KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - FILLERINA 


Huulten täyttö on nykypäivänä toimenpide, joka onnistuu lähes yhtä helposti kuin maidon hakeminen lähikaupasta. Toisinaan tuntuu jopa olevan harvinaisempaa, ettei ole turvautunut minkäänlaisiin pistoshoitoihin. Silti on monia, jotka haluavat etsiä ulkonäkönsä kohentamiseen luonnollisempia vaihtoehtoja, joihin eivät lukeudu neulat tai riskit pieleen menneistä operaatioista. 

Olen avoimesti kertonut, että vuosia sitten huulten täytön ollessa buumina runsaimmillaan, minäkin harkitsin sitä. Saatoin usein peilin edessä kokeilla nostaa ylähuulta ja kuvitella, miltä näyttäisi, jos se olisi vähän täyteläisempi. Hylkäsin kuitenkin ajatuksen aika pian, kun kauhukuva "ankkahuulista" tulvahti mieleen ja muistutti, ettei riski ehkä olisi sen arvoinen. Kokeilu voisi päättyä joko hyvin tai sitten niin huonosti, ettei siitä olisi paluuta. Niinpä pitäydyn omissa luonnollisissa huulissa ja vuosien saatossa ajatus päätyi unohdettujen mappiin. Kaikilla meillä ei tarvitse olla Angelina Jolien kaltaisia huulia, eivätkä ne jokaiselle sopisikaan.Mutta mitäs jos kuitenkin haluaisi edes vähän lisää täyteläisyyttä huuliinsa? Sellaista, joka ei pistäisi kadulla kulkiessa silmään, vaan korostaisi omia huulia kauniisti ilman häivähdystäkään siitä, että olisi poikennut kauppareissulla pistoshoitoon. Jos ajattelet samaa kuin minä, jatka lukemista eteenpäin. Olen nimittäin löytänyt tuotteen, joka eroaa kaikista muista markkinoilla olevista täyteläistävistä huulituotteista patentoidulla yhdistelmällään, joka oikeasti toimii. Sen nimi on Fillerina.


Fillerina 932 Lips & Mouth on väritön geeli, joka tuo huuliin volyymia Fillerina 932 Lips & Mouth - täyteläistävä geeli huulille ja huultenympäryksille


Fillerina on syntynyt vuonna 2007 sveitsiläisen Labo Cosprophar Suisse -laboratorion monivuotisten tutkimusten tuloksena. Brändi on kiinnostanut minua jo pidempään, sillä Fillerina on markkinoilla olevista sarjoista ainoa, joka tarjoaa dermokosmeettisia täyteaineita kotikäyttöön. Ei siis pistoksia, ei neuloja, vain patentoitu koostumus, joka on kehitetty antamaan lisää volyymia esimerkiksi juuri huulille tai vaikka poskipäille. Luottamusta lisää se, että sarjaa myydään vain ja ainoastaan apteekeissa

Fillerinan ydin piilee siinä, että tuotteet sisältävät hyaluronihappomolekyylejä useassa eri koossa, jolloin saadaan aikaan parhaimmat tulokset. Huulia täyttävä geeli, Fillerina 932 Lips & Mouth, sisältää hyaluronihappoa jopa yhdeksässä eri koossa. Tällaiseen komboon hyaluronihappoa en ole törmännyt missään muussa tuotteessa - etenkään huulia täyttävien tuotteiden kohdalla.

Tuotteen ainutlaatuisuus ei kuitenkaan pääty siihen: 9 hyaluronihapon lisäksi huulia täyttävästä geelistä löytyy 3 kollageenimolekyyliä, 2 elastiinimolekyyliä sekä kolmea erilaista aktiiviainetta: matrifull, heksapeptidi ja kondrotiinisulfaatti. Yhdessä nämä muodostavat tehokkaan ja värittömän geelin, joka toimii esteettisessä lääketieteessä käytettyjen hyaluronihappotäyteaineiden tavoin. Saat siis täyteläisyyttä huuliin ilman pistoksia, mutta kollageeni- ja elastiinimolekyylien ansiosta myös kiinteytystä. Miten tämä kaikki on mahdollista?
Tuote on siis kehitetty huulien volyymin lisäämiseen ja huulten ympäryksille juonteiden häivyttämiseen. Se, miten Fillerina mahdollistaa suurien hyaluronihappomäärien imeytymisen syvälle ihokudokseen (ex vivo -testattu), johtuu transdermisestä teknologiasta. 

Yksinkertaisesti selitettynä Fillerinan takana olevat Labon tutkijat ovat kehittäneet ihoa läpäisevän (=transdermisen) tekniikan, joka perustuu aktiivisten aineiden hyvin pieneen molekyylipainoon. Tämän avulla eri koon hyaluronihapot ja muut Fillerinan toiminnalliset molekyylit voivat läpäistä eri ihokerrokset. Aktiiviset aineosat eivät siis jää ihon pinnalle pyörimään, vaan kulkeutuvat sinne, missä niiden halutaankin vaikuttavan. Ja tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että tuotteelta uskaltaa oikeasti odottaa tuloksia.Miten Fillerina 932 Lips and Mouth toimii?


Tuotteen käyttö on niin helppoa, että sen osaa varmasti jokainen. 932 Lips and Mouth -erikoisapplikaattorissa on kärki, jossa on kolme pientä ruostumattomasta teräksestä valmistettu hierontapalloa. Tuote sisältää 7 ml geeliä ilmatiiviissä annostelijassa, josta geeliä vapautuu palloille, kun tuotetta painaa valkoisesta annostelijasta. Ja sitten vain hierotaan geeliä huuliin.

Erityisen tärkeää käytössä on muistaa se, että tuote levitetään puhtaille huulille. Se ei kuitenkaan estä huulipunan tai -kiillon käyttöä. Kun geeli on täysin kuivunut huulilla, voi hyvin levittää huulipunaa tai kiiltoa päälle. Geeli ei jätä minkäänlaista pintaa huuliin, eikä myöskään nipistele. Oikeastaan se ei tunnu juuri miltään. 
Miten valita tuotteen oikea vahvuusaste?


Fillerina 932 Lips & Mouth -tuotteesta löytyy Suomessa kahta eri vahvuusastetta: Grade 3 plus sekä Grade 4 plus. Kolmonen on itse asiassa alin pitoisuus, joten sitä ei kannata kavahtaa. Siksi minun haluttiin testaavan nimenomaan astetta 4, jotta tulokset olisivat entistä näkyvämmät. 

Asteen voi valita joko sen mukaan, mitä enemmän juonteita ja ryppyyntymistä huulissa on tai puhtaasti siten, kuinka paljon lisää täyteläisyyttä huuliin haluaa. Iällä ei siis ole merkitystä, vaikkakin korkeampaa astetta suositellaan jo merkittävästi täyteläisyyttään menettäneille huulille, joissa on jo selkeästi juonteita ja epätasainen pintarakenne.

Tuotteen käyttöä suositellaan 2-3 kertaa päivässä kuukauden kuurina, jotta tulokset ovat näkyviä. Riittävästä vedenjuonnista on myös syytä pitää huolta tuotteen käytön aikana. Kuurin voi toistaa useamman kerran vuodessa eikä siitä ole huulille haittaa. Kuten aiemminkin olen blogissa tuonut esille, hyaluronihappo on elimistössä luonnostaan esiintyvä aineosa, ja koska ikääntymisen myötä sen pitoisuus vähenee, iho veltostuu, rypistyy ja menettää täyteläisyyttään. Siksi hyaluronihapon tankkaaminen ihoon on pelkästään hyvästä. En kuitenkaan tällä tarkoita sitä, että neulat ja pistoshoidot tekisivät iholle hyvää. Niiden kanssa jokainen tekee ratkaisun itse.

Mielenkiinnolla odotan, millaisia tuloksia tuotteen pidempiaikainen käyttö tuo, sillä jo yhden viikon aktiivisen käytön aikana olen huomannut pientä eroa. Tuote on myös mielestäni suhteellisen edullinen kuukauden kuurina, sillä sen suositushinta on noin 50 euroa. Jos sillä hintaa saa huuliin luonnollisesti täyteläisyyttä monia satoja euroja maksavien pistoshoitojen sijaan, todellakin aion tarttua tähän jatkossakin! Raporttia tottakai luvassa myös blogiin tuotteen pidempiaikaisen käytön jälkeen.

Fillerinasta voit lukea lisää suomenkielisiltä nettisivuilta. Fillerina 932 Lips and Mouth sekä muu tuotevalikoima on saatavilla apteekeista kautta maan, joiden listan löydät täältä


Oletko sinä koskaan miettinyt huulten täyttöä? Kokemuksia Fillerinasta?
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!