KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - FAMO 


Sanotaan, että kulmakarvat ovat kasvojen kehykset ja hiukset naisen kruunu. Oli sanonnassa perää tai ei, minulle hiukset ovat aina olleet yksi niistä harvoista asioista ulkonäössäni, joista olen aidosti pitänyt. Niin paljon kun olenkaan taistellut itsetuntoon liittyvien ongelmien kanssa vuosien varrella, hiukset ovat pysyneet aina yhtä tärkeinä. Olen pitänyt niistä hyvää huolta niin pitkälle kuin olen pystynyt ja vaalinut kruunuani tarkoin valitsemillani tuotteilla.


Keratiini korjaa ja silottaa hiuksen pintaa


Hiukset koostuvat suurimmaksi osaksi keratiinista, joka on proteiinina hiusten tärkein rakennusaine. Kun hiukset ovat paksut, kiiltävät ja hyvinvoivat, keratiinia on hiuksissa huomattavasti enemmän - jopa 90%. Huonokuntoisissa hiuksissa keratiinin määrä on vähäisempi, minkä vuoksi vahingoittunut, hauras ja ohut hius usein kaipaakin keratiinia antamaan sille elinvoimaa sekä kiiltoa. 
Kampaamoissa tarjotaan usein lisähoitona erilaisia rakennepaikkaavia hoitoja, jotka tekevät hyvää värjätyille, vaalennetuille tai lämpölaitteista kärsineille hiuksille. Keratiinihoito on omiaan myös kihartuvalle ja helposti pörrööntyvälle hiuslaadulle, jos mielii saada hiuksista suoremmat tai päästä pörröisyydestä eroon. Itsekin käytän luonnontaipuisiin hiuksiini mielellään juuri keratiinia sisältäviä tuotteita, sillä ne silottavat hiusta näkyvästi ja tekevät hiuksista myös pehmeät ja kiiltävät. FAMO Keratiini shampoopala suojaa hiusta ja antaa hiuksille upean kiillon


Kotimainen FAMO täydensi vastikään valikoimaansa tuomalla markkinoille ihka ensimmäisen suomalaisen shampoopalan, jonka toimivuus perustuu nimenomaan hiusmaailman kuninkaallisena tunnettuun keratiiniin. Itse olin uutisesta erityisen innoissani, sillä jo vuodesta 2019 olen vannonut nimenomaan FAMOn palashampoiden nimeen. Kaksi vuotta sitten palkitsin Töyhtöhyypiön kaikkien aikojen parhaana palashampoona, kunnes viime kesänä maailmani mullisti Hanipöö, joka osoittautui entistä paremmaksi hiuksilleni juurikin siksi, että pala on suunniteltu silottavaksi ja kosteuttavaksi palashampooksi tuomaan kiiltoa ja boostaamaan hiustenkasvua. 

Käytettyäni viimeisen vuoden aikana innokkaasti Hanipöö shampoopalaa, en uskonut, että FAMO voisi tuoda markkinoille enää mitään parempaa. Hanipöö shampoopala on ollut täydellisen vaahtoava ja tehnyt hiuksista niin unelmaisen kiiltävät ja pehmeät, etten ole parempaa osannut toivoakaan. Tuotteen ainoa upgreidausta vaativa tekijä on saattanut osalle olla sen voimakas yrttimäinen tuoksu, josta olen kuullut kyselyitä ystäviltänikin, kun he ovat käyneet kylpyhuoneessa ja kysyneet "mikä yrtti täällä haisee". Olen osoittanut kylpyhuoneen hyllyllä istuvaa pöllöä. 

Nyt tuoksuongelmakin on ratkaistu. FAMOn ihka uusi Keratiini shampoopala ilahduttaa nimittäin myös tuoksullaan! Se tuoksuu aurinkoisen sitruunaiselta ja tarkkanenäinen erottaa joukossa myös häivähdyksen laventelia. Tuoksuakin parempaa on kuitenkin palan laatu, sillä tämä shampoopala on todellinen aarre kotimaisten shampoopalojen joukkoon!Keratiini on kuin korjauskittiä, joka paikkaa aukot. Se korjaa harottavat latvat ja kosteuttaa kuivat koppurahiukset. Se silottaa pörröt ja fiksaa huonompaankin kuntoon menneet hiukset. Se antaa hiuksille tukea, ryhtiä ja silottaa - lainkaan latistamatta. Siksi se on hiuksille kultaa.

Kemialliset käsittelyt, värjäys, lämpölaitteet, stressi, epäterveellinen ruokavalio ja aurinko ovat kaikki hiuksille kuluttavia ja aiheuttavat usein keratiinipuutosta, mikä näkyy hiuksessa niiden elottomuutena, kiillottomuutena ja kulumisena. FAMO Keratiini shampoopala onkin omiaan ihan jokaiselle, joka haluaa vahvistaa hiuksiaan ja tarjota niille parhaan mahdollisen hoidon. Aloe veraa, B5-vitamiinia, peltokorteuutetta, porkkanaöljyä sekä mangoa ja karitevoita sisältävä pyöreä keltainen pala tukee hiusten tervettä kasvua ja vahvistaa hiuksia ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Sen vaikutusta ei voi olla näkemättä ja tuntematta.

Mikäli siis etsit kotimaista shampoota palamuodossa, joka tarjoaa hiusten tarvitsemaa keratiinia, suosittelen todellakin testaamaan FAMOn uutuuden! Itse olen täysin tämän pauloissa ja lähes varma, että tämä tuote tulee pääsemään vuoden 2022 parhaiden tuotteiden joukkoon.

FAMOn tuotteita löydät mm. seuraavista verkkokaupoista:

Keratiini shampoopala on 99% luonnonkosmetiikkaa, sillä keratiinin säilyvyyttä on tehostettu pienellä määrällä säilöntäainetta. FAMOn muut palat ovat täyttä luonnonkosmetiikkaa ilman säilöntäaineita.

Kaikki FAMOn jälleenmyyjät löydät FAMOn omilta sivuilta täältä.Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!