon, jos tuntuu, että purkin sisältö on liian kullanarvoinen pelkästään käsienpesuun. Miedon sitruunaruohon tuoksun lisäksi tarjolla on myös mausteisempi vaihtoehto, joka kieltämättä houkuttelee itseänikin: basilikan tuoksuinen nestesaippua.


Alennuskoodi RimitaGreenin verkkokauppaan!


Nyt sinulla on mainio tilaisuus testata näitä ihastuttavia RimitaOats-tuotteita tai Rimita Greenin muita menestyviä suosikkeja. Koodilla MIA20 saat nimittäin -20% kaikista Rimitan tuotteista!

Koodi on voimassa vain viikon ajan eli 11.3.2022 saakka.

Rimita Greenin perheyrityksen takana toimivat äiti ja poika, jotka ovat molemmat yrityksen perustajajäseniä. Yrityksen tarinasta Rimitan omilta nettisivuilta tai muutaman vuoden takaisesta postauksesta, jossa kirjoitin Rimita Greenin taustoista ja RimitaTriple-tuotteista.


Kaikki jälleenmyyjät ympäri Suomen löydät täältä.Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!