Siitä on jonkin aikaa, kun olen viimeksi kirjoitellut miesten tuotteista. Joku blogiani pidempään seurannut saattaa nyt miettiä etenkin viime kevään sinkkupostaukseni jälkeen, että nytkö olen löytänyt elämäni rakkauden. Vastaan, että parisuhteen kannalta tilanne on edelleen sama kuin muutama viikko sitten, jolloin esittelin uutuustuoksuja rakkauden äärellä. Olen yksin, mutta se tuntuu kerrankin hyvältä. Tällä hetkellä voisin jopa sanoa, etten kaipaa ketään sekoittamaan elämääni. Elämässä on niin paljon muita asioita, joista nautin tällä hetkellä aivan äärimmäisen paljon. 

Rakkauselämä kuitenkin sikseen, sillä I love me-messuihin on enää muutama päivä! Kuten messujen tunnuslausekin "Ole tärkeä itsellesi" viestittää, tästä tapahtumasta ei voi olla inspiroitumatta pitämään itsestään huolta ja kaikesta muusta, mikä liittyy kauneuteen, terveyteen tai hyvinvointiin - muotia unohtamatta. Ajattelin tällä kertaa lähestyä messuja miesten näkökulmasta. Sitä voisi nimittäin luulla, että kauneusmessujen tarjonta kohdistuu pelkästään naisiin tai yleensäkin meikkaamisesta ja kauneudenhoidosta kiinnostuneille. Tosiasiassa messuilla on kuitenkin kasapäin muutakin ja tänä vuonna miehet on huomioitu myös ihonhoidon osalta, sillä löytyypä miehille myös ihan omia ihonhoitolinjoja.


Jaoin pari päivää sitten täällä blogin puolella vinkit suosikkiosastoistani, joissa olen itse vieraillut joka vuosi ja joiden tuotteet ovat minulle tuttuja ja lähes päivittäisessä käytössä. Yksi brändeistä on sveitsiläinen Colosé, johon tutustuin reilu viisi vuotta sitten työni kautta. Selektiiviseen kosmetiikkaan verrattavissa oleva hoitolasarja on minulle melkeinpä läpikotaisin tuttu, mutta muistan alkuun ajatelleeni, että toivoin purkkien olevan hieman tyylikkäämmän näköiset. Colosélla oli kuitenkin periaatteena, että tuotepurkit ja pakkausmateriaali on kaikki kierrätykseen kelpaavaa ja ekologisuus meni lasituksien ja purkkien koristelun edelle. Viime aikoina sarja on kuitenkin alkanut uudistaa itseään ja lanseeraa aivan uusia tuotelinjoja, joissa on joko parannetut tai täysin uudenlaiset koostumukset. Uudistukselta voi odottaa paljon, sillä Colosén kemistinä toimii nykyään mies, joka on työskennellyt ja kehitellyt tuotekoostumuksia myös mm. Clarinsille.


Colosé esittelee messuilla aivan uuden miesten tuotelinjan, joka ainakin pakkauksien ulkonäön perusteella saa minulta täyden kympin. Hoen usein täällä blogissakin, miten yllättävän suuri vaikutus pakkauksellakin on kosmetiikan käyttökokemuksessa - ainakin siis itselleni. Toki kaikki me olemme erilaisia ja miehetkin ajattelevat asioista eri tavalla, mutta voisin kuvitella, että musta väri on sellainen, joka sopii jokaiselle miehelle. Joskus olen omassa työssäni kuullut paljon naisilta palautetta siitä, että tuotteen ulkoinen olemus ja väri vaikuttaa siihen, haluaako (tai suostuuko) heidän miehensä käyttämään sitä. Ja ymmärränkin hyvin, että joillekin miehille se on painava seikka. Colosé on viisaasti valinnut mustan ja luulisi, että näiden suhteen ei tule miehiltä vastalauseita, vaikka kaikille miehille ihon hoitaminen ei varmasti luontevinta olekaan. Mustilla purkeilla on kuitenkin varmasti helpompi lähteä totuttelemaan ja varsinkin kun sarja on sellainen, että se sopii myös herkimmällekin iholle, joka oireilee helposti. 


Miesten uuteen tuotelinjaan kuuluu kokonaisuudessaan 10 eri tuotetta: perinteisten tuotteiden, kuten Suihkugeelin, Deo Roll Onin, After Shave Balmin lisäksi sarjaan kuuluu Energisoiva Seerumi sekä Puhdistava Savinaamio. Kosteutustakaan ei ole unohdettu, sillä valinnanvaraa on Miesten kosteusemulsiosta, 24h-voiteeseen tai Shave & Care Balm 2in1 parranajo- ja hoitobalsamiin, jonka olen tässäkin postauksessa nostanut esille. Kyseessä on nimittäin hyvin riittoisa ja monikäyttöinen tuote, jota ei ole hinnalla pilattu, vaikka sarja varsin laadukas onkin. Balsamia levitetään iholle ennen parranajoa ja annetaan vaikuttaa hetken. Tuotetta ei tarvitse huuhdella iholta pois parranajon jälkeen, vaan sen voi taputella ihoon kevyesti ja antaa kuivua. Tuoksu kaikissa tuotteissa on lempeän metsäinen ja raikkaan miehekäs.


Miesten kosteusemulsio on yhtä riittoisa kooltaan kuin Shave & Care 2in1 -balsami eli jopa 150ml. Ero parranajobalsamiin on se, että kosteusemulsio imeytyy iholle hieman nopeammin ja sitä voi käyttää koko kasvoilla kosteusvoiteen tapaan. Testaillessani näitä kämmenselälle, iho jäi kyllä tavattoman pehmeäksi! Tuoksu on minusta myös todella koukuttava. En pidä liikaa päälle puskevista tuoksuista, mutta näissä tuoksua on juuri sopivasti.

Miesten tuotelinjaan kuuluu myös ihoa kuorivat partalaput, joissa on detox-ominaisuuksia. Laput sisältävät mm. Chlorella-uutetta ja salisyylihappoa. Niiden lisäksi kiinnostavimmat tuotteet ovat ehdottomasti Puhdistava Savinaamio sekä Energisoiva Seerumi. Olen käyttänyt Colosén Savinaamiota jo vuosia ja Miesten Savinaamio on inci-listan perusteella lähes identtinen, muutamaa eri raaka-ainetta lukuunottamatta. Savinaamion puhdistava vaikutus on todellakin silmin havaittavissa jo kertakokeilun jälkeen! Mitä tulee Energisoivaan Seerumiin, on se varmasti jo koostumukseltaan monen miehen mieleen, sillä geelivoiteen yhdistelmä imeytyy ihoon jo levityshetkellä. Seerumi vilkastuttaa solujen uusiutumista sinkin, kuparin ja magnesiumin avulla, mentoli virkistää ihoa ja kofeiini laskee turvotusta. Plussaa on, että tätä voi käyttää myös silmänympärysiholle, mikä on sinänsä hyvä juttu, sillä olen omin silmin nähnyt, että miehet tuppaavat levittämään silmänympärysalueelle samoja voiteita kuin muuallekin kasvoille. Eikä siinä mitään, onhan ihonhoito varmasti stressittömämpää ja luontevampaa, kun voi käyttää yhden purkin sisältöä koko kasvoille! 

Colosé Cosmetics I love me -messuilla osastolla 6d8. Koko miesten tuotelinja huikealla messutarjouksella -30%. Normaalihinnat noin 19-45 euroa. Kaikki miesten tuotteet ovat parabeenittomia ja vegaanisia.

Onko Colosé teille tuttu? Mitä mieltä olette purkkien ulkoasusta, onko esimerkiksi värillä väliä? 

*Yhteistyössä Messukeskus ja Colosé Cosmetics.

8 kommenttia:

 1. Oo, uusi ulkoasu vaikuttaa nappisuoritukselta! Muhun ainakin iskee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin iskee muhunkin! Luulisi, että miehetkin "uskaltaa" näitä käyttää, siis hekin, joille ihonhoito ei tunnu niin luontevalta ja arkipäiväiseltä :)

   Poista
 2. Nuo tuotteet näyttävät kyllä hyviltä. Harmi vaan, että en saa miestäni millään käyttämään tämäntyyppisiä tuotteita :p Kasvorasvaa hän käyttää, jos iho on todella kuiva, muu on hänen mielestään turhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään osa kommenteista eksyy aina roskapostin joukkoon, nyt vasta huomasin kommenttisi...

   Mutta niin, tuohan on hyvä, että edes kasvovoidetta käyttää :) Sehän on parempi kuin ei mitään. Ehkä jossain vaiheessa saat "ujutettua" käyttöön myös jotain muuta, eihän sitä koskaan tiedä ;)

   Poista
 3. Mahtavaa että kauneus blogissa käsitellään myös miesten sarjoja ja asiaa pitäisi muutenkin tuoda enemmän esille. Tunnen esimerkiksi harvoja miehiä, jotka panostavat ihonhoitoon. Olen täysin samaa mieltä että purkkien ulkonäöllä on paljon merkitystä. Itse ainakin mietin kauniiden purkkien kohdalla, että kuinka ihanalta se näyttäisi kylpyhuoneessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! :) Tosi kiva kuulla, että miesten tuotteistakin luetaan mielellään. Ja joo, esimerkiksi käsisaippuoissa katson tosi tarkkaan myös purkin ulkonäköä, kun tiedän sen tulevan esille :D Peilikaapissa olevien purkkien suhteen kyse on kuitenkin vaan siitä, että käytän kaunista purkkia paremmalla mielellä :D Vaikea selittää, mutta jotenkin se purkin ulkonäkö vaan vaikuttaa siihen "kokonaiselämykseen".

   Poista
 4. Hyvältä näyttää uudet pakkaukset. Sinun kauttasi Colose onkin tullut tutuksi.
  Mukavaa keskiviikkoa sinulle Mia ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olen saanut tutustuttaa sut Coloséen! Toivottavasti törmätään messuilla, Outi! <3

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!