KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HYVÄN OLON AITTA 


Olen se, joka etsii ihonhoidossa jatkuvasti tehokkaampia tuotteita. Metsästän väsymättä, sillä uuden kokeileminen on aina yhtä jännittävää. Tiedän myös, että sinnikkyys palkitaan. Vaikka matkan varrelle sattuu mitäänsanomattomia mutkia ja karumpia kokeiluita, kontrasti tuotteiden välillä luo kuitenkin kultakehykset niiden tuotteiden ympärille, jotka onnistuvat tekemään vaikutuksen. Ne kääntävät suupielet hymyyn, kuten Bee Venom -tuotteet.


Wild Ferns Bee Venom - mehiläismyrkkyä iholle 


Mehiläismyrkyn vapaaehtoinen sively iholle saattaa kuulostaa hurjalta puuhalta. Käyttäjäkuntaan tunnustautuvat kuitenkin kuuluvansa Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow ja Kylie Minogue, jotka suorastaan vannovat mehiläismyrkyn voimaan ihonhoidossa. Kaikkein huomiota herättävin nimi listalla on silti Kate Middleton. Jos nimittäin Herttuatar Catherine luottaa 40-vuotiaana mehiläismyrkyn voimaan pitääkseen ihonsa kiinteänä ja nuorekkaana, miksen minä luottaisi?Mehiläismyrkkyä verrataan ihonhoidossa tehokkuudeltaan botoxiin 


Manuka-hunajan ihoa parantavista vaikutuksista on puhuttu jo pitkään. Etenkin aknen ja arpien hoidossa se on osoittanut olevansa antibakteerisena ja tulehdusta ehkäisevänä ainutlaatuinen. Manuka-hunajaa sisältävät tuotteet ovatkin loistovalinta monenlaisten iho-ongelmien hoitoon. 

Bee Venom eli mehiläismyrkky on kuitenkin toinen juttu. Pienenä määränä se laukaisee ihossa reaktion, joka saa ihon stimuloimaan kollageenin ja elastisten aineiden tuotantoa. Mehiläismyrkky on raaka-aineena niin tehokas, että sitä verrataan jopa luonnon omaan botoxiin. Ei siis ihme, että Herttuatar Catherinekin on muiden julkisuudesta tuttujen ohella kelpuuttanut Bee Venom -tuotteet osaksi ihonhoitorutiinejaan jo vuosia sitten. 

Voisi luulla, että tunnettujen tähtien hullaantuneet kommentit mehiläismyrkystä anti-age-ihonhoidon kuningattarena olisivat saaneet markkinat pursuamaan Bee Venom -tuotteita joka lähtöön. Näin ei kuitenkaan ole. Vaikka kuhina mehiläismyrkyn ympärillä alkoi mediassa jo 7 vuotta sitten, Bee Venomia sisältäviä tuotteita on markkinoilla edelleen hyvin valikoidusti. Kaikki mehiläismyrkky ei myöskään ole automaattisesti laadultaan ja eettisyydeltään samalla viivalla. Erot ovat selkeitä, kuten kosmetiikan raaka-aineiden kohdalla yleensäkin.

Uudesta-Seelannista lähtöisin oleva Wild Ferns on Bee Venom -tuotteillaan ympäristövastuullinen, luonnollinen ja eettinen valinta. Tuotteet kohoavat luonnomukaisuudessaan jopa 99% ja niissä käytetty VENZ™ on sertifioitua Uuden-Seelannin aitoa mehiläismyrkkyä, jonka keräämisessä käytetään patentoitua menetelmää. VENZ™ -mehiläismyrkky on siis turvallista, tehokasta ja puhdasta, mutta mikä parasta, se kerätään täysin mehiläisiä vahingoittamatta


Bee Venom -tuotteet Suomesta saa yksinoikeudella Hyvän Olon Aitasta 


Kiinnostuin mehiläismyrkyn vaikutuksista ihonhoidossa alkusyksystä, kun uppouduin sen vaikutuksiin korealaiseen kosmetiikkaan liittyvän yhteistyön merkeissä. Sarjassa oli seerumi, joka hyödynsi pienen määrän mehiläismyrkkyä ja tulin tutkineeksi sen hyötyjä ihonhoidossa. Löytämäni tieto syvensi mielenkiintoani entisestään, kun huomasin jopa Kate Middletonin vannovan mehiläismyrkyn vaikutuksiin ihonhoidossaan. Lähdin etsimään sarjaa, joka hyödyntäisi mehiläismyrkkyä ja lopulta löysin Wild Fernsin Bee Venom -tuotesarjan

Suomessa Wild Ferns -tuotesarjaa maahantuo yksinoikeudella Hyvän Olon Aitta, joka on erikoistunut vaativampiin laitehoitoihin ja ekologisiin kauneuspalveluihin. Ihon asiantuntijana hoitolassa toimii SKY-erikoiskosmetologi Anu Talus, joka on halunnut valita hoitolaansa Wild Ferns -tuotesarjan juuri sen tuloksellisuuden vuoksi. Bee Venom -tuotteet ovat erinomaisia tukemaan tuloksekkaita laitehoitoja ja toimivat myös sellaisenaan tuoden näkyvää lisäboostia ihonhoitoon. Tuotteiden luonnonmukaisuus on 96-99%.

Mehiläismyrkkyä sisältävä Bee Venom -silmänympärysvoide ja muita suosikkeja 


Minulla on korkea rima kosmetiikan suhteen, jota käytän. Sillä ei ole mitään tekemistä hinnan kanssa eli tuotteen ei tarvitse olla kallis, mutta sen täytyy ajaa asiansa. Erityisesti silmänympärysvoiteiden suhteen saatan nopeasti hylätä purkin ja siirtyä seuraavaan, jos voide ei tunnu tekevän mitään tai levity sulavasti. 

30+ iholle suunnatun Bee Venom -sarjan silmänympärysvoide oli kuitenkin yksi niistä tuotteista, johon tarraudun yhä tiukemmin kiinni, mitä enemmän tuotetta käytän. Koostumus on juuri sopivan täyteläinen olematta raskas ja sulautuu silmänympärysiholle kuin unelma silottaen pienet juonteet välittömästi. Pidemmällä aikavälillä sy-voiteelta uskaltaa odottaa entistä tehokkaampia tuloksia, sillä mehiläismyrkky käynnistää ihon oman korjausprosessin tehostamalla kollageenin ja elastiinin tuotantoa merkittävästi. Voide on loistava myös turvotukseen ja tummille silmänalusille.

Silmänympärysihoa energisoiva Bee Venom Eye Creme on jo pelkästään sisältämänsä mehiläismyrkyn ansiosta ainutlaatuinen. Sen teho ei kuitenkaan nojaudu pelkästään siihen, sillä huomattavaa lisäarvoa tuotteelle tuo sen sisältämät Manuka-hunaja sekä Aloe, kamomilla, ruusunmarjaöljy sekä A-, E- ja C-vitamiini. Lisäksi INCI-listasta voi bongata Royal Jellyn eli kuningatarhyytelön, jota on tituleerattu jopa maailman huikeimmaksi superfoodiksi. 

Huomionarvoista on myös, että silmänympärysvoide on tuplakokoa normaaliin verrattuna eli 30ml!

Bee Venom Face Mask tuo ihoon täyteläisyyttä ja antaa kohotusta kasvoille


Royal Jelly on työmehiläisten erittämää ainetta, jolla toukkia ravitaan niiden ensimmäisten päivien ajan. Erityisen siitä tekee se, että ainoastaan kuningatarmehiläinen saa nauttia sitä koko elinkaarensa. Juuri tämän yksipuolisen ruokavalion vuoksi mehiläisen sanotaan muuttuvan kuningattareksi, elävän pidempään ja kasvavan suuremmaksi kuin työmehiläiset. Royal Jelly siis ravinnerikkaudeltaan aivan omaa luokkaansa, sillä se pursuaa hivenaineita, entsyymejä ja vitamiineja sekä antibakteerisia aineosia. 

Silmänympärysvoiteen ohella myös Bee Venom Face Mask sisältää Royal Jellyä. Ihastuttavan viehkeältä tuoksuva naamio on pakattu supertehokkailla, 99% luonnollisilla raaka-aineilla, joihin ravinnerikkaan kuningatarhyytelön, stimuloivan mehiläismyrkyn ja parantavan Manuka-hunajan ohella kuuluu manteliöljy, vihreä tee, avokado, E-vitamiini, sheavoi sekä mentoli. Näistä jälkimmäinen tuo kasvoille sopivan raikkaan viilennyksen. Pintakuivalla iholla mentoli saattaa hieman hetkellisesti kihelmöidä, mikä on normaalia.

20 minuutin vaikutusajan jälkeen kasvoja kelpaa katsoa peilistä ja suupielet nousevat vääjäämättäkin hymyyn. Iho on sanalla sanoen plumped, jolla englanniksi kuvaillaan usein täyteläistävää vaikutusta. Kosteuttava naamio onkin omiaan anti-age-tehoja kaipaavalle iholle, kun haluat kasvoillesi kohotusta ja uudistusta.

Tilaa Bee Venom -tuotteet Hyvän Olon Aitasta ja koe mehiläismyrkyn teho! 


Bee Venom -tuotelinjan kasvonaamio ja silmänympärysvoide raivasivat tiensä pysyväksi osaksi ihonhoitorutiinejani. Näiden lisäksi olen käyttänyt yövoidetta, joka on aktivoinut ihon korjausprosessia myös yöaikaan, jolloin iho muutenkin uudistuu tehokkaimmin. Täytyy sanoa, että erityisesti naamion osalta olisin valmis maksamaan tuotteesta paljon isommassa purkissa, sillä iho imaisee tuotteen innolla ja lopputulos on joka euron arvoinen. 

Uskallan myös tässä kohtaa ojentaa pokaalin vuoden parhaasta huulivoiteesta Bee Venom Lip Plumper -huulivoiteelle, joka on hurmasi raaka-aineillaan ja riittoisuudellaan. Sulava koostumus tuoksuu huulilla makean manteliselta ja tuo täyteläisyyttä juuri sopivasti. 20 euroa tuntuu edulliselta siihen nähden, miten kauan purkki kestää arjessa, vaikka sitä kuinka sivelisi huulille useamman kerran päivässä. Etenkin, kun sheavoin, mehiläismyrkyn ja Manuka-hunajan lisäksi raaka-ainekomboa on rikastettu hydrolysoidulla kollageenilla! Tällä pitää siis taatusti huulistaan hyvää huolta.

Tulevaisuudessa testaan mielenkiinnolla vielä seerumin sekä päivävoiteen. Myös käsivoide vaikuttaa erittäin ylelliseltä ja erinomaiselta talveksi. Kokonaisuudessaan Bee Venom -tuotelinja on siis todella mielenkiintoinen tapaus ja haluan ehdottomasti jatkossakin hyödyntää mehiläismyrkyn huikeita vaikutuksia ihoni hoidossa. Mehiläisten tuottamaa Bee Venomia ei turhaan verrata luonnon botoxiin!Wild Ferns Bee Venom -tuotteet ovat Cruelty Free, sillä VENZ™ -mehiläismyrkky kerätään mehiläisiä vahingoittamatta ja on iholle turvallista ja puhdasta. Tuotteet ovat 96-99% luonnollisia eivätkä ne sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai silikoneja. Tuotteita ei testata eläinkokein. 

HUOM! Älä käytä tuotteita, mikäli olet allerginen mehiläisen pistoille. 2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia, jään selaamaan tuota verkkokauppaa. Uskon mehiläismyrkyn voimaan koska ystäväni tekee itse hunajaa, ja häneltä sain propolista pikku pullon. Jos on flunssa tulossa niin olen ottanut sitä ja flunssa/kurkkukipu väistyy! Toimii siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi tervetuloa nettikauppaan www.hunajaaiholle.fi sekä myymäläm/hoitolaan www.hyvanolonaitta.fi. Olen itse mehiläishoitajan tytär ja ilo kuulla että olet löytänyt huikean propoliksen! Nettikaupastamme löytyy myös itsevalmistamani Propolisvoide. T:Anu Talus SKY-Erikoiskosmetologi Hyvän Olon Aitta

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!