KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LEHTIKUNINGAS 


On niitä päiviä, kun toivoisin voivani palata vuosissa taaksepäin. En elääkseni elämää uudelleen, vaan kokeakseni jälleen sen hienouden, kun WhatsAppia, Instagramia tai sähköpostia ei ollut vielä keksitty. Kun kotona oli vain lankapuhelin ja kirjeet kuljettivat kuulumiset kaukaiselle ystävälle. Kun internet vielä odotti keksimistään ja päivän lehden pystyi lukemaan vain paperisena. Sinne minä haluaisin toisinaan palata hetkeksi.


Kun nykypäivän teknologia ja ärsyketulva uuvuttaa 


Teknologia on luotu helpottamaan arkea. Tänä päivänä se tarjoaa ihmeitä, joista 30 vuotta sitten ei olisi osannut unelmoidakaan. Voin tarkistaa puhelimestani juna-aikataulut muutamissa sekunneissa, googlata tietoa epäilyttävistä oireista, kuunnella musiikkia tai äänikirjoja - jopa etsiä elämäni rakkautta deittisovelluksesta! Teknologia mahdollistaa kaiken. Se helpottaa elämää ja säästää aikaa. 

Vai onko näin sittenkään?

Voin rehellisesti myöntää, että nykypäivän teknologia ei aina saa minulta kiitosta. Miten monesti olenkaan kironnut tietokoneongelmia, nettiyhteyden pätkimistä tai sitä, etten saa toista puhelimitse kiinni, kun haluaisin saada. Samaan aikaan olen pyöritellyt mielessäni sitä, että WhatsAppin mukaan viestini on luettu useita tunteja sitten. Silti henkilö tuntuu olevan täysin tavoittamattomissa. Mieli alkaa luoda kauhukuvia siitä, että jotain on sattunut. Eihän tavoittamattomuudelle voi olla muutakaan syytä?

Tavoittamattomuus voi olla myös oma valinta, kun mieli kaipaa lepoa ja rauhaa


Kun teknologiaa tulvii joka puolelta, herkempi mieli alkaa jossain vaiheessa kaivata rauhaa. Sitä teknologiavapaata aluetta, jonne puhelin ja muut älylaitteet eivät ole tervetulleita. Paikkaa, jossa mielellä on tarpeeksi tilaa rauhoittua. Hetkeä, jolloin ympäriltä ei kantaudu ylimääräisiä merkkivaloja ja -ääniä, jotka muistuttavat, että reagointiasi tarvitaan jossain muualla. Se paikka voi olla mökillä, metsässä, lenkkipolulla tai vaikka makuuhuoneessa, jos olet tehnyt siitä älylaitevapaan alueen. Minulla se paikka löytyy omalta parvekkeelta. 

Rakennan keväisin parvekkeesta oman "comfort zonen". Maailman mukavimman pakopaikan, jossa saan nauttia auringosta, lämmöstä ja hyvästä lukemisesta. Siellä valitsen olla tavoittamattomissa ja täysin omassa rauhassani. Unohdan Instagramit, WhatsAppit ja sähköpostit, matkaten mielikuvissani takaisin menneeseen. Siihen aikaan, jolloin kirjaan ja lehteen uppoutuminen oli mahdollista vain perinteiseen tapaan. Se on tapa, jonka minä valitsin eläessäni varhaista teini-ikää 90-luvulla - ja valitsen yhä 2020-luvulla
Anna äidille lahjaksi omaa aikaa - nappaa edullinen lehtitilaus tai lahjakortti Lehtikuninkaalta!


Tulevana sunnuntaina juhlitaan äitejä. Heitä, jotka ovat vuosien varrella antaneet omaa aikaansa lapsilleen, jotta heillä olisi se, mitä he minäkin hetkenä tarvitsevat. Äitejä, jotka ovat tehneet parhaansa - ja tekevät edelleen nykypäivän vaatimusten ja teknologiaviidakon keskellä. 

Oman ajan antaminen toiselle on ehkä yksi helpoimmista tavoista ilahduttaa. Lehtitilaus tarjoaa tuon hetken viikottain tai joka kuukausi lehden ilmestymistahdista riippuen. Jos haluaa jättää lahjansaajalle mahdollisuuden lehden valintaan, on Lehtikuninkaan lahjakortti siihen täydellinen. Sillä ei voi mennä pieleen, kun äiti saa itse valita haluamansa lehden, jonka parissa viettää omaa aikaa! 


Olen tehnyt Lehtikuninkaan kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2017 ja tilannut heiltä jo vuosia omat lempilehteni. Teen valintani hintojen perusteella, jotka Lehtikuninkaalla on markkinoiden edullisimmat - alkaen 1 euron! Suomen suurin lehtivalikoima kattaa yli 1000 erilaista lehteä sekä parhaat tilaajalahjat. 

Näinä teknologian täyteisinä aikoina arvostan kuitenkin eniten sitä, että Lehtikuningas ei tee puhelinmyyntiä. Vaikka näpyttelisit tilaukseen numerosi, kukaan ei soittele perään ja häiritse lukuhetkiäsi. Sinä itse teet päätöksen, tilaatko lehden uudelleen ilman että koet painostusta siihen. Tämä on minusta nykypäivänä varsin ihana asia. Siksi tilaan Lehtikuninkaalta lehdet vuodesta toiseen.


Lahjakortti tarjoaa lahjansaajalle mahdollisuuden valita itse - katso lahjakortti täältä.


Kurkkaa myös aiemmat herkulliset reseptit lukuhetken rinnalle:


Rentouttavia ja herkullisia lukuhetkiä!

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!