KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC 


Mainoslinkit merkitty* 


Luonnonkosmetiikkapäivät tulevat taas! On siis aika pureutua seuraavien 5 päivän parhaisiin tarjouksiin, jotka tuttuun tapaan löytää *House of Organicin verkkokaupasta keskiviikosta sunnuntaihin. Tällä kertaa tarjouksissa on mukana myös monia uutuuksia, joista vinkkaan innolla. Siispä nappaa kuppi kahvia tai teetä ja tartu omiin suosikkitarjouksiisi. Nämä hullut hinnat toistuvat vain muutamia kertoja vuodessa! 

Muistathan myös, että käyttämällä koodia YHDISTÄ kootaan kaikki eri päivinä tilaamasi tuotteet kätevästi samaan pakettiin Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä ja saat näin ollen ilmaiset postikulut kaikkiin tilauksiin. Voit siis huoletta kiikuttaa kassalle joka päivä vaikka vain yhden tuotteen, koska saat ne kaikki samassa paketissa! 

Vaaleanpunaiset linkit johtavat suoraan tarjoustuotteisiin.




Keskiviikon kirkkaimmat kultalöydöt


  1. *JOIK Organic Refreshing Facial Toner - yksi parhaista kasvovesistä, jonka piparmintulla raikastava koostumus herättää ihon eloon hetkessä! Luomu tyrniuute, Aloe ja greippi antavat iholle energiatippoja samalla kun huokoset pienenevät ja iho kiinteytyy. Vahva suositus! 

    Tutustu ja tilaa:

    *Virkistävä vitamiinipitoinen kasvovesi tarjouksessa 15€

  2. *BYBI Beauty Eye Plump Overnight Eye Cream - tehokas anti-age-pitoinen silmänympärysvoide, joka ei maksa maltaita! Täyteläistää ihoa muun muassa hyaluronihapolla ja sisältää myös retinolin kaltaista luonnollista bakuchiolia. Tämä silottava silmänympärysvoide kannattaa testata!

    Tutustu ja tilaa:

    *Silottava silmänympärysvoide tarjouksessa 18€

  3. *Lavera Lash Care Serum - yksi niistä harvoista ripsiseerumeista, joka oikeasti toimii eikä ärsytä herkkiäkään silmiä! Helppo käyttää ripsivärin tapaan harjaamalla myös kulmiin. Sisältää luomu kofeiinia, arganöljyä, risiiniöljyä ja oliiviöljyä. Tämä toimii!

    Tutustu ja tilaa:

    *Toimiva luonnonkosmetiikan ripsiseerumi superhintaan 8€

  4. *BRUNS Products Nr22 Warm Bergamot hiusnaamio - luultavasti luonnonkosmetiikan paras hiusnaamio, jota voi käyttää myös hoitoaineen tapaan. Jättää pörröiset, paksut ja kuivatkin hiukset niin sileiksi ja pehmeiksi, ettei tosikaan. Iso purkki kestää käytössä ikuisuuden. Rakastan tätä!

    Tutustu ja tilaa:

    *Luonnonkosmetiikan paras hiusnaamio tarjouksessa 29€


    Supervinkki:
    Keskiviikon kirkkaimmista kultalöydöistä löytyy myös Evolven supersuosittu hyaluronihapposeerumi!




Torstain toivotuimmat tuotesuosikit


  1. *100% PURE Niacinamide Boost sekä *Vitamin C Boost - kaksi uutuustuotetta, jotka ovat saaneet varsin innostuneeksi! Nämä jauhemaiset seerumit nimittäin muuttuvat parin vesitipan vaikutuksesta seerumiksi, joka tekee kasvoista niin sileät, että huh heijaa. Niaciamide Boost saa ihohuokoset lähes näkymättömiin! Tulen varmasti kirjoittamaan näistä supertuotteista blogiin vielä erillisen postauksen. 

    Tutustu ja tilaa:

    *Ihohuokosten häivyttäjä ja *Vitamin C Boost tarjouksessa vain 23 euroa

  2. *You & Oil Dual Pack Botoks + Kollageeni - kätevä tuplasetti sinulle, joka halajat ihollesi kiinteytystä ja kimmoisuutta! Botoksshotti tarjoaa botoxin kaltaiset vaikutukset luonnollisesti silottaen olemassa olevia ryppyjä. Kollageenishotti puolestaan auttaa elvyttämään kollageenia tuottavia sidekudossoluja. Tällä tuplapaketilla tuodaan nuorekkuutta iholle! 

    Tutustu ja tilaa:

    *Tuplasetti ihon kiinteytykseen edullisempana kuin koskaan - vain 10€!

  3. *JOIK Organic Sunless Tan Facial Drops - luultavasti parhaat luonnonmukaiset itseruskettavat tipat! Kun laittaa 3-6 tippaa minkä tahansa kosteusvoiteen sekaan, saa todella luonnollisen päivetyksen, joka kehittyy 4-6 tunnin kuluessa ja kestää iholla jopa viikon. Helppokäyttöinen ja ihana tuote!

    Tutustu ja tilaa:

    *Luonnolliset itseruskettavat tipat nyt vain 26€

  4. *Laponie of Scandinavia Face Cream - yksi parhaista meikinalusvoiteista ikinä ja vielä kotimaista luonnonkosmetiikkaa! Tätä voidetta olen hehkuttanut maasta taivaisiin mm. tässä postauksessa. Voiteessa on täydellinen koostumus, sillä kevyt, geelin ja voiteen yhdistelmä onnistuu samaan aikaan olemaan tarpeeksi kosteuttava janoiselle iholle, mutta kuitenkin tasapainottamaan myös herkästi kiilteleviä ihoalueita. Voide on hajusteeton, täysin vegaaninen, 100% luonnollinen ja vieläpä herkkää ihoa ajatellen kehitetty. Täysi kymppi!

    Tutustu ja tilaa: 

    *Kotimainen kuningatarvoide huipputarjouksessa 25€




Perjantain parhaat poiminnat 


  1. Luonkos Clarity Clay Powder Cleanser - jauhemainen savipuhdistaja, joka muuntuu ihanan kermaiseksi veden kanssa! Tätä ainutlaatuista puhdistajaa hehkutin jo aiemmin kesällä (postaus täällä) ja edelleen totean, että kyllä Suomessakin osataan. Nyt on mahdollisuus napata tämä kotimaista savea ja kaurajauhoa sisältävä ihana uutuus kokeiluun edullisemmin. Erinomainen rasvoittuvalle ja sekaiholle!

    Tutustu ja tilaa:

    *Savipuhdistusjauhe tarjouksessa 22€

  2. *Taiga Cosmetics Beauty Essence - yksi ihanimmista hoitovesistä, jota käytän jo kolmatta pullollista! Hajusteeton, helposti iholle suihkittava koostumus sisältää muun muassa hyaluronihappoa, puolukkauutetta ja kamomillaa, jotka rauhoittavat herkän ja kiristelevänkin ihon. Viiden tähden tuote, jota kotimaisena voi suositella täydellä sydämellä!

    Tutustu ja tilaa:

    *Taiga Cosmetics Beauty Essence 
    supertarjous 15€

  3. *Evolve Organic Beauty 360 Eye & Lip Contour - yksi parhaista silmänympärysvoiteista, joka on tulossa myös syksyllä TOP-koosteeseen! Kofeiinia, vihreää teetä, probiootteja ja peptidejä sisältävä koostumus on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle - ja voi kuulkaas, tämä kyllä toimii! Laskee turvotusta ja vie pois tummuutta. Testaa ja huomaa teho!

    Tutustu ja tilaa:

    *Anti-age-pitoinen silmänympärysvoide tarjouksessa tänään 26€

  4. *JOIK Organic Cleansing Oil - puhdistusöljy, joka lumoaa teepuun, sitruunaruohon ja laventelin lempeällä tuoksulla ja vielä lempeämällä koostumuksella! Tämä öljypuhdistus poistaa iholta kaiken meikin, myös vedenkestävän ripsivärin. Hinta on hullun halpa laadukkaasta tuotteesta, joka on 100% luonnollinen ja jopa 99,2% luomua. Iho tykkää!

    Tutustu ja tilaa:

    *Laadukas puhdistusöljy tarjouksessa 15€





Lauantain lupaavimmat löydöt


  1. *FAMO Palashampoot - nämä suloiset kotimaiset shampoopalat ovat enemmän, mitä palashampoilta uskalsin koskaan toivoa! Suomen pioneerinä tunnettu FAMO osaa asiansa ja palat vaahtoavatkin kuin unelma, jättäen hiukset samalla pehmeiksi, kiiltäviksi ja ilmaviksi - ilman tahmaavaa tunnetta. Kokeile ja ihastu!

    Tutustu ja tilaa:

    *Parhaat palashampoot tarjouksessa vain 10€ / kpl

  2. *Avril Organic Peitevoide - luonnonkosmetiikan paras peitevoide kautta aikojen ja vieläpä edullinen kuin mikä! Tätä olen käyttänyt vuosien aikana jo lähemmäs kymmenisen nappia, sillä turvaudun tähän aina, kun meikkaan. Se peittää tarpeeksi, ja lisäksi koostumus on sopivan silkkinen ja kermainen. Itse käytän sävyä Porcelaine, joka on sävyistä suosituin ja ns. varmin valinta, mutta jos olet kalpeaakin kalpeampi, saattaa Ivoire olla sinulle sopivampi. Edullisten tuotteiden eliittiä!

    Tutustu ja tilaa:

    *Luonnonkosmetiikan paras peitevoide tänään vain 9€

  3. *Mádara Nokkonen Daily Defence Body Lotion - yksi parhaista vartalovoiteista koskaan, johon rakastun kerta toisensa jälkeen uudelleen! Sekunneissa imeytyvän vegaanisen voiteen kruunaa hyvin hento vaniljainen vivahde. Luonnollinen voide sopii kosteuttamaan vauvasta vaariin kuivimmankin ihon ja on turvallinen myös raskauden aikana. Voide on täydellinen vuoden ympäri ja tekee vartalon rasvaamisesta ihanaa! 

    Tutustu ja tilaa:

    *Mádaran syväkosteuttava Body Lotion nyt alle puoleen hintaan vain 10€

  4. *Mádara Time Miracle Sleep & Peel yöseerumi - uutuustuote, johon iskin silmäni heti sen ilmestyessä! Yöseerumi on erityisen elvyttävä ja uudistava, joten sitä suositellaan kuuriluontoisena käytettäväksi tai pari kertaa viikossa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille - myös herkälle iholle sekä akneiholle. Silottavan ja kirkastavan vaikutuksen huomaa jo yhden yön jälkeen, joten jos siis kärsit epätasaisesta ihonsävystä, testaa ihmeessä!

    Tutustu ja tilaa:

    Mádaran tehokkaasti uudistava yöseerumi tarjouksessa 37€




Sunnuntain supersuosikit


  1. *Jimmy Boyd suihkugeelit - luonnonkosmetiikan kauneimpia ja houkuttelevimpia suihkugeelejä! Lasiset pumppupullot hurmaavat ulkoisesti, mutta sisältö saa entistä haltioituneemmaksi: Suihkugeelit valmistetaan nimittäin Aloe vera -mehupohjaan. En ole pitkään aikaan testannut näin ihania suihkugeelejä, joiden tuoksut ovat niin aitoja, luonnollisia ja lempeitä. Olen koukussa!

    Tutustu ja tilaa:

    *Luonnonkosmetiikan lumoavat suihkugeelit tarjouksessa 14€

  2. *Korento Soft Velvet Primer - harvinaisen toimiva meikinpohjustaja, jollaista luonnonkosmetiikan valikoimasta on lähes mahdoton löytää! Jättää ihon samettisen pehmeäksi, blurraten ihohuokosia ja juonteita niin, että meikki asettuu kuin unelma. Älä anna koostumuksen hämätä, sillä tämä pohjustaja on huolella suunniteltu toimimaan juuri niin kuin pitääkin. Bonuksena vieläpä vitamiinit, joita arktinen tyrni, puolukka, villimustikka, mustaherukka ja ruusunmarja iholle tarjoavat. Nappivalinta ja vielä kotimainen! 

    Tutustu ja tilaa:

    *Silottava meikinpohjustaja tänään 35€


Muistathan käyttää koodia YHDISTÄ, jotta saat eri päivinä tehdyt tilaukset samaan pakettiin.

Sitten vain seikkailemaan Luonnonkosmetiikan huipputarjousten parissa ja nappaamaan parhaat päältä, niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää. Luonnonkosmetiikan paratiisi odottaa! 



Löytyikö uusia kiinnostavia tuotteita? 













Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!