KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HARMONIA LIFE


Postaus sis. *mainoslinkkejä


Tiedätkö sinäkin sellaisen ihmisen, josta huokuu tietynlainen tyyneys? Joka ottaa asiat vastaan niin kuin ne elämässä tulevat, turhia stressaamatta ja murehtimatta. Vastoinkäymisistä huolimatta hänessä säilyy aina levollisuus ja rauha, koska hän tietää, että kaikki lopulta järjestyy. Ei ole mitään syytä stressata ja ahdistua, koska se ei auta asiaa. Rauhasta käsin ratkaistuna asiat selkiytyvät usein jopa nopeammin kuin alkuun uskoikaan. 

Voisinpa sanoa, että kuvailin juuri itseäni. Sen sijaan kuvailin enemmänkin ihanneminääni. Olen nimittäin elämäni aikana stressannut, huolehtinut ja murehtinut paljon. Stressi taas on tuonut mukanaan unettomuuden aivan liiankin monta kertaa, ja pidempään jatkunut unettomuus tietenkin väsyttää ja aiheuttaa jatkuvan aivosumun. Sen, jossa järki ei kulje ja mitään ei jaksa. 
Harmonia KSM66 - stressin lievittämiseen ja unen laadun parantamiseen


Alkuvuodesta teinkin pieniä muutoksia arkeeni, joista jokainen on tukenut toistaan. Elämästäni eivät ole hävinneet asiat, joista stressata, mutta suhtautumiseni niihin on muuttunut. Yksi isoimmista syistä siihen on uni - tai ehkä paremmin sanottuna unen laatu. Se on nimittäin huomattavasti parantunut. 

Siinä missä ennen kärsin nukahtamisvaikeuksista ja heräilin monta kertaa yössä, nykyään  nukun keskimäärin 7,5-8,5h putkeen ja herään virkeänä uuteen päivään - välillä jopa niin virkeänä, etten tunnista itseäni. En edelleenkään ole aamuisin sosiaalisella tuulella, mutta tunnen fyysisesti oloni virkeäksi ja olen tuotteliaimmillani myös töiden suhteen. Se, että aloitan työt kello 7.15 ei olisi koskaan ollut mahdollista entiselle minälleni, joka joutui keräämään kaiken tahdonvoimansa päästäkseen aamulla sängystä ylös. Uusi minä taas oikein odottaa aamuja ilman aivosumua.

Vaikka mikään pilleri ei yksinään toimi ratkaisuna ongelmiin, voi tarpeeksi laadukas ja puhdas ravintolisä - tai tässä tapauksessa yrtti - toimia huomattavan hyvänä tukena oikeaan suuntaan kulkiessa. Minulla suunta on ollut kohti parempaa stressinsietokykyä ja virkeämpää arkea. Sellaista, jossa pienet hetkittäiset vastoinkäymiset eivät aiheuta välitöntä stressiryöppyä, vaikuta yöuneen ja sitä myötä lisää ahdistusta. Haluan olla se ihminen, joka pystyy ottamaan vastaan sen, mitä elämä tuo tullessaan tyyneydestä ja rauhasta käsin. Se, joka ei kulje jatkuvassa aivosumussa ja tunne lähes päivittäin oloaan väsyneeksi, elähtäneeksi ja kulahtaneeksi. 

Ennen *Harmonia KSM66 -valmisteen käytön aloittamista, olin jonkin verran lukenut ashwagandhan stressiä lievittävistä ja mieltä tasapainottavista vaikutuksista. Yrtistä, joka tunnetaan Ayurvedan, tuhansia vuosia vanhan intialaisen lääketieteen kuningattarena. Ratkaisevia syitä, miksi valitsin kaikista ashwagandha-valmisteista juuri *Harmonia KSM66 -valmisteen käyttööni, oli muutamia:


KSM66 Ashwagandha-uute on

 • luonnonmukaisesti viljelty ja vastuullisesti tuotettu
 • kliinisesti tutkittu sen tehon ja turvallisuuden osalta (taustalla eniten tutkimuksia)
 • uutettu ayurvedan perinteen mukaisesti (valmistetaan Green Chemistry -menetelmällä eikä sen valmistuksessa käytetä liuottimia tai alkoholia)
 • laajimmin sertifioitu kasviuute (mm. uutteen tuotanto, viljely, puhdas alkuperä ja turvallisuus on sertifioitu)


Useasti palkittu tuote sisältää ainoastaan standardoitua ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta ja selluloosaa, josta kapselin kuori on tehty. Tämä on minulle tärkeää, sillä suosin tänä päivänä mahdollisimman luonnonmukaisia ravintolisiä enkä pistä suuhuni aivan mitä tahansa. 

Pidän myös erittäin positiivisena asiana sitä, että valmisteen on kehittänyt Intiassa toimiva perheyritys, Ixoreal, joka käyttää pääosan voitoistaan kotiseutunsa yhteisön kehittämiseen ja tasavertaisuuden edistämiseen. Valtaosa yrityksen työntekijöistä on vieläpä naisia! Yritys toimiikin kotiseudullaan tärkeänä paikallisen koulutuksen ja terveydenhuollon tukijana. Tällaisille yrityksille ja tuotteille suo siis erityisen mielellään menestyksen.

Uutteen kehittäjä Ixoreal vastaa myös koko uutteen tuotantoketjusta, sillä he omistavat esimerkiksi kasvia kasvattavat tilat, tuotantolaitoksen, tutkimuslaboratoriot ja huolehtivat itse myös jakelusta, ilman minkäänlaisia alihankkijoita. Näin pystytään varmistamaan, että uute on laadultaan parasta mahdollista. KSM66:n taustalla on myös laajin määrä kliinisiä tutkimuksia, jotka ovat satunnaistettuja, placebokontrolloituja kaksoissokkotutkimuksia sekä riippumattomissa tiedelehdissä julkaistuja. 

*Harmonia KSM66 ansaitsee minulta erityiskiitoksen myös siitä, että se ei mainosta itseään pikaratkaisuna ongelmiin, sillä kehon tasapainon palautumiseen menee aikaa. Vaikutuksen voi alkaa huomata aikaisintaan 2-4 viikon kuluttua valmisteen käytön aloittamisesta. ja toimintoja normalisoiva vaikutus vahvistuu ajan myötä. Valmistetta tulee siis käyttää useita viikkoja ja olla kärsivällinen. 

Toinen juttu, mihin kiinnitin heti huomiota, on se, että Harmonia KSM66:n käyttämät terveysväitteet ovat Euroopan elintarviketurvallisuusvirasto EFSA:n rekisteröimiä ja niiden taustalla ovat KSM66:n kliiniset tutkimukset. Ne eivät siis ole hatusta vedettyjä arvauksia tai tyhjiä lupauksia, vaan tutkitusti todistettuja satunnaistetuilla, placebo-kontrolloiduilla kaksoissokkotutkimuksilla, kuten aiemmin tuli jo mainittua. 

Valmisteen vaikutus on myös loppujen lopuksi kiteytettävissä yhteen ja ainoaan pääaiheeseen, eli stressiin ja stressihormoni kortisoliin, jota Harmonia KSM66 -valmiste pyrkii vähentämään normalisoidakseen ja harmonisoidakseen kehon toimintoja. Sillä kuten kaikki meistä tietävät, stressi tekee levottomaksi,  heikentää unta, lisää rasvan varastoitumista, huonontaa keskittymiskykyä ja väsyttää (ja nyt ollaan vasta listan alkupäässä).


KSM66 Ashwagandha -uutteella on siis seuraavia vaikutuksia kliinisiin tutkimuksiin perustuen:

 • Se auttaa lievittämään stressiä ja levottomuutta
 • Se auttaa edistämään rentoutumista, parantamaan unen laatua ja edistämään emotionaalista tasapainoa
 • Se auttaa vähentämään ja normalisoimaan kortisolin tuotantoa
 • Se auttaa edistämään muistin toimintaa ja oppimista (mm. päättelykykyä)
 • Se auttaa edistämään keskittymiskykyä
 • Se auttaa tasapainottamaan PMS-oireita ja vähentämään vaihdevuosioireita
 • Se auttaa lisäämään ja vahvistamaan lihasmassaa miehillä
 • Se auttaa parantamaan urheilusuoritusta ja vahvistamaan lihaskestävyyttä
 • Se auttaa hillitsemään stressiin liittyvää ruoanhimoa


Itselläni yli 8 viikon päivittäinen käyttö (1 kapseli aamulla ja 1 illalla) on näkynyt siten, että nukahdan nopeammin ja unen laatu on parempaa. Herään virkeämpänä ja siten myös jaksan arjessa paremmin. Yleisesti myös energiatasossa tuntuu pientä nousua, ja se kuuluisa aivosumu, josta alussa jo mainitsin, on kadonnut. Vireystilani on siis parantunut ja siedän myös stressiä paremmin, vaikka tokikaan en täysin stressitön ihminen vieläkään ole - ja tuskin tulen koskaan olemaankaan. 

Positiivisten vaikutusten suma on kuitenkin ollut niin suuri, että aion ehdottomasti jatkaa valmisteen käyttöä jatkossakin. Jo pelkästään siksi, että minusta on ihanaa olla nykyään aamuihminen ja herätä virkeämpänä uuteen päivään! 


Harmonia KSM66 -valmisteesta voit lukea lisää Harmonian nettisivuilta, josta löydät vieläkin laajemmin tietoa esimerkiksi tutkimuksista ja tutkimustuloksista. Tuote on saatavilla terveyskaupoista, tavarataloista sekä verkkokaupoista. Esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalosta 120 kapselin purkin saa tilattua *edulliseen hintaan täältä.

Onko kokemuksia Harmonia KSM66-valmisteesta?  Kärsitkö stressistä vai kuulutko heihin, joista huokuu tyyneys?
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!