KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - TAIGA COSMETICS 


Mainoslinkit merkitty* 

Kesä on ihonhoidollisesti haastavaa aikaa. Vaikka se on vuodenaikana monen suosikki eikä koettele ihoa samalla lailla kuin talven kiristävät paukkupakkaset, antavat kuuma kesäaurinko ja hiostavat helteet silti syitä kiinnittää huomiota muutamiin peruspilareihin. Matkalaukullista kosmetiikkaa et silti suinkaan tarvitse, vaan ihonhoito onnistuu läpi kesän näppärästi vain parilla kolmella tuotteella, kun valitsee tuotteet oikein!


Taiga Cosmetics 3x must have - näistä tuotteista ihosi nauttii kesällä


Kesällä helppous ja huolettomuus ovat hittisanoja, jotka pitävät pintansa etenkin ihonhoidossa. Huolettomuus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että iho tulisi jättää täysin oman onnensa nojaan. Esimerkiksi aurinkovoiteen jatkuva lisäily ja lotraaminen saavat aikaan sen, että puhdistustuotteen pitää olla huolella valittu. Sen on oltava tarpeeksi tehokas poistaakseen iholta myös aurinkovoiteen, mutta silti riittävän lempeä, jotta se ei kuivata ihoa entisestään auringossa oleskelun jälkeen. Muuten erehdyt päivästä toiseen painamaan pääsi tyynyyn aurinkorasvojen rippeet kasvoilla ja kärsimään yllättävistä epäpuhtauksista.

Nyt vinkkaankin kolmesta kotimaisesta luonnonkosmetiikkatuotteesta, joista ihosi hyötyy kesän ihonhoidossa!

Taigan Puhdistusöljy poistaa helposti meikin ja aurinkovoiteen kasvoilta 


Jotta iho pysyy kauniina syksyyn saakka, on puhdistustuotteen hyvä olla sellainen, että se poistaa iholta myös vedenkestävän aurinkovoiteen ilman turhaa hankausta. Kotimaisen Taigan Puhdistusöljy onkin yksi kesän must have-tuotteista juuri sen lempeän mutta tehokkaan puhdistustehonsa vuoksi! 

Kierrätettävään pakkaukseen pakattu täysin luonnollinen ja vegaaninen öljymäinen puhdistustuote on yhdistelmä silkkistä ja samettista pintaa, joka irrottaa iholta helposti meikin, lian ja epäpuhtaudet - unohtamatta aurinkovoiteen jäämiä, joita silmä harvoin iholta enää erottaa. 

*Kotimainen Puhdistusöljy koostuu vain kuudesta tarpeellisesta raaka-aineesta, jotka tuovat kortensa kekoon ihon hyvinvoinnin ylläpidossa: antioksidanttirikkaan koivunlehtiuutteen pariksi on valittu manteli-, risiini- ja auringonkukkaöljyjä, jotka yhdessä paitsi rauhoittavat ihoa, myös vähentävät ihon turvotusta ja supistavat ihohuokosia. Risiiniöljyllä on tunnetusti myös ripsiä vahvistava vaikutus, ja puhdistusöljyllä irtoaa myös silmämeikki.
Pullo kerää rastit ruutuun olemalla helppo, hyödyllinen ja riittoisa. Öljy hierotaan kuiville kasvoille ja se kevenee ihanan maitomaiseksi veden vaikutuksesta irrottaen samalla lian ja meikin. Voisiko helpompaa kesärutiinia ollakaan?


Nappaa kesän must have-puhdistustuote seuraavista verkkokaupoista:


Päivittäin puhdistettu iho näyttää kauniimmalta myös kesäauringossa! 

Taiga Beauty Essence - helposti suihkittava hajusteeton hoitovesi kesäihon kosteutukseen


Iho halajaa kosteutta vuoden ympäri eikä vähiten kesällä, kun kuumuus haihduttaa iholta kosteutta ja aurinko pistää "parastaan" porottamalla pitkän päivän. Itse rakastan etenkin suihkepullossa olevia kasvovesiä, koska ne mahdollistavat helpot suihkaukset pitkin päivää, kun iho kaipaa virkistystä tai kosteusboostia. Monesti myös meikki näyttää paremmalta kasvosuihkeen käytön jälkeen, kun sitä suihkii iholle kevyen kerroksen tasaisena sumutteena. 

Taigan Beauty Essence voi täysin hajusteettomana vaikuttaa tuoksujen ystävälle alkuun "hajuttomalta ja mauttomalta", kuten itsekin myönnän ensin ajatelleeni. Tästä pullosta tuli kuitenkin jo vuosi sitten suosikkini, kun näin, miten tehokas sen sisältö on! Nythän tilanne on se, että olen käyttänyt vuoden aikana 3 pullollista ja neljäs korkkaantuu juuri nyt. Se kertonee, että pullo on todellakin erityistä "taigaa". 

Vaikka koostumus on täysin hajusteeton, tekee raaka-aineiden kombo siitä kasvovesien kärkikastia. Puolukkauute supistaa ihohuokosia ja hellii ihoa runsaalla vitamiinipitoisuudellaan. Yksi parhaista asioista Taigan Beauty Essence -kasvovedessä on PHA eli polyhydroksihappo, joka tunnetaan lempeästi kuorivasta vaikutuksestaan. Se kirkastaa ihoa päivä päivältä ja pitää turhat epäpuhtaudet poissa. Hyaluronihappo taas pitää huolta ihon syväkosteutuksesta ja saattaapa silottaa samalla muutamat pintajuonteetkin! Pullo kulkee myös kätevästi kesämenoissa mukana. 

Tällä pidät ihosi kosteutettuna ja hehkeänä läpi kesän!
Taiga Vitamin C Serum - kevyt seerumi kesäihon kirkastamiseen


Moni kokee kasvovoiteet tai öljyt liian tuhdiksi kesän kuumuudessa. Kevyt seerumi onkin erinomainen valinta BB-voiteen tai kevyesti sävyttävän aurinkovoiteen alle. Seerumi tarjoaa syväkosteutta ja anti-age-tehoa, kun taas aurinkovoide tai BB-voide antavat sen päällä ihon tarvitseman UV-suojan. 

Kuten koko Taigan tuotevalikoima, on myös Taigan C-vitamiiniseerumi täysin luonnonmukainen, sertifioitu, vegaaninen ja eläinkokeeton sekä Suomessa kehitetty ja valmistettu. C-vitamiini tekee siitä hyödyllisen tuotteen kenelle tahansa, sillä väsähtänyt iho saa seerumista elinvoimaa, samea iho kirkkautta ja aknearvista, pigmenttiläiskistä tai epätasaisuudesta kärsivä iho tasoittuu ihonsävyltään. Kirjoitin seerumin kirkastavista vaikutuksista blogissa jo keväällä (postaus täällä).

Seerumi on täydellinen kesään, sillä sen koostumus on lähestulkoon litkumaista, siis niin ohutta, että tämän ohuemmaksi seerumin koostumusta tuskin saa, vaikka kuinka viilaisi. Näin ollen seerumi ei jää pyörimään ihon pintaan tai jätä jälkeensä lähmäistä pintaa, vaan katoaa ihoon sekunneissa. Siispä BB-voide tai aurinkovoide päälle ja menoksi!


Tällä seerumilla iho saa kirkastusta, kosteutusta ja kiinteytystä päivästä toiseen!

Muistutuksena myös, että Taigalta löytyy yksi kaikkien aikojen parhaista anti-age-silmänympärysvoiteista, jota olen hehkuttanut blogissa moneen kertaan. Palkitsin tuotteen viime vuoden parhaana silmänympärysvoiteena ja kyseinen tuote on tällä hetkellä hyvässä tarjouksessa *Hyvinvoinnin Tavaratalossa

Ja mikäli tiedossa on juhlat, Taigan kirkastava Savinaamio tekee lempeän "suursiivouksen" iholle ennen juhlia. Savinaamion jälkeen iho on huomattavasti tasaisemman sävyinen, mattapintaisempi ja pehmeämpi. Suihkauta runsaasti kasvovettä naamion poispesun jälkeen puhtaalle iholle ja levitä C-vitamiiniseerumi - näiden jälkeen iho on nopeasti juhlakunnossa ja hehkuu kauniin kesäpäivän kanssa kilpaa!Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!