KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - AQUIS 


Elämässä tapahtuu mullistavia asioita. Positiivisiin sellaisiin moni luettelee elämänkumppaninsa ensikohtaamisen, lapsen syntymän, ikimuistoiset matkat ystävän kanssa, valmistujaiset, unelmien työpaikan saamisen tai hypyn tuntemattomaan, joka saa jo itsessään odottamaan jotain mullistavaa.

Mullistavat asiat voivat kuitenkin olla myös arkisempia. Unohtumaton makuelämys ravintolassa voi saada hymyilemään pitkäksi aikaa, etenkin, jos se on jaettu jonkun tärkeän ihmisen kanssa. Yhtä mullistavana voi kokea myös vaikkapa Suomen talvimaiseman - tai hiusturbaanin, joka muuttaa täysin arjen hiustenhoitorutiinit. 


AQUIS hiusturbaani - arjen hiustenhoitorutiinit mullistava tuote


Monille hiustenpesu on arjessa yhtä tavanomainen asia kuin hampaiden harjaus - mitä se periaatteessa onkin. Vaikka pitkien ja paksujen hiusten peseminen saattaa olla astetta työläämpää, on itse pesuhetki suhteellisen nopeasti ohitse. Toista on kuitenkin hiusten kuivumiseen kuluva aika pesun jälkeen. Omalla kohdallani hiukset olivat aina iltasuihkun jälkeen vielä aamullakin kosteat ennen kuin AQUIS tuli osaksi arkeani vuonna 2017. 

Osalla fööni ratkaisee ongelman. Minusta ja föönistä ei kuitenkaan koskaan vuosien varrella tullut ystäviä. Olkoot syynä sitten liian tehoton fööni, heikot ranteet tai pelkästään laiskuus, parinkymmenen minuutin kuivaussessiot eivät ikinä houkutelleet. Annoin aina hiusteni kuivua rauhassa ja samalla säästin ne lämpölaitteiden rasitukselta.

AQUIS hiusturbaani kuivattaa hiukset moninkertaisesti tehokkaammin ja säästää aikaa


AQUIS kirjaimellisesti mullisti arkeni 5 vuotta sitten. Kyse ei ollut siitä, että olisin käärinyt hiusteni ympärille minkä tahansa hiusturbaanin, joita markkinoilla on pilvin pimein. Kyse oli nimenomaan AQUIS-hiusturbaanista, jonka uskomaton kuivausteho perustuu AQUISin käyttämään Aquitex-materiaaliin, joka on ainoa laatuaan.

Siinä missä muiden hiusturbaanien kangas on tavanomaista froteeta tai mitä tahansa muuta pehmeää materiaalia, AQUIS käyttää itse luomaansa innovaatiota: patentoitu kudontatekniikka Aquitex-kankaassa imee hiuksista kosteutta jopa 5 kertaa nopeammin kuin tavallinen puuvillafrotee. Hiusten kuivumiseen kuluu siis huomattavasti vähemmän aikaa, mikä on ällistyttävää!

Selvää on, että supernopea kuivausteho säästää arjessa rutkasti aikaa. Se kuitenkin säästää myös hiuksia, sillä kun AQUIS-hiusturbaani löytää tiensä hiustenhoitorutiineihin, voi föönille heittää hyvästit. Näin ollen hiukset säästyvät lämpölaitteiden aiheuttamalta ylimääräiseltä rasitukselta. Tai jos fööniä haluaa välttämättä käyttää, lyhentää AQUIS myös föönaukseen kuluvaa aikaa huomattavasti. 


AQUIS-hiusturbaani suojelee hiuksia myös märkinä harjaamiselta, sillä turbaani kiedotaan hiusten ympärille ennen niiden harjaamista tai hiustenhoitotuotteiden lisäämistä. Kun hiukset ovat olleet turbaanin huomassa muutaman minuutin, on harjaaminenkin hiukselle suotuisampaa kuin hius ei ole enää läpimärkä. 

Ajallisesti riittää, että turbaania pidetään päässä viitisen minuuttia. Lyhimmillään olen kiepsauttanut turbaanin hiusten ympärille pariksi minuutiksi ja pisimmillään pitänyt sitä ehkä vartin. Jo muutama minuutti tekee tehtävänsä ja riittää vauhdittamaan hiusten kuivumisaikaa!


AQUIS-kasvopyyhkeet ihonpuhdistukseen ja mustapäiden vähentämiseen 


AQUIS-hiusturbaani on ollut luottotuotteeni jo viiden vuoden ajan. Nyt olen ottanut AQUISilta käyttöön myös ihanan pehmeät kasvoliinat, jotka ovat brändin uudempia luomuksia ja nostaneet ihonpuhdistuksen uudelle tasolle.

Pienten kasvoliinojen ansiosta iho puhdistuu tehokkaammin, sillä käytitpä mitä tahansa puhdistustuotetta, pehmeä liina vie taatusti iholta loput meikinrippeet. Lisäksi se kuorii ihoa hellävaraisesti, vaikka tuntuu todella pehmeältä ihoa vasten. Kasvoliinan lupauksiin kuuluu myös, että säännöllisesti käytettynä se vähentää mustapäitä. Ihon kirkastumisen alkaa huomata jo muutamissa päivissä - olen koukussa! 

Materiaali on samaa pehmeää ja ohutta Aquitex-kangasta, joka tekee myös turbaanista todella kevyen tuntuisen verrattuna perinteiseen froteepyyhkeestä tehtyyn turbaaniin. Pehmeytensä ansiosta kasvoliina sopii käytettäväksi myös silmänympärysiholle. Liinoja on kolmea eri väriä: valkoista, beigeä ja tumman harmaata. Vaikka valkoinen on värinä kaunis, päädyin väreistä tummimpaan eli harmaaseen, sillä meikinpoistossa se on kaikkein armeliain. 

Mikäli haluat hankkia itsellesi tai lahjaksi AQUIS-hiusturbaanin tai pehmeitä kasvoliinoja, nyt jos koskaan on sen aika. Sain nimittäin huikean alennuskoodin, jolla saatte -30% kaikista AQUIS-tuotteista maahantuojan verkkokaupassa - myös kasvoliinojen tuotepaketeista!

Kuvissa oleva hiusturbaani on Waffle Luxe - Moody Grey


Huikea jouluetu voimassa vain neljä päivää:


Käytä koodia JOULU30 ja saat 15.12.2022 saakka kaikista AQUIS-tuotteista -30% maahantuojan verkkokaupassaEi kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!