KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - MASSADA FINLAND 


Rakastan erilaisia hemmotteluhoitoja. Viettäisin enemmän kuin mielelläni yhden kokonaisen päivän kasvohoidosta ja kuumakivihieronnasta nauttien unohtaen ajankulun ja kaiken sen, mitä ympärillä tapahtuu. Rentoutuminen kauneushoitolassa on toimiva tapa päästää irti arjen oravanpyörästä ja suoda hetki itselle!

Kauneushoitolan asiakkaana olen kuitenkin se vaativa tapaus. Se, jolle ei riitä pelkästään kaunis ja harmoninen ympäristö. Minä nimittäin katson aina aikaa varatessani, mitä sarjoja kauneushoitola hoidoissaan käyttää. Tämä vaikuttaa päätökseeni siitä, haluanko varata ajan juuri kyseiseen hoitolaan vai taivunko sittenkin toisaalle.
Korkealaatuinen hoitolasarja nostaa kauneushoitolan astetta korkeammalle


Jos minulla olisi kauneushoitola, haluaisin, että hoitolassani olisi tarjolla yksi tai kaksi tarkoin valittua sarjaa. Haluaisin sarjan olevan siinä mielessä erityislaatuinen, että pystyisin tarjoamaan sen avulla asiakkaille mahdollisimman kokonaisvaltaisia hoitoelämyksiä. Kiinnittäisin toki huomiota tuotteilla saatuihin tuloksiin ja niiden tehoon, mutta ennen kaikkea haluaisin tarjota aisteja herättelevän kokemuksen, joka ulottuisi myös kehoon ja mieleen. Juuri tämän tekee Massada.

Kun kävin aikoinaan ensimmäisessä Massada-kasvohoidossa, se kokemus jäi mieleen. Ei pelkästään tunnelmallisen paikan ansiosta, vaan sen, mitä itse hoidossa koin. Pienen hoitohuoneen sijaan tunsin olevani luksusluokan kylpylässä. Se johtui siitä, että Massadan tuotteiden tuoma elämys oli niin kokonaisvaltainen ja mielen tasolla herättävä. Korkealaatuinen hoitolasarja nosti kauneushoitolan astetta korkeammalle. Olin mielikuvissani ulkomailla, jossain ihanassa Day Spassa. 


Massadan tuotteet vetoavat myös ulkoisesti. Kuvassa Massadan ekosertifioitu Bio Cellular Rose Thermal Water sekä Sensitive-linjan kasvovesi.Massada on hoitolasarjojen eliittiä - multisensoristen tuotteiden vaikutus yllättää


Jos minulta kysytään, espanjalainen Massada on hoitolasarjojen kärkikastia. Juuri multisensoristen (useiden eri aistien kautta koettujen) elämysten ansiosta se herättää asiakkaassa jo hoidon aikana halun ja tarpeen hankkia kyseisiä tuotteita kotiinsa. Kasvohoidon aikana mieleen nousee ajatus, miten kokemuksen voisi purkittaa pulloon ja kantaa kotiin. Haluan - ei vaan tarvitsen - tätä myöhemmin!

Niin sitä sitten hoidosta lähtiessään huomaa, että mukana on yksi, kaksi tai kolme purkkia. Voin vannoa, että etenkin iltaisin juuri "multisensoriset tuotteet" kohottavat kummasti mielialaa ja rauhoittavat mieltä, kun kokee antaneensa kaikkensa ja olevan valmis kaatumaan sänkyyn - tehokas anti-age-voide kasvoillaan, tottakai.

Jojobaöljy on ihanteellinen kaikille ihotyypeille. Massadan Moisturising Jojoba Serum saa ihon tuntumaan silkiltä.Massadan kohdalla multisensorisuus ei tarkoita tuoksuja, jotka pökerryttävät migreeniherkän jo kylpyhuoneen ovella. Miellyttävät tuoksut eivät muistuta mitenkään perinteisiä raikkaita tuoksuja tai vanhan ajan vahvoja parfyymeja. Tuoksut tulevat täysin Massadan käyttämistä raaka-aineista: luonnolliset kasviuutteet, Kuolleen meren suola ja muta, eteeriset öljyt ja kukkaisvedet antavat kaiken tarvittavan, mitä multisensoriseen elämykseen vaaditaan. Aktiiviaineiden yhdistelmät ovat kuitenkin sen verran uniikkeja, että tuoksua (eikä raaka-ainelistaa) voi mitenkään erehtyä luulemaan muuksi kuin Massadaksi. 


Massadalla on useampi tuotelinja, joka takaa monipuolisuuden hoitotarjontaan


Viehätyn itse usein sarjoista, jotka eivät tuo markkinoille uutuustuotteita liukuhihnamallilla, mutta täydentävät tuotevalikoimaansa säännöllisin väliajoin uutuustuotteilla, jotka vastaavat kuluttajien toiveisiin ja tarpeisiin. Massada on sarjana juuri sellainen. 

2009 perustetun sarjan tuotevalikoima on laaja, mutta ei kuitenkaan mahdottoman suuri ja pään pyörälle pistävä. Tuotelinjoista löytää helposti itselle sopivat (tai asiakkaille suositeltavat) tuotteet, oli kyseessä sitten ensimmäiset ikääntymisen merkit, herkän ihon rauhoittaminen, rasvoittuvan ihon tasapainottaminen tai tehokasta anti-age-hoitoa kaipaava iho. Itse olen löytänyt Massadalta yhden parhaimmista päivävoiteista koskaan, Veggie Comfort Creamin, joka lanseerattiin viime kesänä.


Massadan Pearl Perfection -tuotelinja sopii ikääntymisen ensimerkkeihin ja kirkastaa ihoa näkyvästi.Massada yhdistää perinteet ja innovaation - tuotteiden teho puhuu puolestaan


Oma ihastukseni Massadaan sai alkunsa löydettyäni täydellisesti kasvoille istuvan kangasnaamion. Samalla Massadan kangasnaamiot osoittautuivat tehokkaimmaksi koskaan. Normaalisti yhden kangasnaamion rinnastaminen kokonaiseen kasvohoitoon tuntuu varsin liioitellulta, mutta Massadan kohdalla se on naama peruslukemilla todettu fakta: tämä toimii - ja hyvin toimiikin!

Massada linjaa peruspilareikseen multisensorisuuden lisäksi oman laboratorion, jossa se kehittää ja tutkii tuotteet sekä valmistaa ne itse. Tulokset ja teho ovat kuitenkin yhtä tärkeässä asemassa kuin asiakkaalle "annettu" elämys Massadan ainutlaatuisten hierontatekniikoiden lisäksi. Massadan tuotteet eivät perustu niihin perinteisiin raaka-aineisiin, kuten hyaluronihappo tai kollageeni, mitä tarjotaan joka kadunkulmassa. Trendaamisen tavoittelun sijaan Massada kulkee omaa polkuaan ja valitsee raaka-aineiksi aineosia (kuten vaikkapa artisokka), jotka eivät välttämättä kuulosta erityisen houkuttelevilta, mutta jotka saattavat jättää suun ammolleen tuloksia tarkasteltaessa. 

Näin ollen voinkin lämmöllä suositella luonnonmukaisia raaka-aineita suosivaa Massadaa hoitolasarjaksi, sillä se tarjoaa multisensoristen elämysten lisäksi tehoa kotihoitoon. Näitä purkkeja kuljettaa mielellään hoitolasta kotiin hoidon päätteeksi ja lisäksi hoitokokonaisuudet saavat aina palaamaan Massadaa käyttävän hoitolan pariin!


Massada hoitolasarjaksi?


Kauneudenhoitoalan ammattilainen, mikäli haluat Massada-jälleenmyyjäksi, lue lisää täältä.

Massada etsii uusia jälleenmyyjiä erityisesti seuraaville paikkakunnille: Espoo, Hanko, Helsinki, Hämeenlinna, Kittilä/Levi, Kirkkonummi, Kuopio, Kuusamo/Ruka, Lahti, Rovaniemi, Tampere, Turku, Vaasa sekä Vantaa, joista viimeisimpänä mainituista liittyisin mielelläni Massada-hoitolan vakioasiakkaaksi!

Kun haluat kokea Massada-hoidon, kurkkaa jo olemassa olevat Massada-hoitolat täältä.

Kaikki Massada-postaukset löydät blogistani täältä.


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!