KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BIODELLY 

Postaus sis. *mainoslinkkejä Monella nousee vuoden alussa pintaan jonkinlainen halu uudistua. Uusi vuosi antaakin puhtaine sivuineen mahdollisuuden kirjoittaa täysin uuden tarinan: karistaa päättyneen vuoden painolastit lopullisesti harteilta ja vapautua edellisen vuoden eripurista. 

Uutta, keveämpää oloa voi tavoitella pelkästään fyysisellä tasolla. Itselleni uusi vuosi on kuitenkin ennen kaikkea olon keventämistä henkisesti, johon toki kuuluu myös fyysiset teot. Jotta voi antaa tilaa uudelle, tulee luopua vanhasta. 


Minimalismi on elämän yksinkertaistamista ja turhan karsimista


Kun menetin minulle rakkaimman ihmisen syksyllä 2017, minulle iski hillitön tarve luopua kaikesta turhasta ympärilläni. Ehkä se oli osa surutyötä, sillä muistan kertaheitolla tyhjentäneeni kokonaisen vaatekaapin, myyneeni sen sisällön ja lopuksi itse vaatekaapin. Vein tavaraa kierrätykseen sellaisella tarmolla, etten ehtinyt pysähtyä ja surra. Se kaikki materia, mikä oli ennen tuonut iloa, ei tuntunut enää miltään - enemmänkin ahdisti. 

Luopumisen tuska, siitä aiheutuva suru ja tyhjyys osoittivat minulle kuitenkin konkreettisemmin kuin koskaan: todellinen elämän onni ei tule materiasta, se tulee aivan jostain muusta. 


Elämä voi keventyä huomattavasti tekemällä harkittuja hankintoja. NUIn poskipuna *sävyssä Anahira sopii jokaiseen päivään.
Muutama viikko sitten vuoden lähestyessä loppuaan huomasin kokevani lähes samanlaista tukahduttavaa tunnetta. Tiukan työtahdin värittämällä väsymystilalla oli varmasti osansa asiaan, mutta tunteen todellinen kumpuamisen syy selkeni siivousprojektin keskellä, kun kääntelin tavaroita käsissäni: huomasin tuntevani suunnatonta epämukavuutta omistamistani tavaroista, joita en syystä tai toisesta käyttänyt.


Turhista asioista luopuminen vapauttaa ja antaa tilaa oikeasti tärkeille asioille


Siivoilun keskellä ymmärsin, että olen yhä edelleen antanut elämässäni tilaa asioille, jotka elämänjanaa tutkaillessa ovat loppupeleissä varsin turhia. Muistelenko kuolinvuoteellani sitä, kuinka monta kenkäparia minulta löytyy? Tai jäänkö suremaan, etten ehtinyt ostaa sitä kaunista mekkoa, josta kuukausi sitten haaveilin?

Vaikka tein jo vuosi sitten muuton keskellä karsimista rankalla kädellä rajallisen säilytystilan vuoksi, nyt olen tehnyt sitä entistä enemmän. Lahjoittanut vaatteita vähävaraisille ja myynyt Facebook-kirppiksillä tavaraa pilkkahintaan luopuen siitä, mitä ilman pärjään. Samalla olen saanut kerta toisensa jälkeen kokea luopumisen tuoman vapauttavan ja keventävän olotilan. Fyysiset, konkreettiset teot ovat siis vaikuttaneet henkisen hyvinvoinnin palkkeihin ja ladanneet akkujani vihreiksi.
NUI Cosmetics - vegaaninen meikkisarja & harkitut hankinnat


Luonnollisen kauneuden suunnannäyttäjänä toimiva *Biodelly on yksi pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneistani (jo vuodesta 2013). Biodelly on myös vastuulliseen kuluttamiseen rohkaiseva verkkokauppa, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman luonnokosmetiikan herkkuja, joiden valmistuksessa on vaalittu kallisarvoista ympäristöämme. Tammikuun teemana Biodellyssä onkin minimalismi, joka tukee vastuullisen kuluttamisen arvoja. 

Vaikka tuon blogissani esille monenlaisia tuotteita kuukausittain, kannustan Biodellyn lailla harkittuihin hankintoihin. Haluan omalta osaltani auttaa sinua löytämään parhaan valinnan silloin, kun kyseistä tuotetta tarvitset. Siispä mikäli etsit *luonnonkosmetiikan parasta nestemäistä meikkivoidetta, silkkisen pehmeästi levittyvää *luonnonkosmetiikan poskipunaa tai varsin täydellisen sävyistä *luonnonkosmetiikan aurinkopuuteria, löydät ne taatusti vegaanisen *NUI Cosmetics -meikkisarjan valikoimasta!


NUIn meikkivoiteen vaalein sävy *Intense Kanapa sulautuu hyvin vaaleimmallekin iholle.Paras luonnonkosmetiikan nestemäinen meikkivoide - NUI Cosmetics Liquid Foundation 


*NUI Cosmetics meikkivoide oli varsinainen jymymenestys, kun se lanseerattiin ja tuli saataville Suomeen 2017. Juuri tuona vuonna myös minä listasin blogissa NUI:n meikkivoiteen vuoden parhaaksi meikkivoiteeksi. Vaikka olen tuon jälkeen kokeillut ja kolunnut monenlaisia meikkipohjia, NUI:n meikkivoide on yhä nestemäisten meikkivoiteiden kuningatar. Se muistuttaa kaikessa silkkisyydessään siitä, miten upean ihon täysin luonnollisella meikkivoiteella voi saada!

Vienon vaniljaisen vivahteen omaavan meikkivoiteen parhaita puolia on sen erinomainen peittävyys: vaikka ihossa olisi punakkuutta, näppylää, arpia tai värivirheitä, NUIn meikkivoide saa ihon näyttämään niin virheettömältä ja tasaiselta, että pahimpina ihopäivinä tekisi melkein mieli tirauttaa pieni ilon kyynel siitä, että näin hyvä meikkivoide on keksitty.

*NUIn meikkivoide on siis omiaan sinulle, joka haluat meikkivoiteen olevan sekä kevyt että peittävä ja jättävän ihon silkkisen sileäksi ja kosteutetuksi. Ohuen koostumuksen ansiosta sitä on helppo kerrostaa sen mukaan, miten paljon peittävyyttä iholle kaipailee. Meikkivoide on kaikessa hoitavuudessaan 100% luonnollinen ja vegaaninen - ja harkittuna hankintana myös riittoisa!

NUI Cosmetics Pressed Bronzer aurinkopuuteri antaa kasvoille luonnollisen päivetyksen 


NUIn suursuosiota niittäneen meikkivoiteen lisäksi haluan hurrata *sarjan aurinkopuuterille, jonka olen vasta löytänyt ja joka kiisi jo ensimmäisten päivien aikana luonnonkosmetiikan aurinkopuutereiden kärkeen. 

Silkkisyys tuntuu NUIn tuotteiden kohdalla olevan osuvin sana kuvaamaan tuotteiden koostumusta, sillä meikkivoiteen lisäksi myös *NUI Natural Pressed Bronzer aurinkopuuteri on varsin silkkistä sorttia - ja kaikessa luonnollisuudessaan upea iholla! NUIn aurinkopuuterissa riittää myös hoitavuutta, sillä riisijauheella, rypäleen siemenöljyllä ja jojobaöljyllä on ihoa rauhoittava vaikutus ja onpa aurinkopuuteriin ujutettu myös ripaus oreganoa ja timjamia, jotka ovat antibakteerisia ja tekevät aurinkopuuterista mainion myös epäpuhtaalle iholle. 

Parasta tuotteessa on hoitavan koostumuksen lisäksi ekologinen, keveä pakkaus, joka aukeaa kätevästi liuttamalla sormea pakkauksen takana olevan nuolen mukaisesti. Suurimman hurraa-huudon ansaitsee kuitenkin sävy, jota jo alkuun hehkutin. Komaru on nimittäin värisävynä juuri sopivan kullanhohtoinen "macchiaton sävy", jolla saa luonnollisen päivetyksen iholle hetkessä. Olen käyttänyt aurinkopuuteria myös varjostuksien tekoon, vaikka perinteisesti siihen suositellaan mattaisempaa sävyä, johon NUIn aurinkopuutereista suositellaan sävyä Matiti. Käytti kumpaa tahansa, *NUIn aurinkopuuteri kerää silkkisellä koostumuksellaan onnistuneesti pisteet kotiin!


NUI Cosmetics Natural Glow Wonder Face Cream HAHANA - täydellinen meikinalusvoide


NUI laajensi hiljattain valikoimaansa myös kahdella ihonhoitotuotteella, joista toisen haluan nostaa erityiseen valokeilaan. *Natural Glow Wonder Face Cream sattuu nimittäin olemaan meikinalusvoiteena aikamoinen lottovoitto sellaiselle, joka haluaa meikkivoiteen jäävän täysin mattapintaiseksi tinkimättä kosteustehoista.

*Natural Glow Wonder Face Cream HAHANA on nimensä mukaisesti "Wonder Cream" (=ihmeellinen voide), joka iholle levittyessään jättää niin siloisen pinnan, että sokkotesteissä voide voisi helposti sekoittua perinteisten silikonia sisältävien voiteiden joukkoon. Tässä kohtaa epäluulot voi kuitenkin kertaheitolla hylätä, sillä NUIn uutuusvoide on 100% luonnonkosmetiikkaa ja vieläpä vähintään 70% luomua, kuten NUIn kaikki tuotteet. Tutumpien raaka-aineiden, kuten Aloen ja hyaluronihapon lisäksi silkkinen, hentoisesti ruusulta tuoksuva voide boostaa ihon kauneutta vesimeloniuutteella ja viininrypäleensiemenöljyllä.

Vaikka vuosi on vasta alkutekijöissään, rohkenen ennustaa, että tämä voide saattaisi hyvinkin olla mukana vuoden 2022 parhaiden tuotelöytöjen listauksessa. Se jääköön nähtäväksi.


Biodellyssä on 13.-16.1.2022 Tammiale, joten hyödynnä -20% edulliset hinnat tarpeellisiin hankintoihin!
Joko sinulle NUI on tuttu?


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!