KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - SUKKAMESTARIT 


Vuoden lähestyessä loppuaan, mieli alkaa väistämättä summata kuluneen vuoden kokemuksia kuin vasta katsottua elokuvaa. Pintaan nousee hetkiä, jotka ovat herättäneet riemua, itkua, iloa ja ikävää. Samalla aika realisoituu. Se saa viimeisen 12 kuukauden muuttumaan silmänräpäykseksi ja muistuttaa, että yksi vuosi on maailmankaikkeudessa kuin ohikiitävä hetki.


Hyvinvoinnin hauraus ja terveyden tärkeys elämässä


Olen viime aikoina pohtinut paljon sitä, miten hauras ihmisen hyvinvointi on. Se saattaa vaikuttaa yhtä vankalta kuin paksu puunrunko tuulessa ylväästi heiluvine oksineen, joka pysyy juuriltaan vahvasti kiinni maaperässä, elämässä. Vahva juuristo ei kuitenkaan tarkoita, ettei ympäröivän maailman myrskyt tai kolea keli koskettaisi sitä mitenkään. Kerran vuodessa se tiputtaa lehtensä ja alkaa lopulta kevään tullen kasvattaa uutta. 

Tunnollisella suorittajalla ja kiltillä ihmisellä huolenpito itsestä jää pinon alimmaiseksi


Meille ihmisille vuodenvaihde on se aika, kun tiputamme kuluvan vuoden lehdet ja valmistaudumme kohti uutta. Se tuo luultavasti mukanaan paljon sellaista, mistä emme vielä tiedä tai mihin emme voi vaikuttaa, mutta myös paljon sitä, mihin meillä on valta vaikuttaa. Yksi niistä on huolenpito itsestä. 

Itsestä huolehtiminen vaikuttaa jopa lapsenomaisen helpolta ja yksinkertaiselta ääneen sanottuna. Käytännössä totuus on kuitenkin yhtä karu kuin lumipeitteen alta pilkottava jää, joka saattaa kaataa kumoon hetkessä, sillä monella tunnollisella suorittajalla ja kiltillä ihmisellä huolenpito itsestä jää pinon alimmaiseksi. Se odottaa sopivaa hetkeä töiden, lasten, ystävien tai muun perheen tukemisen taustalla. Se odottaa niin kauan, kunnes teksti "muista minut" haalenee ja joutaa lopulta roskiin, koska et enää muista mitä lapussa luki. 

Itsestä huolenpitoon vaaditaan välillä tervettä itsekkyyttä ja tiukkaa taipumattomuutta


Nykypäivän kiirettä ihannoiva ja oravanpyörää normalisoiva yhteiskunta pyörii suorituskeskeisin rattain. Vaikka lehtien otsikot tarjoavat vinkkejä hyvinvointiin, niistä unohdetaan se tärkein: itsestä huolenpitoon vaaditaan välillä tervettä itsekkyyttä ja tiukkaa taipumattomuutta. Oma aika täytyy toisinaan repiä ja olla tiukasti taipumaton, vaikka ulkopuolelta kimpoaisi toiveita, vaatimuksia ja pyyntöjä. 

Moni pitää tärkeänä auttaa ensin muita ja olla mahdollisimman paljon tukena läheisten hädän hetkellä. Niin minäkin tein vuosien ajan. Siirsin omien tunteiden käsittelyn sivuun pimeään pöytälaatikkoon ja unohdin itseni, jotta en aiheuttaisi toiselle pettymystä. Sillä pettymyksen tuottaminen jollekin toiselle tarkoitti sitä, etten ollut kyennyt siihen, mitä minulta oli odotettu. Se teki minusta huonomman ihmisen.

Tämä vuosi on kuitenkin muistuttanut, miten paljon minulla on ollut ikävä sitä ihmistä, joka välitti minusta ja oli läsnä kanssani 24/7. Minulla on ollut ikävä minua. Sitä ihmistä, joka asettaa oman hyvinvointinsa etusijalle eikä unohda itseään haalistuneelle muistilapulle. 

Sukkamestarien ainutlaatuiset Pihka-sukat jalkojen huolenpitoon 


Hyvinvointi ja terveys ovat monesta palasesta koostuva palapeli, jonka kokoamisen voi aloittaa pienin askelin. Uusi vuosi antaa siihen loistavan uuden mahdollisuuden, sillä kun kuluneen vuoden kannet lopulta sulkeutuvat, alkaa uusi luku. Sinä päätät millainen se on.

Olen tänä vuonna kertonut siivonneeni montakin asiaa elämässäni aina ahdistusta aiheuttavista ihmissuhteista sukkalaatikon sisältöön asti. Ensimmäinen on korvaantunut kannustavilla kanssakäymisillä, jotka ovat puhjenneet uuteen kukoistukseensa. Jälkimmäinen eli sukkalaatikko on täyttynyt kotimaisen Sukkamestarien laadukkailla ja kestävillä sukilla. Molemmat ovat saaneet hymyilemään. 

Nyt Sukkamestarit on tuonut valikoimaansa jotain aivan ainutlaatuista: Pihka-sukat

Kotimaiset Pihka-sukat ovat täysin uniikki ja ainutlaatuinen ilmestys värikkäille sukkamarkkinoille. Kyseessä ei ole pelkästään mukava, kestävä ja hyvin istuva sukka, sillä parantavista vaikutuksista tunnettua pihkaa on käytetty kansanlääkinnässä jo vuosisatojen ajan - myös Suomessa. 


Pihka hoitaa haavoja ja tulehduksia sekä auttaa kuiviin kantapäihin ja kynsinauhoihin


Pihka on täynnä mikrobeja tuhoavia aineosia ja erittäin tehokas bakteerien kasvun hillitsemiseen sekä tulehduksen rauhoittamiseen. Teholtaan sitä on verrattu jopa antibiootteihin, sillä pihkan terveysvaikutuksia on tutkittu paljon. Kansanlääkinnässä sitä on hyödynnetty hyttysenpistoihin, haavoihin, tulehduksiin, jalkasieneen ja palovammoihin. Koska se rauhoittaa ihoa ja edistää solujen uusiutumista, on se mainio myös kuiville kantapäille ja kynsinauhoille. Siksi Sukkamestarit päätti hyödyntää pihkaa sukissaan. 
Maanläheisillä väreillä varustetut Pihka-sukat rauhoittavat silmää jo pelkästään rauhallisella ja lempeällä värimaailmallaan. Joukosta löytyy neljää erilaista merinovillasukkaa useissa eri väreissä, jotka on valmistettu jäljitettävän NATIVA-merinovillan sekä Suomessa kehitetyn Prexelent®-pihkapolyamidin yhdistelmästä. 

Pihka saadaan osaksi polyamidilankaa uuttamalla. Langassa hyödynnetään suomalaisten havupuiden pihkaa, joka saadaan havupuista metsäteollisuuden sivutuotteena. Prexelent®-pihkapolyamidi vapauttaa pihkaa hiljalleen langan pintaan, kun sukka on kosketuksissa ihon kanssa. Näin ollen Pihka-sukat hoitavat samalla kuivia jalkoja ja kantapäitä! 


Hyvinvointivaikutustensa lisäksi Pihka-sukat ovat ihanan pehmeät jalassa ja miellyttävät ihoa vasten. Ne ovat ohuet mutta lämpimät sukat, jotka eivät kutita. Merinovillan ja pihkalangan ainutlaatuinen yhdistelmä saa sukat ehkäisemään jalkahien hajuja ja siirtämään kosteutta tehokkaasti. Siksi ne sopivat loistavasti päivittäiseen käyttöön aktiivisempaankin arkeen!

Sukkien pesua ei kuitenkaan suositella elleivät sukat ole oikeasti likaiset, sillä jokainen pesu kuluttaa langan "pihkavarastoja" tuotteesta. Merinotuotteiden kanssa on ylipäätään hyvä välttää ylimääräistä pesua. Sukat saa toki silti pyöräyttää koneessa 30 asteessa, vaikka tuuletus onkin ensisijaisesti suositeltavaa. Mikäli peset sukat koneessa, kannattaa ne muotoilla kosteana.

Parhaan vaikutuksen sukista saa pitkäjänteisellä käytöllä. Yhtä lailla kuin hyvinvoinnin suhteen muutenkin, pienet päivittäiset teot ratkaisevat. Sukkien kanssa vaikutuksen voi huomata kovettuneissa kantapäissä jo kahdessa viikossa, vaikka vaikutus on toki yksilöllinen. Ahkera käyttö antaa kuitenkin sukista parhaan hyödyn ja yhden mahdollisuuden lisää vaikuttaa omaan hyvinvointiin!


Tutustu uusiin Pihka-sukkiin Sukkamestarien valikoimassa täällä ja hanki suosikkisi!


Valitsemalla suomalaiset Pihka-sukat tuet suomalaista työtä ja teet samalla hyvän valinnan jalkojasi ajatellen. Sukkamestarit on sitoutunut vastuullisiin ja ekologisiin arvoihin. Sukille on myönnetty Avainlippu-tunnus.


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!