KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC 


Postaus sis. mainoslinkkejä* 

Luonnonkosmetiikan markkinoilla on tällä hetkellä yksi sarja, johon ei voi olla törmäämättä. Se koreilee luonnonkosmetiikan verkkokauppojen etusivuilla ja Stockmannin kosmetiikkaosaston paraatipaikalla. Se vetää värikkyydellään katseet puoleensa. Se on kotimaisen luonnonkosmetiikan mehukkain uutuus: Djusie.


Djusie - mehukasta ihonhoitoa ilman mitään ylimääräistä


*Djusie on uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka takana on yksi Suomen luonnonkosmetiikkamaailman tutuimmista ja tunnetuimmista naisista, Katja Kokko. Sarja erottuu luonnollisten kanssasisartensa joukosta paitsi piristävän värikkäällä ulkokuoreellaan, myös suhteellisen lyhyillä ja ytimekkäillä raaka-ainelistoillaan, jota silmäillessä ei kuormitu väsyneetkään silmät. Tiukan raaka-aineseulan ovat nimittäin läpäisseet vain ne aineosat, joilla on ihon ja tuotteen toimivuuden kannalta merkitystä. Djusien purkkeihin on pullotettu vain olennainen.
Nykypäivän trendi on suosia kotimaista. Myös Djusie on lähtenyt koostumuksia kehitellessään liikkeelle siitä, että kotimaiset aktiiviaineet ovat "se juttu", joiden avulla houkutellaan esiin ihon oma luontainen kauneus ja hehku. Perinteistä poiketen raaka-aineet eivät ole kuitenkaan tutuimpia tai trendien mukaan valittuja aineosia, joihin törmää useimmissa purkeissa. Esimerkiksi sarjan hoitoneste tukeutuu omenasiiderietikkaan ja lakkakääpään. Raaka-aineet on siis valittu puhtaasti niiden tehokkaiden vaikutusten mukaan eikä tuotteiden aitoja tuoksuja ole myöskään peitetty luomalla jotain kukkaista ja kepeää tilalle. 


Djusie Liquid Silk Perfect Cleansing Oil puhdistusöljy on kuin silkkiä iholle


Kun lähdin testailemaan näitä pirteitä purkkeja, olin kieltämättä hieman jännittynyt. Katjan taustan tietäen osasin odottaa Djusielta paljon, mutta silti jopa vähän pelkäsin, jos tuotteet jättäisivätkin mitäänsanomattoman vaikutuksen. Huoli hälveni kuitenkin nopeasti, sillä huomasin innostuvani näistä sitä enemmän, kun katselin ihoani. Yhdeksi uusista suosikeistani nousikin *Djusien silkkinen puhdistusöljy.

Rakastan puhdistusöljyjä, vaikka ennen en niitä sietänytkään. Nykyisin kuitenkin käytän puhdistusöljyjä kaikkein mieluiten ja muut puhdistustuotteet jäävät selkeästi kauas taa. Olen kuitenkin puhdistusöljyjen suhteen todella tarkka. Kranttu, nirso, valikoiva. Oikeastaan olen sitä kosmetiikan suhteen muutenkin, mutta öljyissä en siedä yhtään sitä tahmeaa ja lähmäistä tunnetta, jonka jotkut öljyt jättävät iholle. 
*Djusie Liquid Silk Perfect Cleansing Oil puhdistusöljy on kuin silkkiä iholle. Se tuntuu iholla niin samettiselta, ettei tosikaan! Harvemmin enää rakastun tuotteisiin ensituntumalta, mutta tämän kanssa se oli menoa. Vaivattomasti vedellä huuhtoutuva tuote selviytyy puhdistuksesta kunnialla yksinään eikä välttämättä tarvitse parikseen geeliä tai vaahtoa osana kaksoispuhdistusta. Ihoni rakastui, minä rakastuin. Tämä on erinomainen myös rasvoittuvalle iholle.

Liquid Silk Perfect Cleansing Oil muistuttaa tuoksultaan tuorepuristettua mehua. Se on niin pirskahteleva ja raikas, että jopa minä yllätyin, ettei sitruksisuus jäänyt vaivaamaan, vaikka normaalisti en juuri innostu sitrustuoksuista. Djusien mehukkuus saa kuitenkin koostumuksen tuntumaan iholla erityisen tuoreelta. Limen ja verigreipin sekaan sekoittuu jasmiinia ja geraniumin eteerisiä öljyjä, jotka ihon kirkastamisen ohella kohottavat myös mielialaa. Se tekee Djusiesta kategoriassaan ainutlaatuisen: sarja on luotu edistämään myös mielen hyvinvointia. Ajatusta tukee myös se, että Djusie lahjoittaa osan tuotoistaan vuosittain mielenterveystyöhön.Djusie Acid Bloom Balancing Essence hoitoneste on luonnonkosmetiikan uusi timantti


Djusien tuotteet on testattu myös herkästi reagoivalla iholla. Testiryhmässä on ollut herkkäihoisten lisäksi mukana rosaceasta, epäpuhtauksista ja POD:ista kärsiviä. Oma ihotyyppini on pintakuiva sekaiho, jolle ilmaantuu suhteellisen herkästi epäpuhtauksia. Djusien tuotteet ovat kuitenkin alkutestailujen perusteella saaneet ihoni entistä enemmän hehkumaan ja kirkastaneet ihoa ihanasti!

*Djusie Acid Bloom Balancing Essence on sarjan tasapainottava hoitoneste. Vaikka ihon pH:sta ei juuri yleisissä kauneuskeskusteluissa hirveästi puhuta, on se oikeasti todella oleellinen asia, kun halutaan pitää iho hyvinvoivana. Jos ihon pH on vinksallaan, iho ei voi hyvin. Hyvät bakteerit rakastavat hapanta ja terveellistä ympäristöä, joten Djusien Acid Bloom -hoitoneste keskittyy pitämään täydellisesti huolta juuri ihon pH-tasapainosta. 

Voin yhtään liiottelematta sanoa, että *Djusien hoitoneste on todennäköisesti paras hoitoneste, jota olen koskaan kokeillut. Sen tähtiraaka-aineisiin kuuluu tuoksussakin erottuva omenasiiderietikka sekä lakkakääpä. Olen kirjoittanut jo muutama vuosi sitten omenaviinietikan huikeista vaikutuksista ihonhoidossa ja kun siihen yhdistää lakkakääpäuutteen pigmenttiläiskiä ehkäisevät ja rauhoittavat vaikutukset, on tuote todellinen timantti! Koostumus imeytyy kuin unelma tehden ihosta kimmoisan, napakan, kuulaan ja kosteutetun. Voiko muuta enää toivoa?Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil kasvoöljy sopii täydellisesti meikin alle


Ladeltuani Djusien puhdistusöljystä ja hoitonesteestä jo varsin ylistäviä sanoja, tekisi kasvoöljyn kohdalla mieli pidätellä intoaan, jotta ylistys ei läiky yli. En kuitenkaan voi olla sanomatta, että pidän Djusien kasvoöljystäkin todella paljon. Ehkä siksi, että öljyn ominaisuudet ovat juuri sellaiset, mitä omalle iholleni kaipaan: kirkkautta ja kuulautta. 

*Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil kasvoöljyn kuvaillaan olevan ihanteellinen samean ihon kirkastamiseen sekä arpien ja pigmenttiläiskien hoitoon. Sen lisäksi se suojaa ihoa tehokkaasti sekä ulkoisilta ja sisäisiltä stressitekijöiltä, joihin esimerkiksi ilmansaasteet tai vaikka älylaitteiden sinivalo kuuluvat. Tämäkään tuote ei unohda helposti tukkeutuvaa ihoa, sillä epäpuhtaalla iholla se jopa hillitsee talinteritystä. Ikääntyvä iho taas nauttii öljyn kiinteyttävistä vaikutuksista. Minä nappaan mielelläni molemmat edut.

Yksi parhaista asioista *Djusien kasvoöljyssä on sen samettisen silkkinen koostumus. Öljy imeytyy iholle äärimmäisen hyvin ja toimii täydellisesti meikin alla niin pintakuivalle kuin sekaihollekin. Raaka-aineet ovat yhtä lailla timanttia, sillä esimerkiksi acai-marjan öljy tasoittaa ihonsävyä ja viinirypäleensiemenöljy uudistaa tehokkaasti. Tältä öljyltä uskaltaa odottaa enemmän jo ensihetkestä lähtien.

Jos siis olet miettinyt kokeilevasi Djusieta, kannustan ilolla kokeilemaan! Näistä tuotteista hyötyy niin napakkuutta ja kimmoisuutta kaipaava iho, kuin rasvoittuva tai väsähtänyt ihokin. Djusie pursuaa energiaa jo purkeista lähtien ja välittää elinvoimaa onnistuneesti ihon ja mielen tasolle!

Djusien tuotteet ovat Ecocert-sertifioitua kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja vegaanisia.

Kaikki postauksessa esitellyt tuotteet löydät *House of Organicin valikoimasta täältä.


Joko sinä olet kokeillut Djusieta? Kiinnostaako sarja?
2 kommenttia:

 1. Ostin koko setin, niin kova luotto oli Katja Kokon konseptiin. MUTTA taidan olla pettynyt. Ihoni ei ole herkkä, silti sain ihmeellisen punoittavan herkitymisen. Jatkan nyt kuitenkin vielä käyttöä ettei menis kaikki rahat hukkaan. En siis ole näissä tuotteissa huomannut mitään erityistä. Lopultakaan en enää ole ihan varma siitäkään millaiselle iholle nämä tuotteet sopivat. Olisin niin halunnut huutaa hurraata konseptille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, harmi kuulla!

   Voisikohan olla, että tuo hoitoneste aiheuttaa pientä nipistelyä, kun sisältää PHA-happoja? Vaikka ne ovat miedoimpia happoja, saattaa olla, että todella kuivalla iholla se aiheuttaa pientä hetkellistä nipistelyä tai punoitusta. Vaikka itsellänikään ei ole mikään kovin herkkä iho, on joskus reagoinut happoihin nimenomaan kun on ollut tosi kuiva. Oletko kokeillut jättää hoitonesteen pois ja käyttää esimerkiksi vain puhdistusöljyä tai ottaa yhden tuotteen käyttöön kerrallaan?

   Nämä on just näitä, kun jokaisen iho on niin yksilöllinen :) Ei voi koskaan tietää/luvata varmaksi mikä sopii ja mikä ei.

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!