KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC 


Mainoslinkit merkitty* 


House of Organicin vuoden viimeiset *Luonnonkosmetiikkapäivät ovat täällä! Se tarkoittaa keskiviikosta sunnuntaihin vaihtuvia tarjouksia, joista nopeimmat poimivat parhaat talteen. Huippulöytöjä voi tehdä myös joulua ajatellen, joten suosittelen tekemään listan suosikeista ja olemaan valppaana heti aamunkoitteessa, sillä tällä kertaa tarjoukset ovat voimassa vain kunkin päivän ajan. Keskiviikon tarjoukset voi siis hyödyntää vain keskiviikkona, torstain torstaina ja niin edelleen.

Käyttämällä koodia YHDISTÄ saat ilmaiset postikulut kaikkiin tilauksiin ja tuotteet lähetetään samassa paketissa heti Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä. Voit siis huoletta tehdä erillisen tilauksen vaikka jokaisena päivänä keskiviikosta sunnuntaihin, sillä saat tuotteet samassa paketissa ilman postikuluja. 

*Luonnonkosmetiikkapäivien kuvastoa pääset selaamaan täällä!




Katsasta keskiviikkona nämä:


1. *Moi Forest Metsäpöly käsivoide - paras kotimainen käsivoide, joka vahvistaa immuunipuolustusta!

Jos saisin valita yhden käsivoiteen loppuelämäksi, se olisi luultavasti tämä. Olen rakastunut Moi Forestin Forest Dust -käsivoiteen ainutlaatuisuuteen: se imeytyy kuin unelma ja tuoksuu niaouliöljyn ansiosta lempeän metsäiseltä ja rauhoittavalta. Parasta on kuitenkin se, että voide vahvistaa ihon omaa immuunipuolustusta, koska se sisältää tieteellisesti tutkittua metsäpölyä, johon Moi Forestin tuotteet perustuvat. Tässä on siis todellakin täyden kympin käsivoide! Itselläni käytössä on jo neljäs tuubi.

Nappaa keskiviikon *tarjoushintaan täältä ja ihastu! 


2. *Madara Anti-Pollution City CC-voide - silkkisen kaunis iho!

CC-voiteita on monenlaisia, mutta jos mielii ihosta silkkisen kauniin ja luonnollisesti hehkeän, Mádara on taattu valinta. Olen luottanut tähän CC-voiteeseen jo vuosia ja käytän sitä mineraalimeikkipohjan alla tuomassa lisäpeittävyyttä. Hyaluronihappoa sisältävä koostumus tuo kasvoille mukavasti täyteläisyyttä ja SPF15 on ehdoton plussa. Olipa iho sitten kalpea, punoittava tai samea, ohut kerros tätä ja peilistä kurkistaa täysin toiset kasvot! Jos ihollesi riittää kevyt peittävyys, CC-voide on täydellinen tasoittamaan ihoa sellaisenaan tai kosteusvoiteen päällä tuomassa lisäkosteutusta. Sopii kaikille ihotyypeille!

Hanki keskiviikkona *tarjoushintaan täältä!





3. *Madara Nokkonen Daily Defence Body Lotion - herkän ihon vartalovoidesuositus!

Jos etsit salamana imeytyvää vartalovoidetta herkälle iholle, Mádaran Nokkonen Daily Defence Body Lotion saa vahvan suositukseni! Olen vuosien varrella käyttänyt tätä tuubia useamman kappaleen ja nykyään niin koukussa siihen, että hankin joka Luonnonkosmetiikkapäiviltä yhden varakappaleen, jotta se ei vain pääse loppumaan. Nokkos-nimestään huolimatta herkälle, kuivalle ja atooppiselle iholle suunnattu voide tuoksuu vienosti vaniljaiselta ja on tarpeeksi lempeä myös vauvan iholle sekä raskauden aikana käytettäväksi. Hyvästi kuiva, karhea ja halkeileva iho!

Riittoisa 200ml tuubi tasan kympillä *vain keskiviikkona täältä!


4. *Neal's Yard Remedies Rejuvanting Frankincense kasvovesi - vilkastuttaa kollageenintuotantoa! 

Kun kasvovedeltä haluaa astetta parempaa anti-age-hoitoa, elvyttävä Neal's Yard Remedies Frankincense kasvovesi tekee tehtävänsä. Perinteisten kirkastavien ja tasapainottavien ominaisuuksiensa lisäksi se stimuloi ihon kollageenintuotantoa, sillä aineosien joukosta löytyy tri-peptideitä, joista hohkataan anti-age-ihonhoidossa paljon. Kasvovesi on jopa 97% luomua ja sen sisältämällä frankinsensiöljyllä on myös mielialaa nostattavia ja stressiä lievittäviä vaikutuksia. Tähän kasvoveteen tartun yhä uudelleen ja uudelleen!

Tartu tarjoukseen *täällä - voimassa vain keskiviikon!


5. *FLOW Cosmetics Chamomile + Probiotics kasvovesi - rauhoittava kotimainen kasvovesi!

Ärtyneen, punoittavan ja kuivan ihon hoitaa pehmeäksi, tasapainoiseksi ja hyvinvoivaksi kotimaisen FLOW Cosmeticsin luomukamomillakasvovesi. Tätä yksinkertaisella reseptillä varustettua suomalaista suosikkia olen käyttänyt vuosien varrella useamman pullollisen ja iho hehkuu harmoniaa joka kerta. Antimikrobinen kamomilla rauhoittaa tulehtunutta ihoa, ihottumaa ja punoitusta, joten kasvovesi on täydellinen niin aknelle kuin atooppiselle iholle mutta myös vauvojen vaippa-aluetta rauhoittamaan. Probiootit ovat erinomainen lisä!

Hyödynnä huippuhinta *täällä - voimassa vain keskiviikon!





Tavoittele torstaina näitä:


1. *Cultivator's kasvivärit - kaunis kiilto ja upeat värit hiuksille!

Kun lähemmäs kaksi vuotta sitten kokeilin ensi kertaa kasvivärejä, ajattelin kokeilun jäävän kertaluontoiseksi. Toisin kuitenkin kävi, sillä Cultivatorsin kasvivärit osoittautuivat niin hirveän hyviksi, että jäin niiden vakituiseksi käyttäjäksi ja luovuin perinteisistä hiusväreistä täysin! Parasta Cultivator's kasviväreissä on niiden antama vivahteikas lopputulos, joka saa hiusvärin näyttämään todella kauniilta ja eläväiseltä. Kiilto on uskomaton! Suosittelen siis ehdottomasti antamaan näille mahdollisuuden, jos et ole koskaan aiemmin kokeillut. Värit ovat 100% luomusertifioituja.

(Muistathan, että ensimmäisellä kerralla olisi syytä olla kulunut vähintään 2 kuukautta siitä, kun hiukset on värjätty perinteisillä hiusväreillä. Näin kasviväri tarttuu paremmin.)

Hiusvärit torstain ajan *superhintaan täällä!


2. *Luonkos ekologinen kasvosieni - 2 kappaleen edullinen paketti!

Jos kaipailet muhkeaa kasvosientä esimerkiksi naamion poistamiseen tai öljypuhdistuksen pariksi, nämä pehmeät sienet ovat siihen omiaan! Ne toimitetaan prässättyinä ja kuivana, mutta vedellä kastettuna ne muhkeutuvat omaan muotoonsa. Kasvosienet on valmistettu biohajoavasta viskoosista, joka koostuu puuvillasta, hampusta ja pellavasta. 

Torstain ajan saat 2 kpl kasvosieniä vitosella *täältä


3. *JOIK joulukalenteri - luonnonkosmetiikan ihania yllätyksiä pursuava joulukalenteri!

Viron vanhimpana ja suosituimpana luonnonkosmetiikkasarjana tunnettu JOIK on tuonut jouluksi markkinoille upean 24 luukun kalenterin, joka ilahduttaa värikkäällä ulkokuorellaan. Joulukalenteri sisältää sarjan rakastetuimpia ihonhoitotuotteita, Home & Spa -sarjan kynttilöitä sekä muutamia meikkituotteita. Mikäli siis etsit vielä kosmetiikkajoulukalenteria, torstain ajan saat kalenterista jopa 50€ alennuksen!

Joulukalenteri superhintaan 99€ vain torstaina *täällä! (Norm. 149€)






Poimi perjantaina nämä: 



Italialainen luonnonkosmetiikkasarja Bioearth on uusin lisäys House of Organicin valikoimaan ja ihastuttaa muun muassa kolmella erilaisella geelikasvonaamiolla. Fykosyaniini on osuva valinta erityisesti nuupahtaneelle, samealle ja kuivalle iholle, sillä ginseng-uute ja spirulina puhaltavat uutta energiaa ihoon samalla kun aloe ja hyaluronihappo tarjoilevat annoksen superkosteutta! Naamio on koostumukseltaan todella ohutta ja iho imaisee sen sekunneissa. Tätä on kiva kerrostaa janoiselle iholle - ja kyllä, iho toden totta näyttää eläväisemmältä vaikutusajan jälkeen. 

Testaa uutuusnaamiota 13€ - saat sen perjantaina *täältä!


2. *Taiga Anti-Age Eye Cream - parhaana palkittu kotimainen silmänympärysvoide! 

Kun hakusessa on silmänympärysvoide, joka taitaa tummuuden ja turvotuksen poiston ryppyjen ja juonteiden madaltamiseen, on kotimaisen Taigan Anti-Age Eye Cream parempaakin parempi valinta - se on huippu! Kärkikastiin kiitänyt voide jaksaa edelleen hämmästyttää tehokkuudellaan ja viimeisen päälle viilatulla koostumuksellaan, joka levittyy silmänalusille kuin unelma. Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa, joten sitä sopii suitsuttaa maan ääriin! Hajusteeton koostumus sopii myös herkälle iholle.

Kokeile ja koukutu - supertarjouksessa *täällä vain perjantain ajan! 


3. *Taiga Chaga Night Cream - huipputehokas yövoide, joka sopii myös herkälle iholle!

Viime vuonna parhaana palkitsemani Pakuri-yövoide jatkaa voittokulkuaan. Tiettävästi maailman ainoa sertifioitu luonnonkosmetiikan pakurivoide on varsin tehokas ihon sävyerojen tasoittamisessa ja tehoaa niin pigmenttiläiskiin kuin aknearpiinkin. Mieto, mausteista lakritsia muistuttava tuoksu hurmaa myös miehen, joten tämä on jouluksi erinomainen lahjaidea! Voide rauhoittaa myös punoitusta. 

Nappaa perjantaina tarjoushintaan *täältä!





Lumoudu lauantaina näistä: 


1. *Bruns Products Växa Mask - suosikkihiusnaamio, joka edistää hiusten kasvua! 

Ruotsalaisen kampaamosarjan hiustuotteet ovat luonnonkosmetiikan aatelistoa. Rakastan sitä silkkisyyttä ja pehmeyttä, minkä tämä naamio antaa hiuksilleni! Pörröinen, taipuisa ja kuivankarhea hiuslaatuni kiittää sileydestä, joka ei kuitenkaan lätistä hiuksia tippaakaan. Tästä naamiosta onkin tullut luottotuotteeni, josta en ole suostunut luopumaan. Mintun ja limen tuoksuinen naamio toimii loistavasti hoitoaineena, ja iso purkki kestää pitkään, sillä tätä riittää vain pieni nokare. Jos siis kaipaat hiuksillesi wow-tason naamiota hoitoaineen sijaan käytettäväksi, nappaa tämä! Naamio auttaa myös ehkäisemään hiustenlähtöä ja vauhdittaa hiustenkasvua.

Kiidätä ostoskoriin *tarjoushintaan täällä


2. *Acorelle EdP Absolu Tiare hajuvesi - kukkaisen makea luonnollinen parfyymi!

Ranskalainen Acorelle on kehittänyt ainutlaatuiset tuoksut, jotka eteeristen öljyjen ansiosta vaikuttavat myös tunteisiin ja hyvinvointiin. Absolu Tiare lumoaa makeahkolla Tiare-kukalla, tyynnyttävällä ylang-ylangilla ja paratiisimaisella frangipanilla. Kun pohjalle lisää vielä vaniljaa, karamellia ja persikkaa, saadaan vastustamaton tuoksu, joka totta vie erottuu luonnollisten parfyymien joukossa ja hurmaa helposti! 

Saat 50ml tuoksun lauantaina vain 30€ - *hyödynnä tarjous täällä!


3. *Neal's Yard Beauty Sleep Body Lotion - mieltä tyynnyttävä vartalovoide iltaan! 

Kun mieli laukkaa ylikierroksilla ilta-aikaan ja kaipaa erityistä rentoutusta, voi suihkun jälkeen sipaista iholle Neal's Yardin Beauty Sleep Body Lotionia, joka rauhoittaa mieltä ylang-ylangin, patsulin ja salvian eteerisillä öljyillä. Emulsiomainen voide imeytyy ihanteellisen nopeasti, mutta jättää silti ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Täydellistä hemmottelua ennen nukkumaanmenoa!

Nappaa riittoisa pumppupullo etuhintaan lauantaina *täältä!





Sulostuta sunnuntaina näillä: 


1. *Laponie of Scandinavia Face Cream - paras kotimainen meikinalusvoide! 

Ei ole ensimmäinen kerta, kun ylistän tätä kotimaista herkän ihon voidetta. Jos etsit yksinkertaista, mutta erittäin toimivaa kasvovoidetta, joka soveltuu käytettäväksi meikin alle sekä päivin öin, voit päättää etsintäsi tähän! Laponien kasvovoide on nimittäin kehuja kerännyt kullanarvoinen tapaus, joka ihastuttaa edelleen vanhat kuin uudet käyttäjänsä. Uskomattoman voiteesta tekee sen geelivoiteen välimuotoa oleva koostumus, joka keveydestään huolimatta onnistuu olemaan todellinen kosteusboosti. Voide on vegaaninen, luonnonmukainen ja täysin hajusteeton.

Kokeile sunnuntain superhintaan *täällä!


2. *All Tigers luomivärikynät - luonnonkosmetiikan silmämeikkien aatelistoa!

Ranskalaiselta All Tigersilta löytyy paitsi luonnonkosmetiikan parhaat kynsilakat, myös älyttömän pigmenttiset ja pysyvät luomivärikynät. Moderni brändi keskittyy nimensä mukaisesti tiikerien suojelemiseen ja tarjoaa vegaanisissa luomivärikynissään upean värikatraan, josta löytyy valinnanvaraa joka menoon! Saisiko olla kultaa, hopeaa tai kuparia pikkujouluihin?

Nappaa kimallusta luomille sunnuntain tarjoushintaan *täältä!


---


Muistathan käyttää koodia YHDISTÄ jokaisessa tilauksessa!

Silloin saat ilmaiset postikulut kaikkiin tilauksiin ja tuotteet lähetetään samassa paketissa heti Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä. 











Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!