KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - PURODORÉ 


Jokaisella meistä on kasvohoidon suhteen omat odotukset. Saatamme kiinnittää erityistä huomiota ympäristöön, missä hoito tehdään. Huomaamme kosmetologin olemuksen, joka hoidon tekee. Kuulemme taustalla soivan musiikin ja pistämme ehkä merkille kuulostaako se erilaiselta mihin olemme tottuneet tai mitä itse kuuntelisimme. Odotamme hoidon hierontaosuutta kuin kuuta nousevaa, jotta saamme nauttia kasvohoidon rentouttavasta osuudesta. 

Kasvohoidon eri vaiheiden lisäksi oleellisessa osassa ovat tuotteet, joilla hoito tehdään. Toiset rakastavat tuoksuja, osa vaalii tuoksuttomuutta. Tuoksujen lisäksi huomio kiinnittyy usein myös tuotteiden tuntuun iholla. Kun koostumus on viimeisen päälle viilattu, tuotteet liukuvat kosmetologin käsien kautta kasvoilla vaivattomasti ja sulavasti ilman turhaa kitkaa tai tahman tunnetta. Se sulkee ympyrän täydellisen kasvohoidon kokemuksesta.


Shampanjaa ja kultaa - Purodoré nostaa kokemuksen kasvohoidosta uudelle tasolle


Olen kerran elämässäni käynyt varsinaisessa kultakasvohoidossa. Siitä on aikaa noin 10 vuotta ja hoito tehtiin Virossa joulun alla. Tunsin hoidon aikana olevani kuin kuninkaallisessa käsittelyssä pelkästään sen vuoksi, että hoidon nimi oli kultakasvohoito. Olihan kulta jo Kleopatran salaisuus kauniiseen ihoon ja "ikinuorekkuuteen". 

Kun toissaviikolla matkasin Hämeenlinnaan kotimaisella luksusluonnonkosmetiikalla toteutettavaan kasvohoitoon, pidin odotukset kurissa. Tiesin, että Purodorén tuotteet ovat ylellisiä, olinhan tutustunut niihin jo alkuvuodesta (postaus täällä) ja vakuuttunut tuotteiden sisältämistä raaka-aineista, jotka erottuvat anti-age-ihonhoidossa.

Sitä en kuitenkaan tiennyt millainen itse kasvohoito olisi. Kosmetologi ei myöskään varmasti osannut arvata, että testattuani 10 vuoden aikana lukuisia erilaisia kasvohoitoja, olisin asiakas vaativimmasta päästä. Se, joka arvioisi hoidossa jokaisen pienen nyanssin tuoksuvivahteista mitättömiltä vaikuttaviin kädenliikkeisiin. 


Purodoré-kasvohoito on sulavasti siveltyjä luonnollisia luksuskoostumuksia


On fakta, että tänä päivänä markkinoilla on valtavasti kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Enää ei erotu pelkästään sillä, että korostaa kotimaisuutta ja kierrätyskelpoisuutta. Vastuullisten arvojen ja suomalaisuuden lisäksi tarvitaan jotain sellaista, mikä jää asiakkaan mieleen. Erottautuminen tehdään erityisillä raaka-aineilla ja jollakin sellaisella, mitä muilla ei ole. Purodoré tekee sen kullan, shampanjan ja silkin avulla. Tämä tekee siitä uniikin myös hoitolasarjana.

Koin Purodoré-kasvohoidon kauneushoitola Bloomingtonissa. Käytän sanaa kokea, sillä kasvohoito oli enemmän kuin tavallinen kasvohoito. Se oli kokemus alun puhdistuksesta lähtien, kun iholle pyöriteltiin pehmein liikkein kultaista puhdistusemulsiota. Elämys avasi portin uuteen maailmaan, missä kaikki ympärillä oleva katosi hetkeksi. 

Purodoré-kasvohoito on sulavasti siveltyjä luonnollisia luksuskoostumuksia. Pääraaka-aineena toimii kulta, joka saadaan Lapin soljuvista puroista Reilun kaupan tuotteena. Purodoré Gold -tuotteissa kulta on vieläpä fermentoitu, mikä tekee siitä perinteistä kultaa entistä tehokkaamman. Fermentointi pilkkoo raaka-aineen molekyylikoostumuksen erittäin hyvin imeytyvään muotoon, mikä saa tuotteissa olevan kullan vaikuttamaan ihossa tehokkaammin. Näin ollen iho saa entistä enemmän täyteläisyyttä ja nousee täyteen elinvoimaansa. Kulta kirkastaa harmahtavammankin ihon ja palauttaa sille sen hehkun. Tämän asiakas saa huomata myös kultakasvohoidon myötä.


Kun tuotteita sivellään iholle kasvohoidon aikana, mielessäni kirkastuu hiljalleen se, miksi Purodoré on kasvohoitoon täysin ainutlaatuinen valinta. Asiakkaana saan kultaa iholle tehoaineiden puolesta, mutta samalla tuotteiden sulavuus vie kasvohoidon täysin uusiin sfääreihin. Ohuet koostumukset on hiottu niin silkkisiksi, että kosmetologin kädet muuttuvat entistä taianomaisemmiksi. Jokainen tuote liukuu niin lumoavalla tavalla, että Purodoré on kuin tehty hoitolasarjaksi kosmetologien käyttöön. Onneksi osan tuotteista saa hankittua kotiin hoidon päätteeksi, vaikka esimerkiksi kultanaamio on ainoastaan käytössä kosmetologeilla ja sen kokee vain Purodoré-hoidossa.Purodoré yhdistää shampanjan ja silkin kaltaiset ylelliset raaka-aineet vahvaan tehoon 


Jo pelkästään kullan hyödyntäminen ihonhoitotuotteissa tekee Purodorésta tehokkaan (etenkin fermentoinnin huomioiden). Puhtaana luonnon mineraalina se on ihonhoidossa loistovalinta myös siksi, että se ei sulje pois herkkäihoisia. Näin ollen se on oiva valinta myös hoitolasarjaksi, sillä kulta aiheuttaa hyvin harvoin minkäänlaista ihoärsytystä herkimmällekään iholle. Päinvastoin; anti-inflammatorisena siitä on hyötyä esimerkiksi tulehtuneen akneihon rauhoittamisessa. Kullan kirkastava vaikutus on usein näkyvää myös epätasaisella ja pigmenttilaikuista kärsivällä iholla. Voisi siis sanoa, että lähes jokainen ihotyyppi hyötyy kullan vaikutuksista jollain tapaa.


Ylellisyys ei silti jää Purodoréssa ainoastaan kultaan. Harva tietää, että kuplivuudestaan kuuluisa shampanjakin sisältää uutetta, joka luonnollisena aktiivisena aineosana tuo boostia anti-age-ihonhoitoon. Se puhdistaa ihoa hellävaraisesti, lisää kosteutta ja vielä uudistaa sisältämänsä hedelmähappoyhdisteen ansiosta. Suihkuttamalla kasvoilleen Purodoré Gold Smoothing Silk Toner -kasvovettä voi siis tarjota iholle elinvoimaisen "shampanjasuihkun" myös kotona. Purodorén kultakasvohoidossa sen kokee hoidon aikana useampaan kertaan. 

Suosittelen lämpimästi lukemaan aiemman blogijulkaisun, jossa uppoudun Purodorén tuotteisiin ja raaka-aineisiin syvällisemmin. Koska läpinäkyvyys on Purodorélle ensiarvoisen tärkeää, kaikki raaka-aineet on eritelty myös Purodorén omilla sivuilla tarkasti ja selvällä suomenkielellä. Näin soisi olevan jokaikisen brändin kohdalla, sillä kaikki kosmetiikkasarjat eivät suinkaan avaa INCI-listaansa nettisivuillaan, vaikka purkin kyljessä se toki on oltava. Moni ei myöskään selitä, mitä raaka-aineet tarkoittavat, sillä hyvin usealle kauneusalan ulkopuoliselle ne ovat täyttä hepreaa. Purodorélle voi siis nostaa hattua tästäkin!


Purodoré on mukana I love me -messuilla!


Tulevana viikonloppuna perjantaista alkaen löydät Purodorén myös iki-ihanilta I love me -messuilta! Suuntaa siis osastolle 7f118, mikäli haluat tuoksutella ja tutustua tuotteisiin livenä. 

Kultakasvohoidon voit varata lähimmästä hoitolastasi. Mikäli itse olet kosmetologi, joka haluaa täydentää hoitomenuaan upeilla ja uniikeilla kultakasvohoitojen kokonaisuuksilla, lue lisää täältä! Elämys rakentuu kosmetologin ammattitaidon ja hoitolan viihtyvyyden lisäksi tuotteista, jotka ovat hoidossa tärkeässä asemassa. Asiakkaana voin sanoa, että Purodorén tuotteilla kasvohoito on kaikkea muuta kuin pelkkä kasvohoito

Kaikki Purodoré-tuotteet ovat 100% luonnonkosmetiikkaa korkeilla luomupitoisuuksilla sekä kehitetty ja valmistettu Suomessa. Kaikki tuotteet ovat myös vegaanisia (paitsi kasvovesi). Purodoré-tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus sekä CertClean-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden turvallisuuden ja puhtauden. 


Hanki omat Purodoré-tuotteesi:Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!