H-hetki lähestyy! Ensi perjantaina messukeskus täyttyy kaikesta ihanasta, kun kauneuteen, hyvinvointiin, muotiin ja terveyteen liittyvät tuotteet ja tarjoukset valtaavat järjettömän kokoiset hallit. Koska olen tänä vuonna mukana virallisena I love me -yhteistyöbloggaajana, aion olla mukana messuilla kaikki kolme päivää ja olen luvannut jakaa aktiivisesti vinkkejä messuihin liittyen, myös Instagramin puolella. Sainkin nyt idean listata kymmenkunta suosikkiosastoani, joita en messuilla missään nimessä voisi ohittaa! Näiden näytteilleasettajien osastoilla olen vieraillut joka vuosi ja heidän tuotteensa ovat jatkuvassa käytössäni. Osastot eivät ole listattuna paremmuusjärjestyksessä. 


NHS Oy / Lavera, Nurme - 7f100


Saksalainen luonnonkosmetiikkabrändi Lavera on jo varmasti monelle tuttu - ainakin nimeltä, jos ei muuten. Minulle sarja oli aikoinaan niitä ensimmäisiä, joka todisti, että luonnonmukaiset kosmetiikkatuotteet eivät automaattisesti aina tarkoita kitkeriltä ja yrttisiltä tuoksuvia tuotteita, vaan luonnollinenkin ihonhoito voi hurmata tuoksuillaan. Laveran tuotteet tuoksuvat ihanan makeahkoilta ja tuotteiden hinnatkaan eivät aiheuta huimauskohtausta. Messuilla Laveralla on vieläpä tarjouksessa kaikki tuotteet -40%, joten valtavaa tungosta on varmasti jälleen odotettavissa. Jos etsit toimivaa luonnonkosmetiikan shampoota ja hoitoainetta, suosittelen todellakin katsastamaan Gloss&Bounce -tuotteet, jotka ovat olleet mielestäni aivan loistavia! En ole mitään muita luonnonmukaisia hiustenhoitotuotteita onnistunut kuluttamaan tipalleen loppuun saakka, paitsi nuo kaksi. Aionkin ehdottomasti hankkia niitä messuilta lisää. Ostoskoriin kipuaa myös tämä minttuinen hammastahna, jota kahmin kevään Luonnonkaunis-messuillakin kaksin kappalein. Myös silmänympärysvoiteeseen olen koukuttunut, mutta uusin innostuksen aiheeni on kuitenkin yllä olevassa kuvassa oleva irtopuuteri, joka on osoittautunut luonnonkosmetiikan parhaaksi!


Natural Goods Company / Esse, Mádara, Sante, Mossa - 6e50


Natural Goods Companyn osastolla tapahtuu tänä vuonna todella paljon! Valtaisan luonnonkosmetiikkavalikoiman lisäksi osastolla on myös erityisen rautainen annos asiantuntijoita, kuten hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä, toimittaja/bloggaaja Noora Shingler ja luonnonkosmetiikan lähettiläs Katja Kokko, jotka ovat jakamassa timanttista tietoa ihonhoidosta, ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Luentolavalla puhutaan ihonhoidon tarpeista eri ikäisenä, annetaan vinkkejä kaamoskauden ruokavalintoihin ja tuotetärppejä sisäiseen ihonhoitoon. Nyt on hyvä mahdollisuus saada hyvää tietoa atooppisen ihon, akneihon tai rosacean hoidosta, mutta myös probioottisesta ihonhoidosta, sillä kuuluuhan Natural Goods Companyn brändeihin probioottinen ihonhoitosarja Esse, jonka palkitsin blogissani vuoden 2016 parhaana ihonhoitosarjana. Osastolla ilahduttaa myös suurelle osalle tuttu latvialainen Mádara, jolta löytyy yksi parhaista päivävoiteista. Unohtamatta tietenkään Santea, Mossaa tai uutta korealaista Whamisaa, jonka lippulaivatuote Organic Kelp Mask on 100% luonnollinen aito merilevänaamio. Hyvässä messutarjouksessa oleva naamio lupaa vähentää juonteita, poistaa turvotusta, supistaa ihohuokosia sekä kirkastaa ihon sävyä. Ja jos korealainen ihonhoitofilosofia kiinnostaa syvemmin, Katja Kokko pitää aiheesta myös puolen tunnin mittaisen luennon jokaisena messupäivänä. Luentoaiheet ja -ajat voi katsoa täältä.


Naturellement Bio / Terre d'Oc, Florame, Karethic, Aloree - 7g110


Naturellementin osasto pursuaa luksusluonnonkosmetiikkaa Ranskasta. Esillä ovat mm. Terre d'Oc, Sabe Massonin ihanat parfyymipuikot, vartaloöljyllään minut lumonnut Karethic sekä Florame, jonka epäpuhtauksia torjuvista tuotteista kirjoitin blogissa hiljattain. Aivan ehdoton hankinta itselläni on uusi tuubi Puhdistavaa Savinaamiota, joka tarjoaa vau-vaikutuksia iholla vielä päivienkin päästä! Florame tulee itselleni olemaan Naturellementin osaston suurin houkutus, sillä purkit ja pullot ovat todella kauniita, eikä hintakaan ole korkea, vaikka luomuprosentit ovatkin huikeita. Jos etsit luonnonkosmetiikan anti-age-voidetta, joka silottaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti, suosittelen ehdottomasti tutustumaan Terre d'Ocin Kaktusviikunavoiteeseen, joka on todellista luonnonkosmetiikan aatelistoa! Voiteesta tekee poikkeuksellisen jo se, että ensimmäisenä raaka-aineena toimii Aloe vera eikä vesi, kuten useissa voiteissa. Sarjaan kuuluu myös rakastettu kaktusviikunaseerumi, joka on Naturellementin myydyin tuote. Itse haksahdin kaksikkoon jo vuonna 2014 ja totesin, että yhdessä tuotteet ovat äärimmäisen tehokas pari! 


TwistBe / BYBI, Apeiron, Lauren Brooke, Balm Balm - 7g100


Ihastuttavan TwistBe:n ideologiana on tarjota laadukkaita ja aidosti toimivia tuotteita luonnolliseen ihonhoitoon - ja fiksuun hintaan! Messuille TwistBe tuo Kampin kauniista putiikistaan kaikki bestseller-tuotteet kiinnostavimpien uutuuksien siivittämänä. Uusin tulokas TwistBe:llä on brittiläinen BYBI Beauty, jonka tuotteet sisältävät ainoastaan vaikuttavia ja erityisen tehokkaita kasviperäisiä raaka-aineita. Tuoksut, koostumukset ja pakkaukset on hiottu viimeisen päälle hurmaaviksi eikä niissäkään hinta päätä huimaa - varsinkaan messutarjouksissa! TwistBe on valikoinut tuotteensa hyvin tarkkaan eikä kelpuuta valikoimaansa mitä tahansa tuotteita, sillä he ovat tarkkoja tuotteiden luomupitoisuudesta ja siitä, että tuotteilla saa tuloksia. Konseptin ja liikkeen nimikin jo kertoo, että tarjolla on aidosti vaikuttavaa ihonhoitoa: The Way It's Supposed To Be = TwistBeOsastolta löytyy muuten myös täyden kympin tuotteeksi nimittämäni Apeironin Puhdistusmaito, joka on niin huippu, että jos pitäisi napata osastolta vain yksi tuote, minulla se olisi juuri tuo Apeiron! TwistBe:n koko valikoimaan voi tutustua ennalta myös verkkokaupassa. TwistBe:n perustajanaiset ovat kehittäneet myös Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennuksen, joka tarjoaa monipuolisia, mutta yksinkertaisia vinkkejä laadukkaan, tehokkaan ja hyvän hintaisen kosmetiikan valitsemiseen, jotta ihosta voi pitää huolta parhaimmalla mahdollisella tavalla. Messuilla valmennus on saatavilla vain kolmen päivän ajan superhintaan 49€ (norm. 127 euroa).



Dr. Hauschka / Itu Biodyn Oy - 7g118


Saksalainen luonnonkosmetiikkabrändi ei varmasti juurikaan esittelyjä kaipaa! Minulle Hauschkan tuotteet ovat vuosien varrella nousseet yhdeksi luotettavimmista, minkä on varmasti huomannut myös moni blogiani pidempään seurannut, sillä Hauschka on ollut esillä blogissani kymmeniä kertoja. Toissavuonna pidin sarjan tiimoilta myös teemaviikon, jonka aikana esittelin useampia sarjan tuotteita. Hauschkan ihonhoitotuotteet perustuvat tarkkaan valittuihin biodynaamisesti viljeltyihin luomulaatuisiin rohtokasveihin, jotka tukevat ihon kykyä uusiutua ja hoitaa itseään. Jopa sarjan meikkituotteet ovat äärimmäisen hoitavia! Olen vuosien varrella turvautunut Hauschkaan useasti, kun iho on alkanut temppuilemaan ja tähän saakka Hauschka on pelastanut aina. Omia suosikkejani ovat sarjan silmänympärysvoide ja savinaamio, joka on erityisen tehokas mustapäiden hävittämisessä! Hauschkan kosteusvoide pääsi myös TOP5 parhaiden voiteiden listaukseeni, sillä se toimii erinomaisesti meikin alla. Eikä nyt unohdeta kulttimaineessa olevaa Puhdistusvoidetta, sillä Hauschkan koko puhdistusrituaali on ainakin itselläni ollut joka kerta tuloksia tuova ja siksi suosittelun arvoinen!


Flow Cosmetics / 7k111


Jos etsii maailman parhaita vartalonkuorintoja, kannattaa suunnata kotimaisen Flow kosmetiikan osastolle - pehmeämpää ihoa saa nimittäin hakea! Flow'n tuotteet valmistetaan Hyvinkäällä Flow'n omassa pientehtaassa ja toiminta on läpinäkyvää, kotimaista työtä kunnioittavaa ja eettistä. Koska tuotteet ovat aitoa luonnonkosmetiikkaa, niitä ei tietenkään testata eläinkokein ja ne ovat myös ympäristöystävällisiä. Flow'n valikoimassa on runsaasti öljypohjaisia tuotteita, joissa luomupitoisuus voidaan viedä korkeimmalle tasolle. Nimeän kaksi tuotetta, jotka ehdottomasti kannattaa Flow'n osastolta katsastaa: Vartalonkuorinnat ja ihanaakin ihanampi Flow'n Mustikkaputsari, jonka pariksi suosittelen Flow'n Ruusuvettä. Toimivat yhdessä puhdistusparina kuin unelma!


House Of Organic / Everyday Minerals, Avril Organic, Evolve - 7f120


House of Organic tarjoaa myös runsain mitoin luonnonkosmetiikkaa ja vieläpä edullista sellaista! Osastolla tulee olemaan meikkaus- ja esittelypisteet, joissa pääsee testaamaan sopivia sävyjä iholleen vaikkapa Avril Organic-sarjasta, jonka huippuedullisista, mutta laadukkaista poskipunista kerroinkin jo vakuuttuneeni. Muita osastolla olevia sarjoja on muun muassa Everyday Minerals, jolta löytyy yksi parhaimmista mineraalimeikkipohjista. Myös vuoden kuumimmaksi kosmetiikkasarjaksi kutsutun Evolven itseruskettava onnistui ihastuttamaan kesällä, vaikka normaalisti en itseruskettavia juurikaan käytä tai niistä helposti innostu. Evolven lisäksi House of Organicin osastolla voi shoppailla tuotteita Lily Lolo-, Organic Shop- sekä Neal's Yard Remedies -sarjoilta, unohtamatta tietenkään kuuluisia Hurraw! -huulivoiteita, joista messuilla on jälleen supertarjous 3 kpl kympillä! 


Jolie Natura / Patyka, Absolution, Iroisie - 7g128


Jolien osasto oli viime vuoden I love me -messuilla yksi kauneimpia ja heidän valikoimansa pursuaa muutenkin toinen toistaan hurmaavampia luonnonkosmetiikan brändejä! Iroisielta löytyy maailman paras BB-voide, todellinen aamun pikapelastaja ja myös yksi parhaimmista päivävoiteista, joka on erityisesti rasvaisen ja sekaihon unelma, jos haluaa mattapinnan iholle. Voide supistaa ihohuokosia mukavasti ja toimii loistavasti meikin alla. Mitä Jolien muihin brändeihin tulee; Absolutionilta olen löytänyt kullanarvoisen käsivoiteen, hellävaraisemman kuorintavoiteen ja aivan ihanan meikkivoiteen. Patykaan olen alkanut tutustumaan paremmin vasta hiljattain, mutta innostus on vain kasvanut mitä enemmän olen tuotteita käyttänyt. Viime viikkoina käytössäni on ollut sarjan puhdistuspari, josta etenkin ihoa energisoiva Hamamelis-kasvovesi on osoittautunut aarteenomaiseksi! Piparminttu-uute tekee kasvovedestä todella raikkaan ja ärtynyttä ihoa rauhoittava vaikutus on nopeasti havaittavissa. Kasvovesi on täysin alkoholiton, mistä ropisee vielä plussat päälle. Itse odotan jo innolla, että pääsen messuilla tutustumaan Patykan muihin uutuuksiin lähemmin! 



Mirazin osastolta löytyy myös monia mielenkiintoisia sarjoja, joista itselleni aivan ehdoton ykkönen on australialainen, luomukukkasiin pohjautuva Zuii. Kuten jo aiemmin vinkkasin, sarjalta löytyy luonnonkosmetiikan paras meikkivoide, jota aion ostaa messuilta uuden pullollisen, sillä omani alkaa vedellä jo viimeisiään. Zuiilla on itse asiassa messutarjouksessa kaikki meikkipohjat vain 30€ ja tarjous koskee myös tuota meikkivoidetta! Myös virolainen luonnonkosmetiikkasarja Joik on itselläni tutustumislistalla, samoin Eco by Sonya, jolta löytyy vuoden jättimenestyjäksi tituleerattu itseruskettava kasvovesi Face Tan Water. Moni bloggaaja on hehkuttanut tuota itseruskettavaa kasvovettä maasta taivaisiin ja messuilla kasvovesi on saatavilla tarjoushintaan 29€ (norm. 42 euroa). 


Colosé Cosmetics / 6d8


Jos etsit helppoa ja nopeaa tapaa puhdistaa silmämeikit, kannattaa poiketa Colosén osastolla nappaamassa purkki silmämeikin poistolappuja kympin tarjoushintaan! Purkki sisältää 50kpl lappuja, jotka poistavat vedenkestävätkin meikit ilman hankaamista ja jälkipunoitusta. Laput ovat kuuluneet omiin luottotuotteisiini jo reilu viitisen vuotta, jolloin ensi kertaa tutustuin Coloséen työni kautta. Sveitsiläinen Colosé on selektiivisen tason laatukosmetiikkaa ja käytössä myös kauneushoitoloissa, mutta ei kuitenkaan hinnalla pilattu. Sarjasta löytyy myös deodorantti, jonka listasin TOP3 parhaiden joukkoon jo vuonna 2014. Deo on tälläkin hetkellä päivittäisessä käytössä ja takaa kokopäiväisen kestävän raikkauden eikä petä tukalissakaan tilanteissa! Kyseiseen deoon luottavat muuten myös äitini, siskoni ja pari ystävääni, joilla kaikilla on ollut vaikeuksia löytää "luotettavaa" deodoranttia. Deo Fleurie on myös messutarjouksessa tasan kympin! Colosén tuotteet ovat lähes kaikki vegaanisia.


ProCare / Lierac, Ecotools - 6b48


Lierac on yksi niistä harvoista apteekkisarjoista, joka on onnistunut vakuuttamaan minutkin, vaikka en normaalisti ole apteekkisarjoista juurikaan innostunut. Tänä vuonna ProCaren osastolla keskitytään Lieracin juuri lanseerattuihin uusiin puhdistustuotteisiin, jotka perustuvat uudenlaiseen, sekä ihon pintaan että syvempiin kerroksiin vaikuttavaan kaksoispuhdistusmenelmään. Äärimmäisen tehokkaaksi kuvailtu menetelmä on saanut inspiraationsa ionipuhdistuksesta ja perustuu siihen, että positiivisesti ja negatiivisesti varautunut mikromagneetti vetää puoleensa joka ainoan epäpuhtauden ihon eri kerroksista. Tuloksia on verrattu jopa ammattimaisiin ihonpuhdistusharjoihin, jotka poistavat likaa ja epäpuhtauksia huokosten sisältä! Uusia puhdistajia on kolme erilaista: emulsio, balsami ja vaahtoava voide, joista voi valikoida omaan makuunsa ja ihotyyppiinsä sopivimman. Näihin ihastuttaviin vaaleanpunaisiin uutuuksiin pääsee tutustumaan messuilla ja nappaamaan omansa hyvillä messutarjouksilla! Ecotoolsin siveltimet kannattaa myös katsastaa, jos kaipailee edullisia, mutta laadukkaita meikkisiveltimiä. Siveltimissä on synteettiset ja todella pehmeät harjakset, jotka sopivat myös vegaaneille. Varsiosa on tehty ekologisesta ja nopeasti uusiutuvasta bambusta. 


Yllä mainittujen lisäksi on toki myös muita osastoja, joissa tulen ehdottomasti poikkeamaan messuilla! Näistä vinkkaan instagramin ja facebookin puolella messujen aikana, joten käykäähän tykkäilemässä sielläkin, jos haluatte kuulla lisää messuvinkkejä ja pysyä muutenkin messuhumussa mukana. 


ARVONTAHÄLYTYS - Messulippuja jaossa FB:n puolella!

Beauty Highlightsin facebook-sivuilla on meneillään arvonta, jossa on jaossa jopa 14 messulippua I love me-messuille! Arvon siis 7 x 2 kpl lippupakettia kaikkien facebook-sivuista tykänneiden kesken. Jakamalla arvonnan facebookissa, tuplaa omat mahdollisuutensa voittaa arvonnassa. Arvonta siis facebookin puolella, jonne pääset tästä

Kuinka moni teistä on tulossa messuille? Mitkä näistä vinkeistä herättivät kiinnostuksen?









*Yhteistyössä Messukeskus.
Tuotteet pr-malleja. Sis. mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

  1. Kivoja tärppejä olet tänne kerännyt. Itse olen messuille tulossa sunnuntaina tyttäreni kanssa. Toivottavasti nähdään siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti törmätään! Ihanaa äiti-tytär-messupäivää teille! <3

      Poista
  2. Kiitos hyvistä luonnonkosmetiikkavinkeistä. Monta uutta merkkiä oli tässä. Joten kiinnostaa kaikki :) Jospa sitä innostuisi messuille ihastelemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että vinkeistä oli iloa! Varmasti messuilla riittää ihasteltavaa - ehkä jopa liikaakin! :D

      Poista
  3. Haha nää kaikki taisi olla munkin "aion mennä" -listalla :D Mäkin ajattelin ens viikolla postata oman listaukseni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, sittenhän me törmätään näillä osastoilla! :D

      Poista
  4. Olen juuri kirjoittamassa omaa postausta aiheesta, hauskaa käydä kurkkimassa mitä muissa blogeissa on nostettu esille :) Noilla osastoilla menee kyllä useampi tunti..! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näillä osastoilla ei riitä muutama minuutti, aivan liikaa kaikkea ihanaa! :D

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!