KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC 

Mainoslinkit merkitty* 


Kun kirjoitan tätä postausta, vettä ripottaa ikkunaan ja keli on harmaa. Mieli ei kuitenkaan myötäile ankeaa säätä, sillä edessä on yksi vuoden parhaimmista viikonlopuista: I love me -messut! 

Olen kuuliaisesti ja intoa puhkuen vieraillut messuilla joka vuosi tutustumassa kauneuden, hyvinvoinnin ja muodin kiinnostavimpiin brändeihin napaten joka kerta mukaani jotain uutta ja jotain vanhaa. Tämä vuosi tuntuu edellisiä erityisemmältä, sillä takana on kaksi koronavuotta, joiden vuoksi messut ovat jääneet kokonaan järjestämättä. Nyt voi nauttia niidenkin edestä, sillä perjantaina alkaa todellinen I love me -huuma!


House of Organic - messuosaston parhaat tarjoukset ja ohjelmanumerot


Yksi I love me -messujen odotetuimmista osastoista on itselleni joka vuosi *House of Organicin osasto. Tänä vuonna luonnonkosmetiikan moniottelijana tunnetun House of Organicin löytää aivan pääsisäänkäynnin yhteydestä osastolta 6b50. Osasto on suurempi kuin koskaan ja tarjoukset sen mukaiset! Osastolla on myös oma lava sekä mielenkiintoisia luentoja, ihonhoitorituaaleja ja meikkiopastuksia jokaisena päivänä - myös sunnuntaina.

Tulen Instagramin puolella jakamaan reaaliaikaista sisältöä messuilta, mutta nyt on vuoro pienten maistiaisten, sillä sain luvan vinkata muutamista tarjouksista etukäteen, vaikka suurin osa hintahulinoista pysyykin salaisuutena messujen avautumiseen eli perjantaihin saakka!

Laponie of Scandinavia, Moi Forest & Djusie - kotimaisten konkarien parhaat tuotetärpit!


*House of Organic tunnetaan verkkokauppana erityisen monipuolisesta ja laajasta valikoimastaan, joka on hinnoiteltu varsin kuluttajaystävällisesti. I love me -messuilla ilo kuitenkin raikaa, sillä hintoja on laskettu entisestään ja jopa niin alhaisiksi, että silmiä voi joutua räpäyttelemään pariinkin kertaan. Luulenpa, että messuilla ihmetys ja ällistyneisyys on muutenkin monessa kulmassa läsnä!

Kotimaisista konkareista House of Organicin messuosastolta löytää muun muassa Laponie of Scandinavian, Moi Forestin ja Djusien. Näistä *Djusie on yksi vuoden hypetetyimmistä ja uusimmista luonnonkosmetiikan tulokkaista, joka tuli markkinoille noin vuosi sitten. 

Kirjoitin jo tammikuussa blogiin ensikokemuksia Djusiesta. Nyt 10 kuukautta myöhemmin olen käyttänyt *Djusien hoitonestettä jo kaksi pullollista ja pitäydyn edelleen mielipiteessäni: Tässä on todennäköisesti paras hoitoneste koskaan! Hoitonesteessä on todella ainutlaatuiset aktiiviaineosat, jotka tuovat iholle kimmoisuutta ja napakkuutta tehden ihosta uskomattoman kuulaan ja kosteutetun. Plussaa on se, että Djusien hoitoneste vieläpä haalentaa pigmenttiläiskiä tehokkaasti! Tuotetta käytetään iholla kasvoveden tapaan ja taputellaan puhtaalle iholle. Mitä useampi kerros, sen parempi!

Hoitonesteen pariksi sopii täydellisesti *Djusien silkkinen puhdistusöljy, joka nostaa rutiininomaisen kasvojen pesun uudelle tasolle kaikessa mehukkuudessaan. Ilolla kerronkin, että House of Organicilta paljastettiin molempien tuotteiden olevan erinomaisessa messutarjouksessa. Ehkä Djusie löytyy sinunkin ostoskoristasi messuilla? 

Mitä tulee Laponie of Scandinaviaan, tämän täysin hajusteettoman suomalaisen luonnonkosmetiikkasarjan tuotteista suosittelen käsi ojossa ja täydellä sydämellä *sarjan kasvovoidetta. Olen sitä hehkuttanut blogissa jo yli kahden vuoden ajan ja edelleen sitä mieltä, että kyseessä on paras kotimainen meikinalusvoide, mitä on koskaan keksitty! Vegaaninen, luonnonmukainen ja hajusteeton voide on kehitetty ja valmistettu Suomessa. 

Jo kesällä 2020 riemuitsin blogissa voiteen koostumuksesta, joka tuntui täysin ainutlaatuiselta ja vertaansa vailla olevalta: niin kevyt, sulava ja tahmaamaton, mutta silti uskomattoman kosteuttava. Rauhoittava voide on omiaan myös herkälle ja punoittavalle iholle, ja tarkka tuoksunenä erottaa siinä miedon kaurapuuromaisen vivahteen. Raaka-aineista löytyy nimittäin kotimaista kauraöljyä sekä kolloidista kaurajauhetta, jota on tituleerattu jopa "kaurasilkiksi". Ehkä sitä on kiittäminen voiteen antamasta silkkisestä pinnasta, jonka päälle meikki levittyy kuin unelma. 

Suosittelen siis ehdottomasti tsekkaamaan *tämän voiteen messuilla sekä Laponie of Scandinavian muutkin tuotteet House of Organicin osastolta 6b50

Ja jos et pääse messuille, tarjoukset tulevat myös verkkokauppaan!

Minulla on myös uusi kotimainen käsivoidesuosikki, jota käytän tällä hetkellä jo toista tuubillista. Kyseessä on Moi Forestin *Forest Dust After Care Hand Cream, joka on aivan omanlaisensa käsivoide ja ainoa laatuaan!
 

Täysin uniikin *Moi Forestin käsivoiteesta tekee se, että se antaa ainutlaatuisen metsäkylvyn kotioloissa. Koostumus sisältää tutkitusti mikrobiomia vahvistavaa Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, joka päivittäisessä käytössä tuo metsän terveyshyödyt kotioloihin. Metsän maaperässä on todistetusti ihmisen iholle ja hyvinvoinnille suotuisia mikrobeja, joiden altistuminen paitsi ennaltaehkäisee, myös hoitaa länsimaissa yleistyviä elintapoihin liittyviä sairauksia. Tätä käsivoidetta voi siis käyttää hyvillä mielin koko perhe!

Suojaavaan koostumukseen kuuluu metsäpölyn lisäksi puolukkaöljy, kauraöljy, karitevoi, koivunmahla sekä niaouliöljy, josta voide saa lumoavan lempeän metsäisen tuoksunsa - jota muuten rakastan! Niaouliöljyn hyviin puoliin kuuluu myös se, että se lievittää kutinaa iholla ja hillitsee ihoärsytyksiä. Samalla tuoksun hengittäminen selkeyttää mieltä. 

Evolve & Joik - kultanaamiosta liftaavaan seerumiin ja tuoksukynttilöihin


House of Organicin osastolla ei myöskään ole unohdettu englantilaista *Evolvea sekä virolaista JOIK -sarjaa, joilta molemmilta löytyy monia älyttömän hyviä ja laadukkaita tuotteita edulliseen hintaansa nähden.

Evolvella kunniaa niittää edelleen *sarjan kuuluisa hyaluronihapposeerumi, joka on osastolla aikamoisessa huipputarjouksessa. Yhtä uskomattomaan hintaan voi napata mukaansa *Bio-Retinol Gold Mask -kultanaamion, jota hehkutin blogissa jo pari vuotta sitten. Tätäkin naamiota olen käyttänyt jo pari purkillista, sillä kultapigmenttejä ja arganöljyä pursuava naamio on iholle todellinen anti-age-boosti sisältämänsä bio-retinolin ansiosta!


Mitä tulee virolaiseen *JOIK-sarjaan, omaan TOP-kolmikkooni sarjasta kuuluvat ehdottomasti Refreshing Toner -kasvovesi, *Skin Perfecting BB Cream sekä ylivoimaisena ykkösenä *Instant Lift Rejuvenating Beauty Elixir -seerumi

*JOIK Refreshing Toner -kasvovesi on virkistävä vitamiinipommi, jonka koostumukseen kuuluu piparminttua ja greippiä, jotka tuntuvat erityisen palkitsevilta kukonlaulun aikaan raikastamalla unista aamunaamaa. Tätä kasvovettä ovat hehkuttaneet monet muutkin bloggaajat, sillä tuotteen hinta-laatusuhde on loistava!

Myös keveydestään kehuttu *JOIKin BB-voide on kerännyt oman tiiviin käyttäjäkuntansa. Valoa heijastavien mineraalien peittokyky on tässä tuotteessa minimalistinen, mutta ai että miten kauniilta se näyttääkään iholla. Tämä on omiaan meikittömän näköiseen lookkiin, sillä JOIKin BB-voiteen levitettyä iho todella näyttää luonnollisen kauniilta. Itse olen käyttänyt tätä myös mineraalimeikin tai muun peittävämmän meikkivoiteen alla pohjustustuotteena, jona se toimii erinomaisesti! 

Sarjan kuningattaren tittelin ojentaisin kuitenkin *Instant Lift Rejuvenating Beauty Elixirille, joka ylellisyydessään ansaitsee ykkösen leiman. Välittömästi ihoa liftaava seerumi jättää kasvoille hentoisen hehkun ja ravitsee ihoa muun muassa hyaluronihapolla sekä patentoidulla kalsium 2-ketoglukonaatilla, joka on vielä meillä Suomessa tuntemattomampi ihonhoidon osalta. Kerrottakoon kuitenkin, että kalsium ketoglukonaatilla on merkittävä kyky kiinteyttää ihoa ja silottaa pieniä juonteita sekä ryppyjä. Tämän vuoksi siitä puhutaan joissain kansainvälisissä ihonhoitosarjoissa jopa tähtiraaka-aineena. JOIKin kauneuseliksiiri sisältää myös silkkiäispuu-uutetta!


House of Organicin osastolla 6b50 on joka päivä mielenkiintoista ohjelmaa, myös sunnuntaina.
Jos minun laillani rakastat kynttilöiden luomaa tunnelmaa pimeinä syysiltoina, House of Organicin osastolta 6b50 löydät myös *JOIKin ihanat tuoksukynttilät 12€ messutarjouksella. Mukana myös vasta verkkokauppaan ilmestynyt uusi *italialainen luonnonkosmetiikkasarja Bioearth, joten tutustuttavaa ja hypisteltävää riittää!

Kierrän messuilla ja teen aktiivisesti sisältöä Instagramiin sekä perjantaina että lauantaina. Jos siis satut näkemään minut, koputa rohkeasti olkapäälle - minun kanssani saa vaihtaa halauksen tai kaksi! 


PS. HOUSE OF ORGANICIN MESSUTARJOUKSET SAATAVILLA MYÖS VERKKOKAUPASTA!


Nähdään messuilla - tai ainakin Instagramin puolella messuhumussa!

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!