KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LAATUKORU 


Postaus sis. *mainoslinkkejä 


Kun vuodet vierivät, moni asia muuttaa muotoaan. Se, mikä joskus oli tärkeää, ei ehkä herätä tänä päivänä yhtä suuria tunteita, vaan on jäänyt jonkin toisen asian varjoon. Osa asioista unohtuu, kun taas toiset saavat entistä suuremman merkityksen. Maailman muuttuessa ohikiitävien hetkien rinnalla on kuitenkin aina jotain pysyvää, joka jaksaa ilahduttaa vuodesta toiseen ja olla osana tärkeitä hetkiä: korut


Harkitumpaa kuluttamista: korut kestävät aikaa ja tuovat iloa vuodesta toiseen


Olen viime vuosina muuttunut entistä tarkemmaksi kulutuskäyttäymiseni suhteen. Satsaan yhä enemmän elämyksiin, ja materian suhteen pyrin käyttämään rahaa asioihin, joista on iloa pidemmäksi aikaa. En halua tehdä heräteostoksia, ellen tiedä varmaksi sinä hetkenä, että kyseinen vaate, asuste tai tuote tulee kestämään vuosia ja sitä on helppo hyödyntää arjessa eri tavalla.
Sain reiät korviini, kun olin 5-vuotias. Tarinan korvien rei'ittämisestä olen kertonut blogissa jo vuosia sitten. Äiti lupasi, että jos olen reipas, saan valita kaupasta jotain mieleistä kaupan karkkiosastolta. Valitsin Geisha-patukan, ja ilo yhdestä suklaapatukasta riitti 5-vuotiaalle. 

Tänä päivänä tunnen samaa iloa korvakoruista, kun laitan ne korviini päivän asua täydentämään. Muodin suhteen en ole tosiaan mikään konkari, vaan pukeudun siihen, mikä itsestäni tuntuu hyvältä ja missä tunnen oloni kotoisaksi, omaksi itsekseni ja itsevarmaksi. Samaa tunnetta tavoittelen korujen suhteen. Kun löydän jotain, mikä tuntuu omalta, käytän sitä päivästä toiseen ja iloitsen siitä pitkään. 

Ti Sento - trendien aallonharjalla menestyvä korubrändi Milanosta


Blogin koruosion huomioiden ei varmaankaan tule yllätyksenä, että rakastan koruja. Etenkin korvakorut ja rannekorut tunnen eniten omakseni. Kaulakoruja käytän vähemmän, mutta hiljattain olen alkanut hieman lämpenemään myös niiden suhteen. En edelleenkään koe kaulakoruja yhtä luontevaksi päivittäisessä käytössä kuin vaikkapa korvakoruja, mutta juhlapukeutumiseen voisin yhdistää kaulakorun. Ehkä. Sulattelen ajatusta edelleen.

Milanossa vuonna 2003 perustettu *Ti Sento on yksi uusimmista korubrändeistä, johon olen ihastunut. Rakastan erottuvia ja erilaisia koruja, joten kun brändi ilmestyi *Laatukorun valikoimaan tänä keväänä, huomasin kokevani vetoa useampaan eri koruun. Ensimmäisenä ihastuin kettinki-tyylisiin *keltakullattuihin Ti Sento -korvakoruihin, jollaisia olin etsinyt jo pidempään. Niiden pariksi löysin upean rannekorun, joka on settinä aivan täydellinen myös lahjaksi! Kettinki-korvakorut löytyvät Ti Sentolta myös *hopeisina.
Ti Sento Milano käyttää hopeakoruissaan kristalleja ja kiviä, kuten malakiittia


Ti Sento on brändi, joka ei huku perinteisten hopeakorujen massaan, vaikka sen kuinka yrittäisi joukkoon sulauttaa. Upeaa valikoimaa selatessa silmään osuu välittömästi erilaisia kiviä ja kristalleja, joita Ti Sento käyttää monien korujensa huolelliseen viimeistelyyn. Brändin tapa käyttää huomiota herättäviä värejä ja moderneja muotoja saa sen nousemaan trendien aallonharjalla yhä korkeammalle, sillä tänä päivänä koruilla halutaan nimenomaan erottua. Silti omintakeinen tyyli ei poissulje Ti Senton kohdalla sitä, että brändi onnistuu samanaikaisesti miellyttämään myös klassisten korujen ystäviä. 

Yksi Ti Senton käyttämistä kivistä on syvän vihreä malakiitti, josta itse pidän kovasti. Rakastan syvän vihreää väriä vaatteissa ja malakiitti-kivi tuntui näin ollen luontevalta valinnalta myös koruissa. 

Myönnän, että viime vuosina olen kiinnostunut enemmän myös kivien välittämästä energiasta. Malakiitti tunnetaan tasapainottavana kivenä, joka auttaa puhdistamaan energiatukoksia ja käsittelemättömiä tunteita. Lisäksi sitä on käytetty apuna univaikeuksiin. Uskoipa kivienergiaan tai ei, *keltakullatut malakiitti-korvakorut näyttävät varsin upeilta korvissa! 

Malakiitti-kiveä on hyödynnetty esimerkiksi näissä Ti Sento Milano -koruissa:

Kaikki Ti Sento malakiitti-korut löydät *Laatukorun valikoimasta täältä.


Ti Sento varmistaa hopeakorujen kestävyyden ja kiillon rodium-pinnoitteella


Ti Sento on alusta alkaen keskittynyt nimenomaan hopeakoruihin, joskin brändin valikoimasta löytyy myös useita keltakullattuja ja ruusukullattuja koruja. Monesti kultaa pidetään koruissa arvokkaampana vaihtoehtona kuin hopeaa - mikä toki hintaa katsoessa pitää paikkaansa - mutta Ti Sento on halunnut antaa hopealle sen ansaitseman arvokkuuden. Siksi brändi on synnyinvuosistaan saakka vaalinut hopeaa "kultaakin kalliimpana" ja halunnut nostaa sen arvoa ja asemaa valmistamalla korunsa nimenomaan hopeasta. 

Hopeakorujen loiste varmistetaan rodium-pinnoitteella, jota Ti Sento käyttää kaikkien hopeakorujensa päällystämiseen. Se parantaa paitsi korujen kestävyyttä, tekee niistä entistä loisteliaampia. Rodinoitujen hopeakorujen kanssa ei tarvitse pelätä korujen tummumista ja naarmuuntumista samaan tapaan, mitä perinteisten hopeakorujen. Näin ollen Ti Senton koruja voi huoletta käyttää monenlaisessa menossa. 

Ti Sento korvakorut ja kaulakorut ovat ihana lahjaidea - myös Äitienpäiväksi!


Ennen vanhaan ajateltiin, ettei hopeaa ja kultaa sovi yhdistää samanaikaisesti. Itsekin kuuluin tähän joukkoon ja arastelin ennen hopean ja kullan sekoittamista. Nykypäivänä näkee kuitenkin paljon koruissa ja asusteissa sitä, että kultaa ja hopeaa käytetään samanaikaisesti - ja se näyttää jopa hyvältä!

Ti Senton valikoimasta löytyykin monia upeita korusettejä, joissa kaulakoruissa ja korvakoruissa on yhdistetty keltakultausta ja hopeaa. Esimerkiksi tämä *Ti Sento -korusetti sisältää myös kauniin korulippaan, jossa korvakorut ja zirkonein koristeltu ovaalin muotoinen riipus toimitetaan. Tällaiset setit ovat loistava lahjaidea niin Äitienpäivää kuin muitakin juhlia ajatellen! Itsensä hemmottelu on toki myös sallittua - ja erittäin suotavaa. 

Itse ihastuin hopeaa ja kultaa yhdistävän kauniin *avain-riipuksen, *keltakullattujen kettinki-korvakorujen ja *malakiitti-korvakorujen lisäksi useampiin Ti Sento -korvanappeihin, joista löytyy runsaasti valinnanvaraa ruusukullatuista keltakullatuihin ja perinteiseen hopeaan. Monet Ti Sento -nappikorvakorut on myös viimeistely säihkyvillä kristalleilla tai zirkoneilla, unohtamatta upeita korukiviä. 


Katsasta esimerkiksi seuraavat sirot korvanapit:Kaikki trendikkäät Ti Sento -korvakorut löydät *Laatukorun valikoimasta täältä.


Mikäli siis etsit tyylikästä, trendikästä, ajatonta ja erottuvaa korua itsellesi tai lahjaksi, Ti Senton monipuolinen valikoima kannattaa ehdottomasti katsastaa Laatukorussa! Arvokkaasta olemuksesta huolimatta korut sopivat myös pienempään budjettiin. Laatukoru toimittaa kaikki tilaukset verkkokaupasta nopealla toimitusajalla ja antaa Ti Sento -koruille kahden vuoden takuun.Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!