KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LAATUKORU 
Aurinko, hellemekko ja upeat korvakorut - muuta ei onnistuneeseen kesäpäivään juuri tarvita. Kirjaimellisesti vuoden kuumimman vuodenajan parasta antia ovat odotetut festarit, rakkaudentäyteiset häät, ikimuistoiset synttärijuhlat tai ystävien kesken vietetty laatuaika, jossa nauru raikaa puheensorinan keskellä, kun näyttävät korvakorut helähtävät korvissa. Koruilla on varma taikansa kaunistaa ja sen ne tekevät myös kesällä!


Näyttävät korvakorut tuovat asuun uutta ilmettä


Vielä joitain vuosia sitten olin se, joka suosi mahdollisimman eleettömiä ja minimalistisia korvakoruja. Voisi jopa sanoa, että mitä pienemmät, sen paremmat, sillä en halunnut korvakorujen olevan painavat tai herättävän liiaksi huomiota, joten käytin lähinnä nappikorvakoruja tai erittäin siroja koukkukorvakoruja, joita pystyi helposti hyödyntämään arjessa. 

Liekö iän mukana tullutta itsevarmuutta tai vaihtelunhalua, nykyään rakastan näyttäviä korvakoruja, joita katukuvakin on pullollaan. Suuret korvakorut ovat jo pitkään olleet "in" ja näyttää siltä, että trendi jatkaa yhtä kirkkaana kuin loppukesän auringonpaiste - vaikka sääolosuhteista ei yhtä varma voi ollakaan. Selvää on kuitenkin se, että korut ovat ja pysyvät olennaisena osana pukeutumista ja näyttävillä on korvakoruilla on helppo tehdä yksinkertaisestakin asusta hetkessä juhlavampi! 
Laatukoru tarjoaa laajan valikoiman näyttäviä korvakoruja - myös kotimaisilta brändeiltä


Kun siskoni 15 vuotta sitten halusi ostaa itselleen kultasormuksen, emme juurikaan epäröineet minne suuntaisimme katselemaan valikoimaa. Molemmat loimme tietäväisen katseen toisiimme ja astelimme yksissä tuumin Laatukoruun. Tiesimme, että Laatukorun valikoimasta löytyisi useamman huippubrändin koruja, joten oli helppo vertailla valikoimaa yhden katon alta. 1972 perustetulla perheyrityksellä on 13 myymälää ympäri Suomen ja nykyään vertailu onnistuu helposti myös Laatukorun verkkokaupassa omassa rauhassa - paikasta ja ajasta riippumatta.

Koska Laatukorun sydän on alusta alkaen sykkinyt suomalaisuudelle sekä perinteille, monipuolinen valikoima kattaa timantti-, kulta-, pronssi- ja hopeakoruissa myös useita kotimaisia pidettyjä ja kunnioitettuja brändejä. Näistä hyvinä esimerkkeinä toimivat Lumoava ja Kalevala, joilta itsekin omista useampia kauniita koruja. Lisäksi Laatukorun omat Silván-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.


Kirkkaat Swarovski-korvakorut kimaltelevat auringonsäteiden kanssa kilpaa, kun Kalevala Tundra häikäisee veistoksellisella muotoilullaan.Swarovski-korvakorujen kristallit hehkuvat auringon kanssa kilpaa


Olipa toiveena sitten roikkuvat, napilliset tai rengaskorvakorut, Laatukorun valikoimassa riittää vaihtoehtoja lähes loputtomaan ihasteluun ja valinnan vaikeuteen saakka. Jo pari vuotta kestänyt yhteistyöni Laatukorun kanssa toikin tälle kesälle mieluisan tehtävän tutustua Laatukorun korvakoruvalikoimaan siten, että sirojen mallien sijaan poimisin ne kaikkein näyttävimmät, upeimmat ja katseita kääntävät korvakorut, jotka sopivat täydellisesti viimeistelemään parhaat kesäpäivät ja -illat. 

Aivan täysin en onnistunut pääsemään siroudesta eroon, sillä Swarovski-koruista katseeni naulautui lähes välittömästi ruskeilla kristalleilla varustettuihin keltakullan värisiin Swarovski Millenia-korvakoruihin, jotka ovat korvissani postauksen ensimmäisessä kuvassa. Upeasti valoa heijastavat korut ovat hiljattain ilmestynyt uutuus ja Millenia on osa uutta Swarovskin Collection III-sarjaa. 

Swarovski-korvakoruissa löytyykin lähes loputtomasti vaihtoehtoja kristallien kokojen ja värien suhteen, joten halutessaan kimalluksen kanssa voi tavoitella tähtiä luopumatta siroudesta. Swarovski-korut ovat varma tapa saada säihkettä asuun kuin asuun! 


Katsasta esimerkiksi nämä väreillään hurmaavat Swarovski-korvakorut:Swarovski-korvakoruja löydät Laatukorulta useita eri värisillä kristalleillaTi Senton keltakullatut korvakorut valkoisilla akaateilla sopivat monenlaiseen tyylin viimeistelijäksi - vaikka häihin!Ti Sento sykähdyttää korvakoruillaan jalokivien ystäviä 


Milanolainen korubrändi Ti Sento on niittänyt runsaasti mainetta maailmalla ja tuli täydentämään Laatukorun valikoimaa keväällä. Kirjoitin tuolloin kattavamman postauksen Ti Sentosta blogiin (lue postaus täältä) ja ihastuin ensi-istumalta useampiin sarjan koruihin. Ti Sento Milanon taito on tehdä upeaakin upeampia hopeakoruja, jotka rodium-päällystämisen ansiosta säilyvät kauniin kirkkaina vuodesta toiseen. Moni koruista on saanut niin sanotun kruununsa kivistä, kuten akaatista, malakiitista tai turkoosikivistä, jotka väreillään välittävät tänne pohjoisellekin pallonpuoliskolle palan etelän aurinkoa ja tuulahduksen turkoosina kimmeltävää merta.


Näyttävien kivikorujen ystävä saattaa ihastua seuraaviin:


Tutustu koko Ti Sento Milano -koruvalikoimaan täällä.

Kalevala Tundra ja Kalevala Vetovoima - katseita kääntävät kotimaiset kauneudet


Mikäli mielii koristautua kotimaisilla koruilla, on suomalaisten sydämiin ikisuosikkina tiensä raivannut Kalevala-koru lähes varma valinta. Itseeni vetosi suuresti Kalevala Tundra-korvakorujen veistoksellisuus, joka sattui olemaan nappivalinta Kreikasta ostamani viskoosimekon parina! Tuntui, että korvakorujen myötä tuikitavallinen kesämekkokin koki huomattavan upgreidauksen. Tämä yhdistelmä onkin sellainen, että sillä voisi astella monenlaisiin juhlallisuuksiin. Mekon kuvio on hätkähdyttävän yhtenevä pronssisten Tundra-korvakorujen kanssa. 

Huomiota herättävää muotoilua löytää helposti myös muista Kalevala-korvakoruista. Vetovoima-mallistoon törmäsin monta kertaa jo kevään ja alkukesän työtilaisuuksissa, joten lienee selvää, että korujen aaltoileva muotoilu on ihastuttanut monet. Pyöreiden Vetovoima-korvakorujen sijaan päätin poiketa reitiltä ja valita kultaisella kuvioinnilla koristetun kesämekkoni täydentäjäksi laakeat Vetovoima-korvakorut, jotka ovat yhtä lailla yhdisteltävissä muihin Kalevalan Vetovoima-koruihin. Ja kyllä, nämä pronssiset korvakorut voittivat minut myös puolelleen, vaikka Tundra-korvakorujen veistoksellisuus onkin omaa luokkaansa.

En ole juuri tänä kesänä shoppaillut uutta vaatetta, lukuunottamatta paria uutta mekkoa reissun päältä. Luotan siihen, että minimalistin vaatekaappi muuntautuu monenlaiseksi, kun vaatteen täydentää oikeanlaisilla koruilla. Sillä se on juuri se alussa mainitsemani näyttävien korvakorujen taika, jolla asun kuin asun saa hetkessä nostettua aivan toisenlaisiin sfääreihin!

Katsasta muutkin Kalevala-korut Laatukorun valikoimasta täältä ja tutustu verkkokaupan monipuoliseen valikoimaan myös muiden korvakorujen suhteen!
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!