KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - FILLERINA 


Kun helmikuun lopulla kerroin, miten voi saada täyteläisemmät huulet ilman pistoshoitoja, postaus herätti valtavasti kiinnostusta. Kuinka moni ei olisi joskus unelmoinut runsaammista huulista tai ehkä jopa miettinyt huultentäyttöä, mutta hylännyt ajatuksen pieleen menneiden pistoshoitojen kauhukuvat silmissään? Onhan fakta, että pistoshoidoissa on riskinsä, eivätkä ne myöskään ole kovin edullisia. Niinpä olenkin erityisen iloinen voidessani kertoa, että olen jo yli kahden kuukauden ajan käyttänyt tuotetta, joka oikeasti toimii!


Fillerina-tuotteet huulten täyteläistämiseen 


Fillerina on markkinoilla olevista sarjoista ainoa, joka tarjoaa dermokosmeettisia täyteaineita kotikäyttöön. Tuotteiden käyttö on turvallista eivätkä ne perustu pistoksiin tai neuloihin, vaan ainoastaan monivuotisten tutkimusten perusteella kehitettyyn patentoituun koostumukseen, joka uskomatonta kyllä, oikeasti toimii. Positiivista on myös se, etteivät tuotteet aiheuta minkäänlaista kihelmöintiä, kuten monet muut huulille täyteläisyyttä lupailevat tuotteet. Fillerinan kanssa ei siis kärsitä epämiellyttävistä sivuoireista, vaan ainoastaan nautitaan tuloksista! Mutta miten homma käytännössä toimii?
Fillerina 932 Lips and Mouth - huulia täyteläistävä geeli, joka toimii täyteaineiden tavoin


Apteekeista saatavilla olevat Fillerina-tuotteet pohjautuvat useaan erikokoiseen hyaluronihappoon. Siinä ei sinänsä ole mitään uutta, että hyaluronihappo täyttää huulia, siksi sitä käytetään myös pistoshoidoissa. Hyaluronihappoa löytyy ihmisen elimistöstä lähes kaikkialta myös ihan luonnostaan, mutta iän myötä sen määrä vähenee. Siksi esimerkiksi iho alkaa rypistyä sekä menettää kosteuspitoisuuttaan ja kimmoisuuttaan. Tähän vaikuttaa toki myös kollageenin tuotannon hiipuminen.

Fillerina 932 Lips & Mouth sisältää hyaluronihappoa jopa yhdeksässä eri koossa. Se on suurin määrä hyaluronihappoa, mihin olen ikinä missään tuotteessa törmännyt. Määrällä on toki merkityksensä tulosten saavuttamisessa, mutta todellinen teho pohjautuu transdermiseen teknologiaan, joka mahdollistaa kaiken tuon hyaluronihappomäärän imeytymisen syvälle ihokudokseen (ex vivo-testattu). Aktiiviset aineet ovat siis poikkeuksellisen pieniä molekyylipainoltaan, jotta ne läpäisevät ihokerrokset ja pääsevät vaikuttamaan siellä, missä tuloksia kaivataan. Tässä tapauksessa huulissa.
Fillerina 932 Lips & Mouth on minulla pisimpään käytössä ollut Fillerina-tuote. Roll-on-tyyppisesti toimiva tuote on erittäin helppokäyttöinen: ilmatiiviistä annostelijasta vapautuu juuri sopiva määrä väritöntä geeliä, jonka rullailu huulille ruostumattomasta teräksestä valmistettujen hierontapallojen avustuksella on miellyttävää. Tuntuu jopa hieman ihmeelliseltä, että näin helppokäyttöinen tuote voi oikeasti toimia. 

Tuotteen teho ei kuitenkaan perustu pelkästään hyaluronihappoon ja uusimpaan teknologiaan, vaan geelistä löytyy lisäksi 3 kollageenimolekyyliä ja 2 elastiinimolekyyliä. Nämä tuovat huulille ja huultenympärysiholle myös tehokasta kiinteytystä, sellaista napakoittavaa lifting-efektiä. Ja jotta kakku olisi mahdollisimman kaunis päältä, voi aktiiviaineita lisätä vielä kolme: matrifull, heksapeptidi ja kondrotiinisulfaatti. 

Aloitin tuotteen käytön jo tosiaan helmikuun lopulla ja käytin sitä aktiivisesti monta kertaa päivässä kuukauden ajan, kuten ohjeessa suositellaan. Sen jälkeen olen jatkanut tuotteen käyttöä hieman satunnaisemmin: joko vain kerran päivässä tai muutamana päivänä viikossa niin, että olen käyttänyt tuotetta sinä päivänä useammin. Parhaat tulokset saa, kun tuotetta käyttää aktiivisesti vähintään kuukauden ajan, kuten Fillerina sivuillaankin kertoo. Olenkin saanut ylähuuleen enemmän täyteläisyyttä ja pientä kohotusta, jonka itse huomaan selkeästi. Fillerina on siis ollut erittäin iloinen yllätys ja aion ehdottomasti hakea tuotteita apteekista lisää, kun nykyiset tuotteeni loppuvat.

Fillerina Eye & Lip Cream hoitaa herkkää silmänympärysten ja huulten ihoa


Yksi uusimmista tuotteista, jonka olen ottanut hiljattain käyttööni, kuuluu Fillerinan ihonhoitosarjaan. Eye & Lip Cream on tarkoitettu hoitamaan silmänympärys- ja huultenympärysihoa sekä tukemaan muiden Fillerina-tuotteiden käyttöä. Ensisijaisesti suosittelisin hankkimaan 932 Lips & Mouth -tuotteen, kun haet huuliin täyteläisyyttä, mutta tämä voide toimii loistavasti siinä tukena tai ylläpitämässä tuloksia. Toki sitä voi käyttää myös yksinään.

Eye & Lip Cream sisältää 932 Lips & Mouth -tuotteen sijaan ainoastaan 6 erikokoista hyaluronihappoa (geelissä niitä on jopa 9). Siitä huolimatta se on ihanan hoitavan tuntuinen huulilla riisiöljyn, manteliöljyn ja sheavoin ansiosta. Itse rakastan tätä tuotetta juurikin huulivoiteena ja tykkään sivellä voidetta huulille iltaisin ennen nukkumaanmenoa. A-vitamiinin ansiosta se vahvistaa ihokudosta ja lisää kollageenin tuotantoa huulilla. Lisäksi peptidit tekevät tuotteesta tehokkaan anti-age-tuotteen myös silmänalusille, jos haluat täyttää juonteita. Tämä voide toimii siis kahdella ihoalueella. Tasoista on valittavissa 1, 2 tai 3, joista aste 3 on luonnollisesti tehokkain. 932 Lips & Mouth -tuotteessa alin taso Suomessa on Grade 3 Plus ja korkein Grade 4 Plus. Tasot eivät siis aina liiku 1-3 välillä. 


Fillerina Eye & Lip Cream sopii käytettäväksi sekä huulille että silmänympärysiholle, jossa se täyttää juonteita.Roikkuvat ja veltot silmäluomet? 


Täyteläistyneistä huulista on helppo hypätä hieman ylemmäksi silmäluomien pariin. Vaikka toistaiseksi suurin ongelmani silmänympärysalueella on ollut tummuus enkä kärsi juurikaan turvotuksesta, yläluomeni ei ole mitenkään erityisen korkealla. Se aiheuttaa välillä sen, että esimerkiksi vähiin jääneiden yöunien jälkeen saatan aamuisin katsella "kauniita pusseja", jotka ovat valahtaneet silmien päälle. Niinpä otin mielenkiinnolla käyttöön tuotteen, joka lupaa liftata silmäluomia ja kiinteyttää silmänympärysseutua.
Fillerina 932 Eyes & Eyelids liftaa roikkuvia silmäluomia


Fillerinan tuotteissa on erityisen toimivat applikaattorit - niin myös 932 Eyes & Eyelids -geelissä, jossa se applikaattori muistuttaa sormenpäätä. Mukavasti viilentävä geeli tuntuu erityisen hyvältä silmänympäryksillä aamuisin, sillä tämä on tuote, jonka vaikutuksen tuntee heti. Se ei tarkoita sitä, että tuotteella saa yläluomen kohotuksen sekunneissa, mutta myönnettävä on, että tuote tuntuu selkeästi avaavan katseen. Sen kiinteyttävä vaikutus on siis havaittavissa ja voin hyvin kuvitella, että kuukauden käytön jälkeen myös ero silmänympäryksillä olisi huomattava. Kuukauden kuurin voi uusia kolmen kuukauden välein, joten tulee ainakin silmäluomileikkausta halvemmaksi testata tuotetta, joka voi tarjota liftauksen ilman veistä. 

Pidän myös siitä, miten meikki levittyy kirkkaan geelin päälle. Geeli nimittäin imeytyy ihoon täydellisesti, mutta ei siitä huolimatta jätä ihoa janoamaan lisää kosteutta. Hyaluronihappo on tunnetusti supersilottaja, mutta myös tehokosteuttaja. Tuote sopii myös erityisen herkälle silmänympärysiholle.

Fillerina-tuotteiden käytön aikana on syytä muistaa juoda riittävästi vettä nesteytyksen takaamiseksi. Hyaluronihapon vaikutus nimittäin pohjautuu aina sen kosteuttava sitovaan vaikutuksen, josta täyteläistävä efekti muodostuu. Jos ei siis ole vettä (=kosteutta) mitä sitoa, tuotteiden paras vaikutus jää kokematta. Muuten voin omasta kokemuksestani sanoa, että Fillerinasta saa taatusti jotain irti! 


Ilahduta itseäsi tai äitiäsi Fillerina-tuotteilla äitienpäivänä


Apteekeissa on tällä hetkellä saatavilla Fillerinasta lahjasetti, jossa Fillerina 932 Lips & Mouth- sekä 932 Eyes & Eyelids -tuotteet ovat saatavilla tuntuvasti edullisempaan yhteishintaan. Setti on loistava lahjaidea myös äitienpäivälahjaksi! Lahjasetti sisältää tuotteet asteessa 3, josta on hyvä lähteä liikkeelle, ellet sitten halua lähteä liikkeelle vahvemmalla tasolla heti alkuun. Asteen voi valita sen mukaan, millaisia tuloksia lähtee tavoittelemaan ja mikä on alkutilanne.

Myös Instagramissa starttaa tänään arvonta, jossa on oikea huippusetti jaossa, sillä kaksi onnekasta seuraajaa voittavat itselleen kaikki nämä kolme tuotetta! Klikkaa siis viimeistään nyt itsesi seuraajaksi ja osallistu arvontaan täällä

Kaikki postauksen kolme tuotetta löydät apteekeista kautta maan. 


Joko Fillerina on sinulle tuttu?


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!