KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - OSLO SKIN LAB 


Toimiiko se Oslo Skin Labin kollageeni oikeasti? kysyi äitini minulta viime kesänä kesken satunnaisen puhelun. Kysymys yllätti minut hetkellisesti, sillä olin toki tottunut kuulemaan tarkentavia kysymyksiä tuotesuosituksistani, mutta kaikilta muilta paitsi äidiltäni. Nyt hän oli kuitenkin noteerannut jauhemaisen kollageenin, jonka sekoitin päivittäin aamujuoman tai smoothien joukkoon. Sen, jota Martina, Jenni Alexandrova ja Jutta Larm suosittelivat. 


Kun 57-vuotias nainen aloitti Oslo Skin Labin kollageenin käytön


Äitini lähentelee iältään kuuttakymmentä. Hän kuuluu siihen kansaan, jonka mielestä rypyt ovat ja pysyvät. Ei näille mitään enää voi, on äidin yleisin lausahdus. 

Vuosikausien ajan äiti pesi ihonsa pelkällä vedellä ja käytti ainoastaan kosteusvoidetta. Siinä tytär ja äiti olivat täysin eri maata, sillä itse aloitin innokkaan ihonhoidon jo teini-ikäisenä ja olen vaalinut ihoani kuin uskontoa nuoresta tytöstä saakka. Mittariin tulee seuraavaksi 35 ja peilikaappi näyttää edelleen täysin asutetulta. Sen sisältö elää ja vaihtuu säännöllisesti. 

Sain äidin innostumaan ihonhoidosta vasta viisikymppisenä. "Innostus" tarkoitti sitä, että äiti alkoi käyttämään kunnollista puhdistustuotetta ja suostui ottamaan kasvoveden käyttöön, vaikkei ajatellut niiden käytöllä olevan suurempaa merkitystä iholle. Hyvinhän tähänkin saakka on pärjätty.  

57-vuotiaana päästiin seuraavalle etapille: Äiti otti käyttöön kollageenilisän ja vieläpä omasta aloitteestaan.


The Solution kollageenin säännöllinen käyttö auttaa silottamaan ihoa ja vähentämään ryppyjä


Kimmoisampi iho, sileämpi iho ja vähemmän ryppyjä. Kollageenin lupaukset ovat kovat, mutta eivät suinkaan tuulesta temmatut. Oslo Skin Labin The Solution -kollageenivalmisteessa käytetty kollageeni on valittu valmisteeseen siten, että se oikeasti toimisi. Tämän vuoksi jauhemainen kollageeni on peptideiksi pilkottua tyypin 1 hydrolysoitua kollageenia, jonka rakenne on hyvin samantyyppinen kuin kehossa luonnostaan ilmenevän kollageenin. Sillä pyritään varmistamaan se, että keho pystyy hyödyntämään kollageenin ja se pääsee vaikuttamaan ihon syvemmissä kerroksissa tasoittaen ryppyjä, lisäten ihon kimmoisuutta ja tehden ihosta tasaisemman kauttaaltaan. 

Jauhemainen kollageeni on helppo käyttää ja sekoittaa mihin tahansa ruokaan tai juomaan 


Tunnen äitini sen verran hyvin, että vaikka tuotteella olisi minkälaiset lupaukset, jos sen käyttö olisi monimutkaista ja vaatisi erityistä muistettavaa, äiti luovuttaisi alta aikayksikön. Hän haluaa arjen rutiinien olevan mahdollisimman helppoja ja stressittömiä. Oslo Skin Labin kollageenijauhe onkin saanut erityistä kiitosta äidiltä siitä, että sitä on helppo käyttää. Sekoitan sen vesilasiin joka aamu, ei se maistu miltään, oli äidin toteamus. 

Itselleni on puolestaan tärkeää se, että tuote on mahdollisimman puhdas. Olen vuosia satsannut nimenomaan niihin sisäisesti nautittaviin ravintolisiin, jotka eivät sisällä minkäänlaisia lisä- tai täyteaineita. Oslo Skin Lab The Solution on juuri tällainen. Se ei sisällä gluteenia, lisäaineita, sokeria tai mitään synteettistä. Yksi annospussi sisältää ainoastaan yhtä ainesosaa: peptideiksi pilkottua tyypin 1 hydrolysoitua kollageenia. Sitä, joka tukee ihoa sen vanhetessa ja auttaa sitä säilymään kimmoisampana.

Kokemuksia kollageenilisän käytöstä - toimiiko se oikeasti? 


Oslo Skin Labin The Solution -valmiste on niittänyt useita palkintoja ja saanut ylistystä käyttäjiltään. Meillä Suomessa valmistetta kehuu useat julkisuuden henkilöt, mutta myös aivan tavalliset ihmiset. Niihin kuulun minä ja äitini. 

Itse aloitin valmisteen käytön jo sen lanseerausaikoina eli vuonna 2017. Olen käyttänyt kollageenijauhetta säännöllisesti pisimmillään vuoden putkeen, pitänyt välillä taukoa useita kuukausia ja jatkanut taas. Taukojen aikana olen huomannut selkeimmin sen, miten vartalon iho on muuttunut epätasaisemmaksi ja selluliitti entistä näkyvämmäksi. Myös kasvojen iho on ollut käytön jättämisen jälkeen vähemmän "pinkeä". Eroa on vaikea selittää, mutta sen huomaa peilistä. Kasvojen piirteet kokevat valmisteen käytön aikana ikään kuin "luonnollisen faceliftin". Iho on napakamman oloinen - eikä ihme, onhan kollageeni ihon tärkein rakennusaine.


Äidin kokemukset Oslo Skin Labin The Solution -kollageenista tiivistää hyvin se, ettei hän ole suostunut luopumaan valmisteen käytöstä sen jälkeen, kun hän sen aloitti. 9 kuukautta sitten hän julisti kovaan ääneen, että "tulen tuskin näkemään mitään eroa", koska "ei näihin ryppyihin tässä iässä enää mikään auta". 

Kun viime syksynä kokeilin kepillä jäätä ja tokaisin äidilleni, ettei kukaan pakota häntä jatkamaan valmisteen käyttöä, ei hän halunnutkaan enää 4 kuukauden käytön jälkeen lopettaa. 

Kesällä tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun äiti aloitti The Solution -kollageenijauheen käytön ja voin sanoa, että hänen ihonsa näyttää todella hyvältä 57-vuotiaaksi ottaen huomioon sen, ettei hän ole koskaan käynyt kasvohoidossa tai ottanut minkäänlaisia pistoksia tai muuta ihoonsa. Säännöllisen ihonhoidonkin hän aloitti vasta 50-vuotiaana! Lisäksi huomautan, että äiti on ikänsä ollut todellinen auringonpalvoja ja ruskettanut itseään viimeiseen pisaraan asti. Se, jos mikä lisää ryppyjä.

Äitini on siis aivan tavallinen kuusikymppinen nainen, joka toivoo ikääntyvänsä kauniisti. Hän ei mielellään poseeraa valokuvissa, mutta suostui näihin kuviin, koska kokee valmisteen aidosti toimivaksi ja uskaltaa suositella sitä muillekin. 

Olemme vuosien varrella olleet monista asioista äidin kanssa eri mieltä, mutta tässä pidämme yhtä: Oslo Skin Labin kollageeni voi tuoda silmin havaittavan eron ihoon, kun valmistetta käyttää päivittäin. 

Annamme siis suosituksemme - yhdessä!

Täältä voit lukea lisää tutkimustuloksista ja The Solution™- valmisteessa käytetyn Verisol®-kollageenin ryppyjä vähentävästä vaikutuksesta.


Oslo Skin Lab The Solution - hyödynnä -60% alennuskoodi!


Jos haluat itse todeta kollageenilisän vaikutuksen, käytä koodia BEAUTY60 ja saat ensimmäisen pakkauksen -60% tutustumishintaan. Jäsenenä saat myös jatkuvan 30% alennusksen kaikista tulevista tuotelähetyksistä, jotka toimitetaan kotiin postiluukusta joka 4. viikko. Yksi pakkaus sisältää 28 annosta ja tuotteella on 14 päivän täysi palautusoikeus.

Huom! Oslo Skin Labilla EI OLE sitoutumis- tai irtisanomisaikaa. 

Toimitus on myös aina ilmainen.

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!