KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - PURODORÉ 


Luksusluonnonkosmetiikka on yksi niistä asioista, joka saa sydämeni erityisesti sykkimään. Se nostaa päivän ihonhoitorituaalit uudelle tasolle, pieneksi hemmotteluhetkeksi, joka muistuttaa, että ihonhoito voi olla muutakin kuin pelkästään rutiinilla suoritettua rasvan levitystä. 


Purodoré - kotimaista luksusluonnonkosmetiikkaa ja fermentoitua kultaa


Tämän päivän kosmetiikkaviidakossa tarvitaan muutakin onnenkantamoista. Luonnonkosmetiikkaa on markkinoilla pilvin pimein, joten raivatakseen tiensä kuluttajien suosioon, täytyy brändiltä löytyä selkeästi "oma juttu". Se syy, miksi juuri kyseisen sarjan tuotteisiin kannattaa tarttua. 

Kotimainen Purodoré hyödyntää kaikissa tuotteissaan ihka aitoa kultaa. Tuota ylellistä aineosaa, jota on käytetty terveyden hoitoon jo tuhansien vuosien ajan ja johon Kleopatrankin uskotaan aikoinaan turvautuneen nuorekkuutensa säilyttämiseksi. Mutta mikä tekee kullasta anti-age-aineosana niin ihmeellisen?


Kotimaisen Purodorén valikoimasta löytyy mm. kultaa sisältävä kiinteyttävä Ceramide Gold Firming Eye Cream silmänympärysvoide.Kulta antaa iholle elinvoimaa ja tuo ihoon täyteläisyyttä


Kun iho alkaa ikääntyä, siitä alkaa ensimmäisenä kadota täyteläisyys ja elinvoimaisuus. Siksi ikuisen innostuksen ihonhoidossa herättävät juuri ne tuotteet, jotka onnistuvat täyteläistämään ihoa ja palauttamaan sille sen nuoruuden hehkun, jota Kleopatrakin kultamaskilla nukkuessaan vaali. Hyvä uutinen onkin, että kullan vaikutus ihonhoidossa perustuu juurikin näihin kahteen toiveeseen: täyteläisyyttä ja elinvoimaa.


Ihon puhdistamisessa kullan vaikutuksista pääsee nauttimaan Purodorén Golden Milk Cleanserin sekä Smoothing Silk Tonerin avulla. 
Saatat ajatella, miten iho reagoi kultaan. Pelko siitä, että kulta ärsyttäisi esimerkiksi herkkää ihoa on kuitenkin luultavasti turha: kulta on puhdas luonnon mineraali ja ihonhoitotuotteissa käytettynä se on mahdollisimman puhdasta. Lisäksi se on vieläpä anti-inflammatorinen eli tulehdusta vähentävä. Näin ollen kulta aiheuttaa hyvin harvoin minkäänlaista ihoärsytystä herkimmällekään iholle ja siitä saattaa jopa olla merkittävää hyötyä myös tulehtuneen akneihon rauhoittamisessa. Tämän tiedon nojalla uskalsin itsekin lähteä kokeilemaan Purodorén tuotteita epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholleni, joka on käynyt viime vuosina läpi melkoisen hormonimyrskyn lopetettuani e-pillerit pari vuotta sitten. 

Elinvoimaisuutta lisäävän ja täyteläistävän vaikutuksen lisäksi kulta on ihonhoidossa mainio myös ihoa kirkastavan ominaisuutensa vuoksi. Ikääntyessä iho saattaa helposti menettää hehkunsa ja muuttua jopa elottoman ja harmahtavan väriseksi. Anti-age-aineosana kulta on nimensä mukaisesti "kultaa", sillä se auttaa kirkastamaan ihoa ja palauttamaan sille sen terveen värisävyn. 


Purodorén ylellinen Revitalising Day & Night Cold Cream sulautuu päivisin saumattomasti meikin alle ja toimii myös korjaavana yövoiteena. Purodoré-ihonhoitotuotteet sisältävät fermentoitua kultaa ja poikkeuksellisen määrän aktiiviaineita 


Purodorén käyttämä kulta on Reilun Kaupan kultaa, joka hankintaan pienyrittäjiltä. Kulta tulee Suomen Lapista ja osaksi Alaskasta. Erityisen Purodorén tuotteista tekee myös se, että kulta on fermentoitua. Tämä tehostaa tuotteiden vaikutusta entisestään, sillä fermentointi pilkkoo kosmetiikan raaka-aineiden molekyylikoostumuksen erittäin hyvin imeytyvään muotoon, minkä ansiosta raaka-aineet pääsevät tehokkaammin vaikuttamaan ihossa. 

Vaikka jo pelkästään fermentoidun kullan käyttö kosmetiikassa saa odottamaan huikeita tuloksia, Purodoré ei nojaa pelkästään kullan antamiin anti-age-vaikutuksiin: raaka-aineiden joukosta löytää myös muun muassa shampanjauutteen sisältämää hedelmähappoyhdistettä, ihoa korjaavaa kallisarvoista tryffeliuutetta ja monia muita tarkkaan valittuja luonnonmukaisia aktiiviaineita, jotka saavat innostumaan ihonhoidosta aivan uudella tapaa.


Airless -pakkausmenetelmän ansiosta Purodorén Gold Reviving Serumia on helppo annostella juuri oikea määrä.Purodoré Gold Renewing Serum vakuuttaa tehokkuudellaan


Sarjaan kuuluu yhteensä 5 tuotetta. Kasvojen puhdistuksesta vastaa Golden Milk Cleanser puhdistusmaito, joka poistaa meikin ärsyttämättä silmiä tai silmänympärysihoa. Kultaisen puhdistusmaidon parina toimii Smoothing Silk Toner kasvovesi, joka raaka-aineidensa puolesta saa pitämään pullosta entistä tiukemmin kiinni: kultaa, silkkiä, shampanjauutetta, ruusua ja tryffeliä. Kasvovesi pohjautuu luomu ruusuveteen, ja Purodoré käyttää kaikissa tuotteissaan palkittua Multilan lähdevettä, jonka oikeanlainen pH-arvo tekee siitä erittäin ihoystävällisen. 

Jos minulta kysytään, Purodorén todellinen jalokivi on sarjan Gold Renewing Serum. Juuri sopivan lempeästi vaaleanpunaisilta ruusuilta ja pioneilta tuoksuva seerumi on ylellisyyttä alusta alkaen. Fermentoidun kullan lisäksi aktiiviaineissa vakuuttaa Purodorén hyödyntämä Hexapeptide-11, jonka on todettu tehostavan ihon luontaista kykyä tuottaa kollageenia. Toisin sanoen se antaa iholle sen tarvitsemaa napakkuutta ja kimmoisuutta. 

Purodoré Gold Renewing Serum sisältää myös liposomeja (Lecithin & Micrococcus Lysate), jotka muistuttavat hyvin paljon ihmiskehon omia soluja. Niiden ainutlaatuisten vaikutuksien puolesta puhuvat lukuisat tieteelliset tutkimukset, jotka osoittavat liposomien kohottavan ihon kosteuspitoisuutta ja kuljettavan ihon rakenteisiin korjaavia aineosia. Jälleen kerran tuotetta uskaltaa suositella myös epäpuhtaalle iholle, sillä liposomit ehkäisevät epäpuhtauksien muodostumista monityydyttymättömien rasvahappojen avulla. 


 Normaalisti tutustuessani uusiin luonnonkosmetiikan tuotteisiin, löydän aineosien joukosta yhden tai kaksi erityistä raaka-ainetta, jotka ovat niin sanottuja "tehoboostaajia". Purodorén kohdalla raaka-ainelista on kuitenkin kuin jalokivikauppa, jossa seuraavassa vitriinissä oleva kivi on aina toista kauniimpi. Raaka-aineista voisi puhua loputtomiin! Kapulakieltä karttavien onneksi INCI-lista on myös purettu osiin Purodorén nettisivuilla, jossa jokaikisen raaka-aineen tarkoitus ja vaikutus kerrotaan selkeällä suomenkielellä. Näin ollen myös sinun on helppo tietää, mitä ihollesi laitat.

Esimerkiksi Hydrolysed RNA ja Hydrolysed DNA saattaa kuulostaa heprealta, mutta Purodorén sivuilta selviää, että nämä nukleiinihapot auttavat lisäämään ihon kosteutta ja stimuloivat ihosolujen uudistumista. Niiden vaikutuksesta iho pääsee nauttimaan juuri Purodorén Gold Renewing Serumissa, joka on sarjan arvokkain tuote, mutta samalla se, jota itse ensimmäisenä suosittelisin. Tehokkuutensa lisäksi seerumin silkkimäisyys iholla on aivan omaa luokkaansa!

Seerumin parina toimii täydellisesti Purodorén uudistava ja korjaava kasvovoide, joka soveltuu käytettäväksi aikuisella iholla sekä päivä- että yövoiteena. Kaikkia Purodorén tuotteita yhdistää tietynlainen keveys ja notkeus, mikä tekee myös kasvovoiteesta ihanan samettisen meikin alla. Tuotteet eivät siis tunnu iholla paksuilta, vaikka tehokkaat raaka-aineet pitävät huolen hoitavuudesta. 

Ravitseva kultavoide sisältää myös Vigna aconitifolia -palkokasvin uutetta, joka on kasvilääketieteen luonnollinen vaihtoehto retinolille. Näin ollen voiteesta hyötyy erityisen hyvin juurikin aikuinen, ikääntyvä iho, sillä kastepapuna tunnettu luonnollinen A-vtaimiinijohdannainen energisoi väsynyttä ja sameaa iho häivyttämällä pigmenttimuutoksia ja antamalla kaiken sen, mitä retinolilta haetaan, mutta ilman retinolin haittavaikutuksia. Bakuchioliin (toinen luonnonmukainen vaihtoehto retinolille, josta olen aiemmin blogissa kirjoittanut) verrattuna kastepapu eroaa siten, että se on kliinisesti tutkittu ja testattu. 

Mikäli siis kaipaat ihonhoitoosi poikkeuksellisen tehokkaita tuotteita, jotka sisältävät aitoa, fermentoitua kultaa ja runsaasti muita ainutlaatuisia aktiiviaineita, suosittelen tutustumaan Purodorén kotimaisiin luksustuotteisiin! 


Alennuskoodi Purodoré-tuotteisiin - testaa ja totea tuotteiden teho!


Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua kotimaisen luksusluonnonkosmetiikkasarja Purodorén ainutlaatuisiin tuotteisiin hyödyntämällä alennuskoodia MIA35, jolla saat -35% kaikista tuotteista! 

Huikea alennuskoodi on voimassa vain 31.1.2022 saakka. 


Kaikki tuotteet löydät Purodorén verkkokaupasta:


Kaikki tuotteet ovat täyttä luonnonkosmetiikkaa ja myös vegaanisia (kasvovettä lukuunottamatta). 

Tuotteissa ei ole käytetty eteerisiä öljyjä.


Miltä Purodoré kuulostaa? Tekeekö mieli kokeilla kultaa ihonhoidossa?

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!