KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - NORGANICS 


Kun kosmetiikkaa ja ihonhoitoa kohtaan tuntee todellista paloa, intohimoa ja rakkautta, voi siitä tehdä itselleen työn. Vaihtoehtoja alalla on kosmetologeista kauneuskonsulentteihin, meikkaajista maskeeraajiin, maahantuojista kauneuden verkkokauppoihin, kauneustoimittajista bloggaamiseen ja kaikkea siltä väliltä. Edellä mainitut asiat voi myös yhdistää, kuten Norganicsin perustajat Eira ja Mirelle ovat tehneet. He halusivat koota saman katon alle pohjoismaalaisen luonnonkosmetiikan valioyksilöt. Siten syntyi Norganics.


Norganics verkkokauppa tarjoaa pohjoismaalaisen luonnonkosmetiikan helmet


Verkkokauppojen määrä on tänä päivänä valtava. Luonnonmukaisuuden ja ekologisuuden ohella nettishoppailu on eräänlainen trendi, joka kasvaa jatkuvasti. Kuitenkin erottuakseen väritäplänä muiden joukossa täytyy luonnonmukaisena brändinä tai verkkokauppana tehdä jotain "omaa". Panostaa johonkin erilaiseen ja uuteen, tarjota jotain toisenlaista. Norganics tekee sen lähestymällä ihonhoitoa minimalistisesta näkökulmasta ja panostamalla korkealaatuisiin, pohjoismaalaisiin luonnonkosmetiikan sarjoihin, joista valtaosa on Suomessa saatavilla ensimmäistä kertaa ja ainoastaan Norganicsin valikoimasta.

RAAW by Trice - tanskalaista luonnonkosmetiikkaa ylellisellä otteella


Tanskalainen RAAW by Trice oli yksi niistä luonnonkosmetiikan sarjoista, joista en ollut kuullut ennen Norganicsin ihanaan valikoimaan tutustumista. Mustat, ylelliset pullot herättivät kuitenkin kaltaiseni luksusluonnonkosmetiikan rakastajan innostuksen jo ensivilkaisulla. Innostus kasvoi, kun perehdyin tyylikkyyttä tihkuvien tuotteiden raaka-aineisiin, joista löytyy valtavirrasta poikkeavia aineosia. Niitä, jotka lupaavat luksusta.  

RAAW by Trice tuo tarjolle korkeatasoista holistista kauneutta. Brändi hyödyntää monia arvokkaita luonnonöljyjä, joiden vaikutus välittyy muun muassa turkoosinisen luksusseerumin, kultaisen tuhkimoöljyn ja aktiivihiiltä hyödyntävän puhdistusöljyn kautta. Minä otin näistä käyttööni Black Moon Drops Charcoal Cleansing Oil puhdistusöljyn, joka sulattaa iholta pehmeästi pois paksummankin meikkipohjan. Aktiivihiili tunnetaan epäpuhtauksia imevästä vaikutuksestaan, minkä vuoksi halusin itse testata juuri tämän öljyn. Koostumus on myös tehokkaasti tulehduksia lievittävä, ja samalla puhdistusöljy elvyttää ihon oman suojakerroksen toimintaa.

Charcoal Cleansing Oil puhdistusöljyn parina olen käyttänyt RAAW by Trice Ocean Dew Hydrating Mist kasvosuihketta, josta suihkaisin itse asiassa viimeiset tipat kasvoilleni tänään. Tämän kasvoveden teho perustuu levälajien voimaan: punalevä, laminaria-sukuun kuuluva ruskea levä sekä merilevä taistelevat yhteisvoimin ikääntymisen merkkejä vastaan ja tekevätkin sen varsin tehokkaasti. 

Astaksantiinia (=yksi luonnon tehokkaimmista antioksidanteista) pursuavan punalevän lisäksi RAAW by Tricen kasvoveden raaka-ainelista saa suupielet helposti hymyyn: Aloe vera, hyaluronihappo, inkivääriöljy, merisuola ja kurkku-uute ovat kaikki tehostamassa anti-age-ihonhoidon "kultana" tunnetun punalevän ja muiden levälajien vaikutusta. Tässä on ehdottomasti kasvovesi, josta ikääntyvä iho saa tehoja irti ja jota uskaltaa suositella kuivalle ja ikääntyvälle, mutta myös helposti tukkeutuvalle iholle. Jatkoon!Norjalainen RUA - minimalistista luonnonkosmetiikkaa tuoreuteen tähdäten


Norganicsin valikoimasta huomaa, että brändit on valittu verkkokauppaan huolella, harkiten ja tarkkaan. Suomalainen Laponie of Scandinavia sekä ruotsalainen BRUNS Products ovat molemmat tahoillaan palkittuja sarjoja, joihin itsekin luotan ihon- ja hiustenhoidossa. Laponie of Scandinavian kasvovoide on yksi luonnonkosmetiikan parhaita päivävoiteita, jota olen hehkuttanut blogissa useampaan kertaan. BRUNS Products on puolestaan hiustuotteiden osalta ehdotonta eliittiä. 

Ruotsalainen OM-SE, tanskalainen JURENKA tai islantilainen ANGAN ovat sen sijaan itselleni täysin uusia tuttavuuksia. Voisin helposti kahmia Norganicsin valikoimasta useampiakin tuotteita arkikäyttöön, mutta harkittuihin hankintoihin pyrkimällä päädyin kuitenkin testaamaan norjalaisen RUA-luonnonkosmetiikkasarjan kosteuttavan Hydrate Elixir seerumin, joka on kerännyt verkkokaupan arvosteluissa viiden tähden huippuarvioita.

RUA Hydrate Elixir seerumin kerrotaan olevan ideaali etenkin akneiholle tai rasvoittuvalle, pintakuivalle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Oma 35 ikävuotta lähentelevä pintakuiva ihoni on ollut e-pillerit lopetettuani suhteellisen helposti altis epäpuhtauksille, joten olen pyrkinyt valitsemaan tuotteita, jotka huomioivat myös ihon epäpuhtaudet. RUA Hydrate Elixir seerumi on juuri tällainen, sillä sen kollageenin tuotantoa stimuloivan vaikutuksen lisäksi se myös kuorii ihoa kevyesti omenoista saatujen AHA-happojen avulla. 

Siinä missä RAAW by Tricen tuotteiden tuoksu on hieman patsulimainen ja itämainen, on RUA tuoksuherkille varsin iloinen yllätys. Seerumi tuoksuu hyvin miedolta, jopa "ei-miltään". Sen geelimäinen koostumus kaappaa kehut myös imeytyvyydestään, sillä seerumi jättää ihon pinnan tyytyväisen kosteutetuksi ja sileäksi. Raaka-aineista löytyy villinä kasvanutta islantilaista merilevää, alppipaju-uutetta, arktista ruusujuuren kantasolu-uutetta sekä valkohytykkäuutetta, jotka ovat kaikki omalla tavallaan erityislaatuisia ikääntyvän ihon hoidossa. RUA onkin noteerattu mm. Britannian Voguessa!

Siispä tuoksuherkät sekä tehokasta, kosteuttavaa anti-age-seerumia etsivät: 

Tarratkaapa kiinni RUAn Hydrate Elixiriin! Tässä seerumissa et maksa tyhjästä.Alennuskoodi Norganics verkkokauppaan!


Nyt pääset nauttimaan Norganics verkkokaupan pohjoismaalaisen luonnonkosmetiikan herkuista edullisemmin näppäilemällä kassalla "lisää kuponki" kohdassa alennuskoodin: MIA15

Alennus koskee kaikkia verkkokaupan tuotteita 31.12.2021 saakka
(poislukien RUA sekä Soil of Beauty).

Norganics vakuuttaa, että verkkokaupan pohjoiset helmet on valittu huolella ja purkit ovat enemmän kuin vain nopeasti iholle lätkäistäviä tuotteita. Jokainen verkkokaupassa oleva luonnonkosmetiikan tuote tuo ihonhoitoon korkeaa laatua, ylellisyyttä ja holistista kauneudenhoitoa. 

Siispä mikäli sinäkin haluat kauneudenhoidolta enemmän, on Norganics verkkokauppa juuri sinulle!Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!