KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC 

Postaus sis. *mainoslinkkejä 

On muutama hetki vuodessa, jolloin luonnonkosmetiikan markkinoilla kuhisee. Yksi niistä on *House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät. Hurjan suosion saavuttanutta verkkotapahtumaa voisi melkein verrata sadonkorjuuseen, sillä nyt napataan parhaat diilit päältä ja tartutaan tuotteisiin, jotka kaapista uupuvat. 

Olen saanut jo useamman vuoden olla mukana Luonnonkosmetiikkapäivissä valitsemassa suosikkituotteitani tarjouksiin. Tänä vuonna sain House of Organicille päivien ajaksi myös *oman sivun, josta löydät kaikki valitsemani tuotteet koottuna kätevästi yhdelle ja samalle sivulle! 

Tarjoukset vaihtuvat tuttuun tapaan keskiviikosta sunnuntaihin 16.2.-20.2. Käyttämällä koodia YHDISTÄ tilauksesi loppuvaiheessa, saat ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin ja tuotteet kootaan samaan pakettiin heti Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä. Näin ollen voit hyvin hyödyntää tarjouksista vaikka vain yhden joka päivä, etkä joudu maksamaan turhia postikuluja.

Luonnonkosmetiikkapäivien kuvastoa pääset *selaamaan täällä.



Keskiviikon kultalöydöt 


  1. *Djusie Acid Bloom Balancing Essence on yhtään liioittelematta kotimaisen luonnonkosmetiikan uusi timantti! Tasapainottavaa hoitonestettä taputellaan puhtaalle iholle kasvoveden tapaan. Se ehkäisee pigmenttiläiskiä, rauhoittaa ihoa ja tekee ihosta ihanan kuulaan, kosteutetun ja napakan tuntuisen! Rakastuin tähän ensikokeilulla. 

    Tutustu ja tilaa:

    *Napakoittava ja kosteuttava hoitoneste tarjouksessa 33€

  2. *Zuii Organic kulmakynä on luonnonkosmetiikan kulmakynien ehdoton ykkönen. Sen viistopäisen muotoilun ansiosta kulmien vahvistaminen on helppoa ja nopeaa! Kulmakynä on myös pysyvä, mistä se ansaitsee erityiskiitoksen. Olen käyttänyt viileän ruskeaa *Taupe-sävyä jo vuosia!

    Tutustu ja tilaa:

    *Pitkäkestoinen luonnonkosmetiikan kulmakynä tarjouksessa 14€

  3. *Nui Cosmetics Natural Liquid Foundation on luonnonkosmetiikan paras nestemäinen meikkivoide, joka tarjoaa uskomattoman hyvän peittävyyden. Olen ristinyt tämän meikkivoiteen parhaaksi jo vuonna 2017 ja jaksan edelleen innostua sen ihanan ohuesta ja peittävästä koostumuksesta, joka tuoksuu vienon vaniljaiselta. Tämä on yksi luottotuotteistani! Vaalein sävy Intense Kanapa on iholleni täydellinen. Kurkkaa sävy kämmenellä aiemmasta postauksesta.

    Tutustu ja tilaa:


    *Luonnonkosmetiikan paras peittävä meikkivoide tarjouksessa 36€

  4. *Frantsila Elvyttävä Yrttisavinaamio on yksi hellävaraisimmista kotimaisista savinaamioista, jonka tiedän. Sen pohjana on valkosavi, joka sopii myös kuivalle ja herkälle iholle, joten naamio on kaikkea muuta kuin kuivattava. Piparminttu, ruusu ja ylang ylang tarjoilevat ihanan rentouttavan tuoksun samalla kun tämä kotimainen kultalöytö rauhoittaa, syväpuhdistaa ja elvyttää ihoa. Huipputuote!

    Tutustu ja tilaa:

    *Rauhoittava ja syväpuhdistava savinaamio supertarjouksessa 13€


    Katso kaikki keskiviikon tarjoustuotteet koottuna *täältä.





Torstain tuotesuosikit


  1. *Taiga Cosmetics Anti-Age Silmänympärysvoide on yksi parhaista anti-age-silmänympärysvoiteista koskaan! Palkitsin tämän vuoden 2021 parhaana silmänympärysvoiteena ja ilon moninkertaistaa se, että tuote on vieläpä kotimainen ja tottakai täysin luonnonmukainen. Tämä tajuttoman tehokas, rauhoittava, turvotusta laskeva ja tummuutta häivyttävä silmänympärysvoide tarttuu lähes kaikkiin silmänalusvaivoihin eikä edes maksa maltaita. Koostumus on hajusteeton. Varoitus: Saatat ällistyä, kun testaat!

    Tutustu ja tilaa:

    *Tehokas kotimainen anti-age-silmänympärysvoide tarjouksessa 21€

  2. *Fiini Naturally Kaura-Kamomilla Hoitovesi on kuivan, herkän, atooppisen ja ärtyilevän ihon unelma. Lempeä kotimainen luomukamomillavesi voitti minut puolelleen viime kesänä kosteuttamalla ja rauhoittamalla iho-ongelmien kanssa painivan ihoni. Tämä on siis loistovaihtoehto myös akneiholle!

    Tutustu ja tilaa:

    *Kotimainen luomu Kaura-Kamomilla kasvovesi tarjouksessa 23€

  3. *BRUNS PRODUCTS 80B Joyful Growth Mask on luultavasti paras hiusnaamio, jota olen koskaan kokeillut. Tämä riittoisa jättipurkki tekee kuivakorppuisista hiuksistakin uskomattoman sileät ja kiiltävät! Lisäksi se edistää hiustenkasvua ja auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä. Naamiossa on mintun ja limen vivahteinen unisex-tuoksu. Käytän tätä useamman kerran viikossa hoitoaineen sijaan, enkä enää luopuisi!

    Tutustu ja tilaa:

    *Paras hiuksia silottava ja vahvistava hiusnaamio - jättipurkki tarjouksessa 32€


    Katso kaikki torstain tarjoustuotteet koottuna *täältä.






Perjantain parhaat


  1. *Joik Instant Lift Rejuvenating Beauty Elixir on ylellisen kevyt ja tehokas ruusuvesipohjainen eliksiiri, jonka liftaavan vaikutuksen huomaa lähes välittömästi! Seerumi antaa iholle ihanaa hehkua ja napakkuutta, joten se on täydellinen etenkin aamuisin ja meikin alle. Tuote on hajusteeton ja suunnattu erityisesti aikuiselle iholle kiinteyttämään, kohottamaan ja heleyttämään ihoa. Itselläni on tätä käytössä jo toinen purkki!

    Tutustu ja tilaa:

    Kiinteyttävä ja napakoittava kauneuseliksiiri tarjouksessa 32€

  2. *Taiga Cosmetics Sensitive Eye Cream on herkälle iholle suunnattu suojaava silmänympärysvoide, josta ei puutu anti-age-tehoa! Rauhoittava, ravitseva ja syväkosteuttava voide häivyttää tummuutta ja poistaa turvotusta. Kotimainen tuote on vieläpä hajusteeton. Jos etsit tehokasta silmänympärysvoidetta herkälle iholle, tämä on testaamisen arvoinen valinta!

    Tutustu ja tilaa:

    *Herkän ihon suojaava silmänympärysvoide tarjouksessa 17€


    Katso kaikki perjantain tarjoustuotteet koottuna *täältä.





Lauantain löydöt


  1. *Boho luomivärit ilahduttavat pigmenttisyydellään ja pitkäkestoisuudellaan! Pienet, kevyet napit ovat jo vuosia kuuluneet suosikkeihini, ja löydät nämä listattuna myös Luonnonkosmetiikan parhaat edulliset meikit -postauksesta. Suosittelen etenkin sävyä *Glaise, joka on kylmä, kauniisti kuultava ruskea. *Liege puolestaan on täydellinen nudesävy tasoittamaan luomen omaa sävyä!

    Tutustu ja tilaa:

    *Suloiset pigmenttiset luomivärinapit tarjouksessa vain 7€

  2. *Cultivator's kasvivärit ovat luonnonkosmetiikan hiusvärien parasta antia! Käytän Cultivator'sin kasvivärejä jo toista vuotta, enkä ole tänä aikana koskenut muihin hiusväreihin. Näillä 100% luomusertifioiduilla väreillä saa hiuksiin syvän värin ja samalla upeaa kiiltoa! Uskallan todellakin suositella.

    Tutustu ja tilaa:

    *Parhaat kasvivärit tarjouksessa vain 10€


    Katso kaikki lauantain tarjoustuotteet koottuna *täältä.







Sunnuntain suosikit


  1. *Novexpert Trio-Zinc Triple Black Mask on supersavinaamio rasvaisen ja sekaihon syväpuhdistamiseen! Tämä uutuus auttaa hillitsemään ihon kiiltelyä ja ehkäisee uusia epäpuhtauksia. Naamio lupaa, että jopa 99% aknea aiheuttavista bakteereista häviää iholta naamion viiden minuutin vaikutusaikana. Vaikutuksen todellakin huomaa!

    Tutustu ja tilaa:

    *Tehokas syväpuhdistava savinaamio tarjouksessa 15€

  2. *Kora Organics Minty Mineral Hydration Mist on raikas, mintulta tuoksuva kasvosuihke, jota voi käyttää kasvovetenä ja meikin freesaamiseen päivän aikana! Kasvosuihke on aloe-pohjainen, joten se on erityisen kosteuttava. Voin vain kuvitella, miten ihana tämä on kesähelteillä, kun suihke ihastuttaa jo nyt! Tuote sisältää AHA-happoja, joten se myös kirkastaa ihoa. Jos etsit jotain spesiaalimpaa ihonhoitoosi, suosittelen tarttumaan tähän!  

    Tutustu ja tilaa:

    *Kosteuttava minttuinen luomu kasvosuihke tarjouksessa 30€


    Katso kaikki sunnuntain tarjoustuotteet koottuna *täältä.



Muistathan käyttää koodia YHDISTÄ, jotta saat kaikki eri päivinä tehdyt tilaukset ilman postikuluja ja samaan pakettiin. Ole nopea ja nappaa parhaat päältä, sillä tarjoustuotteita on tuttuun tapaan rajattu erä!

*Luonnonkosmetiikkapäiville pääset tästä!








Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!