KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LAATUKORU 


Kesä pistää elokuun viimeisinä päivinä parastaan. Se tarjoaa lämpöä ja auringonpaistetta, jota tekisi mieli säilöä syksyn pimeitä päiviä varten varastoon. Huomenna pujotan sormuksen sormeeni, en mennäkseni kihloihin tai naimisiin, vaan viimeistelläkseni lookin festareille, jonne ystäväni 35-vuotispäivien kunniaksi lähdemme nauttimaan livemusiikista ja tunnelmasta. 


Sykähdytä sormuksella - Laatukorulta löydät sormukset jokaiseen makuun


Blogini historian perusteella lienee tullut selväksi, että rakastan koruja. Korvakorut ovat minulle se ykkösjuttu, joista en varmasti koskaan tule luopumaan, mutta korvakorujen lisäksi käytän rannekoruja ja sormuksia. Kihla- tai vihkisormusta vasemmasta nimettömästä ei vielä löydy, mutta omistan muita kauniita sormuksia, joista suurin osa on persoonallista ja kaunista käsityötä. Kultasormuksia minulta löytyy vain yksi, jonka olen teettänyt itselleni kultasepällä Fammon ja Faffan antamasta rippilahjasta sekä äitini antamista kultaisista korvakoruista. Sormus on tunnearvoltaan mittaamaton ja pujotan sen sormeeni, kun kaipaan erityistä voimaa ja rohkaisua.


Sormusten hankkiminen on minulle eräänlaista "postimerkkien keräilyä". Pidän siitä, että koruilla on tarina ja pystyn kertomaan milloin ja mistä olen sen hankkinut. Usein pystyn liittämään koruun myös jonkinlaisen tunnetilan. Haluan ajatella, että jokaisella korulla on merkityksensä. 

Kotimaisella Laatukorulla on hurjan laaja valikoima sormuksia. En olisi koskaan uskonut ihastuvani mustaan sormukseen, mutta niin vain Beat of Loven keraaminen sormus sykähdytti ja tuntui täydelliseltä valinnalta paitsi mustaan asuun myös rock-henkiseen persoonaani. Olen aina elänyt musiikille ja etenkin 80-luvun rock-klassikot sykähdyttävät. Voisin uppoutua kuuntelemaan rock-kappaleita kitarasooloineen tuntikausiksi. 


Keraaminen sormus viisteleikatulla pinnalla sopii myös kihlasormukseksi 


Laatukorun valikoimasta on helppo selailla sormuksia joko tyylin, materiaalin tai brändin mukaan. Kotimaisen Beat of Loven titaaniset ja keraamiset sormukset sopivat hyvin sekä naisille että miehille. Mustassa, kiiltävässä sormuksessa on upea viisteleikattu pinta ja se sopii myös hyvin kihlasormukseksi ollen kaunis, edullinen ja kestävä. Pyöristetty comfort fit sisäpinta takaa sen, että sormus tuntuu mukavalta sormessa. 

Sivuhuomautuksena sanottakoon, että myös tämän postauksen kuvat ottanut miespuolinen kuvaaja totesi, että musta keraaminen sormus on hieno ja hän voisi hyvin valita vastaavan kihlasormukseksi.  

Siro keltakultainen vihkisormus sopii minimalistisen sormuksen ystävälle 


Mikäli mielii kotimaisen keltakultaisen vihkisormuksen, kannattaa katsastaa Laatukorun oma Silván-timanttikorumallisto. Valikoimasta löytää näyttäviä timanttisormuksia, kuten tämä nostalgiaa henkivä Carmosier  timanttisormus, jossa sirommat timantit ympäröivät yhtä suurempaa timanttia. Itse ihastuin tähän siroon, mutta koristeelliseen krysanttireunaiseen timanttisormukseen jo vuosi sitten, kun kirjoitin blogissa Silván-timanttikoruista laajemman postauksen. Postauksen kotimaisista timanttikoruista voit lukea täältä.

Nyt halusin tuoda esille siron pallokuvioidun timanttisormuksen, joka kuuluu hintaluokaltaan Silván-timanttikorujen edullisempaan päähän. Sormus on täydellinen esimerkki siitä, miten yksinkertainen voi olla pysäyttävää ja kaunista. Pallomuotoinen sormus on saatavilla myös ilman timanttia. Kuten kaikki Silván-timanttikorut, nämäkin sormukset on valmistettu Hyvinkäällä vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. 

Keltakultaisia Silván-sormuksia voi selata Laatukorun verkkokaupassa täällä
Kalevala Tundra-sormus sykähdyttää veistoksellisilla muodoillaan 


Kotimaisuutta suosiva ei voi ohittaa suomalaisia Kalevala-koruja, joita itsekin käytän enemmän kuin mielelläni. Lähivuosina oma Kalevala-kokoelmani on hiljalleen kasvanut hitaasti, mutta varmasti. Pidän tärkeänä sitä, että ostan koruja, jotka pääsevät jatkuvaan käyttöön ja ovat harkittuja hankintoja.

Kalevalan Tundra-sarja vangitsi jo pari viikkoa sitten julkaisemassani postauksessa, joissa toin esille kauneimpia korvakoruja loppukesän juhliin. Tuolloin Kalevala Tundra-korvakorujen veistoksellisuus hätkähdytti siinä määrin, että tiesin heti haluavani korvakorut omakseni. Nyt unelmoin sarjan sormuksesta, joka ei varmasti jää keneltäkään huomaamatta. Sormus on samanaikaisesti hienostunut ja kaikessa veistoksellisuudessaan jopa eksoottinen! Art by Kalevala -malliston korut ovatkin helposti yhdisteltävissä monenlaiseen asukokonaisuuteen. Pronssinen Tundra-sormus on ehdottomasti Kalevala-korujen kauneimpia sormuksia! Tutustu Kalevala-sormuksiin täällä.

Olipa etsinnässä siis vihki- tai kihlasormus, hopea- tai kultasormus, sormus täydentämään arkista tyyliä tai viimeistelemään juhlavamman lookin, kotimaisen Laatukorun sormusvalikoima täyttää monenlaiset toiveet kotimaisista sormuksista lähtien. 

Ilolla siis yhä edelleen suosittelen Laatukorua, jonka puoleen käännyn vuodesta toiseen!
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!