KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - NATURELLEMENT 


Aamu muistuttaa mahdollisuudesta uuteen päivään ja uuteen alkuun. Samalla se on hetki, jona peili havahduttaa tosiasioiden äärelle. Puoliuninen katse terävöityy hiljalleen, kun se pistää ohimennen merkille silmäkulmissa syventyneitä juonteita, leukalinjan löystymisen tai muita ikääntymisen mukanaan tuomia "iloja". Kaikki eletyn elämän merkit ovat varsin normaaleja, mutta silti moni meistä tuskastelee niiden kanssa ja toivoisi niille olevan tehtävissä jotain ilman kirurgin veistä. Mitäpä jos onkin ja vielä helposti kotona muutamalla minuutilla päivässä?


Gua sha silottaa ryppyjä kotioloissa ja sillä voi saada pois jopa kaksoisleuan


Kasvojooga ja erilaiset gua sha-välineet ovat viime vuosina nousseet yhä hurjempaan suosioon ympäri maailmaa. Instagramia ei voi olla selaamatta törmäämättä mainoksiin, joissa kerrotaan, kuinka tekemällä päivittäin kasvojoogaliikkeitä ja käyttämällä gua shaa voi lyhyessäkin ajassa saada kasvoilta pois 5 tai jopa 10 vuotta. Ajatus voi kuulostaa hullulta ensikertalaiselle, joka ei ole koskaan kokeillut gua shaa tai tehnyt kasvoilleen mitään hierontaliikkeitä. Onnellinen totuus on kuitenkin se, että jos jaksaa uhrata päivän aikana muutaman minuutin kasvohieronnalle, se todellakin näkyy kasvoissa - ja yllättävän nopeasti!

Kärsipä sitten hamsteripusseista, veltostuneesta ihosta, juonteista ja rypyistä tai kasvojen turvotuksesta, voi kosmeettisella gua shalla saada aikaan varsin radikaaleja muutoksia iholla - positiivisia siis. Alunperin kiinalaisen lääketieteen itsehoitomenetelmänä tunnetuksi tullut gua sha parantaa hoidettavan alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, ja kiinalaisessa lääketieteessä sitä on hyödynnetty jo tuhansien vuosien ajan esimerkiksi lihaskipujen, päänsäryn ja ruuansulatusongelmien hoitoon. 

Kosmeettisena hoitona gua sha poistaa tehokkaasti turvotusta kasvoilta ja silmien alta, tehostaa kollageenin tuotantoa, kiinteyttää ihoa ja tuo kasvojen piirteet kauniimmin esille kohottamalla esimerkiksi poskipäitä. Vaikka gua shalla tehty kasvohieronta näkyy kasvojen piirteiden maltillisena kohotuksena usein jo heti ensimmäisen hierontatuokion jälkeen, vaatii esimerkiksi löystyneen leukalinjan ja kaulan kiinteytys enemmän kuin pari hassua käsittelykertaa. Tuloksien tavoittelussa säännöllisyys on kaiken a ja o, mutta lopulta säntillisyys palkitaan.

Gua sha välineiden muotoilussa ja laadussa on eroja - valitse omasi huolella


Markkinoilla on jos jonkinlaisia gua sha-välineitä laidasta laitaan: on lastoja, kampaa ja rullia. Koska guashaaminen on tällä hetkellä kirkkaimmista kirkkain kauneustrendi ja hiipumaton hitti, löytyy välineistä myös kakkos- ja kolmosluokan vaihtoehtoja, jotka todellisia tuloksia hakevan kannattaa suosiolla unohtaa. Perinteisiä luonnonkivestä valmistettuja gua sha-lastoja saa toki edullisempaankin hintaan, mutta kuten gua sha-guruna ja kouluttajana tunnettu Katja Kokkokin kertoo, gua sha-lastojen muotoiluerolla on suuri merkitys siinä, miten hieronnalla tavoitetaan eri sidekudoskerroksia. Gua sha-välineeseen kannattaa siis panostaa, mikäli mielii todellisten tulosten äärelle.

Wesak Paris 3D roller - tehokkainta gua sha rullausta koskaan


Olen vajaan parin vuoden aikana hankkinut jos jonkinlaisia gua sha-välineitä ja testaillut niitä mielenkiinnolla. Vaikka joukossa on ollut myös laadukkaampia vaihtoehtoja, ei mikään lastoista ole saanut minua niin innostuneeksi, että olisin jaksanut jatkaa sen käyttöä alkuinnostusta pidempään. Nyt olen kuitenkin löytänyt niin huikean kasvorollerin, että haluan kuuluttaa siitä joka somekanavalla: Wesak Paris 3D roller

Wesak Paris on todellinen taitaja gua sha-välineiden valmistuksessa. Jo pelkästään tuotteita käsissä pitelemällä huomaa selkeän eron välineiden laadussa edullisempiin kanssasisariin verrattuna: ne ovat jämäköitä ja viimeisen päälle viimeisteltyjä. Kaikki kivet ovat lisäksi Reilun Kaupan sertifioimia ja eettisesti louhittuja. Wesak Paris gua sha -lastoja, -kristallirullia ja -kampoja hyödynnetään myös luksushoitoloissa Wesakin omien ainutlaatuisten kasvoöljyjen ohella, joilla brändi on kasvattanut tunnettavuuttaan luomalla jotain täysin uniikkia.

Perinteisten tuplarollereiden lisäksi Wesak nostaa gua sha-välineiden tason aivan uuteen ulottuvuuteen Ruusukvartsi sormuksella, Ruusukvartsi perhosella sekä Ruusukvartsi ja Aventuriini 3D rollerilla, joista etenkin jälkimmäisin on osoittautunut tehokkaimmaksi koskaan kaikkien niiden lukuisten gua sha-välineiden joukossa, mitä olen kokeillut. 

Kaksiosainen roller on täydellinen leukalinjan kiinteytykseen ja kaksoisleukaan


Myönnän, että gua shan käytössä on itselläni monesti tullut vastaan viitseliäisyys - tai laiskuus, kummin sen haluaakaan ilmaista. Vaikka muutama minuutti päivässä riittää, on helppo selitellä itselleen kuinka siihen ei ole aikaa tai jaksamista. Wesakin 3D Roller on kuitenkin lähestulkoon mullistanut maailmani. 

Wesak 3D Roller ei ole missään nimessä verrattavissa marketeista löytyviin vastaavanlaisiin rulliin, joita se saattaa muistuttaa muodoltaan. Käteen täydellisesti istuva, raskastekoisempi rolleri tarttuu nimittäin napakasti kiinni ihosta rullatessa leukalinjaa kohti korvia! Tämä saa käytön tuntumaan siltä kuin makaisi kasvohoidossa todellisen kasvohierontagurun käsiteltävänä. Ja kyllä, juuri tämän rituaalin toistaminen päivittäin saa leukalinjan terävöitymään silminnähden!


Leukalinjan lisäksi rollerilla on erityisen mukavaa käsitellä poskipäitä ja niskaa. Jopa hartioita rullatessa 3D Roller vetää napakan otteen ihosta ja tuntuu siltä kuin joku oikeasti nappaisi ihoalueesta sormin. Se onkin tämän välineen paras puoli, sillä se vähentää tarvetta tehdä itse juuri mitään - ainoastaan rullata. Gua shassa kasvoja ei kuitenkaan rullata edestakaisin, vaan vetojen kuuluu kohdistua aina ylöspäin. Se on gua shan perusperiaatteita, oli väline mikä vain. 

Rullaa voidaan käyttää myös vartalon hierontaan esimerkiksi selluliitti-alueille tai raskausarpien tasoittamiseen. Kivien ansiosta välineillä on myös syvempi vaikutus: ruusukvartsia kutsutaan rakkauden kiveksi, kun taas vihreä aventuriini tuo tasapainoa ja lisää harmoniaa. Sillä on myös ahdistusta rauhoittava vaikutus. Oma 3D Rollerini on nimenomaan Aventuriini

HUOM! Koodilla KESÄ20 saat -20% Wesak Paris -tuotteista, myös 3D Rollerista 26.6.2022 saakka.


Gua sha sormus on erityisen tehokas kaulan, niskan ja silmänympärysalueen hoitoon


Wesakin laadukkaasta gua sha-valikoimasta löytyy myös ainutlaatuinen sormuksen muotoinen gua sha, joka on valmistettu Reilun Kaupan sertifioimasta ja eettisesti louhitusta ruusukvartsista. Tämä siro pieni gua sha sormus onkin toinen, johon olen todella tykästynyt 3D Rolleriin hullaantumisen lisäksi. Muotoilu on sen verran uniikki, että se tuo aivan toisenlaisen ulottuvuuden päivittäisiin parin minuutin kasvohierontasessioihin. Tällä saa myös kätevästi "harjattua" leuanalusta, mikä saa kuona-aineet leukalinjasta liikkeelle! 

Sormuksen kulmikkaalla osiolla voi käsitellä jopa niskan tai selän lihaksia. Suipot kärjet soveltuvat akupisteiden aktivoimiseen, jos haluaa ottaa tämän huomioon hieronnassa. Gua sha sormus on myös kokonsa puolesta varsin kätevä silmänympärysalueen käsittelyssä, joten suosittelen kokeilemaan edullista ja laadukasta gua sha sormusta myös siihen! Lisäksi perhosen muotoinen gua sha on varsin monipuolinen kasvojen hierontaan. 

Koodilla KESÄ20 saat kaikista Wesak Paris -tuotteista -20% Naturellementin verkkokaupassa. Koodi on voimassa vain 26.6.2022 saakka ja tuotteet ovat saatavilla vain Naturellementista! 

Wesak Paris kristallieliksiirit vartalolle, kasvoille ja hiuksille 


Gua shan käytössä oleellista on ihon kosteuttaminen ennen kuin aloitetaan sen käsittely gua sha-välineellä. Paras vaihtoehto gua shan alla on usein kasvoöljy, joka saa lastan liukumaan iholla vaivattomasti ja tekee guashaamisesta mahdollisimman helppoa, kuten sen kuuluu ollakin. Gua shalla käsittely on siis se, joka viimeistelee aamun tai illan ihonhoitorutiinin. 

Wesak Paris tunnetaan etenkin kristallieliksiireillään, jotka ovat täysin ainutlaatuisia muihin luonnonkosmetiikan kasvoöljyihin verrattuna. Tämä johtuu siitä, että Wesak yhdistää ECOCERT -serfioidut kasviöljyt ja eteeriset öljyt kristalleihin! Kun siis kauneusöljyjä rullataan iholle tai hiuksille, nauttii iho myös kivien värähtelytaajuuksista ja energisoivista ominaisuuksista, joita jokaisella kivellä on erilaisia. Lisäksi kristallieliksiirit toimivat myös tuoksuina. Jokainen niistä on kuin ensiluokkainen parfyymi, jota täysin luonnonmukaisena uskaltaa käyttää myös auringossa toisin kuin perinteisiä hajuvesiä.

Wesak Paris Ametisti kristallieliksiiri lumoaa puuterisella tuoksullaan 


Kun Wesakin kristallieliksiirit lanseerattiin toukokuussa myös Suomeen, olin Ranskan Suurlähetystössä tutustumassa kaikkiin tuoksuihin. Näistä Ametisti nousi välittömästi suosikikseni!

Wesak Paris Amethyst ihastuttaa hienovaraisella tuoksullaan, jossa iiris, bourbon-vanilja ja mirhan maanläheisyys kietoutuvat pehmeästi toisiinsa. Ripaus vadelmaa tuo yhdistelmään hennon raikkaan vivahteen samalla kun ametisti kivenä rauhoittaa yliaktiivista mieltä. Ametisti tunnetaankin rauhan kivenä, joka sopii stressitiloihin ja hermostuneisuuteen sekä luovan inspiraation herättäjäksi. 

Kristallieliksiiriä rullaillessa saa siis muutakin kuin kasviöljyjen luonnollista hoivaa, sillä Wesakin kristallieliksiirit tasapainottavat myös kehon chakroja. Ametisti liitetään seitsemänteen chakraan eli kruunuchakraan, joka sijaitsee päälaella.


Wesak Parisin kristallieliksiireistä voi valita omansa seuraavista: 


 • Sodaliitti kristallieliksiiri - meripihkaa, santelipuuta, jasmiinia - puinen tuoksu!
  Sodaliitin sininen väri auttaa rauhoittamaan ahdistunutta mieltä ja saamaan takaisin optimismin ja elämänilon vähentämällä jännitteitä ja lisäämällä luottamusta. 

 • Ametisti kristallieliksiiri - iiristä, bourbon-vaniljaa, mirhaa - puuterinen tuoksu!
  Ametisti on violetissa värissään viisauden symboli ja rauhan kivi, joka tasapainottaa ylä- ja alamäkiä. Sopii stressitiloihin ja vahvistaa intuitiota. 

 • Vihreä aventuriini kristallieliksiiri - nerolia, tuberoosaa, ruusupuuta - kukkainen tuoksu! 
  Vihreä on tasapainon ja uudistumisen väri. Aventuuriini lisää iloa ja avoimuutta maailmaa kohtaan sopien epävarmoihin hetkiin ja epäilyihin, joita se auttaa selventämään. Turvallisuuden kivi lisää myös rohkeutta.

 • Ruusukvartsi kristallieliksiiri - ruusupuuta, Damascena-ruusua ja bulgarialaista ruusua! 
  Ruusukvartsi on rakkauden ja rauhan kivi, joka lisää lämpöä, luottamusta, rakkautta ja vahvistaa itsensä sekä muiden hyväksymistä. Yhdistetään sydänchakraan.

 • Obsidiaani kristalllieliksiiri - neutraali, ns. tuoksuton tuoksu! 
  Obsidiaani on maadoittava suojakivi ja totuuden kivi, joka puhdistaa ja auttaa näkemään hyvää kaikissa asioissa. Se auttaa myös säilyttämään luottamuksen tuntemattomaan. Tämä on Wesakin kristallieliksiireistä ns. tuoksuton versio. 


Jokainen Wesak Paris kristallieliksiiri hoitaa ihoa aprikoosi-, makadamia- ja arganöljyn sekoituksella, johon kristallilla sinetöity roll-on tuoksueliksiiri pohjautuu. Tuotteet ovat ECOCERT -sertifioitua laadukasta ranskalaista luonnonkosmetiikkaa. Kristallieliksiireistä löydät myös setin, joka sisältää kaikki viisi kristalliparfyymia pienemmässä koossa


Alennuskoodi verkkokauppaan - kokeile Wesak-tuotteita edullisemmin!


Saat tuntuvat -20% pois Wesak Paris-tuotteiden hinnasta koodilla KESÄ20 Naturellementin verkkokaupassa. Koodi on voimassa vain 26.6.2022 saakka ja koskee koko verkkokaupan valikoimaa.

Suosittelen ehdottomasti testaamaan Wesakin ainutlaatuisia gua sha-välineitä kristallieliksiirien ohella, mikäli haluat poistaa turvotusta kasvoilta ja kohottaa kasvonpiirteitä helposti kotioloissa. Gua shan avulla voi vaikuttaa paljon tehokkaammin veltostuneeseen ihoon kuin yksittäisillä kasvovoiteilla, jotka vaikuttavat vain ihon pinnassa. 

Gua shan käytöllä voi vähentää iholla myös pigmenttiläiskiä ja epäpuhtauksia. Gua shaa ei kuitenkaan suositella tulehtuneen ihoalueen päälle tai esimerkiksi akneen ja ruusufinniin. Ympäriltä olevilta alueilta ihoa voi kyllä käsitellä. Jos ihossa on täyteaineita, niiden päältä ei myöskään saa gua shata. 


Joko sinä olet todennut gua sha-hieronnan tehon?

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!