KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC 


Postaus sis. *mainoslinkkejä 


Yleisin uskomus on se, ettei halvalla saa hyvää. Ei ainakaan yhtä hyvää kuin kalliimmalla. Kuitenkin jo vuosia luonnonkosmetiikan parissa seikkaillessani ja kokeiltuani erilaisia tuotteita laidasta laidaan, olen huomannut sen, että poikkeuksia todellakin löytyy. On olemassa tuotteita, jotka eivät maksa paljoa, mutta jotka haastavat kalliimmatkin toverinsa. 

Tämä postaus on onkin omistettu niille luonnonkosmetiikan meikkituotteille, jotka eivät juuri köyhdytä ostajaansa, mutta toimivat silti kuin unelma. Edullisin suosikkini irtoaa nimittäin 6 eurolla! 


Parhaat luonnonkosmetiikan meikit 6-10,90 euroa


Nykypäivänä alle kympin ei juurikaan voi olettaa saavansa paljon - ei ainakaan kovin laadukasta tavaraa. Luonnonkosmetiikan ihonhoidon puolella se on vieläkin haasteellisempaa, etenkin, jos haluaa ikääntyvälle iholle kunnon tuloksia. Nämä meikkituotteet kuitenkin ilahduttavat edullisuudellaan:

 • *Avril Organic poskipuna - jos etsit edullista luonnonkosmetiikan poskipunaa, jossa riittää tarpeeksi pigmenttiä ja löytyy luonnollisia sävyjä, Avril Organic on loistovalinta! Olen käyttänyt näitä poskipunia tyytyväisenä jo vuosia ja listannut ne monta kertaa parhaimpien joukkoon. Koostumus on pehmeä ja 5 eri sävystä löytää varmasti suosikkinsa. 

  Jokaista ihoa imarteleva luonnollinen sävy: *Rose Praline

 • *Avril Organic peitevoide - tämän peitevoiteen nimeen olen vannonut jo vuosia. Sillä peittyy niin näppylät, punaiset arpipilkut, nenänpielien punaisuus - you name it! Tuote sopii myös silmienalusille, vaikka itse käytän silmänalusilla usein nestemäistä tuotetta. Tämä on koostumukseltaan sopivan vahamainen, mikä tekee siitä pysyvän, mutta myös peittävän. Jos et ole vielä kokeillut, suosittelen todellakin!

  Turvallisin sävy vaalealle iholle: *Porcelaine • *Benecos huulikiilto - nämä huulikiillot ovat edullisen luonnonkosmetiikan parasta antia! Tulin kokeilleeksi näitä muutamia kuukausia sitten ja sen jälkeen olen tilannut sävyjä lisää. Huulille saa todella kauniin kiillon, ja tahmaamaton, hoitava koostumus sisältää muun muassa luomu auringonkukkaöljyä. Helppo hullaantua!

  Täydellinen nudesävy arkeen: *Natural Glam (kämmenselällä vasemmalla)

  Raikas marjapuuroinen sävy: *Flamingo  (kämmenselällä oikealla)

 • *Boho luomivärit - nämä suloiset ja kevyet luomivärinapit ovat jo vuosia kuuluneet suosikkeihini! Pigmentti on hurjan hyvä ja sävyvalikoima ilahduttavan laaja. Puhumattakaan siitä, miten kevyitä tuotteet ovat, jos nappaat ne mukaan matkalle! 

  Imartelevat sävyt arkimeikkiin:

  *Glaise - kylmä, kauniisti kuultava ruskea, joka tuo huomaamattomasti intensiivisyyttä katseeseen. Täydellinen arkeen ja juhlaan!

  *Liege - luomen omaa sävyä tasoittava nudesävy, jossa on ripaus kuultoa mukana!

  *Cafe - harmaanruskea matta eli ns. taupe-sävy, jota käytän vuodesta toiseen. Tämä tuo silmien värin upeasti esille! 

Alle 20 euron luonnonkosmetiikan meikkisuosikit 


 • *Lily Lolo poskipuna - nämä poskipunat eivät ole turhaan nousseet luonnonkosmetiikkafanien suosioon! Silkkisen pehmeä koostumus hurmaa helposti vaativammankin poskipunan käyttäjän, joka ei ihan mihin tahansa tyydy. Näissä ehdoton plussa on anti-age -vaikutteiset aineosat, kuten meripiikkiputki ja arganöljy. Lisäksi poskipunat ovat täysin talkittomia ja tuoksuttomia! 

  Täydellinen jokapaikan puna: *Burst Your Bubble antaa kauniin ja terveen ruusuisen hohteen poskille.

 • *Lily Lolo Contourduo - tätä parempaa korostus-varjostusduoa saa hakea! Olen suosinut tätä palettia jokapäiväisessä käytössä jo vuosia ja nostanut sen useasti esille vuoden parhaimmissa meikkituotteissa ja House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivien aikaan. Tässä duossa on harvinaisen hyvät sävyt, sillä korostuspuuterissa ei ole liikaa hohdetta ja se on ensisipaisulla todella luonnollinen, lähes huomaamaton. Juhlameikkiin korostuspuuteria voi kuitenkin huoletta kerrostaa.

  Lily Lolon Contourduo sisältää myös täydellisen sävyisen aurinkopuuterin, jolla onnistuu kauniiden varjostuksien teko. Sävy on lähestulkoon matta eikä missään nimessä liian oranssi. Tämä vegaaninen, luonnonmukainen, täysin tuoksuton ja talkiton tuote on todellinen must have-duo kenelle tahansa ja sopii myös vaaleaihoiselle!

  Hanki omasi edullisesti *täältä.


 • *Zuii Organic kulmakynä - luonnonkosmetiikan ehdoton ykkönen kaikista kulmakynistä, joita olen kokeillut! Olen vuosien aikana kuluttanut varmasti loppuun ainakin 5-6 kynää, sillä tähän palaan aina uudelleen ja uudelleen. Kynä on erityisen helppokäyttöinen sen viistopäisen muotoilun ansiosta, ja sopivan vahamainen koostumus levittyy sulavasti, pysyy paikoillaan ja vieläpä näyttää luonnolliselta! 

  Viileän ruskea luonnollinen kulmakynä: *Taupe (tätä käytän itse, katso kulmissa tässä postauksessa)

  Lämmin ruskea kulmakynä: *Coco

  Viileä tummanruskea (uutuussävy): *Chocolate


Kaikki tuotteet löydät edulliseen hintaan *House of Organicin laajasta valikoimasta.

Onko sinulla samoja suosikkeja vai tulevatko nämä suositukset täysin uusina?Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!