KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - KAUNEUSHOITOLA HILLA 


Villasukat, suklaata ja lahjakortti kasvohoitoon, kiitos. Tuon viestin välitän Joulupukille Korvatunturille lähes joka vuosi. Yleensä villasukat ja suklaa toteutuvat rakkaiden ystävieni välityksillä ja lahjakortin hoitaa puoliso. Koska tämän hetken parisuhdestatukseni on kuitenkin onnellinen sinkku, saan tänä vuonna muistaa itse itseäni lahjakortilla hemmotteluhoitoon. Jokainen meistä on rentoutumishetkensä ansainnut!


Kasvohoito kauneushoitolassa on varma tie rentoutumiseen


On muutamia tapoja, joilla arjessa rentoudun: viltin alla sohvalla kirja kädessä tai Netflix päällä on se tutuin ja helpoin niistä. Jos tuohon yhdistää vielä joitain herkkuja, kaivaudun kolooni ja heitän hetkeksi hyvästit ulkopuoliselle maailmalle. Pulssi laskee ja stressi helpottaa. Ah, se on elämää! 

Kävelylenkki raikkaassa ilmassa on toinen keino, jonka puolesta puhuu jo pelkästään tutkimusnäytöt. Myönnän, että talvipakkasilla räntäsateessa tarpominen ei kuitenkaan tule ensimmäisenä mieleen, jos vaihtoehtona on oman kodin lämpö ja kynttilänvalossa sohvalla makoilu. 

Jos aika ja taloudellinen tilanne soisi, kävisin joka viikko kasvohoidoissa, kuumakivihieronnassa ja kaikissa niissä muissa ihanissa hoidoissa, mitä hoitolat tarjoavatkaan. Minä nimittäin rakastan erilaisia elämyshoitoja. Unelmani spa-lomasta odottaa edelleen toteutumistaan, mutta mikäli vallitseva k-tilanne sen sallii, keväällä lähden jonnekin Euroopan kohteeseen ja sukellan erilaisten hoitojen pariin. Euroopassa on nimittäin muutama kaupunki, joissa olen kokenut parhaat kasvohoidot ikinä. Sillä aikaa nautin Suomessa - mutta missä?


Kauneushoitola Hilla Helsingissä ylittää odotukset


Myönnän, että olen hoitoloiden suhteen hieman nirso ja jopa harvinaisen kriittinen. Olen käynyt kasvohoidoissa niin monessa eri paikassa, että väkisinkin vertaan kokemuksia mielessä toisiini. Kiinnitän huomiota paikan yleisilmeeseen ja miltä minusta tuntuu, kun astun ovesta sisälle. Hoidon aikana puolestaan ne pienimmätkin seikat merkitsevät: taustalla oleva musiikki, kosmetologin otteet, hoidoissa käytetyt tuotteet ja ylipäätään pienen pienet jutut. 

Pahimmat kokemukseni ovat olleet niitä, kun kosmetologi on syönyt juuri ennen hoitoa valkosipulipitoisen aterian tai kun radiokanava on pauhannut taustalla ja olen saanut haluamattani kuunnella hoidon aikana radiojuontajan kiihkeää selostusta viikonlopun kuumista bailuista. Tai kun olen hytissyt hoitotuolissa ja kosmetologi on rientänyt vastaamaan puhelimeen kesken hoidon. Nämä kokemukset ovat tallentuneet ääripääkokemuksina, joita en soisi kenellekään maksavalle asiakkaalle. 

Sitten on kauneushoitoloita, joissa otetaan kaikki huomioon. Sellainen on Helsingin keskustasta kivenheiton päässä sijaitseva Kauneushoitola Hilla. Siellä on panostettu kaikkeen
Kauneushoitola Hillassa rentoutuminen on taattu 


Kauneushoitola Hilla on paikka, jossa asiakas kokee saavansa arvostusta siitä hetkestä lähtien, kun astuu hoitolaan. Se jatkuu hoitopedille saakka, kun asiakas peitellään petiin ja häneltä varmistetaan moneen kertaan, että pään tyyny on varmasti oikealla korkeudella ja lämpöä on riittävästi. Tunnen saavani osaksi sellaista huolenpitoa, että stressaavimpina aikoina on tehnyt mieli purskahtaa itkuun. Myönnetään, siihen lienee vaikuttanut myös hormonit.

Hilla on kotoisalla tavalla tyylikäs ja tunnelmallinen. Hoitohuoneita hoitolasta löytyy neljä, ja niihin ei kantaudu kadun meteli tai ulkopuolinen puheensorina. Äänieristykseen on panostettu, mikä lienee ensimmäinen askel siihen, että asiakas tuntee olevansa jossain aivan muualla kuin Helsingin keskustan liepeillä.

Sitten on se musiikki. Sen suhteen olen tarkka. En voi ymmärtää, miten jotkut hoitolat voivat turvautua radiokanaviin hoidon aikana. Itse en ainakaan halua kuunnella yhtään ulkopuolista höpötystä, saati sitten k-tilanteen uutisia sinä aikana, kun yritän päästää irti kaikesta stressistä ja vaipua syvään rentoutumisen tilaan. Siihen vaaditaan oikeanlaisen ympäristön lisäksi musiikki, joka kuljettaa ajatukset muille maille, kauas pois. 

Kauneushoitola Hillassa on käytössä varta vasten heille sävelletty musiikki. Sitä musiikkielämystä et siis koe missään muualla. Jos konsertit ovat juttusi ja rakastat musiikkielämyksiä, saatat kokea sellaisen hoidon aikana. Se varmasti johtuu siitä, että äänieristyksen lisäksi myös äänentoistoon on Hillassa panostettu. Musiikki kuulostaa korviin siltä kuin olisit sen keskellä. Ei mene kauaakaan, kun huomaat jo olevasi jossain muualla. Minulle kävi niin jo ennen hoidon alkua, kun olin peitelty hoitopetiin ja suljin silmäni.

Olen käynyt Hillassa usein. Itse asiassa siitä lähtien, kun Hietalahdenkadulla oleva isompi hoitola avattiin vuonna 2017. Palaan Hillaan yhä uudelleen, koska tiedän saavani siellä rahoilleni vastinetta. Sen elämyksen, mitä kiireisen arjen keskellä lähden hakemaan. 

Kaiken yllä mainitun lisäksi valintaani vaikuttaa myös se, että Kauneushoitola Hilla käyttää hoidoissaan ainoastaan kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Hoidoissa käytetään muun muassa suomalaisen Ekopharman sekä Unna Nordicin tuotteita, jolla toteutetaan Metsäelämyshoito. Hyllystä löytää myös muita kotimaisia luonnonkosmetiikkasarjoja.


Lahjakortti kasvohoitoon joululahjaksi


Olipa kyseessä sitten puoliso, äiti, sisko, tytär, ystävä tai sinä itse, lahjakortti Kauneushoitola Hillaan on varma keino tarjota lahjansaajalle rentouttava hetki arjen keskelle. Hilla tarjoaa 100€ lahjakorttiin mukaan myös yllätyslahjan! 

Kirjelahjakortit ehtivät perille, kun tilaat ne maanantaihin 20.12. klo 13.00 mennessä. Sähköisen lahjakortin ehdit hankkia vielä jouluaattona 24.12., kun teet sen klo 10.00 mennessä. 

Lahjakortin voi kipaista hakemaan myös suoraan Kauneushoitola Hillasta shoppailutuntien aikana. Hoitojen aikana Hilla pitää myymälän oven kiinni eikä vastaa puheluihin.

Katso hoitolan aukioloajat Hillan nettisivuilta täältä ja hanki lahjakortti netistä tai myymälästä! 

Kauneushoitola Hilla sijaitsee lyhyen kävelymatkan tai raitiovaunumatkan päässä Helsingin keskustasta, osoitteessa Hietalahdenkatu 4, 00180 Helsinki.
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!