KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LAATUKORU 

Postaus sis. mainoslinkkejä* 


Hiljattain tuli kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun juonsin ensimmäisen kerran radiossa. Epävarmoin, mutta luottavaisin mielin painelin nappuloita ja vedin vipuja ylös alas, samalla jutellen rennosti kuulijoille päivän ajankohtaisista aiheista. Pursusin toiveikkuutta elämästä, odotuksia tulevasta. Kaikki hyvä oli vielä edessä.

10 vuotta myöhemmin seison Helsingin Talvipuutarhassa *kotimaiset Kalevala-korut ylläni. Iltapäivän hämärä valuu sisään korkeista ikkunoista. Katselen ympärilleni. Kaikki hyvä on tässä ja nyt. Ja paljon vielä edessä.


Kuvassa *Kalevala Kaikuja korvakorut, jotka ovat muotoilija Heli Kauhasen taidonnäyte.Elämä kuljettaa 
tietämättämäsi oikeaa reittiä eteenpäin


Sanotaan, että menneisyyteen ei kannata katsahtaa. Siellä ei ole mitään uutta. Mutta jos vilkaisisit olkasi yli vain muutaman sekunnin ajan sitä polkua, jota olet tähän pisteeseen tullut, näyttäisikö se tutulta? Näyttäisikö se siltä, jota nuorempana suunnittelit tai ajattelit kulkevasi? Minun kohdallani ei. 

Jo 10 vuotta sitten ajattelin siihenastisen elämäni olleen suurimmaksi osaksi kompurointia. Vastoinkäymisiä. Ja lisää kompurointia. Tunsin uivani mudassa ja sukeltavani sinne haluamattani yhä uudelleen. Olisin halunnut jo vaihtaa suuntaa. 

Silti viimeiset 10 vuotta ovat sisältäneet lisää mutkaisia polkuja. Sellaista extreme-maastoa, jolle luultavasti en olisi lähtenyt, jos joku olisi etukäteen sanonut millainen reitti on edessä. Olisin juossut toiseen suuntaan ja halunnut valita sen leppoisan reitin paremmilla maisemilla. Sen, jossa aurinko paistaa eivätkä tuulen tuivertamat risut raavi kasvoja. En ymmärtänyt, miksi kerta toisensa jälkeen elämä ohjaa minut reitille, jossa vajoan samoihin kuoppiin uudelleen. 

Nyt ymmärrän.


Kuvassa Kalevala Paratiisi-sarjan korut, jotka löydät *Laatukorun valikoimasta täältä.Elämä antaa oppitunteja, jotta olisit valmis tulevaan


Ei elämä tee sitä piruuttaan. Se haluaa antaa sinulle kaiken, mistä olet aina haaveillut. Sitä ennen se kuitenkin haluaa varmistaa, että olet valmis. Siksi se antaa oppitunteja kerta toisensa jälkeen. Niitä, jotka eivät useinkaan ole sitä, mitä toivot. Tiedän, koska olen itse kiljunut ja huutanut sisimmässäni "miksi" aivan liian monta kertaa. 

Silti elämä on kuljettanut tietämättäni koko ajan oikeaa reittiä eteenpäin. En vieläkään ole perillä, mutta tässä reitissä alkaa vihdoin olemaan jo paremmat maisemat. Risuja kyllä satelee hetkittäin edelleen tuulenpuuskan yllättäessä, mutta myrsky tyyntyy nopeammin. Ehkä siksi, että olen jo seilannut niillä hurjimmilla vesillä. Enää en pelästy pienestä, vaan uskallan luottaa, että seuraavassa hetkessä paistaa aurinko. Se on elämän kulku. 


Kalevala Paratiisi riipus on samaan aikaan näyttävä, mutta silti yksinkertainen ja juuri sopivasti huomiota herättävä.
Kalevala-korut - varma lahjaidea vuodesta toiseen 


Joulun lähestyessä haluan tapani mukaan tuoda blogissa esille lahjaideoita. Koska kotimaisuus ja ekologisuus ovat itselleni tärkeitä asioita lahjaa valitessa, tuon niitä kaikkein mieluiten esille myös blogissa. Lahja, jolle on käyttöä ja joka on ilahduttaa vuodesta toiseen, on paras lahja. 

*Kalevala on yksi Suomen rakastetuimmista korubrändeistä. Se on kuin kirkas tähti, joka loistaa vuodesta toiseen. Myös kansainvälistä mainetta niittäneen suomalaisen korubrändin pronssi-, kulta- ja hopeakorut ovatkin lahja, jota moni korujen käyttäjä osaa arvostaa ja vaalia. 


Kalevala Paratiisi, Taimi ja Kaikuja - upeat korut, jotka sopivat arkeen ja juhlaan


Kalevala-korujen valikoima valtavan laaja. Mallisto koostuu kolmesta eri kategoriasta: *Kalevala Originals, *Kalevala Modern ja *Art by Kalevala. Jokaisesta mallistosta löydät toistaan upeampia rannekoruja, kaulakoruja, sormuksia ja korvakoruja. Kalevala-korun mukana tulee aina tarinavihko, jossa kerrotaan korun tarina suomeksi ja englanniksi. Se tuo korulahjaan ihastuttavan lisän muistuttaen siitä, että koru on muutakin koru. Sillä on aina tarina, joka jatkuu korun ollessa kantajansa yllä elämän tärkeissä hetkissä. 

*Kalevala Paratiisi on yksi niistä Kalevala-korujen mallistoista, joka vetosi minuun samalla sekunnilla, kun ensi kertaa katsahdin koruihin. Se on osa Kalevala Originals-mallistoa, jossa korujen rikkaan ornamentiikan avulla tuodaan menneiden sukupolvien ääni kuuluvillemme. Esikuvana Paratiisi-koruille on toiminut Kernaalasta löydetty koru, "hämäläinen juhlakääty", joka on peräisin niinkin kaukaa kuin vuodelta 800 jKr. Tuolloin monirivisiä pronssiketjuja kantoi yllään mahtinaiset Hämeessä. 

Rakastuin erityisesti *Paratiisi-sarjan korvakoruihin, joissa on pitkät pronssiketjut. Samaiset korut on saatavilla myös *hopeisina sekä *lyhyempänä mallina. Myös *Paratiisi riipus on hurjan kaunis, vaikka normaalisti en kaulakoruja juuri käytä. Tähän kuitenkin ihastuin suuresti. Se on samaan aikaan näyttävä, mutta silti yksinkertainen ja juuri sopivasti huomiota herättävä. 
*Kalevala Kaikuja kuuluu Kalevala-korujen suosituimpiin mallistoihin, eikä suotta: Luonnon ikiaikaisuudesta inspiraationsa saanut korusarja on muotoilija Heli Kauhasen huikea taidonnäyte, joka onnistuu olemaan samanaikaisesti rönsyilevä ja yksinkertainen. Graafinen kukinto vetoaa kaikessa pelkistetyssä kauneudessaan näyttävää korua etsivälle, mutta samalla se jättää sanattomaksi ja vangitsee eleettömyydellään. Kaikuja-korujen upean valikoiman löydät yhtä lailla *Laatukorun verkkokaupasta.

*Kalevala Taimi puhuttelee paitsi sirolla ulkoisella olemuksellaan, myös tarinallaan. Se kuvaa lujaa tahtoa, josta kasvaa jotain suurta - aivan kuten pienestä taimesta. Vaikka maa olisi karu, pieni taimi kyllä kasvaa kohti korkeuksia, kun sitä lämmittää läheisyydellä, ravitsee rakkaudella ja valelelee viisauden sanoilla, Kalevalan omia sanoja lainaten. Jokainen meistä tarvitsee aina välillä muistutuksen siitä, mihin kaikkeen meistä todellisuudessa on. Jos pieni taimi kantaa valtavaa elämän voimaa sisällään, niin kannat sinäkin!


Kalevala-korut Laatukorun verkkokaupasta nopealla toimituksella


Pelkästään inspiroivien tarinoiden puolesta on ilo uppoutua Kalevala-korujen maailmaan ja käyttää koruja arjessa. Ota siis kuppi kuumaa teetä tai kahvia ja suuntaa Laatukorun verkkokauppaan tutkailemaan *Kalevala-korujen upeaa valikoimaa! Laatukoru on kotimainen perheyritys, joten myös sen vuoksi tilaan mielelläni koruja juuri heiltä. 


Postauksen kuvissa ylläni olevat Kalevala-korut:


Laatukorun verkkokaupassa on ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin. Tuotteet saa myös laskulle ja osamaksulle, ja niillä on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus käyttämättöminä.


--> *Tutustu Kalevala-korujen valikoimaan Laatukorun verkkokaupassa täällä.


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!