KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - AIMI KAUNEUS 


On asioita, joilla on poikkeuksellisen tyynnyttävä vaikutus ylivirittyneelle mielelle ja keholle. Sellaisia ovat muun muassa musiikki, meri ja erilaiset kauneushoidot. Yhtenä heinäkuun kauniina päivänä yhdistin nämä kaikki laittamalla korvanapit korvaan, hyppäämällä bussiin ja matkaamalla merelliseen Sipoonrantaan, josta löysin varsinaisen helmen: kauneushoitolan nimeltä Aimi


Aimi - sydämellinen kauneushoitola merellisessä Sipoonrannassa


Tiedän, että pääkaupunkiseudulla on olemassa hoitoloita, jotka onnistuvat vilkkaan keskustan tuntumassakin tarjoamaan täydellisen rentoutumisen ja sulkemaan liikenteen äänet hoitojen ajaksi. Tiedä sitten johtuuko se pohjalaisista juuristani, mutta minusta on ihanaa lähteä täysin päinvaistaiseen suuntaan Helsingin keskustasta. Kun siis muutama kuukausi sitten huomasin Sipoonrantaan ilmestyneen pienen kauneushoitolan, joka tarjoaa perinteistä ihonhoitoa upeassa miljöössä, halusin ehdottomasti käydä paikan päällä katsomassa onko Aimi yhtä ihastuttava kuin miltä se kuvien perusteella vaikutti.
Suomenlahden rannalla, Helsingin ja Sipoon rajalla oleva Sipoonranta saattaa ensialkuun kuulostaa sijainniltaan kaukaiselta, etenkin jos ei ole autoa käytössä. Matka taittui kuitenkin yllättävän nopeasti ja mukavasti julkisilla myös Vantaalta. Bussipysäkille jäädessä meren näkee jo kaukaa ja Aimiin kävelee vaivaiset 500 metriä suoraa tietä. Autolla paikan päälle pääsee vieläkin nopeammin ja parkkipaikkoja on tarjolla reilusti aivan Aimi kauneushoitolan kupeessa.


Kauneushoitola Aimin hoitovalikoimaan kuuluu kasvo-, jalka- ja vartalohoidot 


Kauneushoitola Aimissa vastassa on paikan omistaja ja hoitolan perustaja, erikoiskosmetologi Jenny, joka saa aurinkoisuudellaan Aimin vaaleat tilat tuntumaan entistä valoisammilta. Sisustuksessa näkyy vahvasti maanläheisyys, puupinnat ja suomalaisuus, johon törmää myös tuotehyllyillä: silmään osuu kotimaisen BTB13-sarjan tehokkaat ihonhoitotuotteet sekä Rimita Greenin deodorantit. Jalkojenhoitotuotteissa Aimi luottaa suomalaiseen Iloiset varpaat -sarjaan. Jo paikan tunnelmaa aistiessa tunnen tehneeni hyvän valinnan tullessani Aimiin.
Aimi huomioi herkkäihoiset ja tuoksuherkät - voit valita myös tuoksuttoman kasvohoidon


Jennylle oli alusta asti selvää, että hän haluaa huomioida hoidoissa erityisesti herkkäihoiset, joilla kynnys tulla kasvohoitoon saattaa usein olla korkeampi. Herkkäihoinen on tottunut siihen, että iho saattaa reagoida pienestäkin ja siksi moni herkästä ihosta kärsivä saattaa vältellä kasvohoitoon menoa, koska ei halua ottaa riskejä ihon reagoimisen suhteen.

Aimissa herkän ihon hoito on Jennylle sydämen asia. Kasvohoidosta kuuluu lähteä kotiin kauniin värisen ihon kanssa, joka tuntuu ja näyttää hyvältä. Tuoksuyliherkkyydet ja hajusteallergiat huomioiden Aimissa on mahdollisuus valita myös hajusteeton kasvohoito Dermaviduals-sarjan tuotteilla. Sain itsekin hoidon päätteeksi kotiin Dermaviduals-hoitovoiteen, joka on ollut iholla todella miellyttävä ja täysin erilainen aiempiin testaamiini voiteisiin verrattuna. 

Erikoiskoulutettu dermaviduals®-kosmetologi sekoittaa jokaisesta DMS Basiscreme-voiteesta täysin yksilöllisen heti hoidon jälkeen ihon senhetkiset tarpeet, kunnon ja vuodenajan huomioiden. Tämän jälkeen pumppupullo suljetaan ilmatiiviiksi. Dermaviduals-ihonhoitosarja sopii myös erittäin herkälle ja allergiselle iholle, sillä tuotteissa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita, vaan ainoastaan hyvin siedettyjä, fysiologisia aineosia. Säilöntäaineet, emulgaattorit, silikonit, mineraaliöljyt, väriaineet ja hajusteet on kaikki jätetty pois. 

Huolella tehtyä ihonpuhdistusta ja elvyttäviä erikoiskasvohoitoja 


Jos etsit paikkaa, jossa ihonpuhdistus tehdään erityisellä huolella ja ammattitaidolla, on Sipoonrannassa sijaitseva Aimi hyvä valinta. Aimissa luotetaan perinteiseen ihonhoitoon, mutta ihonpuhdistuksen voi halutessaan valita myös pitkällä hieronnalla. Näin ollen huolellisen mekaanisen ihonpuhdistuksen haluava ei joudu luopumaan hierontaosuudesta, vaan saa nauttia myös hoidon rentouttavasta puolesta, joka Jennyn osaavissa käsissä kieltämättä korostuu! 

Perinteisten kasvohoitojen lisäksi Aimissa tarjotaan myös aikuiselle iholle sopivia elvyttäviä erikoiskasvohoitoja, joihin kuuluu esimerkiksi Dual Injector kasvohoito. Itse testasin nimenomaan tämän hoidon, jossa yhdistyi radiofrekvenssi sekä neulaton mesoterapia. Iho näyttikin poikkeuksellisen hyvältä heti hoidosta lähdettyä ja vielä viikkoja sen jälkeen! 

Alkupuhdistuksen, happokuorinnan, kulmien muotoilun, seerumin sekä itse laitehoidon lisäksi hoitoon kuuluu erikoisnaamio ja voiteet sekä pitkä kasvohieronta, joka Aimin pumpulimaisen pehmeän hoitopedin huomassa vei syvään rentoutumisen tilaan. Myös decoltee ja hartiat hierottiin huolella ja juuri sopivalla voimakkuudella. Lopussa kasvot saivat myös spirulina-levänaamion, jonka alle seerumit ja öljyt jäivät vaikuttamaan. Pidin itse siitä, että naamio vain nostettiin iholta pois eikä sitä tarvinnut hangata iholla pyyhkeillä. Tässäkin on siis huomioitu herkkä iho, joka reagoi usein helposti hankaamisesta.


Kun siis etsit pääkaupunkiseudun tuntumasta viihtyisää ja sydämellistä kauneushoitolaa upealla ja rauhallisella sijainnilla, suuntaa ihastuttavaan Aimiin! 

Lähdin mieli ja keho levänneenä varmana siitä, että palaan Aimiin vielä uudestaan. 


Tutustu Sipoonrannassa sijaitsevan kauneushoitola Aimin hoitoihin täällä.2 kommenttia:

  1. Aidon tuntuista hoitoa iholle.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana paikka! Kävin kasvohoidossa, hyvin rentouttavaa.

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!