KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - TAIGA COSMETICS 


Vielä 10 vuotta sitten, oli joululahjaa valitessa tärkein seikka ajatus. Tavara saatettiin valita kaupan hyllyltä miettimättä tarkemmin mikä sen alkuperä on tai kuka sen on valmistanut. Tärkeintä oli ajatus lahjan takana, jolla lahjanantaja välitti viestin, että lahjansaaja on jollain tapaa merkityksellinen.


Suomalaista työtä ja ympäristöä tukevat arvot mukana lahjan valinnassa


Nykyään lahjan valintahetkellä monia meitä ohjaa myös arvomaailma. Yhä useampi panostaa lahjaan, joka ajatuksen lisäksi huomioi myös arvot. Riippumatta siitä, onko kyse tavarasta tai palvelusta, halutaan lahjan monesti olevan kotimainen ja suomalaista yrittäjyyttä tukeva. Siten saavutetaan muutakin kuin hyvä mieli lahjansaajalle, sillä parhaassa tapauksessa lahjan valinta tukee ympäristöä, tuo työpaikkoja Suomeen ja edistää suomalaista osaamista. Sellaisen lahjan ilo on moninkertainen.

Vaikka meidän perheessä ei osteta joululahjoja, olen aina rakastanut antaa lahjoja. Kyse ei ole siitä, että odottaisin jotain vastineeksi, sillä lahjan saajan ilahtunut ja onnellinen ilme antaa minulle niin paljon enemmän. Sillä hetkellä tunnen tuoneeni toisen ihmisen elämään iloa, joka tarttuu minuun. Lahjojen saamisen ja antamisen ilo voi siis olla yhtä suuri, ellei jopa antajalle suurempi. 


Kosmetiikkaa joululahjaksi - ilahduta lahjalla, joka tulee käyttöön


Kun vielä asuin entisessä osoitteessani, tuli 5 vuoden aikana lähikaupan väki hyvin tutuksi. Kohtasin heidät vuosien aikana monissa eri mielentiloissa: väsyneenä valvotuista öistä, tarmokkaana työpäivän keskellä, säröillä stressistä ja jähmeänä juhlimisen jälkeisenä aamuna. He näkivät minusta onnellisen puolen onnistumisien jälkeen ja huomasivat alati metelöivien naapurien nujertavan mielialaani. 

Viimeisenä jouluna ennen muuttoani halusin ilahduttaa lähikaupan henkilökuntaa. Heitä, jotka olivat tulleet minulle tutuiksi vuosien varrella ja olleet tietämättään osana torjumassa sitä yksinäisyyden tunnetta, jota aiemmassa elämänvaiheessa koin usein. Niinpä kiikutin joulun alla kaupan väelle korillisen kosmetiikkaa, josta jokainen heistä sai valita mieleisiään tuotteita. Lahjoja, joiden tiesin tulevan käyttöön.
Taiga Cosmetics - kotimaista luonnonkosmetiikkaa ekologisin arvoin


Kosmetiikka on lahjaideoista se, joka pysyy suosittuna vuodesta toiseen. Syy sille on selvä: ihonhoito kuuluu jokaiseen päivään. Se on kuin hampaiden harjaus tai hiusten pesu, joka on vakiintunut osa arkea. Toisilla rutiini on minimalistisempi, toisilla kattavampi. Iho ei kuitenkaan unohdu, ja hyvä niin, onhan se elimistön suurin elin. 

Kosmetiikkaa valitessa on syytä ottaa huomioon lahjansaajan mieltymykset. Lahjanantajalle voi olla haastavaa tietää, mikä on vastaanottajan ihotyyppi tai millaisista tuotteista hän todella tykkää. Lisäksi monella iho on tänä päivänä hyvin herkästi reagoiva, mikä asettaa omat haasteensa lahjan valintaan. Turvallisinta onkin valita tuotteita, jotka on suunniteltu siten, että ne sopivat suurelle osalle. Kotimainen Taiga Cosmetics on juuri sellainen!
Taigan tuotteet hellivät myös herkkää ihoa ja ovat suurelta osin hajusteettomia


Olen käyttänyt kotimaisen Taigan tuotteita nyt jo yli puolentoistavuoden ajan. Kun Lempäälässä valmistuva luonnonkosmetiikkasarja lanseerattiin toisen koronavuoden alussa, se ylitti nopeasti omat odotukseni. Ensimmäisenä ällikällä löi ainutlaatuisen pakurivoiteen huikea teho, mikä on saanut minut palaamaan voiteeseen yhä uudelleen ja uudelleen. Hullaantumiseni vahvistaa se, että palkitsin sekä pakurivoiteen että sarjan silmänympärysvoiteen vuoden 2021 parhaina tulokkaina.

Taigan tuotteet ovat pääosin hajusteettomia ja vieläpä herkälle iholle suunniteltuja. Oma ihoni ei ole erityisen herkkä, mutta silmänympärysalue kylläkin. Rakastan tuoksuja, joten harvoin innostun tuoksuttomista tuotteista. Taigan suhteen jouduin kuitenkin toteamaan, että teho kiilaa tuotteen tuoksuttomuuden ohi. En kaipaa hyvältä tuoksuvaa tuotetta, jos se ei tee yhtikäs mitään. Sen sijaan rakastan tuotetta, joka toimii, oli se tuoksuton tai ei. Pahempi skenaario migreeniherkälle olisi, jos tuote tuoksuisi liikaa. 
Taigan jouluiset tuotesetit jokaiselle iholle 


Tälle joululle Taiga on lanseerannut kaksi suloista tuotesettiä, joiden sisältöön olen ollut mukana vaikuttamassa. Toinen seteistä on nimetty Taiga Highlights Setiksi, ja se sisältää kaikki suosikkini samassa paketissa:

  • Pakuri-yövoide - vuoden parhaana palkitsemani, lempeän lakritsinvivahteinen voide tasoittaa toivotusti ihon värieroja ja rauhoittaa talvipakkasista punoittavan herkemmänkin ihon!
  • Anti-Age Eye Cream - kiinteyttävä silmänympärysvoide, joka kerää kunniaa turvotusta ja tummuttaa poistavilla vaikutuksillaan sekä huolehtii kosteutuksesta. 
  • Beauty Essence - todellinen monitaituri kirkastavana kasvovetenä, joka sopii myös aknesta ja ruusufinnistä kärsivälle iholle.

Taiga Highlights Set on varma valinta hänelle, joka kaipaa ihonhoidoltaan anti-age-tehoa ja tuloksia kotimaisin konstein. Setti sisältää kaikki Taigan kultakimpaleet edulliseen pakettihintaan!Toinen jouluisista seteistä sisältää kolme kulmakiveä jokapäiväiseen ihonhoitoon. Taiga Simple Routine Set on must-have-setti hänelle, joka arvostaa helppoa ja yksinkertaista ihonhoitorutiinia. 

Setti sisältää seuraavat tuotteet:

  • Taiga Cleansing Oil - samettisuudellaan sydämet sulattava puhdistusöljy, joka huolehtii ihon tehokkaasta puhdistuksesta vieden iholta lempeästi mennessään päivän pölyt ja meikin - myös vedenkestävän!
  • Beauty Essence - kätevässä suihkepullossa oleva kasvovesi, joka toimii puhdistuksen toisena vaiheena tarjoten pitkäkestoista kosteutusta ja kirkastusta.
  • 24H Cream - puhtaan ja pehmeän ihon viimeistelevä voide, joka sopii käytettäväksi aamuin illoin, kuten setin kaksi muutakin tuotetta.

Tällä tuotesetillä on helppo pitää iho kauniina, kosteutettuna ja tasapainossa! Kaikki tuotteet ovat unisex-tuotteita, luonnollisia, vegaanisia ja eettisesti Suomessa valmistettuja. Tuotteilta löytyy myös Avainlippu-merkki sekä arvostettu COSMOS Natural -sertifikaatti, joka on tae tuotteiden luonnonmukaisuudesta.

Jos siis sinullekin kotimaisuus ja ekologisuus ovat tärkeitä arvoja lahjan valinnassa, suosittelen lämpimästi Taigan tuotesettejä!
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!