KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BIODELLY 

Mainoslinkit merkitty*

Vielä joitain vuosia sitten en olisi voinut kuvitellakaan tarttuvani luonnonkosmetiikan aurinkosuojavoiteisiin. En liiemmin ollut innokas aurinkovoiteiden käyttäjä, vaan nappasin ne lähinnä harvinaisemmille ulkomaanreissuille, joilla ajattelin aurinkosuojan olevan ehdoton. Silloinkin ostin matalimman aurinkosuojan, koska ajattelin, että korkea aurinkosuoja estäisi ruskettumisen. Tässä kohtaa saatan hieman kallistaa päätäni äitini suuntaan, sillä tämän käsityksen olin saanut jo nuoruudessa äidiltäni - joka onneksi nykyään on karistanut nuo uskomukset itsekin. 


Ihon palaminen opetti aurinkosuojavoiteen tärkeyden


Tietyt käsitykset saattavat istua niin tiukassa, että ne eivät horju, ennen kuin jokin tapahtuma todistaa ne toisiksi ja saa mielikuvan pirstoutumaan. Kun ihoni paloi ensi kertaa ihan koti-Suomessa, minä havahduin. Uskomukseni siitä, ettei Suomessa tarvitse aurinkosuojaa, rapistui samaan tahtiin ihoni hilseillessä palamisen jälkeen. Tuo kokemus opetti sen, että Suomessakin voi palaa. Sen jälkeen aloin käyttämään aurinkosuojaa aina. 

Tarvittiin kuitenkin vielä pahempi palaminen ulkomailla, ennen kuin sen kivun kautta ymmärsin, että pelkkä aurinkosuojan käyttäminen ei riitä, vaan sitä tulee myös jatkuvasti lisätä ja levittää iholle tasaisesti. Aurinkovoidetta ei siis turhaan kehoiteta lisäilemään uintikertojenkaan välissä, sillä yhtä lailla kuin jokainen pulahdus vedessä, myös hikoilu kuluttaa voidetta iholta, vaikka kyseessä olisi kuinka vedenkestävä aurinkosuojavoide.




Algamaris & luonnonkosmetiikan parhaat aurinkosuojavoiteet 


Tämä on jo neljäs kesä, kun suosin yhtä ja samaa aurinkovoidemerkkiä: *Algamarista. Ennen sitä tartuin jatkuvasti eri merkkisiin aurinkosuojiin ja tunsin aina yhtä epämiellyttäväksi sen, kun sääreni värjäytyivät valkoisiksi aurinkosuojavoiteen levityshetkellä. En ymmärtänyt, miten aurinkosuojavoiteet onnistuivat olemaan niin luotaantyöntäviä: paksuja, valkoisia koostumuksia, jotka jättivät ihon lähmäiseksi ja tahmaiseksi. Helppo uskoa, miksi osa välttelee aurinkovoiteen käyttöä juuri koostumuksien vuoksi, vaikka se niin tärkeä onkin. 

*Algamaris oli poikkeus sääntöön. Se oli kuin "se oikea", jota olin koko elämäni odottanut. Ensihetkestä lähtien voide suli iholle kuin unelma korostamatta säärien kalmankalpeutta. Lempeän trooppiselta ja kookoksen vivahteiselta tuoksuva voide teki ihosta entistä pehmeämmän. Ja vaikka voiteessa ei sävyä ollutkaan, antoi se säärille jopa hieman sellaisen sukkahousumaisen vaikutelman. Vuosien varrella se muodostui omaksi suosikkibrändikseni, johon olen turvautunut kesän 2018 jälkeen niin 2019, 2020 kuin nyt 2021. Algamaris tuli jäädäkseen. 




Algamaris Aurinkosuojavoidespray kasvoille ja vartalolle


Oma suosikkini on alusta alkaen ollut *Algamariksen Aurinkosuojavoidespray SPF30. Rakastan sen lempeän makeaa shean ja kookoksen vivahteista tuoksua, joka ei ole liian tymäkkä kuumimmillaan kesähelteillä. Parasta tuotteessa on kuitenkin sen koostumus: spraymuodossa oleva aurinkosuojavoide on niin kevyttä, että se imeytyy iholle välittömästi. Kuivaöljymäinen koostumus on juuri sopivan kosteuttava ja ravitsee samalla ihoa tehokkaasti, kun se suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä. Aurinkosuojan käyttö on siis yhtä miellyttävää kuin levittäisi iholle vartalovoiteen, joka tuoksuu hyvältä ja hoitaa ihoa. 

Sprayta löytyy Algamarikselta myös *suojakertoimella 50+. Se on yhtä kosteuttava ja hoitava koostumukseltaan, mutta täysin hajusteeton ja hypoallergeeninen. Algamarista uskaltaa siis suositella myös allergia- ja tuoksuyliherkille. 

100% luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria-yhdisteen ansiosta tuotteet ovat paitsi laadukas ja luonnollisempi vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille, myös oikeasti hoitavia ja turvallisia. Kaikilta Algamaris-tuotteilta löytyy Ecocert-sertifikaatti ja ne eivät sisällä nanopartikkeleita. Tuotteet sopivat myös lapsille ja sprayt ovat erityisen käteviä sekä kasvoilla että vartalolla. *Valikoimasta löytyy toki myös perinteisessä pumppupullossa olevia aurinkosuojavoiteita ja *erilliset tuotteet lapsille




Paras aurinkosuojavoide meikin alle - Algamaris sävyttävä aurinkosuojavoide kasvoille SPF30


Algamarikselta löytyy myös poikkeuksellisen *loistava aurinkosuojavoide kasvoille. Nimesin tuotteen viime vuonna parhaaksi meikkipohjaksi kesähelteisiin, mutta oikeasti rakkaus roihahti jo vuonna 2018. Se tapahtui hierojalla, jossa makasin tunnin pää painautuneena penkkiin Algamariksen sävyttävä aurinkosuojavoide kasvoillani. Normaalisti kasvoni ovat hieronnan jälkeen täynnä painautumia, mutta Algamaris sai ihon näyttämään niin hyvältä ja hehkeältä, että turvauduin siihen toistekin. Tuosta lähtien se on ollut itselläni kesän käytetyimpiä meikkipohjia - ja palautteen perusteella olen saanut myös monet teistä ihastumaan kyseiseen tuotteeseen! 

Mikäli siis etsit kesäksi meikkipohjaa, jossa on korkea aurinkosuoja ja joka jättää iholle samettisen ja juonteita blurraavan pinnan, *Algamariksen sävyttävä aurinkosuojavoide SPF30 on juuri sellainen! Se on keskipeittävä eli antaa hieman normaalia enemmän peittävyyttä, mutta ei kuitenkaan tunnu iholla kesähelteilläkään paksulta ja tukkivalta. Itselläni tuppaa aika herkästi iho kiiltelemään etenkin kesäaikaan, joten tätä uskallan suositella myös sekaiholle. Kokeile ja ihastu! Tuote on 9.5.2021 saakka saatavilla *Biodellystä alennushintaan täällä





Sävyttävästä aurinkosuojavoiteesta SPF30 on saatavilla kolmea eri sävyä: Ivory, Beige ja Golden. Sävyt kämmenselällä voit kurkata viime vuoden postauksesta täältä. Vaalein sävy on todella vaalea, joten se sulautuu myös ihan lumikinvaalealle iholle. Itse käytän sävyä Beige ja loppukesästä sekoitan monesti mukaan sävyä Golden. Voide jättää ihon niin samettisen pehmeäksi ja kauniiksi! Ja hei, jos mielit entistä korkeampaa aurinkosuojaa, samainen sävyttävä tuote kasvoille on ilmestynyt tälle keväälle uutuutena myös *SPF50 aurinkosuojalla






Aurinkovoiteiden lisäksi myös *Algamariksen After Sun on loistovalinta, jos etsit ihanan kevyttä ja kevyesti viilentävää vartalovoidetta kesään. Itse käytän kyseistä tuotetta läpi kesän perinteisen vartalovoiteen sijaan, koska se on keveydestään huolimatta tarpeeksi kosteuttava ja niin nopeasti imeytyvä. Huolisin tuubin helposti myös isommassa pumppupullossa, sillä voiteessa on todellakin koostumus kohdillaan. 

Luomu Aloen ja sheavoin lisäksi Algamariksen After Sun hoitaa ihoa patentoidulla Alga-gorria-yhdisteellä, jota löytyy jokaisesta Algamaris-tuotteesta. Kyseessä on punalevästä uutettu antioksidantti, joka estää auringonsäteiden aiheuttamia ihovaurioita neutralisoimalla vapaita radikaaleja. Yhdisteen tehokkuudesta kertoo se, että sen antioksidanttiset ominaisuudet ovat jopa viisi kertaa tehokkaammat kuin C-vitamiinilla! Algamariksen tuotteet ovat siis myös ihonhoidollisesti hyvä valinta. After Sunia voi käyttää myös kasvoille. 

Eikä Algamaris tokikaan unohda suojata myöskään huulia: *Algamaris Huulivoide SPF30 on hyvä lisä Algamaris-tuoteperheeseen, johon voi huoletta turvautua koko perhe! 

Kannattaa myös muistaa, että sen lisäksi, että fysikaalinen aurinkosuoja on ympäristölle parempi valinta, suojaa se ihoa auringolta heti voiteen levittämisen jälkeen, toisin kuin perinteiset kemialliset aurinkosuojat, jotka alkavat vaikuttaa vasta noin 30 minuutin päästä levityksestä. Algamariksen kanssa voi siis astella aurinkoon heti!



Nappaa tuotteet hyvällä alennuksella Biodellystä:



Tarjoushinnat voimassa 9.5.2021 saakka. 


Joko Algamaris on sinulle tuttu? 










2 kommenttia:

  1. Ohhoh, tuota SK50 tuotetta kasvoille täytyy ostaa ehdottomasti myös testiin! Nyt oli näköjään loppu jo ja muutenkin on jonossa vaikka mitä aurinkosuoja- ja meikkipohjatuotetta.. :’D SK30 on ollut kyllä yksi lempparituotteista :) Millä muuten levität nämä meikkimäiset tuotteet kasvoille?

    Odottelen kovasti, että milloin sulta tulee arviota Patykan uusista aurinkotuotteista, kovasti niistäkin kuullut kehuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos juttutoiveesta - ja kommentista! <3

      Eiköhän Patykan aurinkosuojatuotteet saada jossain vaiheessa kesää täällä blogissakin ulos :) En ole vielä tuotteita testannut (tai saanut käsiini) mutta onneksi on koko kesä aikaa länträillä aurinkosuojatuotteilla :D

      Niin ja tuon Algamariksen sävyttävän aurinkosuojan levitän kasvoille ihan sormin: levittyy tosi helposti ja tasaisesti! Iholle jää tosiaan vähän sellainen blurrattu ja kevyesti samettinen pinta :) Mutta sen varmaan tiesitkin, jos sulla jo ollut käytössä :D

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!