KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC 


Postaus sis. *mainoslinkkejä 


Tänään ne ovat startanneet: kevään odotetuimmat Luonnonkosmetiikkapäivät! Valtavasta valikoimastaan tunnettu *House of Organic pursuaa jälleen keskiviikosta sunnuntaille toinen toistaan herkullisempia tarjouksia - kaikki luonnonkosmetiikkaa tottakai. Mutta mitkä tuotteet ovat tällä kertaa ne, joita kannattaa harkita tai kaapata välittömästi koriinsa?

Sain taas ilokseni olla mukana valitsemassa omia suosikkejani, joten tämä postaus on omistettu parhaille luonnonkosmetiikan löydöille. Kaikki tuotteista ovat tarjouksessa vain tietyn päivän ajan ja tuotteita on rajattu erä. Osan kanssa kannattaa siis olla nopea, jos mielii saada tuotteen edullisemmin!

Käyttämällä koodia YHDISTÄ saat ilmaiset postikulut kaikkiin tilauksiin ja tuotteet samassa paketissa.


Katsasta keskiviikkona nämä:


1. *Algamaris itseruskettavat kasvotipat - helppo ja luonnollinen rusketus kasvoille!

Luonnonkosmetiikan aurinkovoiteiden kuninkaalliseksi tituleeraamani Algamaris on juuri täydentänyt valikoimaansa näillä superhelpoilla itseruskettavilla tipoilla, joita voit käyttää minkä tahansa kasvovoiteen tai seerumin kanssa. Nokare voidetta kämmenelle ja pari tippaa tätä, niin johan on aamulla kaunis luonnollinen rusketus kasvoilla! Rusketuksen syvyyttä voi säädellä tippojen määrällä. Tuote on hoitava, hajusteeton ja sopii herkällekin iholle. 

Kurkkaa *tarjoushinta täältä ja nappaa itsellesi kokeiluun! 


2. *Feel Free Rose & Hibiscus Glowing Ampoule kasvoseerumi - luonnon botoxia kasvoille!

Kirjoitin muutama viikko sitten blogiin kattavan postauksen edullisesta luonnonkosmetiikkasarjasta nimeltä Feel Free. Sarjan yksi ehdottomista huipputuotteista on tämä anti-age-seerumi, joka sisältää luonnon omaa botoxia eli hibiscusta (=kiinanruusua). Seerumi antaa välittömästi ryppyjä silottavan vaikutuksen ja täysin luonnollisena ei suinkaan lamaannuta ihoa, kuten botox tekee. 

Nyt saat seerumin vain 10€, jos olet kyllin nopea! *Nappaa omasi täältä.






Tavoittele torstaina näitä: 


1. *All Tigers luomivärikynät - laadukas, pysyvä ja helppokäyttöinen luomivärikynä kesään!

Jos etsit oikeasti laadukkaita luonnonkosmetiikan meikkejä, jotka eivät tuota pettymystä, All Tigers on varma valinta! Sarjan huulikiillot, kynsilakat ja luomivärikynät ovat vakuuttaneet toinen toisensa perään kestävyydellään. Näillä luomivärikynillä saa kesäksi piristystä katseeseen joko rajauksen tai koko luomelle sipaistun värin muodossa! 

Valitse oma suosikkisi ihanista värivaihtoehdoista *täältä - nyt vain 11€!


2. *Fiini Kaura-Kamomilla hoitovesi - suomalaisen luonnonkosmetiikan suosikkeja!

Pohjanmaan lakeuksilta tuleva Fiini on ehtinyt ihastuttaa minut moneen kertaan. *Kaura-Kamomilla kasvovesi kuuluu ehdottomiin suosikkeihini ja iho rakastaa tätä vuoden ympäri. Se hellii ja rauhoittaa ihoa, oli ongelmana sitten epäpuhtaudet tai punakka ja ärtynyt iho. Erinomainen anti-age-kasvovesi, sillä tuote sisältää juonteita silottavaa hyaluronihappoa sekä kotimaista kauraa ja kamomillaa!

PS. Pullo on saatavilla myös kätevässä matkakoossa *täällä.


Torstain tuotesuositukset jatkuvat kuvan alla...





3. *Joik Organic Skin Perfecting BB Cream- kevyt ja kaunistava BB-voide kesään!

Kuumina kesäpäivinä keveys on valttia. Tämä ohut BB-voide levittyy iholle sulavasti ja jättää jälkeensä kevyen mattapinnan sipauksella luonnollista hehkua! Suursuosioon noussut BB-voide on ehdottomasti luonnonkosmetiikan parhaimmistoa ja kerännyt vankan käyttäjäkunnan ympärilleen. Itse käytän tätä monesti myös mineraalimeikkipohjan alla, kun kaipaan lisätasoitusta iholle. Voide on hajusteeton ja sitä on saatavilla kahta eri sävyä.

Nappaa kehuttu *BB-voide täältä ja hyödynnä tarjous, jolla säästät 10€!


4. *Luonkos Primal Multifunctional Forest Balm Metsämikrobivoide - monitoimivoide koko perheelle!

Öljypuhdistuskakkusillaan huomion vanginnut kotimainen Luonkos lanseerasi monikäyttöisen balmin viime vuoden lopulla, jota olen itse käyttänyt innokkaasti jo yhden purkin tyhjäksi. Tämä vedetön balmi on täydellinen niin huulille, kynsinauhoille, käsille kuin kantapäille - sinä päätät! Kaiken lisäksi voide vahvistaa luontoyhteyttä sisältämänsä metsämikrobiuutteen ansiosta.

Nappaa silkkinen monitoimivoide *täältä vain 20€!


5. *Famo Shampoopala Hanipöö - paras palashampoo kautta aikojen ja vielä kotimainen!

Epäluuloisille palashampoiden testaajille tiedoksi: On olemassa shampoopala, jolla pestyään voi saada unelmien kuohkeat ja kiiltävät hiukset! Kotimainen FAMO toi nimittäin viime kesänä markkinoille uutuutensa *Hanipöö-shampoopalan, joka tuo hiuksiin uskomatonta kiiltoa! Ero on niin huomattava, että olen saanut itsekin kyselyitä hiusten kiiltävyydestä useita kertoja. Tämä kotimainen palashampoo on siis best of all! 

Ps. Älä säikähdä yrttimäistä tuoksu - lopputulos on sitäkin upeampi!

Paras palashampoo tarjouksessa 15€ - *nappaa omasi täältä.






Poimi perjantaina nämä:


1. *Algamaris Sävyttävä Aurinkovoide kasvoille SPF30 - paras meikkipohja kuumaan kesäpäivään!

Algamariksen Sävyttävä Aurinkovoide on toiminut luottotuotteenani jo useamman vuoden. Kun kesähelteillä iho hikoilee ja kasvoilta tuntuu sulavan kaikki ylimääräinen, Algamariksen Sävyttävä aurinkovoide on ja pysyy! Se jättää iholle samettimaisen, pehmeästi blurratun pinnan antaen ihon silti hengittää. Olen saanut vuosien varrella paljon positiivista palautetta teiltä seuraajilta, jotka ovat tämän voiteen ottaneet käyttöön vinkkini myötä. Jos siis et ole vielä kokeillut, testaa ja ylläty! Tämä nimittäin on todellinen löytö.

Ole nopea ja nappaa omaksesi vain 16€ *täältä!


2. *BRUNS Products Hiustenkasvua edistävä hiusnaamio - paras hiusnaamio kautta aikojen!

Kerta toisensa jälkeen jaksan hehkuttaa ruotsalaisen BRUNS Productsin hiusnaamiota. Tämä jättipurkki kestää iäisyyden ja tekee kuivuuttaan kärsivistä hiuksistakin silkkisen sileät! Olen käyttänyt tätä FAMO:n Hanipöö-shampoopalan kanssa parina jo reilun vuoden verran ja nappaan tätä myös matkoille/mökille/tien päälle nokareen mukaan pienempään purkkiin, sillä naamio korvaa minulla hoitoaineen. Plussaa on, että tämä vauhdittaa hiustenkasvua ja auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä! Tuoksu on mintun ja limen vivahteinen.

Kaappaa kiiltoa tuova hiusnaamio edullisemmin *täältä!


3. *Dr. Bronner's 18in1 Nestesaippua - luomunestesaippua kodin pinnoille ja iholle! 

Dr. Bronner'sin piparmintun tuoksuinen luomu nestesaippua on hullun hyvä valinta monikäyttöisten tuotteiden metsästäjälle. Se nimittäin sopii tiskeille, pyykeille, moppaamiseen - jopa kasvoille, hiuksille ja eläinten turkin pesuun! Itse käytän tätä nestesaippuana wc:ssä (täytän pumppupullon) ja pesen wc-pöntön, lavuaarin ja koko kylpyhuoneen tällä. Lattioiden pesussakin tämä toimii loistavasti! Piparmintun tuoksu on ihanan raikas ja tuote 100% luonnollinen.

Nyt saat huikean riittoisan 473ml purkin superhintaan 12€ *täältä!





Lumoudu lauantaina näistä:


  1. *Fiini Naturally Kaura-Tyrni öljyseerumi - yksi parhaista kotimaisista kasvoöljyistä!

    Kotimainen Fiinin kevyt Kaura-Tyrni öljyseerumi on saanut minut täysin pauloihinsa tyynnyttävän kauraisen tuoksun sekä keveän koostumuksensa ansiosta. Tämä öljyseerumi sopii täydellisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle sekaiholle ja toimii mainiosti ikääntyvällä iholla anti-age-ominaisuuksiensa ansiosta. Öljy uudistaa ja pehmentää ihoa tuntuvasti - ja onpa tyrniöljyllä myös maksaläiskiä vaalentava vaikutus. Kotimainen kultakimpale, joka vie mennessään!

    Tuotteen löydät *tarjoushintaan täältä!


  2. *Algamaris Sävyttävä Aurinkoivoide kasvoille SPF50 - samettimaisen pinnan antava aurinkovoide!

    Kurkkaa kuvaus ylempää perjantain tarjoustuotteiden kohdalta. Tämä aurinkovoide sisältää kaikki samat huikeat ominaisuudet, mutta korkeammalla aurinkosuojakertoimella eli SPF50.

    Tämä tuote loppuu nopeasti - nappaa *tarjous täältä!  


  3. *Lily Lolo Sculpt & Glow duo - paras luonnollinen korostus- ja varjostusduo!

    Jo vuosia luottotuotteisiini kuulunut superduo sisältää täydelliset sävyt myös vaaleamman ihon varjostuksiin, sillä ruskea sävy on sopivan kylmä eikä heijasta keltaisuutta. Highlighter puolestaan tuo kasvoille luonnollista kuulautta ilman glitteriä. Palkitsin tämän tuotteen jo 2017 vuoden parhaiden kosmetiikkatuotteiden joukkoon ja sitä se on edelleen!

    Laadukas ja riittoisa korostus-varjostuspaletti nyt vain 15€ *täällä!







Sulostuta sunnuntaita näillä:


1. *Zuii Organic Flora Gradual Tan Body Lotion - luonnollinen asteittain ruskettava vartalovoide!

Zuiin riittoisa vartalovoide on täydellinen valinta maltillista rusketusta havittelevalle, kun aloitat täysin nollasta. Voide kosteuttaa ihoa luomu bambumehulla, raakakaakaolla, sheavoilla ja auringonkukkaöljyllä, mutta tarjoaa samalla hiljalleen syvenevän luonnollisen rusketuksen. Ohuen vartalovoiteen tuoksuna ihastuttaa vieno vaniljan ja bergamotin yhdistelmä! Tuote on vegaaninen ja 100% luomusertifioitu.

Tarjoustuotteen *löydät täältä!


2. *All Tigers kynsilakat - luonnollinen kestävä kynsilakka!

All Tigersin kynsilakoista on karsittu kaikki haitalliset kemikaalit ja korvattu ne hoitavilla aineosilla! 9-free-koostumus sisältää mm. puuvillaa, maissia, bambua, acerolaa, gotu kolaa ja glyseriiniä. Tämä lakka ei lohkeile, vaan pysyy päiviä upeana ja kuivuu ällistyttävän nopeasti vain reilussa minuutissa. Sen lisäksi lakoissa on aivan täydellinen suti, jolla lakkaus sujuu leikiten! Yllä olevassa kuvassa sävyt *196 Fuchsia sekä *102 Petal Pink

Valitse suosikkisävysi ja *tartu 10€ tarjoukseen täällä!


3. *Lily Lolo Poskipunaduo - täydellinen paletti kesään!

Tämä monikäyttöinen paletti on ihastuttaa kompaktilla koollaan ja kauniilla sävyillään. Kahta persikkaista sävyä voi joko sekoittaa toisiinsa tai käyttää yksittäin. Vaaleampi sävy toimii myös loistavasti korostustuotteena. Koostumus on silkkinen ja levittyy tasaisesti! Tuote on tuoksuton, vegaaninen ja talkiton. 

Kaunis poskipunapaletti kesään *tarjouksessa sunnuntaina vain 16€



Muistathan...

käyttää koodia YHDISTÄ, jotta saat ilmaiset postikulut ja kaikki tuotteet samaan pakettiin Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä.

Luonnonkosmetiikkapäivien monipuolisen *kuvaston löydät täältä.










Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!