KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - FAMO 


Sen ei pitänyt koskaan olla mahdollista. Palamuodossa olevalla hoitoaineellako saisi sileät ja kiiltävät hiukset ilman tippaakaan tahmaisuutta? Ei minun maailmassani. Ei varsinkaan silloin, jos on ensin pessyt hiukset palashampoolla. Siinähän on jo aivan liikaa riskitekijöitä.


Tahmaamaton hoitoainepala, joka ei latista hiuksia


Moni asia muuttuu vuosien vieriessä eteenpäin. Niin muuttui myös se, ettei minun pitänyt ikinä alkaa käyttämään palashampoita, saati sitten, että olisin niitä blogissa kehunut. Muutamien tahmaisten kokeilujen jälkeen, löysin kuitenkin omani. Paras palashampoo tuli eteen kotimaiselta FAMOlta, ja voinkin ylpeänä sanoa, että olen hiljattain käyttänyt ensimmäisen pöllöni ihan murusiksi saakka. Nyt onkin vuorossa innostuksen huumaa hoitoainepalasta, joka selvittää takut eikä tahmaa tai latista hiuksia!FAMO Hellusta - ympäristöystävällinen hoitoainepala lunastaa lupaukset


Olen tituleerannut FAMOa blogissa jalokiveksi ja kertonut sen olevan palashampoiden parasta antia - palashampoiden kuningatar! Usein onkin, että originaalin asemaa on vaikea horjuttaa. FAMO on tunnetusti Suomessa palashampoiden pioneeri eli se, joka ensimmäisenä alkoi valmistamaan shampoopohjaista palashampoota. Sellaista, joka ei tahmaa ja jolla saa yhtä upeat hiukset kuin nestemäisellä shampoolla. 

Nyt FAMO on selkeästi kehittänyt reseptin, joka nostaa sen myös hoitoainepalojen suhteen huipulle. Alkuvuonna lanseerattu Sydänkäpy oli askel oikeaan suuntaan, mutta Hellusta hoitoainepalan koostumus on viilattu entistä ehommaksi. Sillä siinä missä Sydänkäpy jätti paksut, tuuheat ja taipuisat hiukseni kuohkeiksi ja jopa hieman kiharaisiksi, Hellusta silottaa ja tuo kiiltoa - that's how I like it! 
FAMO Hellusta hoitoainepala on lanseerattu tänään ja se tulee hiljalleen ilmestymään jälleenmyyjien valikoimaan. Sen lupaus kuuluu olla takut selvittävä ja kiiltoa tuova tehopala, joka ei tahmaa. Nämä kaikki lupaukset se myös lunastaa. Kun pesen ensin hiukset FAMOn Hanipöö shampoopalalla ja viimeistelen hiustenpesun Hellusta hoitoainepalalla, tulee hiuksista lähestulkoon us-ko-mat-to-man kiiltävät, pehmeät ja sileät. Voiko tämä totta ollakaan?

Monen hoitoainepalan ongelma on se, että hiuksista tulee pesun jälkeen liian raskaat ja ne menettävät kuohkeutensa. Siksi minäkin olen aina viimeistellyt palashampoolla pesemisen jälkeen hiukset nestemäisellä hoitoaineella. 

Hellusta hoitoainepala ei kuitenkaan jätä hiuksia tippaakaan tahmaisiksi tai raskaiksi - ei, vaikka hankaan palaa suoraan hiuksiin ja vielä käsien kautta hieromalla. Jo pesuhetkellä palan antama kiilto hämmästyttää, ja kuivuessaan hiukset ovat entistä eläväisemmän ja terveemmän näköiset. Parasta on kuitenkin se, että harja hujahtaa hiuksista läpi kevyesti ja vaivatta. Takut pysyttelevät yhtä kaukana kuin tahmaisuus! 

Mikäli siis halajat käyttöösi toimivaa hoitoainepalaa juuri edellä mainituilla ominaisuuksilla, testaapa Hellusta. Pohjanmaalaiset juureni sanoisivat, että sydämenmuotoinen pala on aikamoisen "hellunen" tapaus! Iloasia on myöskin se, että palan raaka-aineisiin ei kuulu BTMS (Behentrimonium Methosulfate), joka on kyllä tehokas takkujen selvittäjä, mutta haitallista vesistöille. Tätä palaa voit siis käyttää aiheuttamatta hallaa ympäristölle ja iloitsemalla itse lopputuloksesta!

Joko sinä olet löytänyt toimivan hoitoainepalan?


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!