KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LUMOAVA Sanotaan, että elämä opettaa. Niin opettavat myös ihmissuhteet ja ihmiset, jotka syystä tai toisesta kohtaamme polkumme varrella. Osa heistä jää elämäämme vain pieneksi hetkeksi ja kulkee kanssamme tietyn matkaa. Toiset tepastelevat rinnallamme läpi karikoiden ja auringonpaisteen. He ovat ja pysyvät kuin paikoilleen valettu patsas, joka ei pienestä hievahda. 


Ihmissuhteen merkityksellisyyttä ei mitata ajassa


Ihmissuhteen merkityksellisyyttä ei voi kuitenkaan mitata aikamäärein. Jos jotain olen viimeisen puolentoista vuoden aikana sinkkuna oppinut, voi lyhytkin kohtaaminen olla merkityksellinen ja jättää itsestään jälkeensä enemmän kuin voisi uskoakaan. Turhaan ei jaeta tarinoita, jossa yllättävä kohtaaminen tai lyhyt keskustelu ventovieraan kanssa on saattanut muuttaa elämän suuntaa. Toinen ihminen saattaa sanoa tietämättään juuri oikeat sanat. 

Kuvassa Lumoavan Höyhen-malliston upea hopeinen rannekoru sekä Höyhen korvakorut.
Elämää voi elää joko oppien tai oppimatta. Voit päättää, että kaikki on turhaa tai että kaikella on jokin tarkoitus. Minä uskon jälkimmäiseen. Tämän asenteen omaksuminen kesti kuitenkin lähestulkoon 35 vuotta. 

Sisäistettyäni kyseisen ajatusmallin, jossa uskon kaikella olevan tarkoituksensa, on elämä tuntunut huomattavasti helpommalta. Vaikka vastoinkäymiset herättävät harmitusta, pettymystä tai muita ikäviä tunteita, en enää jää niihin kiinni. Kun alan miettiä, mitä kyseinen kokemus minulle antoi ja opetti, olo kevenee kummasti. Silloin ymmärrän, että tästäkin kokemuksesta tarttui mukaan jotain arvokasta. Ehkä se oli asia, joka minun oli sisäistettävä ja opittava juuri näin. 


Merkitykselliset ihmissuhteet kasvattavat ymmärrystä itseen ja elämään


Toimiva ihmissuhde ei kuluta, vaan voimaannuttaa. Se virkeyttää ja energisoi myös silloin, kun oma sisäinen akku on vähissä. Se tarjoaa vastavuoroisuutta, sanoja ja tekoja. Tällaisen ihmisen seurassa tunnet olosi luontevaksi, mukavaksi ja "oikeaksi", kyseenalaistamatta sitä, kuuluuko ihminen elämääsi. Haluat hänen kuuluvan siihen.

Merkityksellinen ihmissuhde ei kuitenkaan vaadi ainaista auringonpaistetta. Harmaimmista hetkistä napataan yleensä taskuun ne parhaat opit, jotka asetetaan vetoketjulliseen taskuun ja pidetään mukana jatkossakin. Vaikka rankkasateiden keskellä itketään yhdessä, jälkikäteen nauretaan ja rakastetaan vieläkin enemmän. On opittu jotain itsestä, elämästä ja toisesta. Olo on jälleen vahvempi ja viisaampi.


Kuvassa Lumoavan uutuusmalliston Daisy korvakorut sekä Daisy sormus kirkkaalla kivellä.
Koen olevani tänä päivänä erityisen onnellinen ja etuoikeutettu siinä, että minulla on elämässäni merkityksellisiä ihmissuhteita. Vielä 5 vuotta sitten koin vahvasti yksinäisyyttä lähes päivittäin ja tunne korostui etenkin juhlapyhinä. Nyt tilanne on täysin toinen: minulla on hyvin läheisiä ja merkityksellisiä ihmissuhteita, joita vaalin ja joissa minulla on hyvä olla. Koen tulevani kuulluksi ja nähdyksi sellaisena kuin olen. Koen oloni rakastetuksi - siitäkin huolimatta, etten ole parisuhteessa. Se on iso harppaus siitä tilanteesta, missä olin 5 vuotta sitten. Se on syy tuntea syvää kiitollisuutta.


Kotimaiset Lumoava-korut valmistetaan käsityönä Kuopiossa


Kotimainen Lumoava haluaa olla osa elämän merkityksellisiä hetkiä. Korkealaatuisesta korumuotoilustaan tunnettu suomalainen brändi onkin monen valinta silloin, kun halutaan muistaa merkityksellisen ihmissuhteen toista osapuolta onnittelemalla tärkeänä päivänä tai yksinkertaisesti osoittamalla tunteensa: Sinä olet minulle merkityksellinenMuotoilija Heikki Hartikaisen suunnittelema uutuus Daisy-korumallisto ilahduttaa sirojen korujen ystäviä.Lumoavan korut valmistetaan maailman pohjoisimmassa korutehtaassa, Kuopiossa. Lumoavan taustalla vaikuttaa kuopiolainen Saurum Osakeyhtiö, joka on yksi Suomen vanhimmista korutehtaista. Kotimaisuudesta ja korujen korkealaatuisuudesta tiukasti kiinni pitävä brändi ihastuttaa vuodesta toiseen kauniilla korumallistoillaan, joiden syntyyn liittyy aina tarina. Joskus koru valikoituu saajalleen juuri tuon tarinan ansiosta tai sitten se vangitsee ensisijaisesti kauneudellaan. Usein koru lumoaa kuitenkin kokonaisuudellaan: se on laadukas, kestävä, suomalainen ja ekologinen. Se on Lumoava.


Ekologiset arvot - Lumoavan korut syntyvät kierrätetystä hopeasta ja kullasta


Innovatiivisilla muodoilla ja sykähdyttävillä tekstuureilla pysäyttävät Lumoava-korut syntyvät yhdentoista intohimoisen muotoilijan persoonallisista näkemyksistä välittää korujen ja sitä ympäröivän maailman kauneutta. Muotoilijoiden visiot näkevät päivänvalon, kun kokeneet kultasepät herättävät lumoavat luonnokset henkiin. Näin Lumoava-korut pääsevät ihastuttamaan kantajansa yllä, osana tärkeitä hetkiä ja merkityksellisiä muistoja. Tämä kaikki syntyy vieläpä vastuullisuudesta tinkimättä, sillä Lumoava käyttää korujensa valmistamiseen kierrätettyä hopeaa ja kultaa. 


Lumoavan Unique-korut on suunnitellut muotoilija Katri Niskanen. Kuvassa hopeiset korvakorut, joilla voit lisätä näyttävyyttä asuusi.Vaikka koruvalintoja ohjaa usein korun kauneus ja yhä enemmissä määrin myös kotimaisuus, nostaa myös ekologisuus arvoaan jatkuvasti. Kotimaisia korubrändejä putkahtelee markkinoille tasaiseen tahtiin, kun koruja valmistetaan puusta, nahkasta tai muista kierrätettävistä materiaaleista. Lumoava kuitenkin osoittaa, että myös kulta ja hopea ovat monella tavalla ekologisia. Sen lisäksi, että kulta- ja hopeakorut kestävät aikaa ja kulkevat usein sukupolvelta toiselle perintönä, syntyvät Lumoavan kultakorut 99% kierrätetystä kullasta. Yhtä lailla myös 93% Lumoavan hopeakorujen hopeasta on kierrätettyä. 

Ekologiset arvot ulottuvat valmistusprosessissa niinkin pitkälle, että Lumoava-korujen valmistuksen aikana kerätään talteen myös kaikki jalometallipöly, joka uudelleen puhdistettavaksi lähettämisen jälkeen hyödynnetään käytössä uudestaan. Myös vastuullisen toimitusketjun kanssa ollaan tarkkoja ja se taataan sillä, että esimerkiksi timantit ostetaan suomalaiselta välittäjältä. Yhtä lailla korujen muut pienet osat tulevat vastuullisilta toimittajilta. Näin ollen Lumoava-koru on paitsi kotimainen ja kestävä valinta, myös eettinen ja ekologinen koru, jonka hankkimalla tukee samalla suomalaista työtä. 


Lumoavan Höyhen-korumallisto sopii monenlaisiin elämän merkityksellisiin hetkiin.
Tutustu Lumoavan uutuus Daisy-korumallistoon sekä muihin Lumoava-koruihin


Kun etsit elämän merkityksellisiin hetkiin korua itsellesi tai lahjaksi, suosittelen lämpimästi tutustumaan suomalaisen Lumoavan koruihin, mikäli arvostat eettisiä ja ekologisia arvoja sekä suomalaista muotoilua ja työtä. Lumoavan uusimpiin mallistoihin kuuluu 1.2. lanseerattava Daisy, joka on muotoilija Heikki Hartikaisen suunnittelema ja saanut inspiraationsa kesäisestä kukkakedosta. Korut sopivat esimerkiksi rippi- tai valmistujaislahjaksi nuorelle, mutta ihastuttavat yhtä lailla kaikenikäisiä sirojen korujen ystäviä. Daisy-korusarjaan kuuluu hopeakoruja kirkkaalla, sinisellä ja pinkillä kivellä. 

Postauksen kuvissa ylläni ihastuttamassa on myös keväällä 2020 lanseeratun herkän Höyhen-malliston korut, jonka inspiraation lähteenä on toiminut Suomen kansallislintu laulujoutsen. Lumoavan Höyhen-korusarjasta minuun vetosi erityisesti kaunis hopeinen rannekoru, joka sopii täydellisesti niin arkipukeutumisen kuin juhlatyylin viimeistelijäksi. Höyhen-malliston korvakorut toimivat upeasti yhdessä rannekorun kanssa. Eelis Aleksin suunnittelema mallisto korostaa mielestäni osuvasti Lumoavan selkeää puhdasta kauneutta, jota brändi tekee suurella sydämellä. 

Muotoilija Katri Niskasen suunnitelema Unique ilmestyi viime vuonna (2021) ja ihastuttaa edelleen persoonallisella muotoilullaan kasvojen kauniista siluetista. Katri suunnitteli Unique-korusarjan muistuttamaan jokaisen katseen ja kohtaamisen ainutlaatuisuudesta, mikä kruunaa mielestäni täydellisesti tämänkin postauksen teeman: merkitykselliset ihmissuhteet syntyvät juuri kohtaamisen ainutlaatuisuudesta.

Lumoava-koruja voit tilata Lumoavan verkkokaupasta tai hankkia jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.Mikä näistä koruista vetoaa sinuun eniten?iden jalometallituotteiden valmistajana. Yhtiön toimintaa ohjaavat rehellisyys, avoimuus sekä tinkimätön ammattitaito. Saurum Osakeyhtiö on ollut vahvasti mukana luomassa suomalaista korukulttuuria jo vuodesta 1942. 


2 kommenttia:

  1. Höyhen mallisto on ihana mielestäni, hieno postaus ja kiitokset siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höyhen mallisto on kyllä upea! Kiitos itsellesi kommentista ja mukavaa viikkoa!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!