KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BACK ON TRACK 


Marraskuu on harvan lempikuukausi. Se haukkaa huomaamattaan positiivisimmankin ihmisen energiaa ja vetää väsyneen mielen entistä matalammaksi tarjoamalla alati jatkuvaa pimeyttä. Ilon voi kuitenkin löytää pienistä asioista, pinnistelemällä tai ilman. Itselleni pehmoiset lämmittävät neuleet ja värikkäät villasukat ovat vaatetuksessa osa marraskuun mahtavuutta. Yhtä lailla se, että ulos tuulen ja tuiskeen keskelle voi vetää tiukasti pipon päähän ja kietaista kaulan ympärille pehmeän huivin, tekee marraskuusta astetta mukavamman.


Back on Track pipot ja huivit pitävät lämpimänä talven tuiskeissa


Pääkaupunkiseudulla maa on vielä yllättävän vehreä, sillä ensilumi ei ole vielä päässyt kunnolla laskeutumaan, jos kevyttä harsoa ei lasketa. Kuitenkin asteet ovat tipahtaneet nollaan ja jopa miinuksen puolelle. Viikonloppuna hytisin jo siihen malliin, etten olisi voinut kuvitellakaan olevani liikkeellä ilman pipoa ja kunnon kaulahuivia. 


Back on Track Rose Pipo pitää lämpimänä kylmässäkin säässä.Ruotsalaisen Back on Trackin asusteet ja vaatteet ovat kuuluneet vakituisena osana arkeeni jo vuosia. Jos olet seurannut blogiani pidempään, tiedät, miten paljon tuotteista pidän. Syy siihen on selkeä: Back on Trackin vaatteilla ja asusteilla on myös hyvinvointia edistäviä vaikutuksia. Tuotteet sopivat käytettäväksi vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin. 

Hyvinvointia edistävistä vaikutuksista kertoo myös se, että tuotteita myydään myös Suomen Diabeteskaupassa. Esimerkiksi Back on Track sukat sopivat erinomaisesti myös diabeetikoille, ja ne onkin suunniteltu Ruotsissa yhteistyössä diabetespotilaiden kanssa. 


Back on Track hyödyntää pipoissaan ja tuubihuiveissaan kehon omaa lämpöä heijastavaa Iontex-kangasta.Welltex- ja Iontex-mineraalikangas heijastaa kehon omaa lämpöä


Se, mikä tekee Back on Trackin tuotteista niin erityisiä, on materiaali. Kaikki tuotteet nimittäin valmistetaan funktionaalisesta Welltex- ja Iontex-kankaasta, johon on sekoitettu hienoksi jauheeksi murskattuja luonnollisia mineraaleja. Tämä saa aikaan sen, että kankaalla on kehon omaa lämpöä heijastava ominaisuus, sillä mineraalit sieppaavat kehon lämpöä ja muuttavat sen pitkän aallon infrapunaenergiaksi. Infrapunasäteily puolestaan on jo vuosikausia tunnettu energiamuoto, jota käytetään lisäämään hyvinvointia ja jolla on suotuisa vaikutus erityisesti lihaksille ja nivelille. 

Pitkäaaltoinen lämpösäteily siis vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja myös lihassärky ja -jumit usein helpottavat. Tästä syystä rakastan tuotteiden käyttöä arjessa!

Villasekoitepipossa on pehmeä Iontex-vuori, joka hengittää ja kuivuu nopeasti 


Back on Trackin valikoimassa on useita pipoja eri väreineen, joissa kaikissa on hyödynnetty brändille ominaista Welltex- tai Iontex-kangasta. Molemmat kankaat toimivat samalla periaatteella, mutta Iontex on erityisen nopeasti kuivuva materiaali ja imee kosteuden iholta. Näin ollen se sopii sekä kylmiin että lämpimiin olosuhteisiin. Back on Trackin pipoissa ja tuubihuiveissa on hyödynnetty juuri Iontex-kangasta, joka on sopivan venyvää ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Materiaali ei siis kutita tippaakaan ja ainoastaan pipon ulko-osa on villasekoitetta. 

Kuvissa olevaa Rose Pipoa on saatavilla neljässä eri värissä: harmaana, tummanharmaana, sähkönsinisenä sekä viininpunaisena. Oma Rose Piponi on jo parin vuoden takaa, jolloin toin sen ensi kertaa esille Back on Trackin tupsupipon kanssa (postaus täällä). Viime vuonna intoilin sähkönsinisestä piposta, joka on suosikkini heti viininpunaisen jälkeen. Kaikissa Back on Trackin pipoissa tupsu on tekoturkista.  

Joustineulottu putkihuivi on ihana pipon parina. Se hyödyntää yhtä lailla Iontex-teknologiaa, jossa kankaan kuidut on suunniteltu ylläpitämään kehon optimaalinen lämpötila kaikissa tilanteissa. Reippaalla kävelylenkillä se myös kuivuu nopeasti ja auttaa kehonlämpöä heijastavan ominaisuutensa vuoksi vähentämään lihasjännitystä. 

Huomioitavaa tuotteissa on myös se, ettei niihin ole lisätty ulkoista lämpöä. Vaikutus syntyy siis ainoastaan kehon oman lämmön heijastamisen kautta, jolloin tuloksena on tasainen, rentouttava, mukavalta tuntuva lämpö - juuri se, mitä kylmillä keleillä kaipaa!

Hanki oma piposi ja tuubihuivisi talveen jälleenmyyjiltä tai Back on Trackin verkkokaupasta täältä.


Joko sinulle Back on Track on tuttu?


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!