KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - FILLERINA 


Vuoden lähestyessä loppuaan alan huomaamattani miettiä vuoden parhaita tuotelöytöjä. Niitä, jotka ansaitsevat erityismaininnan siitä, että ovat tehokkuudellaan ja toimivuudellaan onnistuneet vakuuttamaan minut - ja monen muunkin. Nuo tuotteet ovat yksinkertaisesti niin käsittämättömän hyviä, ettei niitä enää halua päästää käsistään. Fillerina on kaikessa ainutlaatuisuudessaan juuri sellainen. 


Fillerina täyttää juonteita ja täyteläistää huulia - ilman pistoksia


Kun joku kysyy minulta, mitä mieltä olen Fillerinasta, kerron sen, että heiltä löytyy paras huulia täyteläistävä tuote, joka oikeasti toimii! Fillerina ei kuitenkaan ole saavuttanut suosiotaan pelkästään kehittämällä tuotteita, joihin yhä useampi tarttuu pistoksin laitettavien huulitäytteiden sijaan. Sarjan kruununjalokivi on nimittäin täyteainehoito kotikäyttöön, joka soveltuu huultenympärysihon lisäksi myös kasvojen ja kaulan juonteisiin. Kyseessä on ensimmäinen dermokosmeettinen täyteaine, jota voi käyttää turvallisesti kotona suoraan iholle ilman minkäänlaisia pistoksia tai neuloja.
Kenelle Fillerina sopii?


Kun olin pääkaupunkiseudun apteekeissa elokuussa jakamassa kokemuksiani Fillerinasta, ymmärsin, että sana "täyteainehoito" saattaa herättää väärinymmärryksiä. Ehkä olet itsekin ajatellut, että et halua turvautua täyteaineisiin, vaan ikääntyä luonnollisesti - niin minäkin! Juuri siinä tapauksessa Fillerina on kuitenkin sinua varten. 

Fillerinan tuotteet nimittäin mahdollistavat ainoana sen, ettei täyteaineita tarvitse ruiskuttaa ihoon pistoksin, vaan pääset hyötymään ihoa täyteläistävistä ja juonteita silottavista vaikutuksista ilman epäilyksiä ja huolta pistoksien pieleen menosta. Fillerinan kanssa ei voi mennä mikään vikaan. Neuloja ei tarvita.

Fillerina sopii siis kaikille, jotka haluavat joko ennaltaehkäistä syviä juonteita ja ryppyjä tai madaltaa jo olemassa olevia ryppyjä ja juonteita. Moni myös turvautuu Fillerinaan huultentäytön sijaan, kuten aikoinaan itsekin päädyin sarjan pariin ja siitä kiinnostuin. Sen lisäksi, että sarjasta löytyy huulia täyteläistäviä tuotteita, voi Fillerinan avulla saada myös kohotusta poskipäille tai vaikka täyttää silmänympärysalueen harakanvarpaita, otsaryppyjä ja nasolabiaalijuonteita. Fillerinasta on moneen!

Oma suosikkituotteeni sarjasta on jo pitkään ollut 932 Lips & Mouth, geelimäinen roll-on-päällä varustettu hyvin helppokäyttöinen tuote, joka toimii huulten täyteläistämiseen ja huultenympärysihon napakoittamiseen ja kiinteyttämiseen. Sen lisäksi olen vallan hurmioitunut Fillerina Eye & Lip Creamista. Erityisesti herkkäihoiset huomioiva tuote on nimittäin yksi parhaista silmänympärysvoiteista koskaan! Sen enempää kuitenkaan uppoutumatta vanhoihin suosikkeihini, haluan nyt tehdä tutuksi Fillerinan uusimpaa tuotelinjaa: Fillerina 12HA.


Fillerina 12HA - entistä enemmän hyaluronihappoa sekä kollageenia ja elastiinia


Fillerina 12HA on sarjan uusin tuotelinja, joka eroaa muista Fillerinan tuotelinjoista sillä, että tuotteet sisältävät kaksi kertaa enemmän hyaluronihappoa. Aiempi tuotelinja sisälsi kuutta eri kokoista hyaluronihappoa (poikkeuksena 932 Lips & Mouth, jossa hyaluronihappoja on 9 erilaista). Uusin 12HA sisältää kuitenkin nimensä mukaisesti jopa 12 eri hyaluronihappoa sekä kolmea kollageenia ja kahta elastiinia! 

Fillerina 12HA-tuotelinjaan kuuluu kätevässä setissä täyteainehoito kotikäyttöön (kuvassa yllä) sekä 12HA-voiteet, jotka ylläpitävät tuloksia ja täyteläistävät ihoa myös yksinään käytettynä. Päivä- ja yövoiteen lisäksi 12HA-ihonhoitolinjassa on myös huultenympärysvoide ja silmänympärysvoide erikseen. 
Miten valita Fillerina-tuotteista oikea vahvuusaste?


Fillerinan tuotteita voi hyvin käyttää eri ikäiset, sillä tuotteet on suunniteltu niin, että niiden tehokkuuden voi valita vahvuusasteen mukaan. 12HA-tuotelinjassa tasot ovat 3-5, joista 3 on kaikkein matalin taso. Tässä tapauksessa sen voisi pyöreästi sanoa olevan esimerkiksi 30-40-vuotiaalle tai iholle, jossa on kohtalaisesti juonteita.  Kolmostasoa voi kuitenkin käyttää myös 50-vuotias, jos haluaa aloittaa lempeämmin tai juonteet eivät ole kovin syviä. 

Yhtä lailla tason voi valita myös sen mukaan, mihin tuotetta aikoo käyttää. Itse olen käyttänyt päivävoiteessa ja silmänympärysvoiteessa tasoa 3 (joka on alhaisin), mutta huulituotteissa jopa tasoa 5, koska olen halunnut huuliin selkeästi täyteläisyyttä. Et siis voi periaatteessa valita "väärin", vaan valinnan voi tehdä puhtaasti sen mukaan kuinka tehokasta vaikutusta haet. 


Grade 3 - iholle, jossa on kohtalaisesti juonteita, jotka eivät ole vielä kovin syviä.


Grade 4 - iholle, jossa on jo syviä juonteita. 


Grade 5 - iholle, joka on jo selkeästi ikääntynyt ja jossa on selvästi näkyviä syviä juonteita ja uurteita. 


Kaikki Fillerina 12HA-tuotteet sisältävät 12 hyaluronihappoa sekä kollageenia ja elastiinia, mutta korkeammassa asteessa hyaluronihappoa on pienempinä pitoisuuksina, mikä mahdollistaa hyaluronihapon imeytymisen syvemmälle ihoon ja entistä tehokkaamman täyteläistävän vaikutuksen "sisältäpäin". Aiemmissa postauksissa olen tarkemmin pureutunut siihen, miksi Fillerina toimii

Fillerina 12HA Day Cream - ihoa täyteläistävä ja juonteita silottava kiinteyttävä päivävoide


Myönnän olleeni hieman laiska kuurina käytettävän kahden viikon täyteainehoidon kanssa, sillä olen enemmän käyttänyt sitä "tuhkimohoitona" kasvojen kaivatessa pikakohotusta. Sen sijaan tuote, jota en ole malttanut olla käyttämättä, on Fillerina 12HA Day Cream. Tämä voide on nimittäin hätkähdyttävän tehokas! 

Siitä on vuosia, kun olen viimeksi näin ylitsevuotavasti kehunutta voidetta, joka ei ole luonnonkosmetiikkaa. Ihonhoidossa suosin nimittäin lähestulkoon poikkeuksetta luonnonkosmetiikan tuotteita. Etenkään päivä- ja yövoiteissa en halua käyttää tuotteita, jotka sisältävät ihoa tukkivia aineosia. Ihoni on käynyt aikamoisen taistelun viimeisen kahden vuoden aikana hormonaalista aknea vastaan lopetettuani ehkäisypillerien käytön, enkä todella halua käydä sitä taistelua uudelleen.

Uskalsin kuitenkin ottaa Fillerinan 12HA -päivävoiteen käyttöön, sillä syynättyäni raaka-ainelistan, se näytti yllättävän hyvältä: 12 eri hyaluronihappoa on toki se ainutlaatuisin osuus, sillä hyaluronihappoja on eri molekyylikoossa ja eri painoisina. Näiden lisäksi voide kuitenkin sisältää ihoa kiinteyttävää kollageenia ja elastiinia, jotka yhdessä edellä mainittujen kanssa antavat iholle kimmoisuutta ja joustavuutta. 

Lista ei kuitenkaan lopu siihen. Kookosöljy, ksylitoli, E-vitamiini ja piidioksidi tekevät myös osansa päivävoiteen vaikuttavuuden suhteen. Ksylitoli auttaa sitomaan kosteutta kudokseen ja tekee sen yhdessä hyaluronihapon kanssa tiiminä. E-vitamiini puolestaan tunnetaan ihon kauneusvitamiinina, sillä se neutraloi vapaita happiradikaalija ja vahvistaa ihon puolustuskykyä. Piidioksidi puolestaan on mineraali, joka voi auttaa edistämään kollageenin ja sidekudoksen normaalia tuotantoa. 

Olenkin pitänyt tämän päivävoiteen selkeästi havaittavista vaikutuksista suuresti! Ensinnäkin, se toimii loistavasti meikin alla. Voiteen koostumus on juuri sopivan täyteläistä, mutta imeytyvyys huippuluokkaa. Iho jää samettiseksi, sileäksi ja napakan tuntuiseksi. Toisekseen, ihoni ei ole pitkään aikaan näyttänyt näin hyvältä. Pienetkin pintajuonteet tuntuvat häipyneen tiehensä ja iho on selkeästi sileämpi ja tasaisempi kuin ennen. 

12HA päivävoide onkin se tuote, jota suosittelen uudesta 12HA-tuotelinjasta erityisen paljon! Itse aion vielä ehdottomasti napata käyttööni 12HA silmänympärysvoiteen. 

Tutustu siis Fillerina-tuotteisiin apteekeissa kautta maan ja ilahduta itseäsi tai läheistäsi jouluna tuotteilla, jotka yllättävät tehokkuudellaan! 

PSSST! Monissa verkkoapteekeissakin on tällä hetkellä hyvät Black Friday-tarjoukset Fillerina-tuotteista.


Joko sinä olet kokeillut Fillerinaa?Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!