KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – HYVÄN OLON AITTA 


Vuoden alussa mediassa toistuu sama supina. Vaikka maa on peittynyt sankkaan lumikerrokseen ja kesä tuntuu kaukaisemmalta kuin koskaan, otsikot kirkuvat isoin kirjaimin vinkkejä vartalon kiinteyttämiseen, kuten "Näin kiinteytät kroppasi kesäksi" tai "5 vinkkiä kevyempään oloon". Tunnen tukalan olon kropassani ja klikkailen otsikoita kiinnostuneena.

Vaikka olen peräänkuuluttanut jo pitkään armollisuutta ja lempeyttä omaa kehoa kohtaan, olen koko elämäni taistellut sen kuuluisan "itsensä hyväksymisen" kanssa. On helpompi nähdä toisissa kaikki se kauneus ja todeta "Olet upea sellaisena kuin olet" astumatta itse peilin eteen ja suuntaamalla nuo sanat itselle. Etenkin, kun viimeisen 10 vuoden aikana painoa on tullut kymmeniä kiloja lisää ja keho on on muuttunut silminnähden siitä mitä se oli. 


Vartaloa muokkaavat laitehoidot avuksi kehon kiinteyttämisessä


En ole koskaan ollut mikään urheiluhullu sanan varsinaisessa merkityksessä. Löysin liikunnan ilon vasta aikuisiällä, ja oikeastaan vasta yli kolmekymppisenä siitä tuli vakituinen osa arkeani. Koronavuosina löysin itseni pitkiltä kävely- ja juoksulenkeiltä, jotka helpottivat ahdistusta ja stressiä. Nuoruusvuosien jalkapallo- ja kamppailulajikokeilut vaihtuivat aikuisiällä joogaan ja nopeatempoisiin HIIT-treeneihin. Pakkopullasta muodostui hyvänolon hormonien lähde, vaikka luulin aina, että kaltaiseni luova, musikaalinen ja taiteellinen ihminen ei voisi olla urheilullinen. Lapsena se oli harrastusten osalta "joko tai". Totuus oli se, että minun piti löytää vain oma tapani liikkua ja nauttia siitä.

Kukaan meistä ei voi sanoa toiselle millaisessa kehossa on hyvä olla. Jos kuitenkin oloaan ei tunne omassa kropassaan kotoisaksi, on asialle usein tehtävissä jotain. Vaikka liikunta ja ruokavalio ovat ensisijaisia keinoja kiinteyttää kehoa, polttaa rasvaa ja muokata vartaloa, voi vartalon laitehoidoista olla suuri apu paikallisten rasvakertymien hajottamisessa ja kiinteytyksen kohdistamisessa tietylle alueelle. Tässä postauksessa keskitymme kahteen suosittuun laitehoitoon: EMS-lihasaktivaattoriin sekä Lipolaseriin.EMS-lihasaktivaattori vahvistaa lihaksia, polttaa rasvaa ja muokkaa vartaloa


Kun kuulin ensimmäistä kertaa EMS-lihasaktivaattorista, kiinnostukseni heräsi sillä sekunnilla. Markkinoiden suosituimpana ja tehokkaimpana laitteena tunnettu EMS (Electric Muscle Stimulation) lupailee pyöreitä pakaroita ja tiukkaa vatsaa ilman kirurgin veitsen alle asettumista. Laitteella on hoidettu maailmanlaajuisesti esimerkiksi synntysten jälkeisten vatsalihasten erkaantumista ja heikentyneitä lantionpohjan lihaksia. Syvien vatsalihasten vahvistamisen ansiosta tuo EMS apua myös selkä- ja lonkkakipuihin.

Mutta mistä laitteessa on todellisuudessa kyse? 
Miten EMS toimii ja onko vartalon laitehoito kivulias?


EMS-lihasaktivaattoriin asetutaan 30 minuutiksi kerrallaan. Tuona aikana hoito aktivoi lihaksia noin 20 000-30 000 vahvan impulssin eli supistuksen verran. Siihen vaaditaan aikamoinen määrä vatsalihastreeniä, jos treenin tekisi itsenäisesti. EMS kuitenkin tekee työn puolestasi, ja laitteen käyttäjälle jää tehtäväksi maata paikoillaan ilman puhelinta tai muita laitteita. Voiko helpompaa ollakaan?

Kävin omakustanteisesti testaamassa hoitoa idyllisessä Iittalassa sijaitsevassa Hyvän Olon Aitassa jo viime kesän lopulla, kun laite tuli heidän hoitovalikoimaansa. Jo ensimmäisellä hoitokerralla totesin, etteivät pienet supistukset tuntuneet kivuliailta, vaan muistuttivat enemmänkin "sähköistä nipistelyä". Jokainen EMS-laitteen antama impulssi saa lihaksen supistumaan, ja kahdesta ohjelmasta voi valita joko pelkästään lihasten lisäämiseen tarkoitetun tai samanaikaisesti myös rasvaa hajottavan.

Innostuin tästä kivuttomasta menetelmästä lihasten vahvistamisessa ja rasvanpoltossa sen verran suuresti, että toteutimme Hyvän Olon Aitan kanssa yhteistyössä sarjahoidon, jossa pääsin tutustumaan laitteen tehoon pidemmässä käytössä. Ja voin sanoa: EMS todellakin toimii!

Vaikka syksyn aikana sairastelin paljon ja treenit jäivät siitä syystä huomattavasti vähemmälle, EMS:n ansiosta vatsalihakseni ovat vahvistuneet näkyvästi. Sanoinkin Anulle, että jos olisin vielä hoidoissa käymisen lisäksi kiinnittänyt huomiota ruokavalioon ja treenannut säännöllisesti, olisivat tulokset varmasti olleet entistä huikeammat. Hoidon avulla sain vatsalihakset taas enemmän näkyviin ja itsenäiset vatsalihastreenit ovat sujuneet huomattavasti tehokkaammin. Ei siis ihme, että laitetta käytetään myös lihaskunnon palautumisen tueksi esimerkiksi leikkausten, vammojen ja synnytyksen jälkeen – se nimittäin todellakin vahvistaa lihasvoimaa ja samalla kiinteyttää hoitoaluetta. 

Kaiken lisäksi Hyvän Olon Aitta tarjoaa EMS-hoidon todella asiakasystävälliseen hintaan, joten paikan päälle kannattaa matkata kauempaakin kuin Hämeenlinnasta tai lähiseudulta! Katso hoidon lisätiedot ja hinta täältä.
Lipolaser – tehokas vartalon laitehoito, joka poistaa rasvaa kehosta


EMS-lihasaktivaattorin lisäksi Lipolaser on kliinisin tutkimuksin (ja myös huikein asiakaskokemuksin) todistettu toimivaksi tavaksi kiinteytyä ja poistaa rasvaa halutuilta vartalon alueilta. Suurella osalla jo jo yksi käynti poistaa 2-4cm hoitoalueelta, ja itsellänikin lähti ensimmäisellä kerralla (kesän lopulla) heti pari senttiä vatsan ympäriltä. Sittemmin tulin kuitenkin sairastelun ja stressin myötä syöneeksi sentit takaisin, mutta koska tiedän laitteen toimivan, aion käydä hoidoissa myös tänä keväänä muutaman kerran. Olen vakaasti aikonut häätää tukalan ja turvonneen olon lopullisesti, jotta voin nauttia tulevasta kesästä ilman epämukavaa oloa omassa kropassani.

Miten Lipolaser siis toimii?
Lipolaseria verrataan laitehoitona jopa rasvaimuun – näin se toimii


Lipolaser on yksi niistä veitsettömistä vartalon laitehoidoista, joka on EMS:n ohella nostanut suosiotaan viime vuosina. Se toimii rasvan poistoon, selluliittiin ja kehon muokkaukseen. Toisin kuin EMS, se ei tunnu iholla lempeää lämpöä lukuunottamatta miltään – ei edes nipistelynä. 

Lipolaserin teho perustuu matalataajuiseen laserenergiaan, joka saa aikaan kemiallisen reaktion rasvasolussa. Se aiheuttaa sen, että solu rikkoutuu vapaaksi rasvahapoksi ja poistuu sitten aineenvaihdunnan kautta pois kehosta. Kaiken lisäksi rasvahappojen vapautuminen on ihan samanlaista kuin itse liikkuisit. Näin ollen laitteen aiheuttama reaktio ei ole millään tapaa epäluonnollinen tai vahingoita mitään rasvasolun ympärillä olevia rakenteita, kuten ihoa, verisuonia tai ääreishermoja. Voit siis maata "kapuloiden" alla rauhallisin mielin.

Syy, miksi Lipolaseria on verrattu jopa rasvaimuun on se, että ultraäänikuvista on todettu rasvasolujen vähentyneen jopa 30% heti yhden hoidon jälkeen. Hajotetut rasvasolut eivät tule takaisin, mutta toki jos suuntaat hoidon jälkeen heti pizzalle, rasvaa kertyy uutta. Tämän vuoksi esimerkiksi itselläni sairastelun ja stressin täyteinen syksy verotti sitä parasta tulosta, jonka olisin saanut, jos olisin liikkunut normaaliin tapaan ja syönyt tietoisemmin. Aion kuitenkin jatkaa käyntejä keväällä Hyvän Olon Aitassa, sillä kuten sanoin, etenkin EMS teki minuun suuren vaikutuksen! 

Hyvän Olon Aitan sivuilta ja Instagramista voit myös katsoa huikeita tuloksia, mitä asiakkaat ovat saaneet vain muutaman hoitokerran jälkeen. Saman voit saada sinäkin testaamalla hoitoa itse!
Hyvän Olon Aitta on vaativiin laitehoitoihin erikoistunut kauneushoitola 


Iittala tunnetaan nimensä mukaisesti suomalaisesta lasimuotoilusta ja kerää runsaasti käsityön ystäviä vierailulle vuoden ympäri, etenkin kesäisin. Pääkaupunkiseudulta Iittalaan matkaa reilussa tunnissa ja Tampereelta puolessa tunnissa. Hämeenlinnan keskustasta matka taittuu vain vartissa. Miksi halusin kokeilla näitä vartalon laitehoitoja juuri Iittalan Hyvän Olon Aitassa?

Olemme tehneet Hyvän Olon Aitan omistajan, Erikoiskosmetologi Anun kanssa yhteistyötä jo vuoden verran. He tuovat yksinoikeudella maahan esimerkiksi Bee Venom-tuotesarjaa, johon ihastuin viime keväänä. Jo tuolloin kerroin, miten mehiläismyrkyn vaikutuksia ihonhoidossa verrataan jopa luonnon botoxiin.

Koska Hyvän Olon Aitta on erikoistunut nimenomaan kasvojen ja vartalon vaativampiin laitehoitoihin, uskalsin lähteä testaamaan hoitoja juuri heillä – enkä ole katunut! Pitkän linjan ammattilaisena ja laitehoitojen kouluttajanakin Anu todella tietää mitä tekee ja laitteiden turvallisuuteen voi luottaa, sillä kaikki Hyvän Olon Aitan käyttämät laitteet ovat kotimaisen tukun turvallisuustestaamia. Lisäksi Hyvän Olon Aitta tekee jatkuvaa yhteistyötä Suomen johtavan kauneusalan tukun kanssa.

Lipolaser-hoidon ajaksi saat veloituksetta jalkaan Lymfabootsit, jotka tehostavat kuona-aineiden liikkeellelähtöä entisestään! Kumpikaan hoidoista, Lipolaser tai EMS-lihasaktivaattori, ei vaadi minkäänlaista toipumisaikaa, vaan voit jatkaa arkisia askareita hoitojen jälkeen kuin ennenkin. EMS tosin saa vatsalihakset tuntumaan päivän tai pari siltä, että "treeniä on tehty"!


Mikäli siis hoidot kiinnostavat ja haluat testata niitä edullisesti, 
Hyvän Olon Aitassa olet hyvissä käsissä!


Lue lisää täältä ja varaa aikasi tästä


1 kommentti:

  1. Olen miettinyt vatsan alueen ems hoitoa, mutta suurin mutta on ehkä hoidon hintavuudessa. Treenaan aktiivisesti ,minulla on erittäin hyvä lihaskunto mutta vatsan alueeseen kaipaan lisä boostia. Minulla on ollut myös paha vatsalihasten erkauma, joka tosin kuntoutettu fysioterapialla vaikka tosin entisellään ei vatsa ole neljän raskauden jälkeen. Kovin vähän löytyy kokemuksia hoidosta, joten olisiko sulla jotain kommentteja vielä aiheeseen, menevätkö rahat hukkaan?

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!