KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LUONKOS 


Kotimaista, ekologista, vastuullista ja vaikuttavaa. Näillä sanoilla voi helposti kuvailla suomalaista Luonkosia, joka on hurmannut luonnonmukaisilla puhdistuskakuillaan jo vuodesta 2018 ja tehnyt ihon puhdistamisesta entistä helpompaa, miellyttävämpää ja yksinkertaisempaa. Mutta mistä näissä vegaanisissa, muovittomissa ja zero waste -puhdistuskakuissa on kyse ja mitä kaikkea Luonkosin valikoimasta tänä päivänä löytyy? 


Luonkos tarjoaa innovatiivista ihonhoitoa kotimaisella luonnonkosmetiikalla


Luonkos tunnetaan parhaiten juuri puhdistuskakuistaan, joista brändin menestystaival alkoi. Kun öljypuhdistuskakut lanseerattiin vuoden 2018 lopussa, lähti ihastumisefekti vyörymään dominolaattojen lailla. Palaute puhdistuskakkujen ihonhoidollisista vaikutuksista oli melkeinpä toissijaista, kun hämmästeltiin sitä, miten helppoa ihon puhdistaminen yhdellä kakkupalasella voi ollakaan. Kakkua hierotaan kuiviin käsiin, minkä jälkeen kuivia kasvoja hierotaan käsin. Voiko yksinkertaisempaa ollakaan?


Complete hiilikakku on kehitetty miehille helppoon ihonpuhdistukseen ja rauhoittaa myös parranajosta johtuvaa ihoärsytystä.Puhdistuskakulla lähtee myös vedenkestävä silmämeikki


Puhdistuskakut tarjoavat käsittämättömän helpon tavan puhdistaa kasvot. Yksi kakku irrottaa iholta hellävaraisesti mutta tehokkaasti meikit, päivän aikana iholle kertyneen lian ja tuhdimmakin aurinkosuojavoiteen. Samalla kakut hellivät ihoa luonnonmukaisilla, ravitsevilla raaka-aineillaan. Parasta on, että kakuilla irtoaa myös vedenkestävä ripsiväri vaivattomammin kuin voisi uskoakaan!

Jos pohdit sopivatko öljypuhdistuskakut rasvoittuvalle iholle tai akneiholle, on Luonkos huomioinut tämänkin kehittämällä omat puhdistuskakut sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Totuus nimittäin on, että tietyt öljyt tekevät todella hyvää epäpuhtauksille ja aknelle auttaen jopa parantamaan ihon kuntoa. Itse taistelin kaksi vuotta hormonaalisen aknen kanssa lopetettuani e-pillerien käytön. Hurjia kuvia löytyy blogista mm. täältäInfinity metsäkakku tarjoaa ihanan metsäkylvyn ihon puhdistamisen lomassa.Kasvoille suunnattuja öljypuhdistuskakkuja on tänä päivänä Luonkosin valikoimassa useampi: Alkuperäisinä kakkuina ihastuttavat edelleen kuivan ja normaalin ihon Rebirth-kaakaokakku, herkän ja kuivan ihon Radiant-tyrnikakku sekä rasvaisen ja sekaihon Healing-kakku

Perinteistä kolmen kakun valikoimaa on vuosien varrella saapunut täydentämään miehille suunnattu hiilikakku (joka muuten on mainio myös akneiholle) sekä Suomessa kehitettyä metsämikrobiuutetta sisältävät metsäkakut, jotka ovat omia suosikkejani. Niiden koostumus on taattua Luonkos-laatua, ja juuri metsämikrobiuute nostaa ne innovatiivisen luonnonkosmetiikan kärkeen!Luonkos-valikoima täydentyi kasvojen puhdistusjauheella sekä jauhemaisella deodorantilla


Luonkos on tänä vuonna ihastuttanut myös lanseeraamalla lisää jauhemaista luonnonkosmetiikkaa suositun kuivashampoonsa rinnalle. Itse tutustuin jauhemaisiin tuotteisiin jo kesällä (lue blogijuttu täältä), jolloin etenkin jauhemainen deodorantti nousi hellekelien pelastukseksi. Taputtelimme sitä ystäväni kanssa vuoronperään reisien väliin ehkäistäksemme inhottavaa hankausta. Saipa deodorantti huomiota myös Iltalehdessä, jossa se nostettiin esiin supertuotteena "tissihikeen". Pieni, biohajoava kartonkipakkaus kulkeekin näppärästi mukana laukussa paikasta toiseen! 


Clarity puhdistusjauhe on loistovalinta sekaiholle, joka kärsii epäpuhtauksista tai ihon rasvoittumisesta. 


Kasvojen puhdistusjauheista voi omansa valita kahdesta eri vaihtoehdosta: suomalaisen kauran voimaan luottava Serenity on omiaan herkälle ja kuivalle iholle, kun taas Clarity on savipohjaisena loistovalinta iholle, jolle tuppaa ilmestymään epäpuhtauksia. Arvatenkin Clarity on ollut oma valintani ja saatanpa jo tässä vaiheessa paljastaa, että tuote tulee löytymään Vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet 2021 -listauksesta. Tuote on nimittäin loistava!

Koska jauheet ovat täysin vedettömiä, ne eivät myöskään sisällä säilöntäaineita. Monesti juuri säilöntäaineet allergisoivat, joten näitä uskaltaa kokeilla herkkäihoisempikin. Esimerkiksi Clarity jättää ihon kauniin kirkkaaksi ja kuulaaksi. Tässä voisi hyvin käyttää hästägiä #skingoals. 

Puhdistusjauheet keräävät ylistystä myös helppokäyttöisyydellään: pieni ripaus jauhetta kämmenkuoppaan ja muutama pisara vettä sekaan toisella kädellä. Tuloksena on kermainen, sopivan sulava tahna, joka hierotaan kasvoille. Puhdistusjauheella irtoaa kevyt meikki, mutta halutessaan sitä voi myös hyödyntää osana kaksoispuhdistusta öljypuhdistuskakun parina. 


Osta kotimainen ja ekologinen joululahja!


Mikäli sinä haluat muistaa itseäsi tai läheistäsi kotimaisella, ekologisella ja helppokäyttöisellä lahjalla, on Luonkos innovatiivisuudessaan ihana valinta! Laadukas, luonnonmukainen, kotimaassa valmistettu käsintehty lahja tulee varmasti saajalle käyttöön ja ilahduttaa pitkään. 


Hanki omat Luonkos-suosikkisi pukinkonttiin: 

Oletko sinä jo kokeillut Luonkosin tuotteita? 


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!