KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – TERRANOVA 


Sisältää mainoslinkin* 

Kauneusrintamalla kohistaan jatkuvasti. Siinä missä painopiste meikissä on siirtynyt salaperäisistä smokey eye-silmistä kauniin kuulaaseen ihoon, ovat kasvoöljyt nousseet ihonhoidossa korkeimmalle korokkeelle itsevarmoina voittajina. Hienovaraisesti huomiota herättäen ne ovat saaneet yhä suuremman joukon sivuuttamaan seerumit ja voiteet – vaihtamaan parempaan. Pulloon, joka pursuaa ravinteita ja tekee jopa talven kuivattamasta ihosta samettisen pehmeän. Sellainen on myös vuoden paras kasvoöljy: Terranova Serum 768 Skin Oil


Terranova Serum 768 Skin Oil – paras kasvoöljy vuonna 2023 


Testaan työni puolesta vuosittain läjäpäin uusia tuotteita. Se on tehnyt seulasta entistä tarkemman sen suhteen, mikä tuote todella ansaitsee päästä blogin valokeilaan. Suitsutusta ei saa mikä tahansa tuote, ja tarvittaessa pystyn pitämään itseni hyvinkin asianmukaisena arvosteluissa. Ei liikaa hehkutusta, ei liikaa kauniita sanoja – paitsi jos tuote sen todella ansaitsee.

Mikä sitten tekee Terranovan öljyseerumista erityisen?
Kuten kosmetiikkatuotteissa yleensäkin, on ulkoasua tärkeämpää sisältö: se miltä tuote tuntuu iholta ja mitä se sisältää. Kauneinkin purkki joutaa välittömästi kiertoon, jos sisältö on "sekundaa" ja tuntuma iholla ikävä. Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi toimimattoman kosmetiikan parissa ja iho ansaitsee vain parasta!

Kun luottoravintolisäbrändeihini kuuluva Terranova toi viime syksynä valikoimaansa ensimmäisen kauneustuotteensa, sai se nimen Serum 768. Vaikka tuotteen nimi ei anna riittävän selkeää lupausta lumoavasta sisällöstä, tekee raaka-ainelista jo ensikättelyssä vaikuttuneeksi. Siksi olin jo syyskuussa täysin myyty.


Ensiluokkaiset raaka-aineet ja samettisen pehmeä iho


Terranovan Serum 768 johdattaa käyttäjänsä ihonhoidon ylelliseen satamaan, vaikka hinta ei hivo pilviä. Kohtuuhinnasta kiittelevät etenkin he, jotka haluavat hoitaa ihoa huolella ja vain parhailla raaka-aineilla, mutta eivät halua maksaa kosmetiikasta maltaita. 

Jokaisella 16 luomulaatuisella luonnonöljyllä on tuotteessa oma tehtävänsä. Nestemäisenä kultana tunnettu arganöljy on loistovalinta siinä, että se soveltuu kaikille ihotyypeille, niin kuivasta aknen kanssa kamppailevalle. Ruusunmarjaöljy vaalentaa pigmenttiläiskiä ja silottaa ryppyjä huomioiden myös ruusufinnin, couperosan sekä atoopikon haasteet. Anti-inflammatorisista vaikutuksistaan tunnettu hampunsiemenöljy puolestaan rauhoittaa iholla tulehdusta. Lisäksi sillä on täydellinen rasvahappokoostumus ihoa ajatellen.
Ensiluokkaisten raaka-aineiden joukkoon kuuluu myös macadamiaöljy, joka on erityisesti kuivan, kypsän ja jopa halkeilevan ihon suosikki. Talvikautena sen vaikutuksen ottaa moni entistä suuremmalla ilolla vastaan, ja Terranovan öljyseerumissa se kantaa kortensa kekoon yhtenä 16:sta luomuöljystä. Miten macadamiöljy sitten erottuu muista luonnonöljyistä?

Ikääntyvä iho rakastaa palmitoleiini-nimistä rasvahappoa. Harvat luonnonöljyt kuitenkin sisältävät sitä. Tässä kohtaa macadamiaöljy nousee palkintokorokkeella korkeammalle, sillä se tuo juuri kyseisen rasvahapon hyödyt iholle, mikä saa ihoärsytyksen laantumaan ja ihon rauhoittumaan.

Manteliöljyn, granaattiomenansiemenöljyn, helokkiöljyn, kehäkukkauutteen ja monen muun syväravitsevan öljyn lisäksi on koostumukseen sulautettu myös arnikkia; kasvia, jonka löytää Keski-Euroopan kukkuloilta ja vuoristoista. Arnikki stimuloi verenkiertoa ja samalla vähentää tulehdusta, minkä vuoksi sitä käytetään paljon akneen taipuvaisen ihon hoidossa. Toisaalta myös hiuspohja rakastaa verenkiertoa elvyttävää vaikutusta ja arnikkiuutetta voi löytää jopa hammastahnasta, sillä se rauhoittaa ärsyyntyneitä ikeniä (lähde: Cosmile Europe). Serum 768 -kasvoöljyn sisältö on siis todellakin monipuolinen ja ottaa huomioon monenlaisen ihon tarpeet.

Ylellinen Serum 768 tasapainottaa myös mieltä ja on ansaitusti vuoden paras kasvoöljy


Rakastan kosmetiikkatuotteissa sitä, kun tuotteen vaikutus on kokonaisvaltaisempi. Tämän päivän tekniikan täyteinen maailma pursuaa jatkuvia ärsykkeitä sieltä täältä, joten näin erityisherkän näkökulmasta ei käy kieltäminen, etteikö päivän aikana pienet paussit tule tarpeeseen. Hengitys sisään ja ulos pysäyttää taas nykyhetken äärelle.

Hajuaisti on ihmisen vanhin aisti ja tuoksuilla on valtava vaikutus tunteisiin. Siksi niitä on käytetty jo tuhansien vuosien ajan kehon ja mielen hoitamiseen. Tuoksut voivat tarvittaessa rentouttaa ja tyynnyttää, laskea ahdistusta tai vaikka parantaa keskittymiskykyä.

Terranovan Serum 768 huomioi myös mielen, sillä huolella valittu koostumus on viimeistelty patsuliöljyllä sekä Frankinsensiöljyllä, joista jälkimmäinen tasapainottaa ja rauhoittaa mieltä sekä lievittää stressiä. Frankinsensin tuoksuvivahde on lempeän metsäinen, mutta mieto. Ihonhoidon näkökulmasta Frankinsensiöljyä arvostaa etenkin kuiva ja ikääntyvä iho, koska öljy silottaa esimerkiksi arpia ja syvempiäkin ryppyjä. 

Toisaalta patsuliöljy kirkastaa mieltä, ja kiinalaisessa lääketieteessä sitä on paljon hyödynnetty yrttinä esimerkiksi päänsärkyyn tai nuhakuumeeseen. Ihonhoidossa se tuo kimmoisuutta ja hoitaa tulehduksia.

Kaiken kaikkiaan Terranovan Serum 768 ansaitsee paikkansa vuoden kasvoöljynä, sillä se todella on kokonaisvaltaisesti hemmotteleva ja koostumukseltaan huikean huoliteltu luomulaatuisten luonnonöljyjen osalta. Parasta on kuitenkin se, että öljyseerumi saa ihon tuntumaan niin samettisen pehmeältä, että ihoa tekisi mieli silitellä itsekin. Silkkisyytensä ansiosta tämä kasvoöljy sopiikin loistavasti jokaiseen päivään!


Tutustu vuoden parhaaseen kasvoöljyyn ja nappaa omasi Terranovan omasta verkkokaupasta.

Kasvoöljyn löydät myös *Jolien verkkokaupasta!


Tuote on luonnonkosmetiikkaa, luomusertifioitu ja vegaaninen.

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!