KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC
*POSTAUS SIS. MAINOSLINKKEJÄ


Luonnonkosmetiikan herkkukauppana tunnettu House of Organic avasi tällä viikolla uudistuneen verkkokauppansa. Samalla starttasivat myös suosituiksi nousseet luonnonkosmetiikkapäivät, jotka ovat käynnissä vielä sunnuntaihin saakka. Tarjouspäivät ovat loistava hetki kurkata omiin kaappeihin ja katsoa, tarvitseeko jotain täydennystä. Itse pidän kaikenlaisia tarjouksia aina myös hyvänä tilaisuutena lähteä kokeilemaan jotain uutta, joka on saattanut kutkuttaa jo pidemmän aikaa, mutta jota ei normaalihinnalla raaski sokkona lähteä testaamaan. 
Sain House of Organicilta yhteistyömme merkeissä pyynnön vinkata omista suosikeistani, ja tällä kertaa päätin pitkän tarjouslistan sijaan keskittyä yhden brändin tuotteisiin, joka on viime aikoina tuonut kirjaimellisesti väriä oman purkkiarmeijani sekaan: BYBI Beauty. Tästä englantilaisesta, mukavan edullisesta luonnonkosmetiikkasarjasta kirjoitin ensi kertaa jo vuoden 2017 lopulla, vaikka se ei tuolloin vielä House of Organicin valikoimassa ollutkaan. Silloin sarjan valikoma oli paljon suppeampi, ja tässäkin postauksessa näkyvistä tuotteista kaksi on sarjan uutuuksia. Toinen uutuuksista on pirteään, keltaiseen lasipulloon pakattu Swipe Clean -puhdistusöljy, joka lupaa hoitaa, heleyttää ja puhdistaa iholta meikin ja lian tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Tuon toteutuneen lupauksen myötä tähän vahvasti tykästyinkin, sillä tämä on yksi niistä harvoista puhdistusöljyistä, joka lähtee iholta helposti ilman lisävälineitä, sillä kasvoliinaa tai -sientä ei välttämättä tarvitse.
Swipe Clean -puhdistusöljy pohjautuu seesamiöljyyn. Toisena ja kolmantena raaka-ainelistassa vaikuttavat greipin siemenöljy sekä jojobaöljy, joka muistuttaa ihon omaa talia. Jojobaöljy on itse asiassa myös öljy, joka käy hyvin rasvoittuvallekin iholle. Swipe Cleanin koostumus onkin sellainen, että siinä on huomioitu niin herkkäihoiset kuin epäpuhtauksista kärsivät. Tämä puhdistusöljy sopii siis kaikenlaisille ihotyypeille. Silmämeikki irtoaa turhia hankaamatta, ja öljy emulgoituu iholta muutenkin helposti, kun sormenpäihin lisää vähän vettä ja hieroo öljyä hetken aikaa iholla ennen kasvojen huuhtelemista. Tämä sisältää muuten papaijan ansiosta myös entsyymejä, minkä vuoksi Swipe Clean on samalla myös kirkastava valinta, joka nimensä mukaisesti pyyhkäisee kasvot puhtaaksi. Normaalihinta tuotteelle on 29,90 euroa, mutta tuote on lauantain tarjouksessa tasan 20 eurolla! Swipe Cleanin löydät House of Organicilta täältä.

BYBI:n uutukaiset boosterit tulivat myös hiljattain valikoimaan ja ne ovatkin olleet tuotteita, jotka on viety käsistä heti ilmestyttyään. Yhtenä syynä on varmasti myös hinta, sillä nämä superboosterit maksavat normaalistikin vain 17,90 euroa! Se on älyttömän edullinen hinta tehokkaasta öljyseerumista. Moni meistä tietää, miten paljon A-vitamiinin eli retinolin vaikutuksia ihonhoidossa on korostettu kautta aikain, ja Bakuchiol onkin luonnollinen A-vitamiinin lähde. Siitä siis seerumin nimi.

Bakuchiolista saa erityisesti väsähtänyt iho kunnolla boostia, sillä luonnollisen A-vitamiinin lähteenä boosteri lisää ihon nuorekkuutta ja sileyttä sekä häivyttää väsymyksen merkkejä kauas pois, sinne mistä ovat tulleetkin. Voisin siirtää tämän samalta istumalta "yhden yön ihme" -kategoriaan, sillä tämä todellakin saa ihon näyttämään aamulla uskomattoman levänneeltä ja hyvältä. Pidemmällä käytöllä tämä vasta iholle tehokas onkin, sillä bakuchiolilla on tutkittu olevan täysin samat vaikutukset ihoon kuin tavanomaisella retinolilla eli se stimuloi kollageenin tuotantoa, mikä taas parantaa ihon kimmoisuutta ja joustavuutta. Siinä missä A-vitamiinin "sivuvaikutuksiin" kuuluu ihon hilseily, kuivuus, ärsyyntyminen ja valoherkkyys, bakuchiol ei tuo mukanaan noita - ainoastaan ne hyvät puolet. Tuote toimii parhaiten, kun sitä levittää iltaisin iholle pari tippaa heti kasvoveden jälkeen. Muita tuotteita tämän kanssa ei tarvita eikä suositellakaan käyttämään. 

Ja hinta? Bakuchiol on tämän päivän eli perjantain ajan vain 12€! Kaikki kolme boosteria löytää täältä. Nämä ovat normaalihintaisinakin kaiken satsaamisen arvoisia - suosittelen etenkin tätä!
Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä sarjan monipuolisin tuote: Babe Balm, jota myydään kahdessa eri koossa, 30ml sekä 60ml. Tämä persikkasorbetiksikin kutsuttu tuote on monitoimivoide, joka tuo avun monissa tilanteissa. Sitä voi käyttää ihan perinteisenä ihon kosteuttajana, mutta myös korostustuotteena ja puhdistusaineena. Tällä saa esimerkiksi näppärästi rönsyilevät kulmat kuosiin tai poskipäille kivaa kuulautta. Myös kynsinauhoille tämä on pelastus - ja oikeastaan kaikille kuiville ihoalueille! Aineosissa loistaa erityisesti Q10, johon törmää etenkin anti-age-tuotteissa. Muita vaikuttavia aineita monitoimibalmissa ovat esimerkiksi sheavoi, monoi, hibiskus sekä hoitava, parantava kehäkukka. Löytyypä seasta häivähdys vaniljaakin! Tämä on juuri niitä tuotteita, jotka kulkevat kätevästi laukussa mukana ja toimivat monessa SOS-tilanteessa. Huulirasvanakin Babe Balm on aivan loistava! Isompi 60ml tuubi tulee sunnuntain tarjouksiin 22€ ja sen löytää täältä.

100% luonnollinen ja vegaaninen BYBI on ihanan värikäs tuulahdus kosmetiikkahyllyille, ja sisältö on edullisuudestaan huolimatta todella toimivaa. BYBI on ehdottomasti yksi hyvä esimerkki siitä, että pienemmällä panostuksellakin voi saada tehokasta luonnonkosmetiikkaa, vaikka aina välillä sitä sorrun mielessäni epäilemäänkin. Suosittelen siis lämpimästi tutustumaan tuotteisiin - normaalihintaisinaakaan ne eivät paljoa kukkaroa kevennä!

House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivät ovat huipputarjouksineen käynnissä sunnuntaille 19.5.2019 saakka. Jos aurinkovoiteille on tarve, kannattaa lukaista myös aiempi postaukseni aurinkovoiteista, sillä niistäkin näyttää osa olevan nyt tarjouksissa mukana! Algamariksen aurinkovoiteet löytää täältä

PSSTT! Nyt kannattaa olla tarkkana myös Instagramin puolella, sillä vielä tänään starttaa arvonta, jossa yksi onnekas seuraajista voittaa itselleen 50€ lahjakortin House of Organicille! 

Onko jollain teistä kokemusta BYBI:n tuotteista? Mikä näistä vaikuttaa kiinnostavimmalta tuotteelta? Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!