KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - ECO MINERALS Täydellisen meikkipohjan löytäminen voi olla pitkä ja kivikkoinen tie. Haasteensa siihen tuo alati muuttuva maasto, eli iho, joka elää vuodenaikojen, elintapojen ja hormonien mukana. Talviaikaan iho on usein kuivempi ja kirjavampi, kun taas stressi ja hormonit pukkaavat pintaan epäpuhtauksia, joista meistä kukaan ei nauti. Mistä siis meikkipohja, joka mukautuu tähän kaikkeen toimien jokaisena hetkenä täydellisesti? 


Täydellinen meikkipohja joka hetkeen - Eco Minerals mineraalimeikkipuuteri


Kun ensi kertaa tutustuin Australian suosituimpaan mineraalimeikkisarjaan, Eco Mineralsiin, elettiin vuoden 2019 loppua. Olin juuri lopettanut ehkäisypillereiden käytön lähes 15 vuoden yhtäjaksoisen käytön jälkeen. Ei kulunut kauaakaan, kun ihoni kunto suorastaan räjähti. Alkoi taisteluni lähes 1,5 vuotta kestäneen pahan hormonaalisen aknen kanssa, josta löytyy kuvamateriaalia blogista täältä

Eco Mineralsin mineraalimeikkipuuteri oli yksi niistä harvoista ja ainoista tuotteista, jonka avulla pystyin tuolloin kokemaan oloni hetkittäin kauniiksi tuntematta häpeää ihostani. Se oli iso asia ihmiselle, joka oli tottunut tasaiseen ihoon, mutta ei kehdannut hormonaalisen aknen myötä näyttäytyä enää missään meikittä. Akne murensi itsetuntoani. Kevyt kerros Eco Mineralsin mineraalimeikkipuuteria kasvoille kuitenkin muistutti, miltä tuntuu, kun iho on luonnollisen kaunis. Eco Minerals mineraalimeikkipuuteri sopii akneiholle ja punoitusta peittämään 


Eco Minerals ei suinkaan ollut kolme vuotta sitten ensimmäinen kokeilemani mineraalimeikkipuuteri - se oli yhdeksäs. Mikään muu mineraalimeikkipohja ei ollut kuitenkaan koskaan pystynyt yhtä kauniiseen lopputulokseen olemalla peittävä ja kestävä, mutta niin luonnollisen tuntuinen ja -näköinen. Vaikka täydellinen on sanana suuri eikä täysin täydellistä ole olemassa, kolmen vuoden kokemukseni perusteella Eco Minerals liippaa sitä hyvin läheltä ja on edelleen se ykkönen.

Parasta Eco Mineralsin mineraalimeikkipohjassa on se, että peittävyyttä on helppo säädellä sen mukaan, miltä iho milloinkin näyttää. Hormonaalisen aknen aikaan sipaisin mineraalimeikkiä iholle hieman enemmän ja se peitti alleen kaiken punoituksen ja näppylät tekemättä ihoa paklatun näköiseksi. Nyt kun iho on paremmassa kunnossa ja epäpuhtauksia on iholla vain yksittäisiä, mineraalimeikki toimii silti kuin unelma. Sitä vain riittää kevyempi kerros ja iho jää aivan yhtä kauniiksi ja kuulaaksi - pohjan kestävyydestä puhumattakaan. 
Mineraalimeikkipohjan levittämiseen toimii parhaiten kabuki-sivellin 


Mineraalimeikin kanssa oleellista on paitsi käytössä oleva aidosti hoitava mineraalimeikkipuuteri, myös sivellin, jolla pohja levitetään iholle kauniisti ja tasaisesti. Eco Mineralsin oma muhkea kabuki-sivellin onkin paras juuri Eco Mineralsin mineraalimeikkipuuterille. 

Vegaaninen Kabuki-sivellin on valmistettu synteettisestä, pesua kestävästä harjaksesta. Se tuntuu ihoa vasten ihanan pehmeältä ja saa myös mineraalimeikin levittymään kauniisti, pehmeästi ja tasaisesti. Kun sivellin on valittu oikein, ei mineraalimeikkipohja edes näytä puuterimaiselta. Itse asiassa Eco Mineralsin kanssa lopputulos muistuttaa huikean hyvää nestemäistä meikkivoidetta, jossa on juuri sopiva määrä "puuteria" tuomaan samettisuutta iholle. 

Kabuki-siveltimen varsi on jämäkkä ja valmistettu bambusta Eco Mineralsin ekologisia arvoja mukaillen. Siveltimen voi tilata Eco Mineralsin suomalaisesta verkkokaupasta yksittäin, mutta edullisimmin sen saa osana joulupakettia, jossa kabukin lisäksi on sekä mineraalimeikkipuuteri että sarjan supersuosittu BB-voide, jota itsekin olen ylistänyt blogissa
Eco Minerals joulupaketti sisältää kolme suosituinta tuotetta - myös BB-voiteen!


Tänä vuonna Eco Mineralsin suosittuun jouluiseen lahjasettiin on koottu sarjan kolme suosituinta tuotetta, jotka toimivat täydellisesti yhdessä toisiaan tukien: mineraalimeikkipuuteri, BB-voide sekä kabuki-sivellin. Meikkipohjan sävyt saa tietenkin valita omaan ihonsävyysi sopien. Ne kirjoitetaan tilausvaiheessa lisätietokenttään. 


Valintaa helpottamaan - Perfection vai Flawless?


Mineraalimeikkipohjia on kahta erilaista: Perfection sekä Flawless. Näistä Perfection on suunnattu enemmän kuivalle iholle. Flawless taas toimii paremmin rasvoittuvalla sekaiholla, joskin se sopii hyvin myös pintakuivalle sekaiholle. Flawless-pohjan raaka-aineista löytyy lisäksi ripaus savea, joka imee ylimääräistä talia iholta ja pitää kiiltelyn kurissa. 

Itse olen viime aikoina käyttänyt juuri Flawless-pohjaa ja sävyä Nude Beige, joka on sarjan best seller. Se on sävyistä kolmanneksi vaalein, mutta sulautuu silti hyvin omalle vaalealle, jopa kalpealle iholleni. Sävyn valinnassa ei siis ole huolta siitä, että sen pitäisi olla tismalleen "oikea", sillä mineraalimeikki mukautuu todella hyvin ihon omaan sävyyn.  
Jos siis ihosi on pintakuiva, helposti rasvoittuva ja kaipaat mattamaisempaa lopputulosta, suosittelen ehdottomasti valitsemaan Flawless-pohjan. Perfection-pohja puolestaan sopii paremmin aikuiselle naiselle ja etenkin, jos iho on selkeästi kuiva. Molemmat meikkipohjat ovat 100% luonnonmukaisia, vegaanisia ja ekologisia sekä eettisiä. Tämä mineraalimeikki ei myöskään pakkaudu juonteisiin, vaan levittyy iholle kuin unelma! 


Eco Minerals BB-voide antaa meikittömän näköisen kauniin ihon


Yhä useampi etsii tuotetta, joka olisi mahdollisimman kevyt, ohut ja huomaamaton, mutta tekisi silti iholle "jotain". Eco Mineralsin BB-voide on juuri sellainen! Koostumus järjettömän ohut eikä jätä iholle minkäänlaista pintaa tai kerrosta. Tuntuu kuin mitään ei olisi koskaan iholleen levittänytkään, mutta kuitenkin iho näyttää jotenkin erilaiselta. Voide on omiaan "huijaamaan" ihon meikittömän mutta silti niin terveen ja tasaisemman näköiseksi. 

Tästä aiemmasta blogipostauksesta voit katsoa miten hyvin voide peittää kämmenselällä olevan arven ja miltä iho näyttää BB-voiteen jälkeen. Katso myös sävyvaihtoehdot! 
Luonnollisten raaka-aineiden ja ihoa hoitavien ominaisuuksien lisäksi Eco Minerals tekee meikkaamisesta myös ekologisempaa. Kun ostat yhden kerran mineraalimeikkipuuterin pakkauksessaan, seuraavalla kerralla voit hankkia edullisemman täyttöpakkauksen, jonka sisältö on helppo sujauttaa tyhjään rasiaan. Jopa BB-voiteelle löytyy oma täyttöpakkauksensa!

Joulun lahjasetin lisäksi Eco Mineralsin verkkokauppaan on tuloillaan myös Black Friday -kampanja, joka on voimassa perjantaista sunnuntaihin 25.11.-27.11. Tarjous ei kuitenkaan koske tuotesettejä, joten mikäli mielit itsellesi upean ihon olosuhteista viis, suosittelen todellakin hyödyntämään tarjouksen joulusetistä!


Eco Minerals-joulusetillä saat kauniin ihon joka päivä:


Kun kaipaat vain kevyttä peittävyyttä, voit levittää ihollesi pelkän BB-voiteen tai sipaista ohuelti mineraalimeikkiä.

Kun haluat peittävämmän lopputuloksen, voit käyttää BB-voidetta alla ja mineraalimeikkipohjaa päällä. Mineraalimeikkipuuterissa riittää tarpeeksi peittävyyttä myös yksinään, sillä pohjaa on helppo kerrostaa! 

BB-voide + mineraalimeikkipohja on myös ehdoton kombo pikkujoulumeikkiin, sillä se kestää vaikka tanssilattialla tulisi hiki pintaan eikä vaadi korjailua illan aikana! 


Tilaa Eco Minerals joulusetti etuhintaan täältä


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!